☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

BosnjackaHercegovina
Član

Re: Izbori 2018

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 11 jan 2018 14:13

Zmaj je napisao/la:
Željko Komšić: Kandidovat ću se za člana Predsjedništva BiH

slika

Predsjednik Demokratske fronte (DF) Željko Komšić gostovao je u programu Hayat TV i najavio svoju kandidaturu za člana Predsjedništva BiH za oktobarske izbore.

Na pitanje novinarke da li će se kandidirati za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, Komšić je odgovorio:

- Kako sad stvari stoje, hoću. Kandidovat ću se za člana Predsjedništva – kazao je Komšić.

Inače, o njegovoj kandidaturi već dugo se špekulira. Komšić je bio član predsjedništva BiH u u dva uzastopna mandata tačnije od novembra 2006. do novembra 2014. godine.
https://www.cazin.net/vijesti/zeljko-ko ... nistva-bih

Covic na aparatima.
STO JE DANAAASS LIJEEEEP I SUUNCCAAANN DAAAAAAANNNNN!!!!

VxiM0rLL1_8
Samo BiH.

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 11 jan 2018 14:24

Vi veliko-Bosnjaci Jack, Abidaga, i ostali na jednu stranu - a Noel i ja cemo na drugu - mi cemo glasat HRVATA!!!!!!!!!
:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
Samo BiH.

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 11 jan 2018 14:29

BosnjackaHercegovina je napisao/la:Vi veliko-Bosnjaci Jack, Abidaga, i ostali na jednu stranu - a Noel i ja cemo na drugu - mi cemo glasat HRVATA!!!!!!!!!
:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
Ovo je od Komsica Covicu jedan brutalni shuk s ledja - ja mislim da mu je shukno toliko duboko da Draganu izletio na usta.

Koliko kosarkaskih lopti moze Covic drzati odjednom?
Moze 4 - 2 u rukama i 2 pod pazuhom.
A koliko moze Zeljko Komsic?
On moze 9!
Kako bolan 9?
Pa lijepo, 2 u rukama, 2 pod rukama i nabije Covica na k.*#&$c!!!

E to se izgleda desava.
Samo BiH.

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 11 jan 2018 15:45

daG1V3TlPeY
ŽELJKO KOMŠIĆ: KANDIDIRAT ĆU SE ZA PREDSJEDNIŠTVO (11 01 2018)
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 11 jan 2018 15:57

BosnjackaHercegovina je napisao/la:Vi veliko-Bosnjaci Jack, Abidaga, i ostali na jednu stranu - a Noel i ja cemo na drugu - mi cemo glasat HRVATA!!!!!!!!!
Ja redovno glasam za Komsica. Ne zato sto je Hrvat nego sto mu je protivkandidat ustasa :beret:

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 11 jan 2018 16:05

Abidaga je napisao/la:Ja redovno glasam za Komsica. Ne zato sto je Hrvat nego sto mu je protivkandidat ustasa :beret:
Za koga ste glasali na proslim izborima ako se moze znat? :tutu:
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 11 jan 2018 16:15

Zmaj je napisao/la:
Abidaga je napisao/la:Ja redovno glasam za Komsica. Ne zato sto je Hrvat nego sto mu je protivkandidat ustasa :beret:
Za koga ste glasali na proslim izborima ako se moze znat? :tutu:
50% forumasa je glasalo za Cerica, 23% za Izetbegovica:
viewtopic.php?f=15&t=701

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 jan 2018 17:19

Jedini velikobosnjak ovdje je Gorcin s haman 2 metra.Ja sam prosjecni covjek,prosjecne pamete i prosjecne ogranicenosti

Ps:Za ustashe je svako ko se zalaze za gradjansku Bosnu gdje vazi pravilo jedan covjek jedan glas.Velikobosnjak
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 17:33

Ko je ovo za Fahru glasao na forumu ?!
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

suadface
Član

Post Postao/la suadface » 11 jan 2018 18:28

Odavno me jedna vijest nije ovako obradovala ali nemojte se radovati prije vakta, mogu njega ameri natjerati da odustane, pa će on reći zbog zdravlja ili slično. Vidiš da Nikšić odma ručnu poteže kaže ljevica da mora imati kandidata iz sva tri naroda. Ja sam malo dublje poslom u svemu tome pa i na hladno pušem dugo je do izbora.

Žao mi je što je Šemsudin Mehmedović se udaljio on isto ne bi loš bio kandidat.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:30

Evo već Komšić priča da ga kuk zeza. :what: :roll:

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:33

Kada bi se na Izborima za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda kandidovali Haris Silajdžić ili Šemsudin Mehmedović ja bih glasao za jednog od te dvojice.

suadface
Član

Post Postao/la suadface » 11 jan 2018 18:36

amkos je napisao/la:Evo već Komšić priča da ga kuk zeza. :what: :roll:
Nemoj zaebavat?! Eto vidiš! Nisam vidio to ali rekao sam svašta je moguće u nas. Sjećate li se onog Martina Raguža taj lik je isfolirao kako su ga leđa uhvatila u parlamentu hitna dolazila, a sve da pobjegne od kamatara. Moguće da ovo Komšić udara probne balone po nečijem nalogu.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:42

Nemoj zaebavat?! Eto vidiš!
"Mentalno sam jači nego fizički. Imam malo problema s kukom, ali sredit ću ja to", kazao je Komšić.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljko- ... /180111129

suadface
Član

Post Postao/la suadface » 11 jan 2018 18:43

amkos je napisao/la:Kada bi se na Izborima za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda kandidovali Haris Silajdžić ili Šemsudin Mehmedović ja bih glasao za jednog od te dvojice.
Silajdžića ja ne simpatišem zbog uloge koju je imao u ratu i što se, kad bude stani pani neka situacija, uvijek okrene americi. Čitao sam dosta i pričao s ljudima o nekim savjetima rahmetli Aliji koji su se kasnije ispostavili pogrešnima. Ne znam, ja se po tom pitanju i u kući svojoj svađam, ali ja se slažem s Alijom kada je u razgovoru sa Jaserom Arafatom rekao da hoće muslimansku državu/entitet pa kakavgod. Ja sam ekonomista po struci pa bi imao tu milion ekonomskih parametara sa kojima bi mogao da argumentišem ovo, al eto. Haris Silajdžić je jedan od ljudi koji su odvratili rahmetli predsjednika od te ideje. Bilo je još sličnih situacija poput aprilskog paketa itd. Mehmedović je i pametan i načitan i patriota. Ne bi on loš bio, šteta što su ga otjerali iz SDA.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:46

Ako je ovo istina za Komšića ja bih ga zaštitio specijalnim osiguranjem jer se od ustaskih separatista svašta može očekivati !!

suadface
Član

Post Postao/la suadface » 11 jan 2018 18:49

amkos je napisao/la:Ako je ovo istina za Komšića ja bih ga zaštitio specijalnim osiguranjem jer se od ustaskih separatista svašta može očekivati !!
Ma šta je tebi oprosti na izrazu ali pizde su to. Njima je ovo k'o kec na desetku da imaju revat o nečem.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:52

Bilo je još sličnih situacija poput aprilskog paketa itd.

Ko nije čitao odličan tekst Bojana Bajica napisan 2009. godine u vezi ovoga, isti može naći i na ovom forumu. Naslov je, 2028. će biti 67 % Bošnjaka u Bosni i Hercegovini.

Odličan tekst, između ostalog tu spominje i viziju Harisa Silajdžića i razlog obaranja aprilskog paketa za boljitak države Bosne i Hercegovine.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 11 jan 2018 18:55

Ne bi on loš bio, šteta što su ga otjerali iz SDA.
Možda su ga baš i otjerali zbog ovog troje. :what:

suadface
Član

Post Postao/la suadface » 11 jan 2018 19:09

amkos je napisao/la:
Bilo je još sličnih situacija poput aprilskog paketa itd.

Ko nije čitao odličan tekst Bojana Bajica napisan 2009. godine u vezi ovoga, isti može naći i na ovom forumu. Naslov je, 2028. će biti 67 % Bošnjaka u Bosni i Hercegovini.

Odličan tekst, između ostalog tu spominje i viziju Harisa Silajdžića i razlog obaranja aprilskog paketa za boljitak države Bosne i Hercegovine.
Sjećam se tog teksta iz BH dana mislim, sad sam potražio na googleu i uvjerio se da je to taj. Ne slažem se s njegovom analizom, jer prvo matematika ga hebe. Ja kažem ti imam argumente ekonomske prirode, dakle brojčane koji govore u prilog muslimanske države/entiteta i tu se slažem sa rahmetli Alijom. Znam da je Silajdžić dobro naplatio aprilski paket, nije tu bilo nikakvih vizija budućih vremena ili slično.

Da vratim ja na temu, ako iko može do Komšića neka mu nekako kaže da ne odustaje, da se ne bi ponovila 2014.

Odgovorite