Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Rekli su mi i policajac koji je moj zapisnik popunjavao.Da nema niko pravo da ti salje sliku.Cuvaj se noci.S mojim imenom prezimenom i slikom stana gdje zivim i da je to prijetnja.Da ce pogledati sve to i javiti mi
Svima vama saljite i sirite ovu e-mail adresu.Ako neko zna od vas osobu koja je izrazito jaka s kompom.Onda jos bolje.Javno sam vam dao evidenciju odakle mi je prijeceno, ako mi se sta desi.Znajte da je iza tog
Dud i drustvo s Hercegbosne.org foruma
Hvala njima sto ovog puta krse Americke zakone i prijete mi smrcu.Administracija portala hercegbosna.org
Iza ovog je napada..I to ce se ustanoviti ako ufate osobu koja mi je prijetila da je bio aktivan clan i pisac tamo
Eto,to je sve.Zasad
Svima vama saljite i sirite ovu e-mail adresu.Ako neko zna od vas osobu koja je izrazito jaka s kompom.Onda jos bolje.Javno sam vam dao evidenciju odakle mi je prijeceno, ako mi se sta desi.Znajte da je iza tog
Dud i drustvo s Hercegbosne.org foruma
Hvala njima sto ovog puta krse Americke zakone i prijete mi smrcu.Administracija portala hercegbosna.org
Iza ovog je napada..I to ce se ustanoviti ako ufate osobu koja mi je prijetila da je bio aktivan clan i pisac tamo
Eto,to je sve.Zasad
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
I prema Trogiru, Makarskoj, ali i Zagrebu.Vatandzija89 je napisao/la: Opcina Duvno,a to sigurno znam nema vise od 18000 stanovnika i to 2000 Bosnjaka i 16000 hrvata...oni su masovno otisli za Split i Sibenik
Zenicaninn je napisao/la:Mogu ti reci da se taj lik tacno nalazi u u Coloradu, Denveru u SAD-u. Pa eto ako slucajno nekoga znas tamo iz Denvera i da ti jos poznaje ime...Jack je napisao/la:Nesto im smetam jer mi se javio jedan lik s mojim imenom i prezimenom.Rekao mi cuvaj se noci
I sta sam ja uradio?Otisao u policiju i sad se vracam nakon sto sam podnio zapisnik
[email protected]
204.45.133.74
Ip odakle mi je prijeceno
S tim ako se razumijete u komp i mozete da rasvijetlite ovo.Slobodno.Svima saljite ovo.
Neko se razumije u komp.A ja sam poslao zapisnik sad s policije.Ljudi.Nemojte misliti da cete me zaplasiti.Jer ja se ne bojim policije a prijetnje necu tolerisati.Tako da znate sto cu vam reci sad ovo
Ohhoho prijavi policiji u USA i uzivaj
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
Vec uradjeno.Prijavio sam pisca kao i E-mail i ip adresu
Oni misle da sam ja neki balavac i da se zajebavam.Ili bojim policije
Kad lik nije predstavio se.I kad mi salje slike mene s mojim kontaktom.Onda se zna
Policija.Pa kad propjeva.A propjevat ce.Onda ce se sve znati
Oni misle da sam ja neki balavac i da se zajebavam.Ili bojim policije
Kad lik nije predstavio se.I kad mi salje slike mene s mojim kontaktom.Onda se zna
Policija.Pa kad propjeva.A propjevat ce.Onda ce se sve znati

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
http://whatismyipaddress.com/ip/204.45.133.74
Ovdje imas kartu i mozes ako povecas tacno da vidis koja ulica i koja kuca odakle ti poslao poruku.
Ovdje imas kartu i mozes ako povecas tacno da vidis koja ulica i koja kuca odakle ti poslao poruku.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
-
zmaj od bosne
- Član
ne znam koliko je to tacno ali ocito nije bio jak odziv nasih za Focu s obzirom na nas broj prije rata tamo ali bolje i toliko nego niko ono sto su krmozderi svetosavski htjeli a nije moglo im biti zato lijep pozdrav krmozderima kiss my assDrina je napisao/la:Foca(okupirani dio) : Izmedu 1500 do 2000 Bosnjaka. Neki izvori govore da nas je popisano i iznad 2000 no male su sanse za takvo nesto.
Cekam potvrdu jos jednog izvora(stranacki). No ovo bi trebala biti konacna cifra. Nece biti puno brisanja to jeste 99% ce biti ubaceno u stalne stanovnike.

