☑ Pravila foruma i savjeti

Debili

ABen
Član

Re: Debili

Post Postao/la ABen » 03 jun 2015 08:19

amkos je napisao/la:Kod mene je privatluk, nema stajanja i odmora da dolazi Obama ili Angela Merkel.
Udarnicki bas.
:gut: Ako je plata redovna to je bolje, nego biti parazit.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 03 jun 2015 08:40

Plata je redovna, ali svaki vikend radni.

Ali bice bolje :)
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 04 jun 2015 13:05

Kad vec pricamo o debilima, grupa ustasa i cetnika porijeklom iz Zenice. sad hvala Bogu van Zenice, uz pomoc domacih balija osnovali su inicijativu za promjenu imena stadiona Bilino Polje u stadion hrvatskog fudbalera Alojzije Renica inace rodom iz Zenice

https://www.facebook.com/groups/1707515 ... 0/members/

:bad:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 04 jun 2015 15:43

vecinom vlasi. Inace taj alojzije potpuno nebitan lik
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 07 jun 2015 20:13

http://www.radiosarajevo.ba/novost/1906 ... pske-video
Fudbalski Zmaj Ognjen Vranješ istetovirao granice Republike Genocidne (VIDEO)

Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine u fudbalu, na okupljanju Zmajeva na Ilidži, pohvalio se kolegama novom tetovažom.

On je, naime, na bicepsu istetovirao granice bosanskohercegovačkog entiteta Republika Genocidna.

slika

Nije poznato da li se njegovim kolegama tetovaža dopala, a jedan od naših najboljih defanzivaca iznenada je postao viralni hit. Komentari na društvenim mrežama su različiti: nekima se tetovaža sviđa, dok drugi ne dijele njihovo mišljenje.

U nastavku pogledajte kako izgleda novi ukras na tijelu Zmaja koji bi u meču s Izraelom mogao zaigrati od prve minute.

I ostali fudbalski Zmajevi mogu se pohvaliti tetovažama, a rijetki su oni koji ih uopće nemaju.

Ognjen Vranješ član je turskog Gaziantepspora gdje igra standardno i dobro, baš kao i u našem nacionalnom timu gdje, prema općoj ocjeni, nije odigrao loš meč.
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... u-tetovazu
Ognjen Vranješ ima novu tetovažu

Ognjen Vranješ ima novu tetovažu. Reprezentativac BiH, koji je posljednjih dana dospio u žižu javnosti, jer je na njegovom bicepsu primjećena tetovaža granica RG-a, na okupljanje reprezentacije u Zenicu, stigao je sa novom tatto.

Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu sada stoji iscrtan sat, kojeg je Vranješ zapravo htio prvobitno istetovirati.

Posljednjih dana potrošeno je jako mnogo vremena i riječi po navijačkim forumima oko Ognjena Vranješa i njegove tetovaže, a reprezentativac BiH poručuje kako poštuje sve narode u BiH i kako nikoga nije želio uvrijediti.

Rođen je u Banjoj Luci, a već dugo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kojoj je u posljednje vrijeme itekako bitan igrač. Od sutra će u kampu bh. selekcije biti sa bratom Stojanom, koji je također pozvan u bh. selekciju, a mlađi Vranješ je nebrojeno puta do sada dokazao kako se srcem bori za BiH.

Njegovu tetovažu nije ni trebalo gledati kroz fudbalsku prizmu, jer da ne osjeća ovu zemlju u srcu, onda ne bi ni igrao za nju.

Tetovažu je prekrio iz poštovanja prema BiH i njenim državnim granicama, a rekao nam je i to kako nema namjeru davati izjave i dodatno pojašnjavati cijelu situaciju, u čemu ga je podržao i selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević, ali i svi suigrači iz bh. selekcije.

"U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Izraela, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat cu koliko mi je bitan drzavni dres koji nosim", kazao je Vranješ.
Opet se mi pravimo budale. Opet zabijamo glavu u pijesak. :pih:

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 08 jun 2015 00:58

Zar ovo nije provokacija i ako cemo realno zar nebi MUP federacije trebao da hapsi? U ostalom treba mu objasniti da Brcko nije u genocidnoj tvorevini.

