Ima li gdje objavljeno informacija sa ovog skupa!?Boss2013 je napisao/la:Povodom manipulacija u obradi popisnog materijala prof.dr Senadin Lavić predsjednik BZK Preporod , prof.dr. Hasan Zolić i Sejfudin Tokić predsjednik Bošnjačkog pokreta i koordinator koalicije NVO "Bitno je biti Bošnjak" održat će press konferenciju 3.06.2015 godine (srijeda) sa početkom u 11,00 sati u prostorijama BZK Preporod ulica Branilaca Sarajeva br.30, Sarajevo. Učesnici press konferencije prezentirat će novinarima konkretne podatke o drastičnim zloupotreebama i pritiscima u procesu završne obrade podataka i prezentiranja konačnih rezultata popisa u BiH održanih u oktobru 2013 godine.
Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/190589
Ocekivao sam nesto vise konkretno.Ocigledno nema nista sad do ponedeljka 8 Juna kad dodju stranci.
Ocekivao sam nesto vise konkretno.Ocigledno nema nista sad do ponedeljka 8 Juna kad dodju stranci.
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

I ja sam ocekivao vise.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
-
europe BiH
- Član
Dakle nisu opovrgli podatke koje je dao Avaz. Nisu rekli da su ti podaci netačni. Interesantno 
viewtopic.php?f=8&t=62&start=1100
Ove godine.Bosnjaci i Romi.Imali su udio od 56,3% ucenika osnovnih skola
Katolika 13%
Pravoslavnih 30,7%
Roma cirka 1,3%
Bosnjaka oko 55%
Bosnjaka procentualno ima vise u osnovnim skolama danas.Nego sto ima Makedonaca u Makedoniji.A zadnji popis stanovnistva je rekao da Makedonaca ima 60%+ u Makedoniji.Mi ne cinimo relativnu vecinu ucenika u osnovnim skolama.Nego solidnu apsolutnu vecinu u osnovnim skolama.To je sad znaci 55%+%
Itekako solidna vecina.Ako pak Makedonci su oko 50% ucenika osnovnih skola,dok kod nas je daleko veci broj.Dodaj tu i bazu djece do 6 godina.Gdje vecinom dominiraju Bosnjaci
Po meni.Ako se gledaju znaci maloljetni .A vec sam vam dao bazu stanovnistva od 6-14 godina.Citaj osnovci.Mozda je malo gore za nas u srednjim.Mozda,ali opet
Po meni
57% maloljetnih.Starosna do 19 godina.Cine Bosnjaci i Romi
Ne radi se ovdje o pisljivih 0,2%.Jer to je apsolutno ponizavanje ako neki izmisljeni narod koji cini 13% ucenika osnovnih skola.Moze da dobije 15%..A mi da dobijemo ispod 50% a cinimo 55%
Cak i kad bi odbili 1.8% budala koji su se pisali Bosancima.Imali bi 53,2% Bosnjaka u osnovnim skolama ovdje.I to cistih.I s losijom starosnom strukturom.52%
Nasa situacija je nikad bolja
U Jednom Gornjem Vakufu cinimo 73% ucenika osnovnih skola.Ali u tom istom G.Vakufu.Popisano je 14 000 Bosnjaka i 8000 katolika.Ko je varao?
Busovaca gdje je popisano 9500 katolika i nesto ispod 9000 Bosnjaka.Bosnjaci cine 56% ucenika osnovnih skola.A ovdje su vecina katolici.Iako je popisano toliko katolika.Nema ih vise od 7300 da ih trazis iglom gore.Popisano je samo u Busovaci 2000 vise ''Hrvata;''.To je jedna znaci opcina.Da ne pricam kako u Livnu imas 1860 osnovaca Hrvata ove skolske godine.Daleko ispod 2000.Popisano 32 300 Hrvata.Buzim s 20 300 popisanih popisa 2013.Ima vise osnovaca od katolika Livna
Kako cijeli danasnji Livanjski kanton s 4200 ''Hrvata.Popisanih 73 000 ''Hrvata''
Ima manje osnovaca od jedne Gracanice gdje je popisano 48 395 stanovnika ili cirka 25 000 manje.Oni su daleko gore izmisljali popis.Mislim na katolike.Popisivali su ljude koji decenijama ne zive.Prave se budale.Samo ih zajebala statistika osnovnih skola.A ona je neumoljivo na strani Bosnjaka
Mi moramo da jasno izadjemo s ovom statistikom.Pomislio bih da su ''Hrvati''.40% Gornjeg Vakufa a cine 23% ucenika osnovnih skola.Napumpavanje njihovog broja je ocito i u
Odzaku,Busovaci,Usori,Brckom
Jajcu,Novom Travniku,Travniku,pa cak i u Sanskom Mostu.
