☑ Pravila foruma i savjeti

Izbori statistika

dennis
Član

Re: Izbori 2016

Post Postao/la dennis » 12 okt 2016 12:12

Kao sto rekoh SDA 11% u Brckom, glupi HDZ 9%. Pozitiva je da su nam sve stranke presle izborni prag, a imali smo i nekakvu nezavisnu listu, preko koje je u vijece usao i 1 vlah, iako sam siguran da su to samo nasi glasovi, tako sam i racunao.
==BOSNA==

dennis
Član

Post Postao/la dennis » 12 okt 2016 12:20

SDA je tek treca po snazi stranka, SDS i SNSD ce traziti gradonacelnika. Spasiti nas moze samo Covic i HDZ :lool: , ali cemo vjerovatno morati obecati njima opet gradonacelnika za 4 godine. U tom slucaju bi im i Srbi vjerovatno dali slicnu kontraponudu. Ili mozda dogovor 2 godine mi, 2 godine Srbi. Problem je ako se HDZ-HSS dogovore sa Srbima, u sto ne sumnjam

HDZ ima trenutacno gradonacelnika, a mogli bi ga ovako imati i vjecno. Pozicija iz snova za svakog mesetara

Po meni trebamo zatraziti podrsku hrvatskih stranaka za naseg gradonacelnika, i ponuditi im nasu podrsku za katolickog fradonacelnika za 4 godine. I onda tu ponudu jednostavno zaboraviti :zupe:
==BOSNA==

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 okt 2016 13:11

Pa nase stranke su pobjedile prosli put na Izborima u Brčkom pa je ustasha bio gradonacelnik. :lolcina:

Moze li se desiti sada obrnuto, da naš covjek bude gradonacelnik iako naše stranke nisu pobjedile ? :lool:

Dobro sam ja rekao, ustashe ce dobro proci na ovim Izborima. Ispade @amkos opet u pravu. :thankyou:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Zmaj007
Član

Post Postao/la Zmaj007 » 12 okt 2016 13:18

Evo i u Vukosavlju vodi vlah za nacelnika opstine :bad:

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 okt 2016 13:29

Zmaj007 je napisao/la:Evo i u Vukosavlju vodi vlah za nacelnika opstine :bad:
:mashallah: to nam svima (vecini) tako i treba. Ko nam je kriv. Sami pali sami se ubili. Nebili se opametili i napokon svi progledali od onag ko je na najvisoj funkciji do onog na najnizoj.

Cestitike Srbima i Hrvatima. Svaka vam cast. Imate po jednu drzavu i borite se za drugu.

A sta mi Bosnjaci radimo na tom polju? Haman pa nista. Svi su nam krivi a najvise su Bosnje jedni drugom krivi.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Zmaj007
Član

Post Postao/la Zmaj007 » 12 okt 2016 14:09

Gledam ove hrvatske stranke u dijelu posavine koji je u rs ljudi me jednostavno iznenađuju po broju glasova preko poste.Stranka ima tri kandidata i dobili su tri redovna glasa ,a putem poste preko 300 glasova i presli su cenzus :respekt: . Pitam se da li je to tako tesko i nama Bosnjacima koji navodno volimo drzavu pa da izabremo makar nekog mladog covjeka koji tu zivi i zasnovo je porodicu pa da glasamo pa opet ako ne valja mjenjamo ga za 4 godine.Da li je to tako tesko u danasnje vrijeme kad je vecinu toga moguce obaviti preko racunara.Srbi su se isto polako aktivirali i svaki izbora im dolazi sve vise i vise glasova , samo mi opadamo :bad:

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 12 okt 2016 15:34

Zmaj007 je napisao/la:Gledam ove hrvatske stranke u dijelu posavine koji je u rs ljudi me jednostavno iznenađuju po broju glasova preko poste.Stranka ima tri kandidata i dobili su tri redovna glasa ,a putem poste preko 300 glasova i presli su cenzus :respekt: . Pitam se da li je to tako tesko i nama Bosnjacima koji navodno volimo drzavu pa da izabremo makar nekog mladog covjeka koji tu zivi i zasnovo je porodicu pa da glasamo pa opet ako ne valja mjenjamo ga za 4 godine.Da li je to tako tesko u danasnje vrijeme kad je vecinu toga moguce obaviti preko racunara.Srbi su se isto polako aktivirali i svaki izbora im dolazi sve vise i vise glasova , samo mi opadamo :bad:
Ja sam uvijek glasao putem poste. Al ja sam ludi patriota. Vecina ljudi se ohladila a ni ja sam ne znam za koga bih vise glasao... sve je to goli lopov majku im jebem.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 okt 2016 15:52

Mene interesuje postoje li muljanja prilikom glasanja putem poste, postoje li tu kakvi " bugarski vozovi" itd. ?

Ili su Hrvati najvise zagrijani za takvo sta. A nasi su izgleda previse indolentni.

kliker
Član

Post Postao/la kliker » 12 okt 2016 15:54

amkos je napisao/la:Mene interesuje postoje li muljanja prilikom glasanja putem poste, postoje li tu kakvi " bugarski vozovi" itd. ?

