Osnovne skole 2013/2014 nacionalnost ucenika mapa
Re: Osnovne skole 2013/2014 nacionalnost ucenika mapa
Odzak ima samo 5 vise Hrvata od nas u osnovnim skolama.Samo 5, a broj Srba je haman nepostojeci ovdje
http://bosanskehistorije.com/geografija ... lama-danas
Jedna fina analiza Bosanske Posavine, da svi mogu da vide, da ja nisam radio na masti
Jedna fina analiza Bosanske Posavine, da svi mogu da vide, da ja nisam radio na masti
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Misljen.Popravi ove mape da se mogu zoomirati bolje
http://bosanskehistorije.com/geografija ... ravoslavni
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 14katolici
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 4-bosnjaci
To je sve
http://bosanskehistorije.com/geografija ... ravoslavni
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 14katolici
http://bosanskehistorije.com/geografija ... 4-bosnjaci
To je sve

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
pitanje dali znas koliko od ovih 33 Roma u Vukosavlju su musliamni? Jesu li ova sva cetnicka dijeca iz opcine Vukosavlje ili ima ih i iz Odzaka?
Opcina Vukosavlje 130 Srba, 157 Bosnjaka i 33 Roma
Znas li kolika ima Bosnjacke a koliko Rvatske dijece koja idu iz susjednih opcina u skole u opcini Odzak?
Opcina Odzak 562 Bosnjaka, 567 Hrvata, i 10 tak Srba i Roma
Ako si umoran i nemas volje nemroas odgovarati na pitanja. Selam
Opcina Vukosavlje 130 Srba, 157 Bosnjaka i 33 Roma
Znas li kolika ima Bosnjacke a koliko Rvatske dijece koja idu iz susjednih opcina u skole u opcini Odzak?
Opcina Odzak 562 Bosnjaka, 567 Hrvata, i 10 tak Srba i Roma
Ako si umoran i nemas volje nemroas odgovarati na pitanja. Selam
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Svi Romi su Muslimani u Vukosavlju.Zive u Jakesu vecinom
Nema ih u Odzaku to sigurno znam ovdje
Nesto mladezi iz Srnave idu u skolu Odzak.To su Hrvati koji zive u Vukosavlju.Ne znam tacan broj ovdje
Nesto mladezi iz Srnave idu u skolu Odzak.To su Hrvati koji zive u Vukosavlju.Ne znam tacan broj ovdje

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Super informacije!
To znacilo Vukosavlje 130 (40%) pravoslavnih i 190 (60%) muslimana.Jack je napisao/la:Svi Romi su Muslimani u Vukosavlju.Zive u Jakesu vecinom
To znaci da smo ipak baska u Odzaku.Jack je napisao/la:Nesto mladezi iz Srnave idu u skolu Odzak.To su Hrvati koji zive u Vukosavlju.Ne znam tacan broj ovdje
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
- Zenicaninn
- Član
Nasao sam gresku na karti. Ugljevik je ucrtan u narandjasto 6,3% Bosnjaka u osnovnim skolama. Jedini ako je to sa namjerom ofarbano u narandjasto.
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
Da, greska je, i sada je popravljeno. Jack ovo je link za mapu Bosnjaka za portal http://i.imgur.com/R63exjR.pngZenicaninn je napisao/la:Nasao sam gresku na karti. Ugljevik je ucrtan u narandjasto 6,3% Bosnjaka u osnovnim skolama. Jedini ako je to sa namjerom ofarbano u narandjasto.