Mi smo se jedino popisali extra u Usk kantonu.Posebno Sanskom Mostu.Ovo ostalo je sve tacno
Sramota je ako neki misle da treba izbrisati 90 000 ''Hrvata''
Pa njih treba da bude izbrisano najmanje 140 000.A,ako misle da brisu sve Bosnjake.A,da ne diraju pravoslavne i katolike.Onda je meni sve jasno
Sasvim je jasno da je Bosnjaka 54% Popisanih i da poderana braca ustashe i cetnici itekako zele da nam smanje broj.Najnoviji primjer je gdje od 80 000 izbrisanih zele da brisu 65 000 Bosnjaka,5000 katolika i 10 000 pravoslavnih
A mahnitanja B.Turkovica,ostavite po sijelima.Ovo je ozbiljan forum s ozbiljnim ciframa.A ne neka mahnitanja pijanog novinarcica koji je napisao glupost da Bosnjaci cine 26,9% popisanih u Brcko distriktu i da je popisano 100 000 ''Srba'' Federacije
Covjek se blamira i sramoti na svakom cosku,pa po njemu je vise ''Hrvata'' popisano nego nas u Brckom
Ponavljajte 1000 puta
Bosnjaci cine preko 55% ucenika osnovnih skola
Ah.Jos ce ljepse zvucati kad taj procent predje 60%
Ove godine.Bosnjaci i Romi.Imali su udio od 56,3% ucenika osnovnih skola
Katolika 13%
Pravoslavnih 30,7%
Roma cirka 1,3%
Bosnjaka oko 55%
Bosnjaka procentualno ima vise u osnovnim skolama danas.Nego sto ima Makedonaca u Makedoniji.A zadnji popis stanovnistva je rekao da Makedonaca ima 60%+ u Makedoniji.Mi ne cinimo relativnu vecinu ucenika u osnovnim skolama.Nego solidnu apsolutnu vecinu u osnovnim skolama.To je sad znaci 55%+%
Itekako solidna vecina.Ako pak Makedonci su oko 50% ucenika osnovnih skola,dok kod nas je daleko veci broj.Dodaj tu i bazu djece do 6 godina.Gdje vecinom dominiraju Bosnjaci
Po meni.Ako se gledaju znaci maloljetni .A vec sam vam dao bazu stanovnistva od 6-14 godina.Citaj osnovci.Mozda je malo gore za nas u srednjim.Mozda,ali opet
Po meni
57% maloljetnih.Starosna do 19 godina.Cine Bosnjaci i Romi
Ne radi se ovdje o pisljivih 0,2%.Jer to je apsolutno ponizavanje ako neki izmisljeni narod koji cini 13% ucenika osnovnih skola.Moze da dobije 15%..A mi da dobijemo ispod 50% a cinimo 55%
Cak i kad bi odbili 1.8% budala koji su se pisali Bosancima.Imali bi 53,2% Bosnjaka u osnovnim skolama ovdje.I to cistih.I s losijom starosnom strukturom.52%
Nasa situacija je nikad bolja
U Jednom Gornjem Vakufu cinimo 73% ucenika osnovnih skola.Ali u tom istom G.Vakufu.Popisano je 14 000 Bosnjaka i 8000 katolika.Ko je varao?
Busovaca gdje je popisano 9500 katolika i nesto ispod 9000 Bosnjaka.Bosnjaci cine 56% ucenika osnovnih skola.A ovdje su vecina katolici.Iako je popisano toliko katolika.Nema ih vise od 7300 da ih trazis iglom gore.Popisano je samo u Busovaci 2000 vise ''Hrvata;''.To je jedna znaci opcina.Da ne pricam kako u Livnu imas 1860 osnovaca Hrvata ove skolske godine.Daleko ispod 2000.Popisano 32 300 Hrvata.Buzim s 20 300 popisanih popisa 2013.Ima vise osnovaca od katolika Livna
Kako cijeli danasnji Livanjski kanton s 4200 ''Hrvata.Popisanih 73 000 ''Hrvata''
Ima manje osnovaca od jedne Gracanice gdje je popisano 48 395 stanovnika ili cirka 25 000 manje.Oni su daleko gore izmisljali popis.Mislim na katolike.Popisivali su ljude koji decenijama ne zive.Prave se budale.Samo ih zajebala statistika osnovnih skola.A ona je neumoljivo na strani Bosnjaka
Mi moramo da jasno izadjemo s ovom statistikom.Pomislio bih da su ''Hrvati''.40% Gornjeg Vakufa a cine 23% ucenika osnovnih skola.Napumpavanje njihovog broja je ocito i u
Odzaku,Busovaci,Usori,Brckom
Jajcu,Novom Travniku,Travniku,pa cak i u Sanskom Mostu.