Mozes li mi na pp poslati tvoj email na koji ti je on poslao tu poruku? Da vidim o cemu se tacno radi?ABen je napisao/la:http://whatismyipaddress.com/ip/204.45.133.74
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Rekao sam.Da sam zavrsio s policijom.Bio dole.Podnio zapisnik.Dao e-mail adresu im.IpABen je napisao/la:http://whatismyipaddress.com/ip/204.45.133.74
Usput.Kad ufate doticnog..Onda nek znaju.Da ako je bio a jeste.Clan portala
http://www.hercegbosne.org'
Namjeravam da kontaktiram Hrvatsku policiju i da se portal
http://www.hercegbosna.org
Zatvori.Ko se razumije u zakon vise.Nek mi posalje mail.Ili je policajac

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- Zenicaninn
- Član
Nije to tacno, zato sto se mjenja IP adresa svakih 24 sata ili kad ikljucis modem.ABen je napisao/la:http://whatismyipaddress.com/ip/204.45.133.74
Sto se 100% moze rec je da je iz Denvera i da mu je Provider "FDCservers.net". Jedino policija moze zatraziti od providera da identifikuje osobu koja je koristila tu IP adresu u tom vremenu.
Znaci kako god glup je ko klinac i najebao je. Jer prijetnja smrcu osobi koja zna kako se zove i gdje zivis preko interneta nije stvari skojom se treba zajebavat, to zna i sud SAD-a.
“Sigurno je da Allah neće izmijeniti stanje u kojem se nalazi određeni narod sve dok se taj narod ne promijeni” (Kur'an Sura er-Ra'd, Ajet 11)
zmaj od bosne je napisao/la:ne znam koliko je to tacno ali ocito nije bio jak odziv nasih za Focu s obzirom na nas broj prije rata tamo ali bolje i toliko nego niko ono sto su krmozderi svetosavski htjeli a nije moglo im biti zato lijep pozdrav krmozderima kiss my assDrina je napisao/la:Foca(okupirani dio) : Izmedu 1500 do 2000 Bosnjaka. Neki izvori govore da nas je popisano i iznad 2000 no male su sanse za takvo nesto.
Cekam potvrdu jos jednog izvora(stranacki). No ovo bi trebala biti konacna cifra. Nece biti puno brisanja to jeste 99% ce biti ubaceno u stalne stanovnike.
Kao sto sam pisao i ranije vecina Focaka je u Sarajavu (Ilidza-Hadzici-Vogosca i manje gore po gradu) i tu su se i popisali. Dobar dio je i prije rata gradio kuce po Sarajevu. Posebno ljudi iz ovih udaljenijih sela (Jabuka i okolina). Focaci i prije rata nisu masovno emigrirali ka inostranstvu. To je bilo na razini statisticke greske. Najvise se islo u Sarajevo jer se Sarajevo brzo razvijalo od 70-ih a to je samo 70km od Foce.
Vlasi su se vise iseljavali ka Beogradu i Novom Sadu. Samo sto smo prije imali crnogorce koji su se doseljavali u Focu a to je danas prestalo.
Na ovo popisano na okupiranoj teritoriji dodati i one iz Ustikoline sto znaci da danas na prijeratnoj opcini Foca imas oko 20% od predratnog broja Bosnjaka.
I prije popisa sam rekao da ce ta regija imati najveci pad stanovnika. Nije izgradeno nijedno naselje za pobjegle vlahe iz federacije kao sto je to uradeno u Bijeljini Zvorniku. NJihov broj ce i dalje nastaviti padati u tom kraju dok cemo mi stagnirati. Jos uvjek ima povratnika koji odrzavaju nas broj.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Doticni je sigurno clan portalaZnaci kako god glup je ko klinac i najebao je. Jer prijetnja smrcu osobi koja zna kako se zove i gdje zivis preko interneta nije stvari skojom se treba zajebavat, to zna i sud SAD-a.
www.hercegbosna.org
I ako ga ufate i otkriju da je bio clan.Onda nek se i oni cuvaju jer ovo je INTERNET TERORIZAM
Pa nek rade sta hoce
Prijetili su mom rahmeti ocu zbog mene.Sad meni prijete.Stisao sam jedno vrijeme zbog oca.Njega nema duzi niz godina.Sad meni prijete.Ovog puta nema mog oca.A ja sutiti necu i ne zelim