Ugljevik 1173 Srba i 75 Bosnjaka.Ocito i ja to nisam vidio nazalost, no hvala na gresci
Sad si malo zakasnio,no boja je nebitna.Stavio sam procente
Sad si malo zakasnio,no boja je nebitna.Stavio sam procente

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Odlicna analiza. Bosanska Posavina je kljucna u presjeku istocnog dijela cetniteta i zapadnog dijela.Jack je napisao/la:Odzak ima samo 5 vise Hrvata od nas u osnovnim skolama.Samo 5, a broj Srba je haman nepostojeci ovdje
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković
Par je pozitivnih stvari:
U Unsko-Sanskom kantonu.Srbi jedino u Bosanskom Petrovcu cine vise od 2% Osnovaca.Bosanska Krupa s 51 Srbinom od 2600+ osnovaca, ili cirka 2% Srba dole.Kljuc ima 1 Srbina.Sanski Most ima 40 tak Srba i Hrvata zajedno od 2600 osnovaca.Bihac ima manje od 50 Srba.Bihac ima skoro 200 Hrvata, gdje i ima nesto mladezi, ali znatno manje nego kada je prije 20 godina bilo tamo skoro 500 Hrvata.Mirnodopsko iseljavanje ka Hrvatskoj.Prije 9 godina bilo je 280 Hrvata u osnovnim skolama.
Livanjski kanton:Izvrstan podatak za Glamoc.Od 273 osnovca imas 99 Bosnjaka, ove skolske godine, ili cirka 35%..Livno i Duvno istina slabije
Mostarski kanton ima oko 3900 ucenika koji idu na nastavu Bosanskog jezika ili 45,5%.Dok ukupan broj Bosnjaka je preko 46,5%..Ima ih i fin broj u nekim skolama na Hrvatskom jeziku.Najveci povratak Srba s nesto preko 1% oni su ovdje rekorderi u cijeloj Federaciji izvan Drvara-Grahova-Glamoca i Bosanskog Petrovca.Nijedna opcina nema vise od 2% Srba u ''Federaciji''.Konjic s oko 98% Bosnjaka u osnovnim skolama je opcina koja je skoro homogena danas kao Siroki Brijeg.Jablanica ima oko 30 tak Srba i Hrvata od 750+ Osnovaca.Stolac ima preko 1/3 Bosnjaka, iako znatno manje.Ovdje ce se tek za par godina vidjeti hoce li se ovaj procent odrzati
Sarajevski kanton
1997:90% Bosnjaka
2005:93% Bosnjaka
2010:95% Bosnjaka
2014:96% Bosnjaka u osnovnim skolama
U 17 godina procent Bosnjaka je skocio s 90 na 96%
Uz postojece doseljavanje Bosnjaka, migraciju katolika i pravoslavnih.Ovaj kanton ce kad krene 2020 godina.Imati 98-99% Bosnjaka u osnovnim skolama.Nemivno je
Gorazde i nema Srba, to je 100% Bosnjaci
Zenicki kanton ima daleko vise prvacica Bosnjaka u Varesu.Od 592 Osnovca, tek je 180 tak Hrvata.Oko 30%.Zenica je prije 17 godina imala 920 Hrvata u osnovnim skolama.Danas taj broj je pao na ispod 400
Isto je i za Tuzlu koja je 1998 imala i do 1200 Hrvata u osnovnim skolama, danas je taj broj pao na cirka 400 tinjak.Ili za trecinu manje u 16 godina.Ogromno iseljavanje
Centralna Bosna:
