dudu kopiraj podatke hehehhe
ne smijes ha ? hehehe
Tvoj caca je zapalio za Zagreb jos davnih dana.A, po mojim proracunima.Ti ces umrijeti, i docekat kraj tih sto se pisu Hrvati u mnogim opcinama.A, Bulevara ces preci, ali na forumu jedino.Inace, covjek je zauzet virtualnim poklapanjem Travnika, dok je Jack zauzet dostavljanjem relevantnih podatakapo mojim proračunima, 200. obljetnicu osnivanja HZHB dočekat ćemo BIH poklopljenom 1/1, einhundert prozent, ja wohl!
Ja očekujem poklopljenu BiH i za 50. obljetnicu osnivanja HZHB.Jack je napisao/la:Tvoj caca je zapalio za Zagreb jos davnih dana.A, po mojim proracunima.Ti ces umrijeti, i docekat kraj tih sto se pisu Hrvati u mnogim opcinama.A, Bulevara ces preci, ali na forumu jedino.Inace, covjek je zauzet virtualnim poklapanjem Travnika, dok je Jack zauzet dostavljanjem relevantnih podatakapo mojim proračunima, 200. obljetnicu osnivanja HZHB dočekat ćemo BIH poklopljenom 1/1, einhundert prozent, ja wohl!
Pa, ti sad vidi
Cetnici su tigar od papira.Brcko je to pokazalo.1996 ovdje su Ameri dosli s tenkovima.I rekli su.Brcko nije Srpsko! Sta su Srbi radili.Lajali, laprdali, izabrali Poplasena.Onda im je 2000 doslo.Ja očekujem poklopljenu BiH i za 50. obljetnicu osnivanja HZHB.
s obzirom na etnicki sastav..garant ce broj Bosnjacke djece biti veci za 20tak djece...mashallah!!!!amkos je napisao/la:Drina je napisao/la:Drina je napisao/la:Dok cekamo konacne podatke za 2011 evo podataka za prvih 6 mjeseci tekuce i uporedbe s proslom godinom.
2011 : 417/478
2012 : 444/466
http://www.bhas.ba/publikacijebd/2012/B ... 08_OPS.pdf
Blago povecanje poroda.
Prvih 8 mjeseci
2011 : 601/625
2012 : 627/620
http://www.bhas.ba/publikacijebd/BRC_2012_OO5_OPS.pdf
Vise zivorodjenih, manje umrlih.
To je 2042 valjda.Ja očekujem poklopljenu BiH i za 50. obljetnicu osnivanja HZHB.
"Sudeći prema prikupljenim podacima, u distriktu je nešto više rođenih u odnosu na broj umrlih, što navodi na zaključak da ovu lokalnu zajednicu čini prilično mlada populacija", istakla je Pudićeva.
Na osnovu ovoga, dodala je ona, realno je očekivati da i u ovoj godini bude nastavljen trend povećanja broja rođenih i vjenčanih.
a koliko je meni poznati prosle godine u brcko distritku se rodilo 923 bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze se na vise mjesta to provjeriti, a evo upravo i na ovom linku od amkosa.U protekloj godini na području distrikta Brčko u matičnu knjigu rođenih upisano je 1.108 novorođenčadi, što je 19 više nego 2011.
Nisu to sve provjerene informacije i kod vecine portala je kopiranje od nekud. Ili prepisivanje, a da ih vecina nezna sta radi to netreba da te cudi.e-din je napisao/la:jesam li ja nesto pogresno skontao ili ovi izbacuju pogresne podatke i na saxu i na 23sata.info..
oba portala pisu sljedece:
a koliko je meni poznati prosle godine u brcko distritku se rodilo 923 bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze se na vise mjesta to provjeriti, a evo upravo i na ovom linku od amkosa.U protekloj godini na području distrikta Brčko u matičnu knjigu rođenih upisano je 1.108 novorođenčadi, što je 19 više nego 2011.
1.108 - 19 .. to bi bilo 1.089 .. jedino da nisu oni racunali broj zivorodjenih i mrtvorodjenih?
Ovaj broj je izvod iz maticne knjige rodjenih a ne broj djece koja su rodjena u Brckom. Dodje dijaspora prijavi djete u mjestu iz kojeg je da bi djete dobilo bosansko drzavljanstvo i to je to. na isti nacin na koji broj krstenih nije broj djece rodjenih ( i koje zive u toj opstini) tako ni izvod iz maticne knjige rodjenih nije tacan broj djece rodjen koja zivi u toj opstini.e-din je napisao/la:jesam li ja nesto pogresno skontao ili ovi izbacuju pogresne podatke i na saxu i na 23sata.info..
oba portala pisu sljedece:
1.108 - 19 .. to bi bilo 1.089 .. jedino da nisu oni racunali broj zivorodjenih i mrtvorodjenih?