☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

Gorcin
Član

Re: Izbori 2016

Post Postao/la Gorcin » 13 jan 2017 15:44

Kome, jarane?
Ja imam info da je Rifa, ovaj rezervni bosnjacki clan rezervnog OIK-a postavljen od strane SDA struktura i da je prekjuče išao gore neđe, valjda u Sveti Centar. O Rifi ko čoeku ne mogu reći ništa diskreditirajuće al' šta ja znam čime je njegova pozicija u SDA ucijenjena i šta mora uraditi ili ne uraditi da bi opr'o svoju poziciju u Operateru za obnovljive izvore energije i poziciju(e) u ovim komisijama. Jel' mozda bilo pametnije bojkotovat izbor bosnjackog clana u OIK? Sad Kaplan talasa bojkotom. Kojim bojkotom kad Stočani mogu glasat' samo za Ćelu?! Svakako mogu il ne izać (bojkotovat) il' izac pa glasat za HDZ. Il' sve minirat' pa se prijavit' u PU Čapljina da ih brani pravobranilac Matić. Koja groteska! Dotle se prosječan Bošnjo veseli po forumima što je kabadahija Kaplan skinut s liste (neka je, *ebo majku, juhuuu), be shvatajući da Bošnjaci ne smiju po uzusima "pravne" drzave (koju predstavlja korumpirani CIK) imenovati zamjenskog Kaplana.
Šta može Rifa u tom OIKu pored ustaše matića i rezervnog Supljeglava nego zastupat neke Bakine talove, citaj prodaje, za nesto morebit u Centru, i statirat dok Bregava proteče.
Nemaš se kome druže žalit'....Pa Kaplan ti kaze da se ne mere nista dok sh. koalicija razvaljuje sve sta joj se digne. Sad se šegače još...ono ti suspenduju kandidata pa se žališ, a tamo od suda do tuzilastva sve sjede anamo oni i vracaju na pocetne tacke. More im se, jer su im nasi bilmezi za saku dolara to omogucili. I onda dodjes do ovog besmisla. To se zove 'efekat skuhane zabe".
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 16:50

Zalosno @Gorcin. Ja sam mislio da se moze zamjeniti clan u najgorem slucaju, jer nije bitna osoba bitna je ideja koja se zastupa. U tome je sustina.
Opcina Centar ocito vaznija od Stoca. :sos:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 13 jan 2017 17:02

amkos je napisao/la:Zalosno @Gorcin. Ja sam mislio da se moze zamjeniti clan u najgorem slucaju, jer nije bitna osoba bitna je ideja koja se zastupa. U tome je sustina.
Helpaj ti i esoesaj sad. Mozemo konstatovat' to 'zalosno'. I plakat'.
Zalosno je kad po forumima citas koliko je prosjecan Bosnjo neinformisan i zatucan i koliki procenat svijeta zabole djoko za tamo nakav 100lac koji je prosjecnom gradjaninu recimo Zenice samo usputna kafa na more u nekoj tamo zemlji u kojoj zive Hrvati. Hebes ti mene ako i Bake zna đe taj Stolac i kakve su pozicije tamo. Sto bi onda prosjek gradjanstva znao. Eto ti si prilicno informisan pa si zatecen. Inace sam ogorcen tim prosjekom građanstva ciji je etalon neki neuhranjen žgoljo kojeg ne mozes najes' da si pita. Otud ovaj poganluk, korupcija i svakojaki talovi.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 17:08

Ako mislis na forum npr. klixa, treba uzeti u obzir razne botove ili cetnicke ili ustaske ubacene "forumase" koji se predstavljaju kao Bosnjaci da bi nas pokusali podijeliti, izdjeliti, pisu npr.protiv Kaplana sve sa jednim ciljem itd. I na to treba obratiti paznju. Ali ima i glupog naroda, za nepovjerovati!!

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 13 jan 2017 17:18

Ne citam katolix, to nije relevantan medij.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 13 jan 2017 17:20

Gorcin je napisao/la:
amkos je napisao/la:Zalosno @Gorcin. Ja sam mislio da se moze zamjeniti clan u najgorem slucaju, jer nije bitna osoba bitna je ideja koja se zastupa. U tome je sustina.
Helpaj ti i esoesaj sad. Mozemo konstatovat' to 'zalosno'. I plakat'.
Zalosno je kad po forumima citas koliko je prosjecan Bosnjo neinformisan i zatucan i koliki procenat svijeta zabole djoko za tamo nakav 100lac koji je prosjecnom gradjaninu recimo Zenice samo usputna kafa na more u nekoj tamo zemlji u kojoj zive Hrvati. Hebes ti mene ako i Bake zna đe taj Stolac i kakve su pozicije tamo. Sto bi onda prosjek gradjanstva znao. Eto ti si prilicno informisan pa si zatecen. Inace sam ogorcen tim prosjekom građanstva ciji je etalon neki neuhranjen žgoljo kojeg ne mozes najes' da si pita. Otud ovaj poganluk, korupcija i svakojaki talovi.
Ma strategija je to.
Mehmed Spaho Veliki je napisao/la:Bosnjacka Strategija bi trebala imati vise ciljeva evo neki od tih ciljevi koji mislim su sa strateckog gledaliste najvaznije

-Povecati Bosnjacku demografiju u i oko Sarajevo na to mislim podrucja istocno Sarajevo( Dobrinja,Lukavica i tako dalje) time bi ucvrstili predstoljnicu koja je najvaznija tacka nase ekonomije

-Poboljsati infrastrukturu izemdju Sarajeva i Gorazda i s time povezati autoputem to je vaznjo s tog kraja jer ti ljudi momentalno ovise od jakog Sarajeva