Bosnjaci cine preko 55% Osnovaca u Busovaci i oko 57% Prvacica dole
Novi Travnik je fakticki rasturanje, nema se tu sta pricati
Fojnica s preko 73% Bosnjaka u osnovnim skolama
Jajce nesto slabije, ali s Romina to je oko 55% skoro.Sve zavisi od Osnovne skole Brace Jezercic
Sto se tice sumske
Ovo je samo djelic opcina.Neke i nemaju Bosnjake, vidi pod Istocna Hercegovina, ali evo
Ugljevik 1145 Srba i 73 Bosnjaka
Vlasenica 635 Srba i 107 Bosnjaka
Osmaci 226 Srba i 51 Bosnjaka
Bijeljina 8227 Srba,751 Bosnjaka i 114 Roma
Pelagicevo 321 Srba i 10 Hrvata
Teslic 2898 Srba,584 Bosnjaka i 30 Croata
Mrkonjic Grad 1413 Srba i 23 Bosnjaka.Od tog 17 u podrucnoj skoli Bjelajci
Srbac 1395 Srba i 45 Bosnjaka
Sipovo 890 Srba i 47 Bosnjaka
Milici 575 Srba i 44 Bosnjaka
Vukosavlje 130 Srba, 157 Bosnjaka i 33 Roma
Bosanska Gradiska 3503 Srba,410 Bosnjaka,26 Cro i 15 Roma
Srebrenica 241 Srbina i 265 Bosnjaka.U obe skole opcine Srebrenica.Toliko o 'Srpskoj '' vecini
Modrica 1924 Srba,202 Bosnjaka,4 Croata i 30 Roma
Pozitivno je da su Bosnjaci na skoro 50% Prvacica u Brcko distriktu, da su presli 50% U Odzaku.Da u Vukosavlju je jos bolja situacija medju prvacica, a s Romima imas cirka 60% Bosnjaka i Roma.Srebrenica ima prvi put poslije 17 godina nasu vecinu u obe osnovne skole opcine Srebrenica
Zavidan je i povratak u nekim krajevima gdje imas dosta mladezi Bosnjacke
Kamenica kod Teslica, Janja kod Bijeljine.Veoma dobar povratak kazem vam.Doboj ima isto fenomenalan rezultat
Mozda jedino Foca, Visegrad i Rogatica su mogli malo bolje.Ako nista.Visegrad je mogao znatno bolje od 29 Bosnjaka i 3 Roma u osnovnim skolama.Los rezultat
No, mi smo vecina danas u
Busovaci, Novom Travniku, Glamocu
Srebrenici, Vukosavlju
Cinimo vecinu prvacica u Odzaku, imamo samo 5 manje osnovaca na podrucju opcine Odzak ove skolske godine od 1100+.Ludo, kako dobro stojimo
Zepce ima jos bolji rezultat kod nas medju prvacicima.Zeljezno Polje samara, lijevo i desno
U Samom gradu takodjer cinimo vecinu u Osnovnim skolama.Oko 80 Hrvata iz Maglaja i Zavidovica ide u Osnovnu skolu Zepce
Moglo je i bolje, ali i ovo je dobro
Nas cilj treba da bude bolje u Bratuncu
U Unsko-Sanskom kantonu.Srbi jedino u Bosanskom Petrovcu cine vise od 2% Osnovaca.Bosanska Krupa s 51 Srbinom od 2600+ osnovaca, ili cirka 2% Srba dole.Kljuc ima 1 Srbina.Sanski Most ima 40 tak Srba i Hrvata zajedno od 2600 osnovaca.Bihac ima manje od 50 Srba.Bihac ima skoro 200 Hrvata, gdje i ima nesto mladezi, ali znatno manje nego kada je prije 20 godina bilo tamo skoro 500 Hrvata.Mirnodopsko iseljavanje ka Hrvatskoj.Prije 9 godina bilo je 280 Hrvata u osnovnim skolama.
