☑ Pravila foruma i savjeti

Debili

Bosnjak
Član

Re: Debili

Post Postao/la Bosnjak » 08 apr 2015 15:00

.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 08:50, ukupno mijenjano 1 put.

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 08 apr 2015 17:03

On je radio za cetnicku stvar i ranije. Ima masa primjera.

Prije 5 godina je isao na grob zorana dindica i tamo se krstio
http://www.vesti-online.com/komentari/6 ... evom-grobu

7uwLkCbKTJM

On je dao i 1.5 miliona za izgradnju one tzv crkve u Mostaru
Biće onako kako Bošnjaci odluče

muhtar
Član

Post Postao/la muhtar » 04 maj 2015 03:47

muhtar je napisao/la:http://www.fkg.edu.ba/index.php/novosti

Ova popovska škola u Visokom, do prije četiri, pet godina isključivo je školovala vjerski kadar, da bi odnedavno uveli i klasičnu gimnaziju, koju su većinom pohađali Hrvati iz cijele BiH, te po 4,5 Bošnjaka po generaciji iz Visokog. No ove godine su upisali čak 63 učenika od toga 17 Bošnjaka :o , sad brojčano haman pa konkurišu gimnaziji Visoko. :vomit:

Nije mi jasno kakav je to mentalni sklop, kakvi su to kompleksi ovih ljudi čija djeca nose muslimanska imena, pa ih upisuju u popvsku školu?

Ova djeca će četiri važne godine za formiranje ličnosti, slušati nastavu na hrvatskom, gledati u krstove, slaviti božić, a školske kolege će im biti budući popovi. Kakva će nam biti budućnost sa ovim indoktriniranim i kroatiziranim generacijama? Hajde inekako kada je riječ o par desetina indokriniranih godišnje u velikim gradovima, ali 17 upisanih u Visokom koje je srce danas bošnjačkog homogenog područja?? Užas.

Uništit ćemo sami sebe na kraju.

Gledam uvršteni su i u Budžetu ZDK-a za 2015-tu. Ranije nisu bili. Oko 650 hiljada maraka za ovu indoktrinacijsku školu. Dok se srednjim školama u ZDK koje jedva sklapaju kraj s krajem što se tiče inventara i tehničkog održavanja, govori da nema para. 650 hiljada je pronađeno za ovu bespotrebnu školu u Visokom.

Uništit će nas naš politika i mentalitet. :roll:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 04 maj 2015 14:52

Preminuo Simo Zarić

Zarić se 1998. godine dobrovoljno predao Haškom tribunalu, gdje je osuđen na šest godina zatvora zbog ratnih zločina. Na slobodu je pušten 2004. godine nakon odslužene dvije trećine kazne.

Iza sebe je ostavio suprugu Fatimu, te ćerku Natašu i sina Mirela.
http://lat.rtrs.rs/vijesti/vijest.php?id=148128

Nikad necu shvatiti ove zene sto ostaju sa ratnim zlocincima. Kako mogu i dalje spavati s njima znajuci sta su radili.

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 04 maj 2015 21:11

Drina je napisao/la:Preminuo Simo Zarić

Zarić se 1998. godine dobrovoljno predao Haškom tribunalu, gdje je osuđen na šest godina zatvora zbog ratnih zločina. Na slobodu je pušten 2004. godine nakon odslužene dvije trećine kazne.

Iza sebe je ostavio suprugu Fatimu, te ćerku Natašu i sina Mirela.
http://lat.rtrs.rs/vijesti/vijest.php?id=148128

Nikad necu shvatiti ove zene sto ostaju sa ratnim zlocincima. Kako mogu i dalje spavati s njima znajuci sta su radili.
Kroz obrazovanje to je sve normalizovano. Priče o tome kako se Bošnjaci moraju odricati svoje kulture da bi bili prihvatljivi, da je bolje biti ne-Bošnjak, da je sramota biti musliman, itd. Sve je to obrazovanje odradilo. Na Sandžaku, naprimjer, nakon što ga je srbija ukrala, ukinula je sve mektebe i zamjenila sve učitelje isključivo sa srbima. Ista situacija u Bosni. Nisu oni to radili bez razloga. Oni koji kod kuče nisu imali roditelje koji bi ih uputili na pravi put su postajali mali četnici kroz to obrazovanje. Imaš previše primjera takvih. Do 90-ih imao si već 3-4 generacije koje su odrasle i prošle takvo obrazovanje.

