Glupe price pa neko nas koci.Pa ne moze se porediti.Naravno da se ne moze porediti jer da smo mi ulagali u edukaciju ljudi zadnjih 30 tak godina a ne ulagali u vjeru gdje ti hodza izigrava intelektualca.Mozda bi kao narod i imali malo vise od Sarajevske sadake.Umjesto tog u zadnjih 30 godina izmjenili smo se u narod podobnih a ne narod sposobnih.Narod glupih koji kupuju diplome,pa one diplome iz Sarajeva vise ne valjaju kao neki nacelnici Sarajevskih opstina.Umjesto da ste se borili za prava Bosnjaka van Sarajevske smog carsije.Vi ste gledali da kupite nekretnine u Makarskoj,da izmuzete jos vise para.Takva sramota je nalik Romima samo ni oni se ne kurvaju svakom kao Bosnjo.Za malo para i vlasti bi prodali sve samo da se moze krasti i izvlaciti tender u Sarajevskoj smog carsiji.
Sami politicari koji se priblizavaju 70 godinama Niksic i Izetbegovic ti jasno govore o nepotizmu vladajucih struktura i nesposobnih nasih ljudi,
To je realnost
viewtopic.php?t=1601&start=40
Kao sto je i realnost da ima i svijetlih primjera gdje dijaspora finansira bazene,sportske terene,nebodere,izgradnju cesta pravi
Sdfa.Izdajnici.Pa,glasati za Sda.Pa niko ne daje nikakve nove ideje,niko nista ne radi,svak misli da zna ali je glup i gluplji.I to je to.U 30 godina od rata mi jos pravimo autocestu koju smo zapoceli prije 25 godina.I nismo ni blizu izradnje.Jel trebalo Japanu ili Njemackoj da naprave autoceste za 50 godina.Ma,mozes misliti
Vise se ustashe i cetnici boje pametnog Bosnjaka koji zna vise od bukvice ''ILMIHALA'' nego par hiljada kretena kojim je glavni cilj da kazu da su u prvom saffu u dzamiji i da sve znaju.Masalah.Procitaj nesto novo,nauci nesto novo.Danas ja mogu u centar Sarajeva da odem i kazem da mi neko nabroji 10 Africkih drzava .I dadnem mu 100 maraka za takvo sta.1 od 100 mozda bude znao takvo sta u tolikom gradu.A po selima gdje je sve jos gore,zabacanije i manje dostupno.Nijedan
Ako ti je neki crnjak sto neki drekavac je umro Halid i proglase dan zalosti.Niti slusam takvo smece od narodne muzike,niti me boli patka za Halida i za Cece i ostale.Mozda bih proglasio dan zalosti prije 33 godine kad dobar dio moje rodbne je zavrsio u masovnoj grobnici
Mi mislimo da saburamo do sudnjeg dana.I da ce nam se svi naguziti.I mi lijepo sve dobti.Zale se smijesnom Njemackom nacisti i ocekujete da vam on pomogne
Takav seljakluk je smijesan i zalostan.Mi danas nemamo drzavu a imamo bazu gradova gdje nema ni Srba ni Hrvata u vecim gradovima
Tuzla,Zenica,Sarajevo.Pa Balije ne mogu da naprave cestu Sarajevo-Tuzla samo ako mislis ona kozja staza da je prava cesta.30 godina od zavrsetka rata
Bosniak je negativan covjek ali dobro vam kaze neke stvari.Ako vi ne zelite da se borite za vasa prava,gledate u neke Sda snage i ostalo.Bolje da ja zadnji put dodjem u Bosnu i podjelim vam drzavu.Nazovite tu drzavu Sarajevski Pasaluk
Bit ce bolje.Pa ce biti vreca zlata za mog Bakira .I za ostale.A ostale ko jebe
Nesto tipa klix forum koji nema Bosnian-English nego Croatian-English podlogu.Pisete i prdite na forumu od 42 zaposlena koji ne znaju da promjene logo jezika u Bosnian.Ili da napisu RS i to velikim slovima i to bez navodnih znakova i da ne kazu jos takozvana u takvo sta
Pa vasa sramota je beskonacna.Kad mene ne bude,morat cete me praviti od blata,i uzivajte u monotoniji seljackih rasprava,jos jeftinih stosova i nadam se da ce vam unuci biti zivi dok ovo pisem.I sad sam ozbiljan ovdje
Ako vi mislite da cete davati neke smijesne izgovore,onda ne znam sta ocekujete
Da nema mene danas demografska mapa Bosnjaka bi se sastojala od BUREKA.I da li je Burek pita s mesom ili to.Jer nikog to ne zanima,niti ko ganja podatke.I sta ocekujete onda
Nista.Da uzmete od mene sta tj ''posudite' i to je to