Gotovina oslobođen po svim tačkama optužnice
Gotovina oslobođen po svim tačkama optužnice
Oslobadjajuce presude Gotovini i Markacu su po mom misljenju dobre. Doci ce do jos vece radikalizacije srpskog drustva. Vec su poceli divljati po forumima.
A znamo kako ih je divljanje kostalo prije:D
Ovo moze biti dobra stvar za nas.
A znamo kako ih je divljanje kostalo prije:D
Ovo moze biti dobra stvar za nas.
Re: Srbistan i politika
mislis edin ? 
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Da....Srbi ce se vise udaljavati od Europe i inatiti.Citaj im portale, izjave intelektualaca, ti njihovi predstavnici moraju javno srbovati i braniti Srpstvo. Ali ne mozes se ti sa rogatim bosti. Mada je ovo cisto politicka presuda. Gotovina je kriv, to je i budali jasno. Hrvati i Srbi ce se ovom presudom jos vise zamrziti, jer Hrvati sad imaju crno na bijelo da su cisti kao suza. A Srbe ce to nervirati jer neko je te ljude ubijao i protjerao a niko za to nije odgovarao.
Hrvati imaju jebene srece kroz historiju, bili su na strani nacista, uradili Jasenovac, napali Bosnu, protjerali Srbe iz Krajine, i iz svega se izvukli cisti:D
Doduse imali su taj pokolj na Blajburgu, ali to je vise bilo tipa da komunisti kazu Srbima eto i Hrvati su platili, sad mozemo zajedno, ne na osnovu krvnih zrnaca , nego na osnovu ideja komunizma....
Hrvati imaju jebene srece kroz historiju, bili su na strani nacista, uradili Jasenovac, napali Bosnu, protjerali Srbe iz Krajine, i iz svega se izvukli cisti:D
Doduse imali su taj pokolj na Blajburgu, ali to je vise bilo tipa da komunisti kazu Srbima eto i Hrvati su platili, sad mozemo zajedno, ne na osnovu krvnih zrnaca , nego na osnovu ideja komunizma....
Znaci Gotovinin saveznik general Atif Dudakovic je takodje kriv?
Hrvatska zlocinacka vojska koja je oslobadjala svoju zemlju od cetnika je kriva kao i Armija BiH vojska mudzahedina ?
Sta ti pises ,covjece?
Ne mogu da vjerujem da nas ima ovakvih na ovom forumu

Hrvatska zlocinacka vojska koja je oslobadjala svoju zemlju od cetnika je kriva kao i Armija BiH vojska mudzahedina ?
Sta ti pises ,covjece?
Ne mogu da vjerujem da nas ima ovakvih na ovom forumu
Dudakovic nije protjerao civilno stanovnistvo da bi dobio etnicki cist prostor. Gotovina jeste. Trebas proci danas Hrvatskom Krajinom i vidjeti na sta lici, pustinja sa unistenim kucama.
Oluja je bila legitimna vojna akcija, medjutim zlocini koji su se desili unutar nje, moraju se osuditi.
Nevinih srpskih zrtava je bilo i neko mora odgovarati za njih,,, ali ovo je jednostavno bila prevazna presuda da bi se cjelokupna istina uzela u obzir. Osim toga Gotovina je bio osudjen prvostepenom presudom na 24 godine, a potom oslobodjen konacnom protiv koje nije moguc pravni lijek...Cista farsa...
Htio ti priznati ili ne ovo je politicka odluka i to je valjda jasno
Srbi u Krajini su trazili da budu konstitutivan narod u Hrvatskoj.Tudjman je odbio. Sta su trebali? Cekati novi Jasenovac, jer su imali iskustva prije.
Nisam ja kriv sto ti nastavljas i gajis ustasku tradiciju svoje "obitelji", cinjenice su cinjenice. I ostavi se tog simpatisanja Hrvata, forsiranja bosnjacko-hrvatsokg bratstva i povlacenja paralele izmedju nas i njih. Ako si ti hrvatsko cvijece, ne znaci da smo mi ostali.
I konacno da kazem da su Srbi posteniji narod od Hrvata, kazu ti posteno da te mrze i obavjeste te unaprijed da se cuvas, a ne ko Hrvati. Historija je pokazala...
Oluja je bila legitimna vojna akcija, medjutim zlocini koji su se desili unutar nje, moraju se osuditi.
Nevinih srpskih zrtava je bilo i neko mora odgovarati za njih,,, ali ovo je jednostavno bila prevazna presuda da bi se cjelokupna istina uzela u obzir. Osim toga Gotovina je bio osudjen prvostepenom presudom na 24 godine, a potom oslobodjen konacnom protiv koje nije moguc pravni lijek...Cista farsa...
Htio ti priznati ili ne ovo je politicka odluka i to je valjda jasno
Srbi u Krajini su trazili da budu konstitutivan narod u Hrvatskoj.Tudjman je odbio. Sta su trebali? Cekati novi Jasenovac, jer su imali iskustva prije.
Nisam ja kriv sto ti nastavljas i gajis ustasku tradiciju svoje "obitelji", cinjenice su cinjenice. I ostavi se tog simpatisanja Hrvata, forsiranja bosnjacko-hrvatsokg bratstva i povlacenja paralele izmedju nas i njih. Ako si ti hrvatsko cvijece, ne znaci da smo mi ostali.
I konacno da kazem da su Srbi posteniji narod od Hrvata, kazu ti posteno da te mrze i obavjeste te unaprijed da se cuvas, a ne ko Hrvati. Historija je pokazala...
Bog ti dao bolju pamet !