Livanjski kanton:Izvrstan podatak za Glamoc.Od 273 osnovca imas 99 Bosnjaka, ove skolske godine, ili cirka 35%..Livno i Duvno istina slabije
Mostarski kanton ima oko 3900 ucenika koji idu na nastavu Bosanskog jezika ili 45,5%.Dok ukupan broj Bosnjaka je preko 46,5%..Ima ih i fin broj u nekim skolama na Hrvatskom jeziku.Najveci povratak Srba s nesto preko 1% oni su ovdje rekorderi u cijeloj Federaciji izvan Drvara-Grahova-Glamoca i Bosanskog Petrovca.Nijedna opcina nema vise od 2% Srba u ''Federaciji''.Konjic s oko 98% Bosnjaka u osnovnim skolama je opcina koja je skoro homogena danas kao Siroki Brijeg.Jablanica ima oko 30 tak Srba i Hrvata od 750+ Osnovaca.Stolac ima preko 1/3 Bosnjaka, iako znatno manje.Ovdje ce se tek za par godina vidjeti hoce li se ovaj procent odrzati
Sarajevski kanton
1997:90% Bosnjaka
2005:93% Bosnjaka
2010:95% Bosnjaka
2014:96% Bosnjaka u osnovnim skolama
U 17 godina procent Bosnjaka je skocio s 90 na 96%
Uz postojece doseljavanje Bosnjaka, migraciju katolika i pravoslavnih.Ovaj kanton ce kad krene 2020 godina.Imati 98-99% Bosnjaka u osnovnim skolama.Nemivno je
Gorazde i nema Srba, to je 100% Bosnjaci
Zenicki kanton ima daleko vise prvacica Bosnjaka u Varesu.Od 592 Osnovca, tek je 180 tak Hrvata.Oko 30%.Zenica je prije 17 godina imala 920 Hrvata u osnovnim skolama.Danas taj broj je pao na ispod 400
Isto je i za Tuzlu koja je 1998 imala i do 1200 Hrvata u osnovnim skolama, danas je taj broj pao na cirka 400 tinjak.Ili za trecinu manje u 16 godina.Ogromno iseljavanje
Centralna Bosna:
Bosnjaci cine preko 55% Osnovaca u Busovaci i oko 57% Prvacica dole
Novi Travnik je fakticki rasturanje, nema se tu sta pricati
Fojnica s preko 73% Bosnjaka u osnovnim skolama
Jajce nesto slabije, ali s Romina to je oko 55% skoro.Sve zavisi od Osnovne skole Brace Jezercic
Sto se tice sumske
Ovo je samo djelic opcina.Neke i nemaju Bosnjake, vidi pod Istocna Hercegovina, ali evo
Ugljevik 1145 Srba i 73 Bosnjaka
Vlasenica 635 Srba i 107 Bosnjaka
Osmaci 226 Srba i 51 Bosnjaka
Bijeljina 8227 Srba,751 Bosnjaka i 114 Roma
Pelagicevo 321 Srba i 10 Hrvata
Teslic 2898 Srba,584 Bosnjaka i 30 Croata
Mrkonjic Grad 1413 Srba i 23 Bosnjaka.Od tog 17 u podrucnoj skoli Bjelajci
Srbac 1395 Srba i 45 Bosnjaka
Sipovo 890 Srba i 47 Bosnjaka
Milici 575 Srba i 44 Bosnjaka
Vukosavlje 130 Srba, 157 Bosnjaka i 33 Roma
Bosanska Gradiska 3503 Srba,410 Bosnjaka,26 Cro i 15 Roma
Srebrenica 241 Srbina i 265 Bosnjaka.U obe skole opcine Srebrenica.Toliko o 'Srpskoj '' vecini
Modrica 1924 Srba,202 Bosnjaka,4 Croata i 30 Roma
Pozitivno je da su Bosnjaci na skoro 50% Prvacica u Brcko distriktu, da su presli 50% U Odzaku.Da u Vukosavlju je jos bolja situacija medju prvacica, a s Romima imas cirka 60% Bosnjaka i Roma.Srebrenica ima prvi put poslije 17 godina nasu vecinu u obe osnovne skole opcine Srebrenica
Zavidan je i povratak u nekim krajevima gdje imas dosta mladezi Bosnjacke
Kamenica kod Teslica, Janja kod Bijeljine.Veoma dobar povratak kazem vam.Doboj ima isto fenomenalan rezultat
Mozda jedino Foca, Visegrad i Rogatica su mogli malo bolje.Ako nista.Visegrad je mogao znatno bolje od 29 Bosnjaka i 3 Roma u osnovnim skolama.Los rezultat
No, mi smo vecina danas u
Busovaci, Novom Travniku, Glamocu
Srebrenici, Vukosavlju
Cinimo vecinu prvacica u Odzaku, imamo samo 5 manje osnovaca na podrucju opcine Odzak ove skolske godine od 1100+.Ludo, kako dobro stojimo
Zepce ima jos bolji rezultat kod nas medju prvacicima.Zeljezno Polje samara, lijevo i desno
U Samom gradu takodjer cinimo vecinu u Osnovnim skolama.Oko 80 Hrvata iz Maglaja i Zavidovica ide u Osnovnu skolu Zepce
Moglo je i bolje, ali i ovo je dobro
Nas cilj treba da bude bolje u Bratuncu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
http://www.mediafire.com/download/99y35 ... 3+2014.rar
Tu imate podatke za sve mape, ali i podatke za cijelu Sumsku sem 14 opcina, koje imam u tekstualnoj verziji.Od ukupno 206 skola inace
Napokon je i ovo zavrseno, da se zna.