Mi se nepravimo budale, mi jesmo budale, beskicmenjaci. Tebe cudi ovo? Ta tetovaza je najmanji problem.
Narod koji moze geldati da mu neko terorise narod u genocidnoj tvorevini, a Bosnjaci u Federaciji zatvaraju oci i usi na to. To je problem. Zato nikad i necemo biti narod sa nacionalnom drzavom.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 08 jun 2015 07:10

Poznata sarajevska manekenka Džejla Glavović hvali papu i širi mržnju prema Arapima
http://saff.ba/poznata-sarajevska-manek ... a-arapima/

Juni 8th, 2015

Poznata manekenka Džejla Glavović ne krije svoju mržnju prema Arapima. Ona je to pokazala na svom Facebook profilu. Prvo je napisala hvalospjev o papi Franji, a ispod posta – hvalospjeva o papi napisala je skandalozni komentar u kojem iskazuje svoju mržnju prema Arapima. Za nju Arapi nisu ljudi. “Suocavamo se sa invazijom arapa, njihovih obicaja! Kao da nemamo svoju kulturu. A narod ko narod, misli “hajrovat” ce kroz neki business sa njima. Nit’ je riba meso, nit’ je arap covjek (komentar prenosimo bez pravoisnih intervencija)”. Naravno, nakon Džejline mržnje uslijedili su komentari istomišljenika koji je podržavaju i iskazuju još veću mržnju prema Arapima.
A kakva je kultura Džejle Glavović najbolje pokazuje njena profilna fotografija na kojoj je u donjem vešu.

slika
Bravo, kako brzo zaborave neki debili da su nas ustase i cetnici klali. A Vatikan niti se tada pomjerio da nesto kaze ili osudi. :pih:
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 08 jun 2015 07:11

Drolja

slika

slika
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 08 jun 2015 07:20

https://www.facebook.com/jeyla.glavovic
Jeyla Glavovic Ocuz

13 Std. ·
PAPA FRANJO
Bez obaziranja na religiju i pitanja vjere, naiđoh na neka "mišljenja" i "komentare" koji sarkastično, cinično i ironično pokušavaju da stave ovog čovjeka u svoje rečenice, najčešće tvoreći te rečenice, koristeći kombinaciju njegovog imena i turcizama ili arapskih izraza. Uz sve, to rade "politički korektno" !!!
Ovaj čovjek ima 78 godina. On je - za razliku od vaših idola, imao CIJELI život da dokaže svoje namjere, inhibicije i pokaže svoje LICE ... vaši idoli ih prekrivaju maskama. On priča vise jezika, Vi pričate jezicima koji nemaju veze. Mi nismo Turci, a pogotovu ne Arapi. Mi smo Bosanci i Hercegovci raznih vjeroispovjesti!
Malo poštovanja, puno kulture ... to je ono što vama treba ...

slika

slika
Ne da je samo debil, drolja. Nego da bi nam prosipa ateisticku pricu i pozitivu od drugim vijerama.
A pokraj toga bi i na drzavne jasle, paraziti Bosnjackog naroda.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 08 jun 2015 14:15

Nasao se ko ce pricati o "identitetu". Pa mala kurvica je iskrivila i svoje sopstveno ime (iako i ono nema veze s vezom).
Isto kao i onaj Muhamed Gratz koji je predio ime u Denis-p****. Kad su ga pitali zasto je to uradio kaze "pa ime nije bitno". :mrgreen: Ok pa da ti nije bilo bitno zasto si ga mjenjao?

To su obicni luzeri. Paraziti po deafaultu. Oni se samo znaju uvaliti negdje u javnu ustanovu.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 10 jun 2015 05:44

Debili sa klixa! :shock:

Zar se vi toliko bojite da Srbi nepocnu ponovo rat, da bi cak i sutili o genocidu u Srebrenici, Prijdoru i tako dalje. Samo da im se nezamjerite?

