Hvala na odgovoru. Kakve su sanse da mi budemo 60%?Vatandzija89 je napisao/la:Odlicno,elhamudullillahi,narod se iskljucivo i samo popisuje kao Bosnjak,pojedinci su Bosanci i to u samom gradu,a Muslimana koliko sam ja cuo da i nema...ABen je napisao/la:Ima li kakvih podataka iz Jajca? Kako tamo stvari stoje?
U samom gradu se narod iskljucivo i samo popisuje kao Bosnjak jer sam pitao nekoliko popisivaca,tu u gradu i kazu da jos niko od njih nije popisao ni jenog Bosanca...a da hrvati dolaze mahom iz hrvatske mahsuz da se popisuju tako da ce im broj biti sigurno veci od realnog za mozda 1500 dusa
Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
-
Fencer
ma za Bosnjake hercegovce nisam ni sumnjao da se nece izblamirati na popisu..tvrdi su to Bosnjaci i uglavnom nacionalno svjesni. Ni za krajisnike nisam sumnjao, osim Kladusu, mozdaaa.elma89 je napisao/la:Po cemu je Brcko toliko poseban grad da odstupa? kad Sarajevo,mostar,tuzla itd nemaju vise od 3% bosanaca
Sarajevo, Sarajevo je sareno, i jos neka mjesta mjesovitog i malogradjanskog tipa (racunaj Tuzla, Brcko, Prijedor i jos ponedje u krmskoj).
Sarajevo je sareno u smislu da imas podatke i da ima veliki broj Bosanaca?Fencer je napisao/la:ma za Bosnjake hercegovce nisam ni sumnjao da se nece izblamirati na popisu..tvrdi su to Bosnjaci i uglavnom nacionalno svjesni. Ni za krajisnike nisam sumnjao, osim Kladusu, mozdaaa.elma89 je napisao/la:Po cemu je Brcko toliko poseban grad da odstupa? kad Sarajevo,mostar,tuzla itd nemaju vise od 3% bosanaca
Sarajevo, Sarajevo je sareno, i jos neka mjesta mjesovitog i malogradjanskog tipa (racunaj Tuzla, Brcko, Prijedor i jos ponedje u krmskoj).
ili mislis opcenito?
Sarajlije nisu poput Tuzlaka,Sarajlije su tu negdje izmedju Zenice(zelena) i Tuzle(crvena),mogu reci da je Stari Grad posebna prica,tamo su bosnjaci s dna kace.Ne govorim sada o popisu vec o ponasanju i stavovima opcenito
-
Fencer
nemam podatke za SA..ovo pricam iz iskustva poznavajuci iste. Daj boze da grijesim i da ne ispadne losije na popisu.
-
BosniaUser
- Član
Nema je iskreno,jer popis nece pokazati realno stanje stvari tj realan omjer Bosnjaka i ostalih,jer ce se kao sto ti rekoh popisati veliki broj hrvata koji tu stalno ne zive vec povremeno ali sigurno cemo preci 55%,dok ce hrvata sigurno biti max 40%,iako je realno njihov max udio oko 38%ABen je napisao/la:
Hvala na odgovoru. Kakve su sanse da mi budemo 60%?
Pa valjda ima dosta i nase dijaspore
Ma i 55% jeVatandzija89 je napisao/la:Nema je iskreno,jer popis nece pokazati realno stanje stvari tj realan omjer Bosnjaka i ostalih,jer ce se kao sto ti rekoh popisati veliki broj hrvata koji tu stalno ne zive vec povremeno ali sigurno cemo preci 55%,dok ce hrvata sigurno biti max 40%,iako je realno njihov max udio oko 38%ABen je napisao/la:
Hvala na odgovoru. Kakve su sanse da mi budemo 60%?
Ja bih volio da smo mi uspijeli da zavrsimo za ovaj popis sa njima u Jajcu i da smo presli tih magicnih 65%. Pada mozemo da krenemo u komsiluk na Jezero i Dobretice.
Tako da sto obojimo u zeleno i zeleno i ostane.Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Skutorsku propagandu iz Agrama mladih bojovnika nemoj smatrati ozbiljno.Smijesni su kao i forumi im
Prijedor nece biti lose.Imam tu extra vise uzoraka.Tuzlu cu imati do 10.Tako mi je obecano.Znaci bit ce i malo veci uzorak.Kao i za jos jednu opcinu.Centralna Bosna je slabo trenutno tako.Eto vidit cemo
Prijedor nece biti lose.Imam tu extra vise uzoraka.Tuzlu cu imati do 10.Tako mi je obecano.Znaci bit ce i malo veci uzorak.Kao i za jos jednu opcinu.Centralna Bosna je slabo trenutno tako.Eto vidit cemo
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
turkmenistanac
- Član
Jack ne djeluješ optimistično? Ili racionalno čekaš veći uzorak? 