Podatke za Federaciju imam u tekstualnoj verziji, ali samo da se zna, da nisam radio po svojoj ''masti'' ovdje
To je sve
Tu imate podatke za sve mape, ali i podatke za cijelu Sumsku sem 14 opcina, koje imam u tekstualnoj verziji.Od ukupno 206 skola inace
Napokon je i ovo zavrseno, da se zna.
Podatke za Federaciju imam u tekstualnoj verziji, ali samo da se zna, da nisam radio po svojoj ''masti'' ovdje
To je sve

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- Zenicaninn
- Član
Jos sam nesto naso...
Bratunac treba u crveno ofarbat
Bratunac treba u crveno ofarbat
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
Ti nikad da si zadovoljan.Fakat.
Ovdje vam je cijeli cetnitet ova skolska godina poredan.Samo da kazem da ono sto fali 15 tak skola.Imam u tekstualnoj verziji u samo 5 skola imas Bosnjake.To su one opcine najvise gdje nema Bosnjaka tipa Ribnic
Bratunac je tacno 20% istina.Mozda se i treba promjeniti boja, ali sta se moze
Ovdje vam je cijeli cetnitet ova skolska godina poredan.Samo da kazem da ono sto fali 15 tak skola.Imam u tekstualnoj verziji u samo 5 skola imas Bosnjake.To su one opcine najvise gdje nema Bosnjaka tipa Ribnic
Bratunac je tacno 20% istina.Mozda se i treba promjeniti boja, ali sta se moze

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
51. Sveti Sava, Kotor Varoš, Kotor Varoš : 1054 S, 85 B, 5 H. 52.
52) Petar Petrović Njegoš, Maslovare, Kotor Varoš : 297 S, 20 B, 2 H.
53. Petar Kočić, Šiprage, Kotor Varoš : 78 S, 79 B.
54. Mladen Stojanović, Laktaši, Laktaši : 1285 S, 2 B.
55. Georgijus A. Papandreu, Aleksandrovac, Laktaši : 551 S, 3 B.
Tu imamo Celinac 2 osnovne gdje nema Bosnjaka, jedna je Novak Pivasevic.Onda Istocni Drvar, imamo Ribnik s 3 Osnovne skole, i jos jedna Laktasi, to je sve.Ah, dodati tu jos i Vrbanjce s 142 Bosnjaka Kotor Varos.I to je to
Ribnik je od 48-50 i skole
Osnovna škola ,,Petar Kočić,,
Osnovna škola ,,Nikola Mačkić
Osnovna škola ,,Desanka Maksimović
I to je to, tako da znate
Poslije sve imate skenirano
52) Petar Petrović Njegoš, Maslovare, Kotor Varoš : 297 S, 20 B, 2 H.