Mi smo se jedino popisali extra u Usk kantonu.Posebno Sanskom Mostu.Ovo ostalo je sve tacno
Sramota je ako neki misle da treba izbrisati 90 000 ''Hrvata''
Pa njih treba da bude izbrisano najmanje 140 000.A,ako misle da brisu sve Bosnjake.A,da ne diraju pravoslavne i katolike.Onda je meni sve jasno
Sasvim je jasno da je Bosnjaka 54% Popisanih i da poderana braca ustashe i cetnici itekako zele da nam smanje broj.Najnoviji primjer je gdje od 80 000 izbrisanih zele da brisu 65 000 Bosnjaka,5000 katolika i 10 000 pravoslavnih
A mahnitanja B.Turkovica,ostavite po sijelima.Ovo je ozbiljan forum s ozbiljnim ciframa.A ne neka mahnitanja pijanog novinarcica koji je napisao glupost da Bosnjaci cine 26,9% popisanih u Brcko distriktu i da je popisano 100 000 ''Srba'' Federacije
Covjek se blamira i sramoti na svakom cosku,pa po njemu je vise ''Hrvata'' popisano nego nas u Brckom
Ponavljajte 1000 puta
Bosnjaci cine preko 55% ucenika osnovnih skola
Ah.Jos ce ljepse zvucati kad taj procent predje 60%

-
europe BiH
- Član
USK, TK i RS naravnoJack je napisao/la:Mi smo se jedino popisali extra u Usk kantonu.Posebno Sanskom Mostu.Ovo ostalo je sve tacno
Tu će nas brisati najviše jer tu smo najviše popisali ljudi koji tu ne žive.
Tuzlanski kanton je popisan veoma dobro.I ko si ti da brises bilo kog Bosnjaka.
Gracanica s 48 395 popisanih ima vise osnovaca.Od Livanjskog kantona s 73 000 popisanih Hrvata
Tuzlanski kanton je popisan u najmanju ruku 90-95% tacno.Sem copy+ paste prepisivacine s drugih foruma.Tematika,ali i matematika ti je slaba strana.Pogledaj broj osnovaca u jednom Tuzlanskom kantonu u 2 skolske godine.2013/2014 i 2014/2015
I onda poredi broj osnovaca u vecinski ''Hrvatskim ''opcinama
Kao sto sam rekao
''Hrvata'' 38 000 osnovaca
''Srba'' 91 000 osnovaca.Plafon.Jedino moze da bude manje.
Bosnjaka 166 900-167 000 plafon
Kad bi dodao sve ''Srbe i Hrvate'' u jednu grupu.Dobio bih 129 000 osnovaca,to je oko 38 000 manje od Bosnjaka.Citaj,pisi propalo.A da su se Bosnjaci popisivali masovnije u sumskoj
To vec jesu.Kako moze neki ''narod'' koji ima 609 ucenika osnovnih skola u Brckom.Gdje je jos tu i 50 djece katolicke koja dolaze iz Tuzlanskog kantona da pohadjaju nastavu.Citaj to je 559 osnovaca.I imas 19 000 popisanih ''Hrvata''
Usora 419 osnovaca.Popisano 7538
Doboj Jug 417 osnovaca.Popisano 4400
Ko se je pravilnije popisao.Razlika 2-3 osnovca,A ovdje 3000 vise popisanih.Daj,budite realni
Bosnjaci su se najispravnije popisali.;''Srbi'' su muljali 10 puta gore od nas.Cak su popisnice iz Srebrenice u Srbiju prebacivali na dan popisa i dodavali dole''Srbe'' koji su zadnji put Srebrenicu vidjeli ima 10+ godina.Ili neke druge opcine.Samo u B.Dubici popisano je 1700 ''Srba'' vise.A gdje su ostali krajevi.
