☑ Pravila foruma i savjeti

Gotovina oslobođen po svim tačkama optužnice

edin
Član

Gotovina oslobođen po svim tačkama optužnice

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 04:33

Oslobadjajuce presude Gotovini i Markacu su po mom misljenju dobre. Doci ce do jos vece radikalizacije srpskog drustva. Vec su poceli divljati po forumima.
A znamo kako ih je divljanje kostalo prije:D

Ovo moze biti dobra stvar za nas.

amkos
Član

Re: Srbistan i politika

Post Postao/la amkos » 16 nov 2012 04:55

mislis edin ? :what:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

edin
Član

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 05:54

Da....Srbi ce se vise udaljavati od Europe i inatiti.Citaj im portale, izjave intelektualaca, ti njihovi predstavnici moraju javno srbovati i braniti Srpstvo. Ali ne mozes se ti sa rogatim bosti. Mada je ovo cisto politicka presuda. Gotovina je kriv, to je i budali jasno. Hrvati i Srbi ce se ovom presudom jos vise zamrziti, jer Hrvati sad imaju crno na bijelo da su cisti kao suza. A Srbe ce to nervirati jer neko je te ljude ubijao i protjerao a niko za to nije odgovarao.
Hrvati imaju jebene srece kroz historiju, bili su na strani nacista, uradili Jasenovac, napali Bosnu, protjerali Srbe iz Krajine, i iz svega se izvukli cisti:D
Doduse imali su taj pokolj na Blajburgu, ali to je vise bilo tipa da komunisti kazu Srbima eto i Hrvati su platili, sad mozemo zajedno, ne na osnovu krvnih zrnaca , nego na osnovu ideja komunizma....

Jakub
Član

Post Postao/la Jakub » 16 nov 2012 06:20

Znaci Gotovinin saveznik general Atif Dudakovic je takodje kriv?
Hrvatska zlocinacka vojska koja je oslobadjala svoju zemlju od cetnika je kriva kao i Armija BiH vojska mudzahedina ?

Sta ti pises ,covjece?

Ne mogu da vjerujem da nas ima ovakvih na ovom forumu :o :o :o

edin
Član

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 07:24

Dudakovic nije protjerao civilno stanovnistvo da bi dobio etnicki cist prostor. Gotovina jeste. Trebas proci danas Hrvatskom Krajinom i vidjeti na sta lici, pustinja sa unistenim kucama.
Oluja je bila legitimna vojna akcija, medjutim zlocini koji su se desili unutar nje, moraju se osuditi.
Nevinih srpskih zrtava je bilo i neko mora odgovarati za njih,,, ali ovo je jednostavno bila prevazna presuda da bi se cjelokupna istina uzela u obzir. Osim toga Gotovina je bio osudjen prvostepenom presudom na 24 godine, a potom oslobodjen konacnom protiv koje nije moguc pravni lijek...Cista farsa...
Htio ti priznati ili ne ovo je politicka odluka i to je valjda jasno
Srbi u Krajini su trazili da budu konstitutivan narod u Hrvatskoj.Tudjman je odbio. Sta su trebali? Cekati novi Jasenovac, jer su imali iskustva prije.

Nisam ja kriv sto ti nastavljas i gajis ustasku tradiciju svoje "obitelji", cinjenice su cinjenice. I ostavi se tog simpatisanja Hrvata, forsiranja bosnjacko-hrvatsokg bratstva i povlacenja paralele izmedju nas i njih. Ako si ti hrvatsko cvijece, ne znaci da smo mi ostali.

I konacno da kazem da su Srbi posteniji narod od Hrvata, kazu ti posteno da te mrze i obavjeste te unaprijed da se cuvas, a ne ko Hrvati. Historija je pokazala...

Jakub
Član

Post Postao/la Jakub » 16 nov 2012 08:36

Bog ti dao bolju pamet !

Odakle ti to da sam ja ustasa i da su moji ustase?
Hajde, lijepo se izvini ako si musliman,jer napadas nevinog covjeka!

edin
Član

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 08:45

Kad mi stavljas u usta da sam rekao da je Atif Dudakovic zlocinac i dajes hrvatskoj strani prednost u odnosu na srpsku, kako drugacije da te nazovem?