Ili su Hrvati najvise zagrijani za takvo sta. A nasi su izgleda previse indolentni.
Ma jok sve je to goli postenjacina. :goofy: bolan krade se gdje god ko stigne evo u Trebinju su placali licne po 300 maraka.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 okt 2016 16:00

Interesuje me kako se krade putem poste. Aha. Pa to znaci da Hrvati mogu skoro uvijek imati nacelnika u Novom Travniku, Busovaci, mozda i Jajcu ako im dobro "fercera" glasanje putem poste. :lolcina:

Zmaj007
Član

Post Postao/la Zmaj007 » 12 okt 2016 16:11

Mene interesuje kako se prijavljuje za glasanje putem poste .Malo sam nesto gledo i doso do zakljucka da se moras prijaviti licno odnosno potpisati pa me onda zanima kako pojedinci koji se angazuju na prikupljanu glasova od potencijalnog glasaca uzimaju samo kopiju licne ili pasosa i glavne podatke mjesto boravka,ulica,broj poste i sve oni to odrade dalje.Kasnije ti stizu na kucnu adresu papiri za glasanje i samo ih posaljes nazad i to je to.

Zmaj007
Član

Post Postao/la Zmaj007 » 12 okt 2016 16:14

amkos je napisao/la:Interesuje me kako se krade putem poste. Aha. Pa to znaci da Hrvati mogu skoro uvijek imati nacelnika u Novom Travniku, Busovaci, mozda i Jajcu ako im dobro "fercera" glasanje putem poste. :lolcina:
Mislim da tu nema krađe ili je svedena na minimum,jer se brojanje glasova vrsi u ciku i nema tu nekih sitni interesa pa da se ponistavaju glasacki listici ili da se zaokruzuje jos neko.

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 okt 2016 16:23

Zmaj007 informisi se preko nase Ambasade, kako da se registrujeskoji formular da ispunis i gdje da ga posaljes.

Slaba je nasa izaslanost uopste. Nemoze se rijeti da su svi lopovi. Problem je kod nas da se slabo da sansa drugima.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Zmaj007
Član

Post Postao/la Zmaj007 » 12 okt 2016 16:26

Nemam ja problema sa glasanjem hehehe u BiH zivim nego me onako zanima kako jedan covjek uspijeva registrovati na desetine ljudi.

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 okt 2016 16:36

Halali, nisam te onda dobro razumio. :vojnik2:

E na to pitanje ti nemam odgovora. :mrgreen:

atif
Član

Post Postao/la atif » 12 okt 2016 16:39

Nije fazon sto smo ove izbore dobro fasovali nego je belaj u ovim fasistickim islamofobicnim strankama (nasa stranka itd).
One jos javno prijete i etikietiraju nacionalne stranke kao nacionalisticke stranke. A samo im je SDA trn u oku. Ovo je cisti
fazizam sto ispoljavaju ova djubrad. I jos se sve tolerira i niko ne reaguje. Ako se bosnjaci ne opamete i ne budu imali dobar blok
onda ce ujedinjenjem ovih bosnjakofobinih stranaka (sdp, df, ns i gi) debelo ndrljati. Prodat ce nas za dim duhana. Evo sad bakir nek
raznija glavu kako ce napraviti vladu sarajevskih opstina bez krize.
“Naša stranka neće učestvovati u postizbornim matematičkim koalicijama sa SDA, ili bilo kojom drugom nacionalističkom strankom. Na dan izbora, mora postojati politička opcija koju građanke i građani mogu zaokružiti, a da su sigurni da njihovi glasovi neće biti prodati nacionalistima. Naša stranka je ta opcija”, kazao je Kojović.
http://www.nasastranka.ba/kojovic-imate ... ti-sa-sda/

dennis
Član

Post Postao/la dennis » 12 okt 2016 16:46

Nasa stranka je LGBT stranka, u Sarajevu su postali jaci od SDP-a
==BOSNA==

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 12 okt 2016 18:49

dennis je napisao/la:Nasa stranka je LGBT stranka, u Sarajevu su postali jaci od SDP-a

Pa da, pa onaj Denis G. ih je prvi podrzao nedavno kad su zebre farbali u pederske boje. A znamo ko gura pedere, da se tako izrazim. :lolcina: :lool:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 okt 2016 19:00

Evo i u Vukosavlju vodi vlah za nacelnika opstine :bad:
\

Valjda jos 160 glasova treba da se izbroje u N.Travniku

Nasa prednost je +125.Bit ce tu jos 10 tak Bosnjackih glasova.Ali,ako svi budu glasali kako budu.Ustasha bi u Novom Travniku mogao da pobjedi za 30 glasova

Da nije bilo komunjara iz Sdp stranke.Nas bi covjek pobjedio bez obzira na sve

Pogledajte Jajce.Svi preko poste glasaju su katolici haman
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 okt 2016 19:08

Jedina opcina u krmetnjaku koja je masovnije glasala preko poste za Bosnjake je Prijedor

Ostalo saka jada glasova preko poste.Kotor Varos najvise glasova islo Hrvatima preko poste

Sramota.
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Odgovorite