Rekao sam.Bosnjaci su se popisali znacajnije jedino u S.Mostu i Sumskoj
Pa jedno Livno i Duvno imaju vise fantomskih nego cijeli Usk kod Bosnjaka
A na kraju dana.Nama godi sto veci procent.I sto bih da izgubimo 30% U Prijedoru.32%.Pa da nam dadnu 18% koliko ''Srbi'' zele da iznosi procent Bosnjaka.Sa preko 30% u Prijedoru popisanih mi smo i dalje faktor cak i tamo.I da ne pricam da smo vecina popisanih u Vukosavlju.Naravno da ima odredjena granica.A ta granica ne smije da se predje u ponedeljak.Pa da nam nacionalne manjine diktiraju popis
Gracanica s 48 395 popisanih ima vise osnovaca.Od Livanjskog kantona s 73 000 popisanih Hrvata
Tuzlanski kanton je popisan u najmanju ruku 90-95% tacno.Sem copy+ paste prepisivacine s drugih foruma.Tematika,ali i matematika ti je slaba strana.Pogledaj broj osnovaca u jednom Tuzlanskom kantonu u 2 skolske godine.2013/2014 i 2014/2015
I onda poredi broj osnovaca u vecinski ''Hrvatskim ''opcinama
Kao sto sam rekao
''Hrvata'' 38 000 osnovaca
''Srba'' 91 000 osnovaca.Plafon.Jedino moze da bude manje.
Bosnjaka 166 900-167 000 plafon
Kad bi dodao sve ''Srbe i Hrvate'' u jednu grupu.Dobio bih 129 000 osnovaca,to je oko 38 000 manje od Bosnjaka.Citaj,pisi propalo.A da su se Bosnjaci popisivali masovnije u sumskoj
To vec jesu.Kako moze neki ''narod'' koji ima 609 ucenika osnovnih skola u Brckom.Gdje je jos tu i 50 djece katolicke koja dolaze iz Tuzlanskog kantona da pohadjaju nastavu.Citaj to je 559 osnovaca.I imas 19 000 popisanih ''Hrvata''
Usora 419 osnovaca.Popisano 7538
Doboj Jug 417 osnovaca.Popisano 4400
Ko se je pravilnije popisao.Razlika 2-3 osnovca,A ovdje 3000 vise popisanih.Daj,budite realni
Bosnjaci su se najispravnije popisali.;''Srbi'' su muljali 10 puta gore od nas.Cak su popisnice iz Srebrenice u Srbiju prebacivali na dan popisa i dodavali dole''Srbe'' koji su zadnji put Srebrenicu vidjeli ima 10+ godina.Ili neke druge opcine.Samo u B.Dubici popisano je 1700 ''Srba'' vise.A gdje su ostali krajevi.
Rekao sam.Bosnjaci su se popisali znacajnije jedino u S.Mostu i Sumskoj
Pa jedno Livno i Duvno imaju vise fantomskih nego cijeli Usk kod Bosnjaka
A na kraju dana.Nama godi sto veci procent.I sto bih da izgubimo 30% U Prijedoru.32%.Pa da nam dadnu 18% koliko ''Srbi'' zele da iznosi procent Bosnjaka.Sa preko 30% u Prijedoru popisanih mi smo i dalje faktor cak i tamo.I da ne pricam da smo vecina popisanih u Vukosavlju.Naravno da ima odredjena granica.A ta granica ne smije da se predje u ponedeljak.Pa da nam nacionalne manjine diktiraju popis

-
europe BiH
- Član
Popis je bio 2013-te godine. Te godine u TK se rodilo 4.323 a u KS 4.550. Te godine u TK umrlo 3.761 a u KS umrlo 4.031. Znači 2013-te:Jack je napisao/la:Tuzlanski kanton je popisan veoma dobro.
TK 4.323/3.761
KS 4.550/4.031
A sljedeće godine 2014-te ista stvar:
TK 4.069/3.503
KS 4.566/4.215
Uvijek puno više i rođenih i umrlih u KS nego u TK. Očigledno u KS ima više stanovnika nego u TK.
U TK popisano 477.278
U KS popisano 438.443
Kada se ne bi brisao NIKO iz KS onda iz TK treba brisati BAREM 40.000 ljudi jer TK SIGURNO ima manje stanovnika nego KS.
Realno, po broju rođenih i umrlih, TK nema više 400.000 stanovnika tako da će tu brisati barem 70.000.
Ali evo, recimo da će u TK brisati 50.000 u USK isto tako 50.000 i u RS 100.000. To je već 200.000 od ukupno 233.000 Bošnjaka koje će brisati.
Šta će se desiti sa onima koji su se popisali i u genocidnoj i u Federaciji?
Hoće li biti popisani na samo jednoj adresi ili će se u potpunosti brisati?
- BosnjackaHercegovina
- Član
Svega ti jesi ti pjan?europe BiH je napisao/la:Popis je bio 2013-te godine. Te godine u TK se rodilo 4.323 a u KS 4.550. Te godine u TK umrlo 3.761 a u KS umrlo 4.031. Znači 2013-te:Jack je napisao/la:Tuzlanski kanton je popisan veoma dobro.
