Slusajte.Ja protiv Bozica,pa skoro pa nemam nista protiv.Pogotovo jer to i nije najveci i najbitniji katolicki praznik.
Pa recimo,da nemam i protiv sto su okitili jelku,pogledali neku njihovu predstavu,mozda djeca dobili koji bonbon,....ALI!?!Svi znamo da su to prvi koraci u vlasenje....
Znaci svaki post,skole nece imati obroke????
Svaki Bajram,a nije jedan ko Bozic,sva djeca ce gledati predstavu o nastajanju Islama,Mohamedu,Palestini pa i Betlehemu ali sa drugog ugla,....Ah da,i za Bajram se djeliju pokloncici djeci!!!
Ja licno sam prolazijo kroz takvo poucavanje.Ali ne u Bosni!!!Sta vam je???
Da se mene pita,i to STROGO zagovaram i u Sloveniji.NE vijeri u skolama!!!Ne placaju pdv,a petljali bih se u skolstvo i pored toga,da me iz coska jos gleda razapeti spiderman.Mene su vodili u vise razlicitih crkva,kod nekakvih sekti,..samo o Islamu je bilo sve iz razreda.Da ne lazem,i o zidovima.To je slucajnost???Nije.Ali,ja sam u zemlji gdje je 95% katolika,a ova gore skola je u gradu gje ima 95% muslimana!!!
Ko ce se prije povlasit?Vi ili ja koji sam rodzen u tudzoj kulturi,a sve vise me vuce moj izvor???
Volim demokratiju vise od one "tako lijepe"Jugoslavije,ali demokratiju sa hirarhijom!!!!!!