53. Petar Kočić, Šiprage, Kotor Varoš : 78 S, 79 B.
54. Mladen Stojanović, Laktaši, Laktaši : 1285 S, 2 B.
55. Georgijus A. Papandreu, Aleksandrovac, Laktaši : 551 S, 3 B.
Tu imamo Celinac 2 osnovne gdje nema Bosnjaka, jedna je Novak Pivasevic.Onda Istocni Drvar, imamo Ribnik s 3 Osnovne skole, i jos jedna Laktasi, to je sve.Ah, dodati tu jos i Vrbanjce s 142 Bosnjaka Kotor Varos.I to je to
Ribnik je od 48-50 i skole
Osnovna škola ,,Petar Kočić,,
Osnovna škola ,,Nikola Mačkić
Osnovna škola ,,Desanka Maksimović
I to je to, tako da znate
Poslije sve imate skenirano

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Prijete mi sudskim tuzbama iz Banja Luke.Provalio sam one podatke za nacionalnost ucenika.Kazu mi sad.Samo jednoj osobi smijes da das podatke.Nema vise ono,da svak moze da gleda
Tako.Kad dobijem te podatke.A dobit cu ih.Za cijelu sumsku.Vec sam nasao podatke za Duvno i Glamoc.Kao i cijeli Hnk kanton.Usk kanton naravno sve sam podatke dobio ima 20 tak dana
Namjeravam da se mapa napravi.Doticna osoba ce ovdje posvjedociti da ja imam te podatke.Da ne bude da je ovo sve moja ''masta'/Inace dobio sam podatak i za Jajce.No,cekam
Doticna osoba mi je rekla.Kraj ove godine.Ili Mart mjesec iduce godine.Dobijam podatke za sumsku.,Sve opcine.Skole.Ama bas sve.Tako da znate.Da ne budete mislili da je produkt moje maste.Jedna osoba ce moci posvjedociti da ja imam te podatke
Brcko distrikt aktivno ganjam i nadam se ako bog da.Bit ce nesto ove godine
Ako ne bude ovo znaci ove godine,Mapa osnovnih skola.Skolska 2014/2015.Onda morate cekati Mart.Nema druge.Valjda ce biti nesto ove godine jako i direktno
Burovica nema da mi nacrta ovo za ovu skolsku godinu
Tako.Kad dobijem te podatke.A dobit cu ih.Za cijelu sumsku.Vec sam nasao podatke za Duvno i Glamoc.Kao i cijeli Hnk kanton.Usk kanton naravno sve sam podatke dobio ima 20 tak dana
Namjeravam da se mapa napravi.Doticna osoba ce ovdje posvjedociti da ja imam te podatke.Da ne bude da je ovo sve moja ''masta'/Inace dobio sam podatak i za Jajce.No,cekam
Doticna osoba mi je rekla.Kraj ove godine.Ili Mart mjesec iduce godine.Dobijam podatke za sumsku.,Sve opcine.Skole.Ama bas sve.Tako da znate.Da ne budete mislili da je produkt moje maste.Jedna osoba ce moci posvjedociti da ja imam te podatke
Brcko distrikt aktivno ganjam i nadam se ako bog da.Bit ce nesto ove godine
Ako ne bude ovo znaci ove godine,Mapa osnovnih skola.Skolska 2014/2015.Onda morate cekati Mart.Nema druge.Valjda ce biti nesto ove godine jako i direktno
Burovica nema da mi nacrta ovo za ovu skolsku godinu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ako ti prijete, to znači da si u pravu. 
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
- BosnjackaHercegovina
- Član
Sanse uspjeha njihove tuzbe protiv tebe u americkoj sudnici su humoristicne.
To samo govori koliko su cetnicka krmad neobrazovana i zaostala.
Cuj tuzit covjeka u Americi radi publiciranja podataka o statistici stanovnistva iz druge drzave.
Otvori se zemljo! Sa kakvim mi hajvanima posla imamo majko draga.
Ovo samo Srbi mogu izvalit.
To samo govori koliko su cetnicka krmad neobrazovana i zaostala.
Cuj tuzit covjeka u Americi radi publiciranja podataka o statistici stanovnistva iz druge drzave.
Otvori se zemljo! Sa kakvim mi hajvanima posla imamo majko draga.
Ovo samo Srbi mogu izvalit.
Samo BiH.