TK 4.323/3.761
KS 4.550/4.031
TK 4.069/3.503
KS 4.566/4.215
Uvijek puno više i rođenih i umrlih u KS nego u TK. Očigledno u KS ima više stanovnika nego u TK.
U TK popisano 477.278
U KS popisano 438.443
Kada se ne bi brisao NIKO iz KS onda iz TK treba brisati BAREM 40.000 ljudi jer TK SIGURNO ima manje stanovnika nego KS.
Realno, po broju rođenih i umrlih, TK nema više 400.000 stanovnika tako da će tu brisati barem 70.000.
Ali evo, recimo da će u TK brisati 50.000 u USK isto tako 50.000 i u RS 100.000. To je već 200.000 od ukupno 233.000 Bošnjaka koje će brisati.
Samo BiH.
http://nap.ba/new/vijest.php?id=12585Na današnjoj press konferenciji BZK Preporod skrenuta je pažnja na nelegalne zahtjeve koji dolaze iz Republike Srpske, a kojima je cilj iz ukupne populacije izbaciti što više popisanih, navodno nerezidentnih stanovnika, prvenstveno prognanih Bošnjaka iz tog entiteta, piše novinska agencija Patria.
Predsjednik Preporoda Senadin Lavić kazao je da će s objavljivanjem podataka biti vidljive razmjere genocida počinjenog u ime velike Srbije ili nekih drugih projekata te da će se pokazati kako je RS nastala genocidom nad Bošnjacima i drugim narodima nesrpske nacionalnosti.
- Vidjet ćemo da su Bošnjaci izbrisani iz mnogih gradova u BiH, Foče, Rogatice, Višegrada, Bratunca, Srebrenice, Prijedora... gdje su bili većina '91. i '92. godine – istakao je Lavić.
Inače, novinarima su se obratili i Sejfudin Tokić, predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda te statističar prof. dr. Hasan Zolić.
- Zakon o popisu stanovništva koji smo mi prihvatili ne poznaje pojmove rezidentni i nerezidentni. Da vam pojasnim šta je nerezidentni Bošnjak u varijanti Vlade RS: oni koji su uspjeli pobjeći ispod noža. Ne samo da su uspjeli pobjeći iz jama, logora, nego su se i vratili da se pojave kao sastavni dio strukture stanovništva. Imat ćete podatke, a oni su manje više poznati: da je najveći broj ljudi koji trebaju biti izbrisani dolazi iz mjesta koja su najveća stratišta – kazao je Tokić.
Zolić je, govoreći s aspekta struke kazao da bi brisanje više od 430.000 stanovnika imalo izuzetno negativne posljedice, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da u BiH već vlada bijela kuga te da se stanovništvo u velikom broju iseljava.
YUropo BIH posto FENOMENALNO baratas sa ciframa de nam reci koliko ce vlaha biti pobrisano?europe BiH je napisao/la:Popis je bio 2013-te godine. Te godine u TK se rodilo 4.323 a u KS 4.550. Te godine u TK umrlo 3.761 a u KS umrlo 4.031. Znači 2013-te:Jack je napisao/la:Tuzlanski kanton je popisan veoma dobro.
TK 4.323/3.761
KS 4.550/4.031
TK 4.069/3.503
KS 4.566/4.215
U TK popisano 477.278
U KS popisano 438.443
Daj baniraj tog Cicinog cetnika.
On bi briso Bosnjake, a ustase koji su se u sve i jednom kantonu popisali za 50% bi ostavio? A tako i cenitke koji su se popisali za 200.000 vise nego sto ih ima u genocidnoj tvorevini. Sto mu dopustas da trola ovu temu bezveze? Kad dodju na Forum osjeti se onaj krmeci smrad.
On bi briso Bosnjake, a ustase koji su se u sve i jednom kantonu popisali za 50% bi ostavio? A tako i cenitke koji su se popisali za 200.000 vise nego sto ih ima u genocidnoj tvorevini. Sto mu dopustas da trola ovu temu bezveze? Kad dodju na Forum osjeti se onaj krmeci smrad.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Covjek nema stvarno inteligencije.