Suti, strpi se. Budi beskicmenjak. Kakav narod takvi politicari beskicmenjaci.
Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici
Postby Ludzak » 10/06/2015 02:13

*ebe mi se za Smrdsku, ali ako planiraju da dokusure RS, Srbi sigurno neće biti ravnodušni već ćemo imati novi rat. Ako bih birao između rata i ostavke RS-e, definitvno bih odabrao ovo drugo. Dosta nam je rata.
Evo i ovaj suti nemoj tako glasno da nas cuju. :rofll: Koji beskicmenjaci
Postby red evil » 10/06/2015 10:19

Meni ovo sve izgleda da se vuće za novi rat, možda neiskusno razmišljam ali puno faktora se dešava.
:shock: i dalje tako.
Postby bh.tornjak » 10/06/2015 10:44
red evil wrote: Meni ovo sve izgleda da se vuće za novi rat, možda neiskusno razmišljam ali puno faktora se dešava.
iskreno..... i ja isto tako mislim...
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 12 jun 2015 15:44

http://www.klix.ba/sport/nogomet/poruka ... /150612144
Poruka navijača sa sjeverne tribine: Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao

Navijači nogometne reprezentacije BiH su na početku utakmice sa Izraelom na sjevernoj tribini stadiona Bilino Polje u Zenici podigli transparent upućen bh. reprezentativcu Ognjenu Vranješu.

Podsjetimo, kada se Ognjen Vranješ pojavio na okupljanju reprezentacije BiH, na njegovoj ruci je primijećena tetovaža granica Republike Genocidne. Zbog toga se digla velika prašina, a bh. reprezentativac je potom odlučio promijeniti tetovažu.

Na njegovoj ruci je kasnije istetoviran sat, no, navijači mu nisu oprostili. Na sjevernoj tribini je večeras podignut transparent upućen Vranješu, a na njemu je pisalo: "Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao".

slika
Zenićani! :zastava:

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 12 jun 2015 15:47

A sto debili?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 12 jun 2015 16:01

ABen je napisao/la:A sto debili?
Nisu Zenićani debili, ovo je samo nastavak priče o tom Ognjenu (koji jeste debil) iznad (gdje sam postavio vijest kad je izašla i gdje ima slika tetovaža). Htjeo sam da sve bude na istom mjestu da svako može vidjeti cijelu priču.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 12 jun 2015 16:04

Bosni je napisao/la:
ABen je napisao/la:A sto debili?
Nisu Zenićani debili, ovo je samo nastavak priče o tom Ognjenu (koji jeste debil) iznad (gdje sam postavio vijest kad je izašla i gdje ima slika tetovaža). Htjeo sam da sve bude na istom mjestu da svako može vidjeti cijelu priču.
:gut:
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 jun 2015 13:13

Semir Halilović širi podlu propagandu protiv Nasera Orića i pomaže Srbiji
http://saff.ba/semir-halilovic-siri-pod ... X21x5UVipo

Juni 14th, 2015

slika

Semir Halilović, sin generala Sefera Halilovića ima naviku da kompromitira druge istaknute Bošnjake, naročito one koji su u narodu na dobrom glasu. Za mlađeg Halilovića niko u Bošnjaka ne valja, svi su neki izdajnici, samo je njegov babo Sefer heroj koji je branio Bosnu.

Semir Halilović ovih dana čini sve da kompromitira Nasera Orića, preko svojih Facebook profila pokušava dokazati da je Orić izdajnik Bošnjaka. Danas je objavio fotografije koje navodno prikazuju rođendansko slavlje Slobodana Miloševića u Hagu, a na kojima se nalazi i Naser Orić. Možda su te fotografije i vjerodostojne, ako jesu Naser je nesumnjivo napravio pogrešku, međutim to ne može biti razlog da Semir Halilović na ovakav način pomaže Srbiji na njenom putu relativiziranja genocida u Srebrenici. Cilj mlađeg Halilovića je jasan, on želi da naša javnost odustane od podrške Naseru Oriću, da Bošnjaci povjeruju da je Naser isti kao i oni sa kojima se navodno slikao u Hagu. Ovakva kampanja ima sva obilježja specijalnog rata protiv BiH i Bošnjaka.

FOTO: Komentar i fotografija koju je objavio Semir Halilović na svom Facebook profilu

slika
I Mehmed Alagic je na toj slici. Jeli i on izdajnik? Naser i Mehmed Heroji!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 jun 2015 13:23

Prema tvrdnjama srbijanskih medija
Srbija koristi izjave Ibrana Mustafića za dokazivanje krivice Nasera Orića
http://saff.ba/srbija-koristi-izjave-ib ... X23uZUVipo
Juni 13th, 2015

slika

Tužilaštvo Srbije za ratne zločine raspisalo je potjernicu za Naserom Orićem zbog sumnje da je u srpskom selu Zalazje mučio, a zatim i zaklao predratnog sudiju u Srebrenici Slobodana Ilića, piše Pres Republika Srpska.

“Zbog osnovane sumnje da je, između ostalih, Naser Orić tog dana prvo mučio, a zatim i zaklao predratnog sudiju u Srebrenici Slobodana Ilića, raspisana je i potjernica po kojoj je on u srijedu uhapšen u Ženevi.
Kako za naš list otkrivaju odlično obaviješteni izvori iz Tužilaštva za ratne zločine u Beogradu koji su insistirali na anonimnosti, potjernica na osnovu koje je bošnjački ratni komandant Srebrenice pre tri dana uhapšen u Švajcarskoj u potpunosti se bazira na pomenutim događajima iz Zalazja.
Sagovornici Pressa ističu da je upravo slučaj ubistva sudije Ilića, koga je u svojoj knjizi “Planirani haos” iz 2008. godine do tančina opisao nekadašnji visoki funkcioner SDA u Srebrenici Ibran Mustafić, predstavljao polaznu osnovu za detaljnu istragu protiv Nasera Orića”, navodi Presrs.
Ovaj list još navodi da će Srbije vjerovatno tražiti da Ibran Mustafić svjedoči protiv Nasera Orića.
Ibran Mustafić je u ranijim izjavama za srbijanske medije navodio sljedeće. “Naser Orić je životinja, a ne čovjek! Lično mi je pričao kako je u Zalazju nožem prvo izvadio oči srebreničkom sudiji Slobodanu Iliću, a potom je nesrećnog čovjeka zaklao! Ja govorim čistu istinu i nikada nisam gledao ko je Srbin, Bošnjak ili Hrvat. Za mene postoje samo ljudi i životinje, a Naser Orić, Zulfo Tursunović i ostala bagra, koja je ubijala i pljačkala po Srebrenici, su prave životinje u ljudskom obliku”, izjavio je Mustafić za list Pres.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 14 jun 2015 17:00

http://faktor.ba/sarajevo-u-restoranu-k ... osu-hranu/

Pa sami naziv "restorana" (kod Majmuna) je bila dobra indicija sta ces dobiti. :P

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 16 jun 2015 12:33

Policajac vozio kroz centar Sarajeva 150 km/h i zabio se u zgradu
http://saff.ba/policajac-vozio-kroz-cen ... YBPG5UVipo

Juni 15th, 2015
slika

U subotu 13.6. u samom centru grada, dogodio se nesvakidašnji saobraćajni udes. Naime, kako je jedan od građana Sarajeva posvjedočio, neimenovani policajac je vozio kroz najuži centar Sarajeva, procjenjuje se 150 km/h, izgubio kontrolu na automobilom i zabio se u zgradu.
“Evo ovako se ubijaju pješaci. Ova dva pored auta su maloprije uletila u krivinu kod Alipašine džamije 150 na sat i kad su skontali da ne mogu smotati počeli su kočiti, okrenuli se na raskrsnici i zadnjim krajem se zabili u zgradu preko puta. Da je iko bio na trotoaru bio bi vjerovatno na mjestu mrtav. Ja sam bio s druge strane ulice gdje bi završili da nisu počeli kočiti. Bicepsi, kockasta glava, cvike i BMW kabriolet bez tablica. Niđe drota zglave (policajac, žargonski)”, napisao je spomenuti Sarajlija čiju izjavu prenose ovdašnji portali.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 16 jun 2015 14:31

Najgore s tim budalama je to sto cesto ubiju nekoga a oni se izvuku citavi. Vidam slicne debile skorom svaki dan na cesti.

Odgovorite