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
On nema dinamicnu adresu da mu se mijenja. On ima staicnu i ta mu ostaje dok nepromjeni providera.Zenicaninn je napisao/la:Nije to tacno, zato sto se mjenja IP adresa svakih 24 sata ili kad ikljucis modem.ABen je napisao/la:http://whatismyipaddress.com/ip/204.45.133.74
Sto se 100% moze rec je da je iz Denvera i da mu je Provider "FDCservers.net". Jedino policija moze zatraziti od providera da identifikuje osobu koja je koristila tu IP adresu u tom vremenu.
Znaci kako god glup je ko klinac i najebao je. Jer prijetnja smrcu osobi koja zna kako se zove i gdje zivis preko interneta nije stvari skojom se treba zajebavat, to zna i sud SAD-a.
I da mu se promijeni sigurno nije ovo starije od 24 sata.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
I jos kad se otkrije da je bio clan foruma hercegbosna.org
I da je aktivno pisao.
Bujrum.Ja se mozda ne slazem ali ne pisem ti.Cuvaj se.Znamo gdje zivis
U Mailu.To je internet terorizam vec
I da je aktivno pisao.
Bujrum.Ja se mozda ne slazem ali ne pisem ti.Cuvaj se.Znamo gdje zivis
U Mailu.To je internet terorizam vec

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
I to je dobro za Focu.Sta si ocekivao?Bilo je istina oko 17 000 Bosnjaka tamo prije rata,ali vecinom u gradu
Ne znam kako se Visegrad popisao,ali dobro