Njoj ne smeta to što je ratni žločinac kao što mnogim ženama sa one strane Drine ne smeta što su im muževi silovatelji, ubice, itd. Njima su Bošnjaci ne-ljudi sa kojima se može raditi šta god hoće dok su srbi bezgriješni nad-ljudi. Mi ni blizu ne gledamo stvari kao što ih oni gledaju, dok to ne shvatimo, i dalje će mo se čuditi njihovom bezobrazluku i našoj naivnosti.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 05 maj 2015 04:25

Građani Sarajeva odali počast Josipu Brozu Titu: "Ono su bila dobra vremena"
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani ... /150504122

Danas 35 godina nakon smrt velikog jugoslavenskog vojskovođe i vladara Josipa Broza Tita njegov lik i djelo još uvijek žive u sjećanjima građanki i građana BiH.

Ispred spomenika Josipa Broza Tita u Kampusu Univerziteta u Sarajevu okupili su se građanke i građani Sarajeva kako bi polaganjem cvijeća odali počast doživotnom predsjedniku Socijalističke federativne republike Jugoslavije.

"Danas smo se okupili, ali u nedovoljnom broju. Dok je bio živ Nijaz Duraković okupljanje je ličilo na nešto, a ove godine ima nas malo. Pošto sam njegov pionir, on će ostati moj predsjednik dok sam ja živ", kazao je jedan od građana.

Niko s kim smo razgovarali nije mogao porediti život za vrijeme Josipa Broza Tita sa sadašnjim vremenom.

"Ono su bila dobra vremena, a ne ovo. Imala sam šta pojesti i popiti, obišla sam cijelu Jugoslaviju, sada ne mogu do Fojnice otići jer nemam novca da platim autobus", rekla je za Klix.ba Amra iz Sarajeva. :oci:

Sa suzama u očima jedan od starijih okupljenih građana prisjetio se dana kada je objavljeno da je umro drug Tito.

"Taj dan sam plakao isto kao što sam plakao za svojim ocem i majkom kada su umrli. Ja ne znam kako je ovu bagru držao zajedno tolike godine. Odmah nakon njegove smrti znali smo da neće nešto biti uredu jer čim se to u torove počelo dijeliti znali smo na šta će to ličiti", kazao je jedan od Sarajlija. :rofll:

Podsjećamo, danas se navršava 35 godina od smrti Josipa Broza Tita, doživotnog predsjednika bivše Socijalističke federativne republike Jugoslavije (SFRJ). Očekuje se da će veliki broj njegovih poštovalaca, prvenstveno iz Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Makedonije, danas posjetiti Kuću cvijeća i odati mu počast.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 05 maj 2015 06:06

Jarane,optuzit ce te da si iskompleksirana seljacina koja prezire glavni grad
Iako u Krajini narod nikad,ama bas nikad nije isao za Sarajevo,ali to im je glavna i jedina spika 8-)
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 08 maj 2015 02:39

Razumljivo za te osobe. To je dobilo stanove u Sarajevu, pozicije i naravno da im je bilo ok. Mada ima i masa koja je dobila 0 ali zali za mladosti.

Imam poznanika iz Maglaja. Bio je clan KP. Jugoslavija i tito su sve za njega. Pricao mi da je imao nekog tetka koji je isto bio KP fela. Taj tetak je dobio petosobni stan u Banja Luci. Pricao mi je o tome s velikim uzbudenjem. Kao "oj koliki je to stan, izgubis se u njemu i sve je to dobio od drzave". Fakat lik se ne upita ok a ko je platio taj stan i zivot na visokoj nozi? Kome se odbijalo od plate za to?

Koliko ih se okupilo u Sarajevu? 50-tak. Isto tako sam vidio i slike iz Zenice.

No to je manjina. I na popisu 1991 je bilo 5.54% jugoslovena. Danas ih vjerovatno ima oko 1-2%.