Manite se zivorodjenih,to je nevazno sad.Osnovne skole su pokazatelj unutrasnjih i vanjskih migracija+ Zivorodjenih.To se gleda
Ako gledas broj zivorodjenih.On obicno bude/10.Tako Tuzlanski kanton je kazem popisan pravilno.Ti sem trolanja i gluposti nemas nijednu pametniju da kazes
Kako jedna Gracanica s 48 000 popisanih stanovnika ima 4500 osnovaca.Dok cijeli Livanjski kanton s 73 000 ''Hrvata'' ima manje osnovaca..Budimo realni ovdje
Rekao sam prije jos u Oktobru 2013 da podatci zivorodjenih ne stimaju,i ne gledaju se.Samo u jednoj Dubici popisano je 1700 vise ''Srba''
U Jednom Prijedoru popisano je 14 000 vise Srba.U te jebene 2 opcine.Prijedor ima 65 000 Srba.Ima 4500 Osnovaca Srba.Skolske 2013/1014.Identicno kao i jedna Gracanica.Ali u Gracanici popisano 48 395?U Prijedoru popisano 65 000 Srba.Uuuu,ala nesto ovdje ne valja
Cifra o 430 000 izbrisanih je humor.Ako zele da brise.Nek brisu 600 000
Radi se o 344 00 izbrisanih.Ponajvise ''Hrvata;''.Ustashe pjene i ne zele takvo sta
Sad dolazi kvaka
U zadnjem komadu trebalo bi se brisati dodatnih 85 000.Od tog preko 65 000-70 000 Bosnjaka.Mahom iz Sumske.I tu sad lezi problem.Jer to je i vise nego dovoljno da se namiri 2% a kamoli 0,2%
I za ovog salonskog ''Europljanina'' cica Draze.Citaj samo forum.Nemas logike niti 1%,sem copy+ paste prepisivacine.
Manite se zivorodjenih,to je nevazno sad.Osnovne skole su pokazatelj unutrasnjih i vanjskih migracija+ Zivorodjenih.To se gleda
Ako gledas broj zivorodjenih.On obicno bude/10.Tako Tuzlanski kanton je kazem popisan pravilno.Ti sem trolanja i gluposti nemas nijednu pametniju da kazes
Kako jedna Gracanica s 48 000 popisanih stanovnika ima 4500 osnovaca.Dok cijeli Livanjski kanton s 73 000 ''Hrvata'' ima manje osnovaca..Budimo realni ovdje
Rekao sam prije jos u Oktobru 2013 da podatci zivorodjenih ne stimaju,i ne gledaju se.Samo u jednoj Dubici popisano je 1700 vise ''Srba''
U Jednom Prijedoru popisano je 14 000 vise Srba.U te jebene 2 opcine.Prijedor ima 65 000 Srba.Ima 4500 Osnovaca Srba.Skolske 2013/1014.Identicno kao i jedna Gracanica.Ali u Gracanici popisano 48 395?U Prijedoru popisano 65 000 Srba.Uuuu,ala nesto ovdje ne valja
Cifra o 430 000 izbrisanih je humor.Ako zele da brise.Nek brisu 600 000
Radi se o 344 00 izbrisanih.Ponajvise ''Hrvata;''.Ustashe pjene i ne zele takvo sta
Sad dolazi kvaka
U zadnjem komadu trebalo bi se brisati dodatnih 85 000.Od tog preko 65 000-70 000 Bosnjaka.Mahom iz Sumske.I tu sad lezi problem.Jer to je i vise nego dovoljno da se namiri 2% a kamoli 0,2%
I za ovog salonskog ''Europljanina'' cica Draze.Citaj samo forum.Nemas logike niti 1%,sem copy+ paste prepisivacine.

bilbo je napisao/la:Šta će se desiti sa onima koji su se popisali i u genocidnoj i u Federaciji?