O cemu ti pricas? Jesi li ikad bio u Prijedoru? U Prijedoru nece biti ni 3% Bosanaca i Muslimana. Cak ce Bosnjaci biti vecina u 4-5 gradskih naselja. A Bosnjacka sela su ostala Bosnjacka i oni ce imati vecinu Bosnjacku. Opcina Prijedor ce imati vise od 20.000 Bosnjaka na ovom popisu, sta je 15% ili vise od ukupnog broja Bosnjaka u genocidnoj tvorevini.Fencer je napisao/la:ma za Bosnjake hercegovce nisam ni sumnjao da se nece izblamirati na popisu..tvrdi su to Bosnjaci i uglavnom nacionalno svjesni. Ni za krajisnike nisam sumnjao, osim Kladusu, mozdaaa.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Ne,jos je rano.Samo cekam sto veci uzorak a do 10 og cu ga imati.Tako par dana vise meni nije problem

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Koliki procenat Bošnjaka očekuješ na nivou opštine Prijedor? Da li je realno pričati o 20% tamo?ABen je napisao/la:O cemu ti pricas? Jesi li ikad bio u Prijedoru? U Prijedoru nece biti ni 3% Bosanaca i Muslimana. Cak ce Bosnjaci biti vecina u 4-5 gradskih naselja. A Bosnjacka sela su ostala Bosnjacka i oni ce imati vecinu Bosnjacku. Opcina Prijedor ce imati vise od 20.000 Bosnjaka na ovom popisu, sta je 15% ili vise od ukupnog broja Bosnjaka u genocidnoj tvorevini.Fencer je napisao/la:ma za Bosnjake hercegovce nisam ni sumnjao da se nece izblamirati na popisu..tvrdi su to Bosnjaci i uglavnom nacionalno svjesni. Ni za krajisnike nisam sumnjao, osim Kladusu, mozdaaa.
Ode ja u teretanu da nabijem svoje prekrasne 52 cm bicepse.I da malo treniram,nisam nista radio dok nisam dosao ovdje
Tesko to za Prijedor.Do petka ce mi mnoge stvari biti jasnije
Tesko to za Prijedor.Do petka ce mi mnoge stvari biti jasnije

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
turkmenistanac je napisao/la:Jack ne djeluješ optimistično? Ili racionalno čekaš veći uzorak?
- noel malcolm
- Član
tačno, slažem se,Fencer je napisao/la:ma za Bosnjake hercegovce nisam ni sumnjao da se nece izblamirati na popisu..tvrdi su to Bosnjaci i uglavnom nacionalno svjesni. Ni za krajisnike nisam sumnjao, osim Kladusu, mozdaaa.elma89 je napisao/la:Po cemu je Brcko toliko poseban grad da odstupa? kad Sarajevo,mostar,tuzla itd nemaju vise od 3% bosanaca
gdje je više komunista tj. crvenih kmera iz sdp-a tu će biti više i bosanaca
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
Nema vecih komunjara od mostaracagdje je više komunista tj. crvenih kmera iz sdp-a tu će biti više i bosanaca
-
turkmenistanac
- Član
čovječe kakva naprđavanja na klixu, poteže se ponovo priča o 20% Bosanaca, pa jel stvarno oni misle da je moguća i polovina od tog broja
... Mislio sam u početku da je ironija ili zeza, kad vraga, ljudi mrtvi ozbiljni...
Nema veze sa glasanjem na izborima stanje
Niti rezultati iz 2012 su najvažnija stavka u pogledu izjašnjavanja ljudi...
Biće zanimljivo, već je.
Nema veze sa glasanjem na izborima stanje
Biće zanimljivo, već je.
koja tema?turkmenistanac je napisao/la:čovječe kakva naprđavanja na klixu, poteže se ponovo priča o 20% Bosanaca, pa jel stvarno oni misle da je moguća i polovina od tog broja... Mislio sam u početku da je ironija ili zeza, kad vraga, ljudi mrtvi ozbiljni...
![]()
Nema veze sa glasanjem na izborima stanjeNiti rezultati iz 2012 su najvažnija stavka u pogledu izjašnjavanja ljudi...
Biće zanimljivo, već je.
Bog Bosna i Bošnjaci
Prizivas kartu za BANovice ili sta????goranche je napisao/la:Srbin
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati