Pakistan od Bosne i Hercegovine želi kupiti 500 samohodnih haubica, ali već dugo čeka, pa se Srbija pojavljuje sa svojom ponudom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/po ... dolara-bih
Samo da ne bude jedno veliko nista
Dobar klip, kako je čovjek pozitivan.Zmaj je napisao/la:D-OPHO55Mx4

Hvala Jack. Odličan tekst.Jack je napisao/la:
http://vijesti.ba/clanak/371213/dodik-s ... mo-putovaoDodik je ocijenio da pravljenje o toga nacionalne priče o uspjehu Ivanića govori koliko su prazni, jer nemaju šta da pokažu.
"Gdje im je nešto što su radili. Zašto je ostalo 9.500 vojnika /OS BiH/, kad je trebalo da skinemo na 3.600. Zašto ponovo zagovara priču da vojna imovina treba ići na sud kada je još Pedi Ešdaun /bivši visoki predstavnik/, onakav kakav je, rekao da to mora biti sporazum strana", rekao je Dodik.
On je naglasio da Ivanić sada prihvata da to bude odluka suda u Sarajevu, što govori o tome da se otprilike zna kako će se to riješiti "i da nam neko otme tu imovinu".
Daleko smo mi od NATO-a. Bit će jako teško ući u taj savez. Pogotovo sa Vlasima koji stopiraju sve i svašta.Burek je napisao/la:Ja sam jucer cito da je ustavni sud BiH odlucio da se vojna imona mozne knjizit na drzavu. Znaci i ono kod Han Pjeska. To mora i genocidski sud prihvatit. To je jos jedan korak prema NATO. Kad smo u NATO odma jedna velika briga manje.
Pa naravno. Nikad neće ni prihvatiti!JuzniDoboj je napisao/la:Genocidna to nije prihvatila, jos jedan dokaz da ne postuju drzavu.
Necemo nikad uci u NATO dok se Vlasi pitaju. Mislim da je onaj cetnik Ivanic rekao da nece nikad u NATO dok se Genocidna Tvorevina pita.amkos je napisao/la:Daleko smo mi od NATO-a. Bit će jako teško ući u taj savez. Pogotovo sa Vlasima koji stopiraju sve i svašta.Burek je napisao/la:Ja sam jucer cito da je ustavni sud BiH odlucio da se vojna imona mozne knjizit na drzavu. Znaci i ono kod Han Pjeska. To mora i genocidski sud prihvatit. To je jos jedan korak prema NATO. Kad smo u NATO odma jedna velika briga manje.
Tacno, ali u posljednjih 12 mjeseci mnogo se toga promjenilo na Zapadu. Zapad, pogotovo SAD, su naglo postale jako anti-Ruski nastrojene, i Srbi su sve vise gledani ocima Ruskih podanika.JuzniDoboj je napisao/la:Necemo nikad uci u NATO dok se Vlasi pitaju. Mislim da je onaj cetnik Ivanic rekao da nece nikad u NATO dok se Genocidna Tvorevina pita.amkos je napisao/la:Daleko smo mi od NATO-a. Bit će jako teško ući u taj savez. Pogotovo sa Vlasima koji stopiraju sve i svašta.Burek je napisao/la:Ja sam jucer cito da je ustavni sud BiH odlucio da se vojna imona mozne knjizit na drzavu. Znaci i ono kod Han Pjeska. To mora i genocidski sud prihvatit. To je jos jedan korak prema NATO. Kad smo u NATO odma jedna velika briga manje.

To bez daljnjeg - najbolje se osloniti na sebe.krhan je napisao/la:Nama netreba NATO, nama treba jaka namjenska industrija i gdje sto vise i razlicitog oruzja proizvodimo.Drugo, posto nemal nemamo vojsku moramo pronaci model gdje ce se nasa omladinu obucavati da zna baratati sa oruzjem itd itd.
Kad to sredimo netreba nama NATO i netreba se na njih oslanjati.