☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

Drina
Član

Re: Izbori 2018

Post Postao/la Drina » 01 jan 2017 06:03

Abidaga je napisao/la:Buduća predsjednica BiH prof. dr. Sebija Izetbegović u ovoj godini vratila 61.650.000 KM duga Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu :zastava:
http://saff.ba/i-pored-ogromnog-medijsk ... GV2YoWcHIV

De ne pisite gluposti. Jos samo ova fali da zamjeni Bakira.
Biće onako kako Bošnjaci odluče

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 01 jan 2017 07:35

Drina je napisao/la:
Abidaga je napisao/la:Buduća predsjednica BiH prof. dr. Sebija Izetbegović u ovoj godini vratila 61.650.000 KM duga Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu :zastava:

Na to sve i ide. 2018 na izborima ce ona izaci ispred SDA.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Crow Jane
Član

Post Postao/la Crow Jane » 01 jan 2017 07:49

:lol: :lol: :lol:
Potpis

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 01 jan 2017 08:26

ABen je napisao/la:
Drina je napisao/la:

Na to sve i ide. 2018 na izborima ce ona izaci ispred SDA.

Ko je to rekao? Bakir ne odise inteligencijom ali ne vjerujem da ce doci do toga. Nivo podanosti u SDA nije dosegao taj nivo.
Nakon Izetbegovic 1, Tihic, Izetbegovic 2 vrijeme je da na celo te stranke dode neko iz nekog drugog kraja. Ovi su svi iz Bosanskog Samca. Treba malo promjene

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 01 jan 2017 12:43

Drina je napisao/la:Ko je to rekao? Bakir ne odise inteligencijom ali ne vjerujem da ce doci do toga. Nivo podanosti u SDA nije dosegao taj nivo.
Nakon Izetbegovic 1, Tihic, Izetbegovic 2 vrijeme je da na celo te stranke dode neko iz nekog drugog kraja. Ovi su svi iz Bosanskog Samca. Treba malo promjene
Pa ovaj gore sto promovise Sebiju i Bakira.

Vrijeme je da dodje neko ko ima petlju i da je vijernik. Ako dodje neko iz Sarajeva ili ovih drugih sredina. Ostaje sve isto ili jos samo gore.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Zenicaninn
Član

Post Postao/la Zenicaninn » 01 jan 2017 13:13

Nemam ništa protiv nje. Dovela je red, disciplinu i moral u onu bolnicu u Sarajevu. Kad bi se samo jos pokrila dao bi joj moj glas na izborima.
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 01 jan 2017 13:29

Zenicaninn je napisao/la:Nemam ništa protiv nje. Dovela je red, disciplinu i moral u onu bolnicu u Sarajevu. Kad bi se samo jos pokrila dao bi joj moj glas na izborima.
Glasaj jarane za koga hoces. Sta mene briga to. Ja glasam za moje.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 01 jan 2017 16:07

Nije Sebija iz Šamca, tako da s tog aspekta moze serbez bit' prijestolonasljednik. Rodjena je Crnogorka, kcerka oficira JNA...po ovome sto radi karijera joj sve vise nalici na Hurem sultaniju :)
Čuvaj Stoca, ne daj Počitelja, ni Mostara ne ostavljaj sama...

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 02 jan 2017 13:51

ABen je napisao/la:
Drina je napisao/la:Ko je to rekao? Bakir ne odise inteligencijom ali ne vjerujem da ce doci do toga. Nivo podanosti u SDA nije dosegao taj nivo.
Pa ovaj gore sto promovise Sebiju i Bakira.

Vrijeme je da dodje neko ko ima petlju i da je vijernik. Ako dodje neko iz Sarajeva ili ovih drugih sredina. Ostaje sve isto ili jos samo gore.
Ma nema ništa od toga. Ona nema nikakvu funkciju u stranci.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 02 jan 2017 14:49

Drina je napisao/la: Ma nema ništa od toga. Ona nema nikakvu funkciju u stranci.
Ja tipam da ce nas prestavljati Radoncic ili Sebija poslije 2018 i to je pocetak Sarajevskog pasaluka.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 jan 2017 15:21

ABen je napisao/la:
Drina je napisao/la: Ma nema ništa od toga. Ona nema nikakvu funkciju u stranci.
Ja tipam da ce nas prestavljati Radoncic ili Sebija poslije 2018 i to je pocetak Sarajevskog pasaluka.
Pu, pu, pu. Jezik pregriz'o. :roll: :what:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 02 jan 2017 16:13

Imamo i mi Bosnje svoju Hilari Clinton :mrgreen: :mrgreen: :rofll: :rofll:
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 02 jan 2017 16:48

krhan je napisao/la:Imamo i mi Bosnje svoju Hilari Clinton :mrgreen: :mrgreen: :rofll: :rofll:
Hahahaha. Dobar. :mrgreen: :lol: :lol: :gut:

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 05 jan 2017 17:33

04.01.2017
Karadžićevac žrtva nemilosrdne Sebije Izetbegović: Pedijatar Dragan Đokanović napustio Klinički centar Univerziteta u Sarajevu
http://saff.ba/pedijatar-kojeg-zale-sar ... G7E9YWcFjo
Sarajevski mediji su iskazali  žaljenje zbog odlaska doktora Đokanovića. Za njih je on žrtva nemilosrdne Sebije Izetbegović. Klix.ba, N1 i drugi mediji propustili su da upoznaju svoje čitaoce ko je Dragan Đokanović. Da bi priča o ovom doktoru bila potpuna, moramo se vratiti u 1991.godinu. Dragan Đokanović je bio srpski poslanik u Skupštini Bosne i Hercegovine, sjedio je pored Radovana Karadžića. Đokanović je napisao knjigu “Republika Srpska”. U toj knjizi Đokanović prenosi detalje sjednice u Skupštini BiH kada je Radovan Karadžić za govornicom zaprijetio da će muslimani nestati.
"Završivši govor Karadžić je krenuo prema svom sjedištu, a skupštinska sala se prolamala od zvižduka i burnog negodovanja muslimanskih i hrvatskih poslanika… Doktor Karadžić i ja sjedili smo jedan pored drugog. Ustao sam i, kada je prišao, pružio mu ruku. Čvrsto je otpozdravio i zahvalno me pogledao. Vrlo svjestan sam bio težine riječi koje je predsjednik Srpske demokratske stranke izrekao iza skupštinske govornice”.
slika

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 05 jan 2017 17:49

Good job, što bi rekli preko bare. :beret:

Gorcin
Član

Re: Izbori 2016

Post Postao/la Gorcin » 12 jan 2017 06:22

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 13 jan 2017 05:05

Opasna odluka CIK-a za Stolac: Nakon brisanja bošnjačkih kandidata sa listi, uskraćeno i pravo glasa bošnjačkoj dijaspori
http://saff.ba/opasna-odluka-cik-a-za-s ... HimAmdFCfA

Kaplan komentarisao odluku CIK-a o poništenju izbora u Stocu: Dodik i Čović upravljaju BiH i niko nema mehanizam da im stane ukraj
http://saff.ba/kaplan-komentarisao-odlu ... HimBGdFCfA
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 13 jan 2017 13:46

Novi predsjednik OIK-a Stolac osumnjičen za zločine nad Bošnjacima
http://saff.ba/jos-jedna-sramota-cik-a- ... HkgeJXrupo
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Gorcin
Član

Post Postao/la Gorcin » 13 jan 2017 14:58

Ovo je sramota bosnjacke (ne)politike. Jasno je svima šta je CIK. Ko hoće da vidi...Jel' se očekivalo da će zločinački U-Č poduhvat stati na suspendovanju Kaplana i brutalnom preglasavanju bošnjačkih članova CIK-a?
Imaju oni Matića koliko hoćeš u Stocu. Ako skinu ovog doć' će drugi ćelo i tako ukrug. Usput će prisloniti Šupljeglava, rezervnog ustašu, dugogodišnjeg Čovićevog izvršioca u GU Mostara. Taj hrvatski zet će naravno glumiti deklarisanog Srbina koji će kad zatreba kokardu zamijeniti sa U.
Dotle politika u Bošnjaka neće imati adekvatnog odgovora ni na što jer su sve ključne poluge preuzeli udruzeni sh. rušitelji drzave. A uzeli su jer su Baketovi mahalaši i selamet efendije im to dopustili svojim rastaljivanjima s ovim prethodnim rušiteljima. Kuku nama s nama.

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 13 jan 2017 15:20

Gorcin je napisao/la:Ovo je sramota bosnjacke (ne)politike. Jasno je svima šta je CIK. Ko hoće da vidi...Jel' se očekivalo da će zločinački U-Č poduhvat stati na suspendovanju Kaplana i brutalnom preglasavanju bošnjačkih članova CIK-a?
Imaju oni Matića koliko hoćeš u Stocu. Ako skinu ovog doć' će drugi ćelo i tako ukrug. Usput će prisloniti Šupljeglava, rezervnog ustašu, dugogodišnjeg Čovićevog izvršioca u GU Mostara. Taj hrvatski zet će naravno glumiti deklarisanog Srbina koji će kad zatreba kokardu zamijeniti sa U.
Dotle politika u Bošnjaka neće imati adekvatnog odgovora ni na što jer su sve ključne poluge preuzeli udruzeni sh. rušitelji drzave. A uzeli su jer su Baketovi mahalaši i selamet efendije im to dopustili svojim rastaljivanjima s ovim prethodnim rušiteljima. Kuku nama s nama.
Treba dizati uzbunu radi ovoga.
Mi Škutore možemo uzeti na ponovnim izborima.
Ali izbori moraju krenuti od početka do kraja.
Samo BiH.

Odgovorite