Popis je zavrsio.Radi se o neslaganju od oko 85 000 ljudi.Ljudi,koji su mahom zivjeli u onom sto se pise danas Sumska.I ti ljudi su Bosnjaci.Trenutno imam dojave da su se svi slozili na brisanje o izmedju 320 000-350 000. Te ljude zele cetalji da izbrisu i nije bilo ''dogovora''.Ono sto se pise Federacija je uradjeno ima par mjeseci.No,ako pogledas smanjenje procentualno Bosnjaka od Prijedora do Vukosavlja.Tek onda dobijes pravu sliku.Onog sto oni zeli
Duplo popisani ce biti izbrisani s jedne lokacije ali ne i obe.Nece biti izbrisanih skroz.Ima ljudi kojim namjera nije bila da se duplo popise.Takvih je sigurno 3/4.Ostatak ljudi se je namjerno duplo popisao,ali ti ljudi ce rekao sam biti izbrisani
I ako nastavis da pises o brisanju Bosnjaka iz sumske.Smatrat cu te provokatorom i dobijas ban.Siri pamet na kiks forumu onda
Ovo je za ''Europljanina''

[/quote]Kako jedna Gracanica s 48 000 popisanih stanovnika ima 4500 osnovaca.Dok cijeli Livanjski kanton s 73 000 ''Hrvata'' ima manje osnovaca..Budimo realni ovdje[quote]
Ja kao neko ko zivi izmedju Sarajeva - Zenice i Livna mogu slobodno da kazem da nema jebene logike da cijela taj kanton ima 73 000 stanovnika ..dakle jednostavno nema logike u to moze da povjeruje neko ko nikad nije bio u Livnu a to je najveca gradska sredina u tom kantonu... dakle Livno kao gradska sredina tog kantona ima masovan odlazak hrvata u EU i Bosnjaka u Sarajevo u kolonama..samo MZ Nemila ima vise stanovnika nego cijelo Livno - zalosno ali tako je
Ja kao neko ko zivi izmedju Sarajeva - Zenice i Livna mogu slobodno da kazem da nema jebene logike da cijela taj kanton ima 73 000 stanovnika ..dakle jednostavno nema logike u to moze da povjeruje neko ko nikad nije bio u Livnu a to je najveca gradska sredina u tom kantonu... dakle Livno kao gradska sredina tog kantona ima masovan odlazak hrvata u EU i Bosnjaka u Sarajevo u kolonama..samo MZ Nemila ima vise stanovnika nego cijelo Livno - zalosno ali tako je
Livanjski kanton ima 73 000 popisanih ''Hrvata.Brojka je znatno veca kad se dodaju Bosnjaci i pravoslavni.Ide na oko 90 000
Livanjski kanton ima manje osnovaca katolika nego jedna Gracanica.Gdje je popisano 25 000 manje stanovnika.A vise osnovaca
No,vratimo se temi.Tema je popis stanovnistva.Kopirajte vijesti,ne trolajte kao neki s copy+paste prepisivacina kao ''Europljanin''
Ceka se ocito sad ponedeljak.I dolazak sefa te misije Petera.Pa da vidimo sta ce na kraju biti
Livanjski kanton ima manje osnovaca katolika nego jedna Gracanica.Gdje je popisano 25 000 manje stanovnika.A vise osnovaca
No,vratimo se temi.Tema je popis stanovnistva.Kopirajte vijesti,ne trolajte kao neki s copy+paste prepisivacina kao ''Europljanin''
Ceka se ocito sad ponedeljak.I dolazak sefa te misije Petera.Pa da vidimo sta ce na kraju biti

Ovaj salonac ce mi pricati o Usk kantonu.Da nisi s ustasko-cetnickih foruma pokupio pamet odatle.Sto volim ovakve padobrance
Rekao sam vam prije.Najvise nasih popisano je u Prijedoru,Sani,donekle i Mostaru.Ovo ostalo je sve tacno
Navescu vam Cazin.Tu je popisanoi 69 000,ali ima oko 65 000.Imaju osnovaca daleko,daleko vise od jednog Livanjskog kantona gdje je popisano 73 000 Hrvata.Preko 2000 vise osnovaca
Usk kanton,Iz prve ruke.Najvise je popisana Sana.Oko 15 k vise Bosnjaka,oko 200 tinjak Hrvata i oko 400 Srba.I Kljuc nekih 6000 Bosnjaka vise je popisano.Kladusa je popisana nikad tacnije
Komedija je da Kladusa s 44 000 popisanih ima vise osnovaca od jednog Livanjskog kantona gdje je popisano 73 000 katolika.Skoro 30 000 vise.Mozes misliti
Popis je u zastoju jer se radi o tome da se zeli izbrisati jos 85 000 osoba.Zadnja ucjena cetnika.To je nas narod najvise iz krmetnjaka.Radi se o preko 70 000 Bosnjaka koji zele da idu ovom ucjenom.Ovo sad sto je obrisano.Njih je vise izbrisano zajedno od nas.Ali,ako ova nova ucjena prodje.Imas haman 2% Bosnjaka koje bi obrisali.U tome je stvar
Mi ne smijemo da idemo na vise od 350 000 izbrisanih.Mora se naci srednji put,da se ne dozvoli vise brisanje Bosnjaka.Jer realno
Vukosavlje,Srebrenica,dobar rezultat u Prijedoru.Sve je to nase.Da ne pricam o Brckom.
Nama je najvaznije da predjemo 50%.To je svakom jasno
Djelis Bosnu.Djelis kiflu od Istre,Vukovara do Cetingrad
Uzimas cetnicima Sandzak
Cetnici su osramoceni.Nestali su iz najveceg dijela Hrvatske.Nestali su iz najveceg dijela Kosova,sem sjevera.Brcko im je uzeto politickim putem.Koridor je rahmetli odavno.Samo pametniji vlah to vidi
Treba reci koliko je sati,i da nema popustanja.
