Ustashe znaju koliko je sati u Srednjoj Bosni jer tamo su smuseni ljudi.Posavina tamo su ljudi koje zanima vise lopata nego puska.Tamo gdje su ljudi navikli da ratuju od pocetka do kraja,naprimjer u Krajini.Ustaske lazi nisu prosle
Ima nekih 10 tak godina jedna vlaska baba u Lipi kraj Bihaca je trazila pomoc.Malo hrane da jede.I rece joj jedan eto nas.Crkni,ko si mi ti.Tacno tako.Danas idi u po Tuzle.,Onom je vazniji komsija Jovan ili Ivan nego komsija Bosnjak.Ako komsija nosi hlace takve,ovaj ce uzeti identicne,samo da se ne naljuti.Komunisticke sredine tipa Tuzla gdje nacelnik kaze javno na tribini gradjana da dok je on ziv.Da Arapi nece ulagati u ''Bosansko-Hercegovacku'' Tuzlu je za mene ravno izdaji onog starca iz Velike Kladuse koji je uzeo izbore.,Kakva je razlika danas izmedju Velike Kladuse religioznog centra koji je zatucan,glasa za osudjenog ratnog zlocinca.I Tuzle gdje izrazena islamofobija.Koliki debil mora da budes da u po Kaknja kaze pripadnici vojske ;''Rs'' i to jos bez navodnih znakova,To je tragedija naseg drustva.Ponavljaju se iste greske iz 1945 godine,kad su Bosnjaci doturali sve i svasta.Ponajvise zaborav.Pa im se ponovila 1992.Koliki smo mi debili,najvise ti kazuje da nasa djeca nece uciti Bosnjacke pisce u osnovnim skolama od Camila Sijarica do Dervisa Susica.Ali ce za to uciti Srdjana,Mrdjana i Mladjena i Stojanku Majku Knezopoljku.Jes mi neki rad
Sta radi nazovi Sarajevska komunisticka elita.U nedostatku pisane rijeci,pameti ili izrazite islamofobije,koja se namece.Oni postavljaju ovakav jedan clanak na glavnoj stranici
http://www.klix.ba/vijesti/bih/slijepa- ... /161003094
Problem je nastao kada je preko društvenih mreža upoznala slijepog momka iz Negoslavca kod Vukovara koji je druge vjere. Dopisivali su se i razgovarali preko Skypea mjesecima te su započeli vezu.
U moru vijesti,gdje se moze pisati o diskriminaciji Bosnjaka manjeg entiteta.gdje se moze pisati o necem drugom
Komunjarsko-fukarski list klix.ba. pise o ''zlim roditeljima'' koji ocigledno su ili kanibali ili ne zele da vide da joj kcerka ide za vlaha.Ah,da
Diskriminacija,Help
Pise o diskriminaciji jadne slijepe djevojke iz Cazina i ''zatucanih'' im roditelja.Valjda sto roditelji ne zele da gledaju vlahe.Ne zele da imaju ista s vlasima.
To je totalni kolaps drustva.Pa kad mi neko kaze.Ja sam Sarajlija.Mislim koliko je to glupo pricati meni,koji sam obisao pola aerodroma svijeta.I Onaj u Sarajevu je najmanji sto sam ga vidio.Danas nase drustvo je sve vise nezrelo,hrani se propagandom iz Srbije,gdje im se raznorazne emisije kao farma namecu
Gdje djevojkama idol neka kurvica iz Tuzle koja kaze da je spavala s preko 10 muskaraca.Zaboravih joj ime
Gdje se diskriminisu ljudi iz manjih sredina poput Cazina
Ono malo pametnih su odjednom fasisti,nacisti.Sad se namece da su oni multi-kulti a ako neko ne zeli Gay pride,Da je on fasista
Tad ces dobiti degradaciju drustva.I na kraju lagano nestajanje,sto ce se desiti u periodu izmedju 20-50 godina,Van Bosanske Krajine.Ovi izbori su pokazali totalnu glupost birackog tijela Bosnjaka van opcine Jajce gdje su ljudi ipak pokazali pamet.Da su ljudi usli sa 2 kandidata kao u Novom Travniku.Sumnjam da bi i tamo uzeli