-Dominirati Srednjom Bosnom i hegemonizirati to Podrucje nas Narod treba prostor za radanje cjeli SBK treba korak po koraku Bosnjakizirati i da padaju hrvatske ostrve kao kiseljak i kresevo

-Autoputem povezati Krajinu s ostatkom Bosne Jajce-Kljuc
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 17:26

Gorcin je napisao/la:Ne citam katolix, to nije relevantan medij.
Ali ga citaju mnogi Bosnjaci i odatle im dolaze dezinformacije. Pa ne kaze se slucajno hibridni konflikt. Konflikt dezinfomacijama.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 18:09

http://mostarski.com/boskovic-se-nada-i ... a-prevara/

"Sa olaksanjem docekali ovu odluku, kaze Boskovic"

Pametnom je i isaret dovoljan!

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 13 jan 2017 19:30

Najbolja bi bila opcija da se zaledi situacija u Stocu ako ovako ostane. Bojkot je bezveze.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 13 jan 2017 20:08

ABen je napisao/la:Najbolja bi bila opcija da se zaledi situacija u Stocu ako ovako ostane. Bojkot je bezveze.
Kako je zalediti, jer sada Ustasama odgovaraju Izbori bez naseg predstavnika i bez glasanja dijaspore ?
Hmm...

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 jan 2017 04:59

amkos je napisao/la:
ABen je napisao/la:Najbolja bi bila opcija da se zaledi situacija u Stocu ako ovako ostane. Bojkot je bezveze.
Kako je zalediti, jer sada Ustasama odgovaraju Izbori bez naseg predstavnika i bez glasanja dijaspore ?
Hmm...
Ma tu je sarajevski bazen (500 hiljada) sa Bakirom, pa onda turski bazen (80 milion) sa Erdoganom, samo sto nisu skocili za Stolac i Bosnjake Stoca. :gut:

A ja nisam za takve prijedloge, svaku temu kako god okrenem, meni crno pred ocima i vidim onda samo letvu, metak i pusku. Bolje da neko drugi daje prijedloge.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Abidaga
Član

Re: Izbori 2018

Post Postao/la Abidaga » 16 jan 2017 15:05

Drina je napisao/la:
ABen je napisao/la:
Drina je napisao/la:

De ne pisite gluposti. Jos samo ova fali da zamjeni Bakira.
Na to sve i ide. 2018 na izborima ce ona izaci ispred SDA.

Ko je to rekao?
Ja sam bio prvi ali evo sada i CNN/N1 o tome pise:
http://ba.n1info.com/a132352/Vijesti/Vi ... -2018.html

ko će biti kandidat Stranke demokratske akcije za bošnjačkog člana Predsjedništva? Nezvanično, u opticaju su dva imena - direktorica Univerzitetskog kliničkog centra Sebija Izetbegović i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 16 jan 2017 15:10

Oba kandidata su nula bodova. A bakirova zena je najgori moguci izbor.
Biće onako kako Bošnjaci odluče

DjerzelezAle
Član

Post Postao/la DjerzelezAle » 16 jan 2017 15:21

Čuj Sebija :rofll: Pa dosta ih više... Zar nije bio deal Baketa i Fahre da Fahro-poČetnik bude 2018 ili je to propalo :tutu:

Nadam se da će Denis Bećirović biti kandidat za predsjednika... Ako ništa makar bi bio oštar na jeziku četnicima ali teško da će biti zbog "položaja" u SDP-u.
Smrt fašizmu, nacizmu i KOMUNIZMU. Sloboda narodu!

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 16 jan 2017 15:27

Moze li meni neko ovdje reci po cemu su to ovakvi Bakir i Radoncic (koji dozvoljavaju Dodiku da radi sto radi, koji naoruzavaju Covica i ustase) imalo bolji izbor od jednog Zeljka Komsica?

Ovim ja ne dizem Zeljka Komsica kao neki "haman" izbor - ali njih dvojica se ispostavljaju toliko losi za Bosnjake da iskreno vjerujem da bi Komsic bolje branio interese Bosnjaka nego ovi kreteni.
Samo BiH.

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 16 jan 2017 15:28

Abidaga je napisao/la:u opticaju su dva imena - direktorica Univerzitetskog kliničkog centra Sebija Izetbegović i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić[/i]
:lol:
Navijam za Sebiju.
Biće antidepresivi na esencijalnoj listi.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 16 jan 2017 15:30

Drina je napisao/la:Oba kandidata su nula bodova. A bakirova zena je najgori moguci izbor.
Oba kandidata mlakonje. Iako Sebija mislim ima veca muda od Denisa.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 16 jan 2017 15:30

Gorcin je napisao/la:
Abidaga je napisao/la:u opticaju su dva imena - direktorica Univerzitetskog kliničkog centra Sebija Izetbegović i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić[/i]
:lol:
Navijam za Sebiju.
Biće antidepresivi na esencijalnoj listi.
:lolcina: :rofll: :respekt:

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 16 jan 2017 15:32

amkos je napisao/la:
Drina je napisao/la:Oba kandidata su nula bodova. A bakirova zena je najgori moguci izbor.
Koji Denis? Ovaj sto je danas u Beogradu sa Vucicem i Nikolicem?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 16 jan 2017 15:38

ABen je napisao/la:
amkos je napisao/la:
Koji Denis? Ovaj sto je danas u Beogradu sa Vucicem i Nikolicem?
Zvizdic. Kvotao sam Drinin komentar a znamo svi na koga je on mislio. Nista nije slucajno. Pa ni srpski voz. Malo logike. :respekt:

Odgovorite