Odakle ti to da sam ja ustasa i da su moji ustase?
Hajde, lijepo se izvini ako si musliman,jer napadas nevinog covjeka!
Odakle ti to da sam ja ustasa i da su moji ustase?
Hajde, lijepo se izvini ako si musliman,jer napadas nevinog covjeka!
Kad mi stavljas u usta da sam rekao da je Atif Dudakovic zlocinac i dajes hrvatskoj strani prednost u odnosu na srpsku, kako drugacije da te nazovem?
I dosta vise sa ovim izvinjenjima, tuzakanja Jacku za najmanju sitnicu, pa jel ovo svetiste ili forum!?
I dosta vise sa ovim izvinjenjima, tuzakanja Jacku za najmanju sitnicu, pa jel ovo svetiste ili forum!?
Znaci ti ili nisi musliman ili si kukavica koja nema hrabrosti da prizna svoju krivicu?
Ja sam cetnik sa Ravne Gore kojem je 9 clanova uze porodice dalo zivote za Bosnu i kojem su obe strane familije iselile iz svog mjesta radi agresije.Jedini su ratovali protiv cetnika drugi protiv ustasa.
Ova presuda je politicka i nije toliko bitna za Bosnjake i BiH.
Mene licno je vazno da se sledeci Hrvati koji su optuzeni za zlocine nad Bosnjacima u Bosni budu osudeni:
Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Milivoje Petković, Slobodan Praljk, Valentin Ćorić i Berislav Pušić
Njih sestoricu kojima se sudi u Hagu, oni moraju biti osudeni za ratne zlocine u Bosni!
Mene licno je vazno da se sledeci Hrvati koji su optuzeni za zlocine nad Bosnjacima u Bosni budu osudeni:
Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Milivoje Petković, Slobodan Praljk, Valentin Ćorić i Berislav Pušić
Njih sestoricu kojima se sudi u Hagu, oni moraju biti osudeni za ratne zlocine u Bosni!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
0zdJqaoLRCo fsgLKpMbF_8
.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jakub je napisao/la:Znaci Gotovinin saveznik general Atif Dudakovic je takodje kriv?
Sta ti pises ,covjece?
Ne mogu da vjerujem da nas ima ovakvih na ovom forumu![]()
![]()
Pa nije Gotovina naredio ubijanja,plus on im jedini pravi general svi ostali nisu ni pomislili da narede napade vec krali.
Neka je izasao i sretna mu sloboda u inat Srbima! Dudakovic je ucestvovao u Oluji tek toliko na hrvatskoj teritoriji koliko je trebalo da se Krajina odblokira

Benja ima nesto sto se zove komadna odgovornost gdje ti odgovaras za postupke onih koje predvodis.
Bosnjak ovo je 21 stoljece , prestani bacati vradzbine i carolije, i prestani carati barati, cuj da bog da mu se ruka osusila. Sta ocekujes da ce ministar u srpskoj vladi reci nesto drugo?:D E svasta... To mu je posao, i da ne misli tako, on ne izrazava vlastiti stav.... ali za tebe je to ocito nuklearna fizika.
Za Ljajica naravno ne treba glasati.
Pozdrav za Benju:D
Bosnjak ovo je 21 stoljece , prestani bacati vradzbine i carolije, i prestani carati barati, cuj da bog da mu se ruka osusila. Sta ocekujes da ce ministar u srpskoj vladi reci nesto drugo?:D E svasta... To mu je posao, i da ne misli tako, on ne izrazava vlastiti stav.... ali za tebe je to ocito nuklearna fizika.
Za Ljajica naravno ne treba glasati.
Pozdrav za Benju:D
.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
don kacunko
Prosto ne mogu da vjerujem da se Bosnjaci izmedju sebe kolju na svakom polju, pa i na malom probosnjackom forumu kao sto je ovaj.
Koja smo govna to je cudo jedno. Koja nekultura, koje neuvazavanje sugovornika. Dobro je da imamo i ovo sto imamo.
Koja smo govna to je cudo jedno. Koja nekultura, koje neuvazavanje sugovornika. Dobro je da imamo i ovo sto imamo.
.
Zadnja izmjena: Bosnjak, dana/u 24 sep 2018 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
don kacunko
Jaro
Gdje god odem da citam neki bosnjacki portal, uvijek mi jebemo mater jedan drugom. Teme su najcesce vehabije za i protiv, rahmetli Alija za i protiv, Lagumdzija za i protiv, sandzaklije za i protiv. A da ne napomenem da na svaki komentar slijedi lavina negativnih jer drugi ako se ne nekom ne svidi odmah se reaguje krajnje prostacki i vulgarno, kretenski sto bi se reklo.
Daj Boze da je samo do jednog covjeka
Gdje god odem da citam neki bosnjacki portal, uvijek mi jebemo mater jedan drugom. Teme su najcesce vehabije za i protiv, rahmetli Alija za i protiv, Lagumdzija za i protiv, sandzaklije za i protiv. A da ne napomenem da na svaki komentar slijedi lavina negativnih jer drugi ako se ne nekom ne svidi odmah se reaguje krajnje prostacki i vulgarno, kretenski sto bi se reklo.
Daj Boze da je samo do jednog covjeka
Abidaga
Obrisi svaki post koji se ne tice ove teme.Svaki
Ili cu ja to uraditi poslije
Hvala
Obrisi svaki post koji se ne tice ove teme.Svaki
Ili cu ja to uraditi poslije
Hvala
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot
Ne postoji burek s sirom
Oko kakvih stvari se vi svadjate. Bolje vam je ucite dovu za Palestinu.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!