Za 5 dana.Ko god popusti.I proda Bosnjake
Nek mu dijete se sasusi od raka.Umre najgorom mogucom smrcu.Nek se przi nakon smrti u najgorim dijelovima dzehenema.I nek vatra bude stalno gorila.Zelim im sve najgore u zivotu
Ne.I ko god izda s nase strane.Treba znati ime i prezime tog izdajnika.Da se zna za buduca pokoljena Bosnjaka.Da necemo tolerisati izdaju.A nek misle i rade sta hoce.Do nas je da pokazemo sta i ko smo
A ovaj padobranac.On je tu usluzan.Kao da ja nisam znao ko je on.Fakat
E,Abene.Isto kao i za druge.
Niko ne omalozava Bosnjaka i niko ne laze i prosipa cetnicko-ustaskun propagandu ovdje.Nastavi li ko da prosipa takve notorne lazi.Dobija ban
Pa vi izvolite
Rekao sam vam prije.Najvise nasih popisano je u Prijedoru,Sani,donekle i Mostaru.Ovo ostalo je sve tacno
Navescu vam Cazin.Tu je popisanoi 69 000,ali ima oko 65 000.Imaju osnovaca daleko,daleko vise od jednog Livanjskog kantona gdje je popisano 73 000 Hrvata.Preko 2000 vise osnovaca
Usk kanton,Iz prve ruke.Najvise je popisana Sana.Oko 15 k vise Bosnjaka,oko 200 tinjak Hrvata i oko 400 Srba.I Kljuc nekih 6000 Bosnjaka vise je popisano.Kladusa je popisana nikad tacnije
Komedija je da Kladusa s 44 000 popisanih ima vise osnovaca od jednog Livanjskog kantona gdje je popisano 73 000 katolika.Skoro 30 000 vise.Mozes misliti
Popis je u zastoju jer se radi o tome da se zeli izbrisati jos 85 000 osoba.Zadnja ucjena cetnika.To je nas narod najvise iz krmetnjaka.Radi se o preko 70 000 Bosnjaka koji zele da idu ovom ucjenom.Ovo sad sto je obrisano.Njih je vise izbrisano zajedno od nas.Ali,ako ova nova ucjena prodje.Imas haman 2% Bosnjaka koje bi obrisali.U tome je stvar
Mi ne smijemo da idemo na vise od 350 000 izbrisanih.Mora se naci srednji put,da se ne dozvoli vise brisanje Bosnjaka.Jer realno
Vukosavlje,Srebrenica,dobar rezultat u Prijedoru.Sve je to nase.Da ne pricam o Brckom.
Nama je najvaznije da predjemo 50%.To je svakom jasno
Djelis Bosnu.Djelis kiflu od Istre,Vukovara do Cetingrad
Uzimas cetnicima Sandzak
Cetnici su osramoceni.Nestali su iz najveceg dijela Hrvatske.Nestali su iz najveceg dijela Kosova,sem sjevera.Brcko im je uzeto politickim putem.Koridor je rahmetli odavno.Samo pametniji vlah to vidi
Treba reci koliko je sati,i da nema popustanja.
Za 5 dana.Ko god popusti.I proda Bosnjake
Nek mu dijete se sasusi od raka.Umre najgorom mogucom smrcu.Nek se przi nakon smrti u najgorim dijelovima dzehenema.I nek vatra bude stalno gorila.Zelim im sve najgore u zivotu
Ne.I ko god izda s nase strane.Treba znati ime i prezime tog izdajnika.Da se zna za buduca pokoljena Bosnjaka.Da necemo tolerisati izdaju.A nek misle i rade sta hoce.Do nas je da pokazemo sta i ko smo
A ovaj padobranac.On je tu usluzan.Kao da ja nisam znao ko je on.Fakat
E,Abene.Isto kao i za druge.
Niko ne omalozava Bosnjaka i niko ne laze i prosipa cetnicko-ustaskun propagandu ovdje.Nastavi li ko da prosipa takve notorne lazi.Dobija ban
Pa vi izvolite

- Abdurrahman
- Član
Jedno kratko pitanje za Jack-a:
Sta mislis o broju popisanih i realnom broju na terenu u sljedecih par opcina:
Kalesija, Zvornik, Zivinice i Tuzla ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Ps. Jako fina detaljna analazima odredjenih opcina i koliko se viska popisalo u njima odredjenog naroda.
Sta mislis o broju popisanih i realnom broju na terenu u sljedecih par opcina:
Kalesija, Zvornik, Zivinice i Tuzla ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Ps. Jako fina detaljna analazima odredjenih opcina i koliko se viska popisalo u njima odredjenog naroda.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?