Otac mu je igrao samo jednu utakmicu za Hrvatsku, a od osnivanja bosanske reprezentacije igrao za nas.
Za koga ce mali zaigrati, velika je dilema. Nadamo se da ce prevagnuti ocevi patiotski osjecaji:D
ABen je napisao/la:Danas sam cito da ga traze vise klubova kao man. united, m city i reala. Nebi bilo lose da ode iz Dinama. A pogodak bi mu bio m. city da igra sa dzekom. Onda bi bilo 80% da ce igrati za BiH.
Mamic i Dinamo bi tu mogli odigrati kljucnu ulogu. Sve dok ne zaigra za A selekciju imamo sanse da ga dovedemo ali sta je tu je.Jack je napisao/la:Ne vjerujem
Mati mu je Hrvatica.On je rodjen u Zagrebu.Igrac je Dinamo, i ima Mamica koji mu dise za vratom.U toj je sredini.Jedini igrac koji je rodjen i zivio dole je Spahic.Ali on je zivio u Dubrovniku.Mnogo manje mjesto.Mnogo vise Hercegovackih Bosnjaka.Blizu je i Bosna.Zagreb je predaleko
Malo sam skeptican, ali cuj.Lijepo je sanjati otvorenih ociju
To bi bilo najbolje medzutim Dinamo ga nece pustit ispod 10-tak miliona eura. A nece sigurno ni zurit jer imaju stabilne finansije + sto su sa njim sigurno potpisali ugovor na jedno 5-7godina ako ne i vise. Inace Dinamo je u Evropi jedan od rijetkih klubova koji je profitirao na transferima cak su preko 100 miliona eura u plusu po tom pitanju.Zmaj je napisao/la:Sada bih najbolje bilo da zamjeni klub i preseli se u drugoj drzavi.
To da je Ljajicu nudzena bosna prvi put cujem.Jack je napisao/la:http://www.haber.ba/sport/fudbal/22314- ... ajeva.html
Nema od ovog nista.Pa, i Spahic je rodjen u Dubrovniku pa je opet igrao za Bosnu
Podsjeca me na pricu o Ljajicu.Kada mu je nudjena Bosna, on je odbijao.A, onda prije par mjeseci, nije ustao na cetnicku himnu, pa poslije je imao problema
Nije njemu ponizenje otici tamo nego jednostavno Ivica je odradio svoje, kad nam je prijetilo izbacivanje iz EUFA on je odradio a ako se ne sjecas covjek je ne bas tako davno bio na samrti. Covjek je pun ko brod sto bi se reklo, moze da uziva gdje hoce a on se vratio u BIH da bi mu neki ljubomorni i balavci koji ne znaju razmislit sa glavom govorili da steli Zelji da nista ne radi itd.. pogledaj samo sudjenja u premijer ligi danas i uporedi kako je bilo prije 2god. opet Ivica nevalja itd.. Bas me interesuje da li je iko iz HFS isao i ganjao ga a decko im je pred nosom?edin je napisao/la:Pa covjece ostale zemlje se bore za vrhunske sportase,,,,eto tebi kao pretjerano da Ivica ode po njega? Sta on je ikona, i njemu je iz ponizenja ici po nekog klinca. To ti je posao,, idi u Zagreb i forsiraj ga! Sto to on ne bi otisao?ccc
Za ovakve talente nije strano da predsjednik drzave urgira a ne tamo neki Osim..ccc