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 08 maj 2015 07:20

Tako je Drina. Ja imam osjecaj da je nas narod pod sihirama. Sta smo dobili od te Juge. Nogu u dupe zato smo rasuti po cijelom svijetu. Nekim je bilo dobro koji su imali crvene knjizice. Kakva nam je bila infrastrukutura onda a kakva je sad. Da ne nabrajam. A ti sanjari nek i dalje sanjaju moguce je da im je bilo dobro, drugi za njih radili a oni bili poslusni i lijepo svoj bosnje odcvikavali ako bi sebi bosnjo potajno pistolj nabavijo itd.itd.itd. ili da jos vise obaveze natovari nasem seljaku.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 10 maj 2015 05:39

Hasan Ahmetlić, Bošnjak koji je pored 614 sušeni džamija obnovio katoličku crkvu: Odgojen sam da budem prije svega glupan! http://www.klix.ba/vijesti/bih/hasan-ah ... /150507032
"Svako jutro išao sam u grad i vidio sam da je crkva zapuštena. Sinula mi je ideja da doniram za rekonstrukcije jer je to ipak nečija Božija kuća, a i ogledalo Tešnja. U meni je proradio inat, jer kada mogu biti sve kuće i džamije lijepe i čiste, pa što ne bi bila lijepa i katolička crkva“, kazao je za Klix.ba Ahmetlić.

"Svi građani Tešnja bili su iznenađeni, ali u pozitivnom smislu. Mi u Tešnju nikada s tim nismo imali problema, a ja sam odgojen tako da budem prije svega čovjek pa sve ostalo. Nažalost, danas ima i onih kojim su važnije druge stvari, ali činjenica je da sa svakim treba živjeti“, rekao je Ahmetlić.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 10 maj 2015 08:11

Dosta nas odgajano da bude mo glupani.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 maj 2015 08:50

Kod nas izranjaju debili kao gliste poslije kise.U nijednom narodu na ovoj zemlji nisam vidio toliko kretena kao kod nas.To je nenormalno,da imamo toliko kretena.Nevjerovatno

Debili je prikladni naziv teme.

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 11 maj 2015 14:17

http://www.slobodnaevropa.org/content/m ... 08493.html
Mustafa Drljević ponovo pomaže donacijama

Mustafa Drljević , Trebinjac koji dugi niz godina živi u Francuskoj, donirao je OŠ Vuk Karadžić u Trebinju računare za informatički kabinet i školsku opremu za buduće prvačiće. Osim ovoj školi, uručio je i donaciju gradskoj administraciji i FK Leotar. Drljević nije zaboravio ni škole u Bosni.

Za neke ljude važi pravilo da mogu otići iz svog rodnog grada, ali ga nikada neće zaboraviti. Mustafa Drljević iz Pariza, napustio je Trebinje još prije rata, predsjednik je Udruženja BiH u Francuskoj. Svake godine vrijednom donacijom obraduje ljude u Hercegovini. Ovaj put donirao je 12 računara OŠ Vuk Karadžić u Trebinju, prema tvrdnjama učenika i direktora, izuzetno vrijedan poklon za osnovce.

„Ovi računari će nam olakšati rad za predmet informatike, a oni su mnogo bolji od onih što smo imali, oni su bili stari oko dvadeset godina i nisu imali sve funkcije i programe koje su nama trebali“ – kaže Nataša Bjelović, učenica OŠ Vuk Karadžić, Trebinje.

Mišo Pešić, direktor OŠ Vuk Karadžić Trebinje:

„Početkom ove školske godine Pedagoški zavod, odnosno Ministarstvo prosvjete i kulture donijelo je novi udžbenik za nastavu informatike koji je predviđao da se radi po novim Windows programima, što na tim starim računarima nismo mogli. Na ovaj način ćemo mnogo olakšati nastavu i pomoći da djeca prate savremene tehnologije i da se obrazuju na pravi način", kaže Pešić.

Mustafa Drljević, u ime Udruženja BiH u Francuskoj, već godinama pomaže razne institucije u Trebinju.