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ma u sve i jednoj ozbiljnoj drzavi a SAD to definitivno jesu takve ce pronaci u roku odmah. A ako iko drzi za ozbiljno te i takve prijetnje onda je to SAD. Moron ce biti lociran i strpan u kazamat. Jasno 1/1.
Prije dvije godine su mojoj radnoj kolegici provalili u PC, pokrali joj neke stvari i ona je podnijela tuzbu. Nasli su kretena u roku od 48h. Radi se o sicusnojj drzavi totalno nebitnoj na medunarodnoj sceni. Da ne pricamo o mogucnostima u drzavi kao sto je SAD.
To je jedno a drugo je da takvi debili sto pisu neke prijetnje preko neta su uglavnom jajare. I ovo je sigurno 1/1.
Prije dvije godine su mojoj radnoj kolegici provalili u PC, pokrali joj neke stvari i ona je podnijela tuzbu. Nasli su kretena u roku od 48h. Radi se o sicusnojj drzavi totalno nebitnoj na medunarodnoj sceni. Da ne pricamo o mogucnostima u drzavi kao sto je SAD.
To je jedno a drugo je da takvi debili sto pisu neke prijetnje preko neta su uglavnom jajare. I ovo je sigurno 1/1.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Doticni je sigurno clan onog skuturskog foruma.Ne znam kako su toliko glupi da prijete nekom preko maila ovako
I kad se to sazna.A saznat ce se.Ocekuj da je lik bio jedan od aktivnijih na tom forumu.I taj forum treba da bude proglasen kao sigurnosni rizik.Jer jedno je kad ti neko napise ime i prezime,dadne ti sliku gdje zivis i kaze.Cuvaj se znamo gdje zivis s slikama.Ja to zovem prijetnja jer ja ne znam o kome se radi
A znam da je dosao s onog skutorskog foruma.Htjeli su da se zezaju sa mnom.Imat ce i tu sansu
I kad se to sazna.A saznat ce se.Ocekuj da je lik bio jedan od aktivnijih na tom forumu.I taj forum treba da bude proglasen kao sigurnosni rizik.Jer jedno je kad ti neko napise ime i prezime,dadne ti sliku gdje zivis i kaze.Cuvaj se znamo gdje zivis s slikama.Ja to zovem prijetnja jer ja ne znam o kome se radi
A znam da je dosao s onog skutorskog foruma.Htjeli su da se zezaju sa mnom.Imat ce i tu sansu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Na popisu 1991. u današnjim granicama općine Foča popisano je 17.284 Muslimana, od toga 5.526 ili 31.97% u gradu.Jack je napisao/la:I to je dobro za Focu.Sta si ocekivao?Bilo je istina oko 17 000 Bosnjaka tamo prije rata,ali vecinom u gradu
Drina je napisao/la:Ma u sve i jednoj ozbiljnoj drzavi a SAD to definitivno jesu takve ce pronaci u roku odmah. A ako iko drzi za ozbiljno te i takve prijetnje onda je to SAD. Moron ce biti lociran i strpan u kazamat. Jasno 1/1.
Hej.Nije to vazno sto ti znas gdje ja zivim.Znam i ja tvoju ip adresu a ja tebi nisam prijetio smrcu
Tako da znate
Ti meni jesi i rekao cuvaj se.To je meni dovoljno
Foca ima jos neka naselja koja su podijeljena.Tako cirka 17 000 je prava cifra s tim jos moras da odbijes ljude koji su popisani u Foci tad a zivjeli su u Sarajevu.Njih je bilo par stotina vec na popisu 1991
Popis 1991 je popisivao ljude tamo i gdje nisu poduze zivjeli i bio je veoma liberalan

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Ljudi dolaze tamo gdje misle ali i popisuju se
Evo vam Bos Dubica.Tamo je popisano nesto preko 2600 Bosnjaka ili cirka skoro 50% prijeratne cifre.Naravno ima ovdje ljudi koji su tu stalno.Cirka 1000-1500.Ali daleko od cinjenice da u Dubici kroz 12 mjeseci zivi 2600 popisanih Bosnjaka.Sto jednostavno nije realno
Evo vam Bos Dubica.Tamo je popisano nesto preko 2600 Bosnjaka ili cirka skoro 50% prijeratne cifre.Naravno ima ovdje ljudi koji su tu stalno.Cirka 1000-1500.Ali daleko od cinjenice da u Dubici kroz 12 mjeseci zivi 2600 popisanih Bosnjaka.Sto jednostavno nije realno

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Znam, čak i tzv. korigirani popis odbija samo broj onih koji su bili u inozemstvu, a ne dira one koji su bili u drugom dijelu BiH ili npr. u drugim republikama tadašnje SFRJ.Jack je napisao/la: Foca ima jos neka naselja koja su podijeljena.Tako cirka 17 000 je prava cifra s tim jos moras da odbijes ljude koji su popisani u Foci tad a zivjeli su u Sarajevu.Njih je bilo par stotina vec na popisu 1991
Popis 1991 je popisivao ljude tamo i gdje nisu poduze zivjeli i bio je veoma liberalan
Ja sam dao točan broj od 17.284 službeno rezidentnih Muslimana u granicama današnje općine koji je FZS preračunao za potrebe Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH po novim općinskim granicama koje su bile na snazi 2003.
Inače u cijeloj općini Foča u granicama iz 1991. bilo je 42 Bosanaca i Bošnjaka, jer se te dvije kategorije zajedno vode u detaljnom popisu za 1991. To navodim kao zanimljivost.