I dosta vise sa ovim izvinjenjima, tuzakanja Jacku za najmanju sitnicu, pa jel ovo svetiste ili forum!?

Jakub
Član

Post Postao/la Jakub » 16 nov 2012 08:51

Znaci ti ili nisi musliman ili si kukavica koja nema hrabrosti da prizna svoju krivicu?

edin
Član

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 09:01

Ja sam cetnik sa Ravne Gore kojem je 9 clanova uze porodice dalo zivote za Bosnu i kojem su obe strane familije iselile iz svog mjesta radi agresije.Jedini su ratovali protiv cetnika drugi protiv ustasa.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 16 nov 2012 09:17

Ova presuda je politicka i nije toliko bitna za Bosnjake i BiH.

Mene licno je vazno da se sledeci Hrvati koji su optuzeni za zlocine nad Bosnjacima u Bosni budu osudeni:
Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Milivoje Petković, Slobodan Praljk, Valentin Ćorić i Berislav Pušić

Njih sestoricu kojima se sudi u Hagu, oni moraju biti osudeni za ratne zlocine u Bosni!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 16 nov 2012 11:27

0zdJqaoLRCo fsgLKpMbF_8

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 16 nov 2012 11:40

.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:43, ukupno mijenjano 1 put.

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 16 nov 2012 12:11

Jakub je napisao/la:Znaci Gotovinin saveznik general Atif Dudakovic je takodje kriv?
Hrvatska zlocinacka vojska koja je oslobadjala svoju zemlju od cetnika je kriva kao i Armija BiH vojska mudzahedina ?

Sta ti pises ,covjece?

Ne mogu da vjerujem da nas ima ovakvih na ovom forumu :o :o :o
:gut:

Pa nije Gotovina naredio ubijanja,plus on im jedini pravi general svi ostali nisu ni pomislili da narede napade vec krali.
Neka je izasao i sretna mu sloboda u inat Srbima! Dudakovic je ucestvovao u Oluji tek toliko na hrvatskoj teritoriji koliko je trebalo da se Krajina odblokira :rat:

edin
Član

Post Postao/la edin » 16 nov 2012 12:43

Benja ima nesto sto se zove komadna odgovornost gdje ti odgovaras za postupke onih koje predvodis.

Bosnjak ovo je 21 stoljece , prestani bacati vradzbine i carolije, i prestani carati barati, cuj da bog da mu se ruka osusila. Sta ocekujes da ce ministar u srpskoj vladi reci nesto drugo?:D E svasta... To mu je posao, i da ne misli tako, on ne izrazava vlastiti stav.... ali za tebe je to ocito nuklearna fizika.
Za Ljajica naravno ne treba glasati.

Pozdrav za Benju:D

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 16 nov 2012 14:54

.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:44, ukupno mijenjano 1 put.

don kacunko

Post Postao/la don kacunko » 16 nov 2012 14:57

Prosto ne mogu da vjerujem da se Bosnjaci izmedju sebe kolju na svakom polju, pa i na malom probosnjackom forumu kao sto je ovaj.

Koja smo govna to je cudo jedno. Koja nekultura, koje neuvazavanje sugovornika. Dobro je da imamo i ovo sto imamo.

Bosnjak
Član

Post Postao/la Bosnjak » 16 nov 2012 15:00

.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:44, ukupno mijenjano 1 put.

don kacunko

Post Postao/la don kacunko » 16 nov 2012 15:05

Jaro

Gdje god odem da citam neki bosnjacki portal, uvijek mi jebemo mater jedan drugom. Teme su najcesce vehabije za i protiv, rahmetli Alija za i protiv, Lagumdzija za i protiv, sandzaklije za i protiv. A da ne napomenem da na svaki komentar slijedi lavina negativnih jer drugi ako se ne nekom ne svidi odmah se reaguje krajnje prostacki i vulgarno, kretenski sto bi se reklo.

Daj Boze da je samo do jednog covjeka :?

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 16 nov 2012 15:12

Abidaga

Obrisi svaki post koji se ne tice ove teme.Svaki

Ili cu ja to uraditi poslije

Hvala
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 16 nov 2012 17:10

Oko kakvih stvari se vi svadjate. Bolje vam je ucite dovu za Palestinu.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Odgovorite