„Mi funkcionišemo još od 1991., a od 2000. godine, znači već petnaest godina, imamo program Pomoć u obrazovanju u BiH. To je projekat u kojem naši volonteri u slobodno vrijeme, subotom i nedeljom, idu, prikupljaju pomoć, čiste, pripremajusve to. Zahvalio bih se i Crvenom krstu/križu Federacije, koji je naš saradnik, pomoću kojeg smo uvezli opremu, a i Carini BiH pošto prvi put nismo platili carinu i oni su bili korektni u tom poslu", kaže Drljević.

Nije zaobiđena ni gradska administracija Trebinja - na poklon je dobila osam računara, a preko njih, mališani u trebinjskim vrtićima dobili su flomastere i olovke. Ovo francusko udruženje doniralo je računar za FK Leotar, ali i 2.000 KM, kako bi prvi tim kupio komplet novih dresova.

Rajko Vico načelnik Odjeljenja za opšte poslove Trebinje:

„Zahvaljujem se na ovoj i na svim donacijma koje je Mustafa donirao, jer će nam to puno pomoći za obrazovanje", rekao je Vico.

Darko Dreč, direktor Omladinske škole FK Leotar Trebinje:

„Ja jednostavno želim da se zahvalim gospodinu Mustafi Drljeviću i drago mi je što je FK dio donacije, a drago mi je što je dio donacije pripao Trećoj osnovnoj školi, u kojoj sam i ja završio osnovno obrazovanje.“

Pokloni - značajni za sve. Naši ljudi koji žive van granica države ne zaboravljaju svoje korijene, žele na svaki mogući način pomoći. Udruženje naših ljudi u Francuskoj najviše je okrenuto djeci i obrazovanju. Na taj način žele da pomognu, jer znaju da su upravo oni budućnost ove zemlje, a kvalitetno obrazovanje je siguran put ka boljem sutra.

„Ja bih se zahvalio svim školama koje su prihvatile moju donaciju, a i gradonačelniku Trebinja, koji je pokazao veliko razumijevanje i podstiče saradnju sa dijasporom", – kaže Mustafa Drljević.

Drljević, sa svojim Udruženjem BiH u Francuskoj, nije zaboravio ni škole u Bosni. Po deset računara i po štampač dobile su osnovne škole u Donjem Vakufu i Kaknju.
Je si li ti svjestan kome daješ pomoć?

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 11 maj 2015 14:27

Ja sumnjam da su to njegove pare, to je on sakupijo od Bošnjaka iz Parisa, sad prosipa svoju debilsku pricu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 11 maj 2015 14:59

Ovaj je veći budala nego što sam prethodno mislio, vijesti iz 2008-e:

http://www.dw.de/asocijacije-bosanaca-u ... /a-3777025
Asocijacije Bosanaca u Francuskoj udružuju se u zajednički Savez

Oko 50 udruženja i klubova Bosanaca u Francuskoj uskoro će formirati Savez asocijacija i građana Bosne i Hercegovine u Republici Francuskoj i uključiti se u rad Svjetskog saveza BiH dijaspore.

U ambasadi Bosne i Hercegovine sinoć su se okupili predstavnici bosanskih udruženja, klubova, društava i foruma iz svih regiona Francuske. Želja im je da učine ono što su već ostvarila takva udruženja u Njemačkoj, Austriji i Velikoj Britaniji: da osnuju svoj savez i time ojačaju mogućnost sopstvenog opstanka i nađu efikasne forme odnosa i prema francuskim i prema bosanskohercegovačkim institucijama. Ambasador Bosne i Hercegovine u Francuskoj Almir Šahović je odao priznanje svim pojedincima, zahvaljujući čijoj energiji opstaju ta udruženja, od humanitarnih i obrazovnih do vjerskih i sportskih. Njihova uloga u jačanju veza sa domovinom i zavičajem postaje značajnija sa približavanjem Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji, a konkretno - sa perspektivom liberalizacije viznog režima za građane Bosne i Hercegovine, rekao je ambasador Šahović.

U proljeće 2010 bez viza

"Znači, kalendar je otprilike ovakav: do kraja naredne godine status kandidata i poslije toga nekoliko godina pregovora sa Evropskom unijom. E sada ima ovdje jedna konkretna stvar koja se tiče svakog od nas. To je pitanje ukidanja viza za građane Bosne i Hercegovine. Taj proces ide veoma dobro. Mi smo dobili - kako to zovu u Evropskoj uniji - mapu puta, što znači listu zadataka koje treba da ispunimo. Značajan broj tih zadataka smo ispunili, prve reakcije iz Komisije Evropske unije su veoma, veoma pozitivne, i zato bi trebalo krajem naredne godine da završimo pregovore o ukidanju viza kako bi u proljeće 2010. građani Bosne i Hercegovine mogli početi ulaziti u Evropsku uniju, odnosno u zemlje Šengena, bez viza", rekao je ambasador Šahović.

Višenacionalni karakter

Članovi Saveza udruženja i građana Bosne i Hercegovine u Francuskoj postaće sve asocijacije koje su imale nacionalni predznak. Njihovo zbližavanje želi i višenacionalni inicijativni odbor. Na čelu Saveza, po uzoru, kako su u šali rekli, na kolektivno B-H predsjedništvo, smjenjivaće se po osam mjeseci Srbin, Hrvat i Bošnjak.

Višenacionalni karakter Saveza je za predstavnike asocijacija, koje se prije svega bave humanitarnim djelatnostima, jedini mogućni način udruživanja građana Bosne i Hercegovine. Evo šta je rekao jedan od njih:

"Francuzi" pomažu bh-školama

"Zovem se Mustafa Drljević, predsjednik sam asocijacije građana Bosne i Hercegovine u Parizu, koja nastoji da pruži pomoć osnovnim i srednjim školama kako u Federaciji, tako u Republici Genocidnoj. Pružili smo značajnu pomoć u informatičkoj opremi Drugoj gimnaziji u Mostaru, školi "Petar Petrović Njegoš" u Bileći, gimnaziji "Meša Selimović" u Tuzli i frankofonskom klubu u Bihaću, na primjer. Za šest godina kako radimo opremili smo 31 školu u našoj zemlji." U sljedeće tri sedmice Inicijativni odbor Saveza udruženja i građana Bosne i Hercegovine u Francuskoj preciziraće Statut i prvog decembra sazvati osnivačku skupštinu.
Koji budala moraš biti da dozvoliš ovakav sastav tog udruženja!?!

Evo iz 2010-e:
4NDA23SJHUc

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 maj 2015 09:15

ZA JASMILU ŽBANIĆ, ŽESTOKOG BORCA PROTIV ISLAMSKE VJERONAUKE, PAPA JE “NAJSVETIJI OTAC”
http://www.novihorizonti.net/za-jasmilu ... tiji-otac/

slika

U Sarajevu živi jedna poveća skupina javnih ličnosti koji koriste svaku priliku da cijelom svijetu agresivno prezentiraju svoja ateistička vjerovanja i stilove življenja. To ateističko dokazivanje spomenuta grupa, najčešće, provodi kroz javno suprostavljanje islamu i uticaju muslimana u društvu.

Kada se treba suprostaviti islamskoj vjeronauci, dižu se svi kao jedan. Kada muslimani imaju potrebu da sebi izgrade džamiju na Ciglanama i u drugim centralnim dijelovima Sarajeva, odjednom sa svih strana izmile agresivni ateisti i počnu svoj islamofobični cirkus. Oni su okrutni samo kada se treba dokazati protiv islama i muslimana, međutim, odnos prema drugim vjerama i društvenim vrijednostima je potpuno drugačiji. To smo mogli vidjeti ovih dana kad su Jasmila Žbanić, poznata po sramnoj javnoj kampanji protiv islamske vjeronauke u vrtićima i školama u Sarajevu, zajedno sa još nekoliko Bošnjaka uputili pismo papi Franji. Jasmila i društvo u spomenutom pismu za papu kažu da im je “Najsvetiji Otac”.

Najsvetiji Oče, svaka Vaša riječ i gesta će duboko odjeknuti u našem društvu i u svijetu. Radujemo se što ćemo Vas dočekati i ukazati Vam poštovanje u našoj državi. Osjećamo se blagoslovljenima što je Vaša Svetost odabrala da posjeti Sarajevo. Čvrsto vjerujemo da Vaša posjeta može označiti početak ere istinskog mira i pomirenja, na dobrobit generacija Bosanaca i Hercegovaca”, navodi se na kraju pisma papi Franji.

Da li je moguće i zamisliti Jasmilu Žbanić i ostale potpisnike pisma da sa toliko poštovanja nastupe prema nekom muslimanskom autoritetu, da li je moguće da nekog ili nešto od islam postave na najviši nivo svetosti u svijetu?

Sve je moguće, ali to je teško i zamisliti. Stvar je jednostavna, a račun jasan. Njihovi motivi su monetarne prirode. Sarajevski ateisti znaju da se dobro plaća javna borbu protiv islamskih vrijednosti u bh. društvu, kao što znaju da je “Najsvetiji Otac” ključ za mnoge hazne.

Izvor: Saff.ba
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 14 maj 2015 09:48

ABen je napisao/la:
ZA JASMILU ŽBANIĆ, ŽESTOKOG BORCA PROTIV ISLAMSKE VJERONAUKE, PAPA JE “NAJSVETIJI OTAC”
http://www.novihorizonti.net/za-jasmilu ... tiji-otac/

slika

U Sarajevu živi jedna poveća skupina javnih ličnosti koji koriste svaku priliku da cijelom svijetu agresivno prezentiraju svoja ateistička vjerovanja i stilove življenja. To ateističko dokazivanje spomenuta grupa, najčešće, provodi kroz javno suprostavljanje islamu i uticaju muslimana u društvu.

Kada se treba suprostaviti islamskoj vjeronauci, dižu se svi kao jedan. Kada muslimani imaju potrebu da sebi izgrade džamiju na Ciglanama i u drugim centralnim dijelovima Sarajeva, odjednom sa svih strana izmile agresivni ateisti i počnu svoj islamofobični cirkus. Oni su okrutni samo kada se treba dokazati protiv islama i muslimana, međutim, odnos prema drugim vjerama i društvenim vrijednostima je potpuno drugačiji. To smo mogli vidjeti ovih dana kad su Jasmila Žbanić, poznata po sramnoj javnoj kampanji protiv islamske vjeronauke u vrtićima i školama u Sarajevu, zajedno sa još nekoliko Bošnjaka uputili pismo papi Franji. Jasmila i društvo u spomenutom pismu za papu kažu da im je “Najsvetiji Otac”.

Najsvetiji Oče, svaka Vaša riječ i gesta će duboko odjeknuti u našem društvu i u svijetu. Radujemo se što ćemo Vas dočekati i ukazati Vam poštovanje u našoj državi. Osjećamo se blagoslovljenima što je Vaša Svetost odabrala da posjeti Sarajevo. Čvrsto vjerujemo da Vaša posjeta može označiti početak ere istinskog mira i pomirenja, na dobrobit generacija Bosanaca i Hercegovaca”, navodi se na kraju pisma papi Franji.

Da li je moguće i zamisliti Jasmilu Žbanić i ostale potpisnike pisma da sa toliko poštovanja nastupe prema nekom muslimanskom autoritetu, da li je moguće da nekog ili nešto od islam postave na najviši nivo svetosti u svijetu?

Sve je moguće, ali to je teško i zamisliti. Stvar je jednostavna, a račun jasan. Njihovi motivi su monetarne prirode. Sarajevski ateisti znaju da se dobro plaća javna borbu protiv islamskih vrijednosti u bh. društvu, kao što znaju da je “Najsvetiji Otac” ključ za mnoge hazne.

Izvor: Saff.ba
Morase Dzehenem s necim podpaliti, mora se i dzehenem popuniti brate.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 14 maj 2015 09:54

Vazno je i znati ko je debil, izdajnik, beskicemnjak itd. Da nepravimo iste greske uvijek, ovako kad ga znas i poznas odbijes ga od sebe.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 14 maj 2015 09:54

Pakostno je pricati takvo sta.Jasmili samo treba jedan muskarac.Ocito nije ih imala previse,kakvi god da su bili.Steta.Neshvacena umjetnica

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 14 maj 2015 09:59

ABen je napisao/la:Vazno je i znati ko je debil, izdajnik, beskicemnjak itd. Da nepravimo iste greske uvijek, ovako kad ga znas i poznas odbijes ga od sebe.
Tako je. A ovo gore sto sam napiso, mislio sam na sve pokvarenjake.

Odgovorite