Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Fakat su one ustashe glupe,zalim ih skroz.Slepaju se na forumu kroz poskok.info
Slepam se i ja sa www.bosnjaci.net
A bit ce vise tog.Onaj Dud ni iz Cacinog mu Duvna ne moze da nadje podatak.
U Najmanju ruku ocekivao sam podatak iz Mostara i to svaka 3 sati,a oni jadnici nista
Zalosno
Slepam se i ja sa www.bosnjaci.net
A bit ce vise tog.Onaj Dud ni iz Cacinog mu Duvna ne moze da nadje podatak.
U Najmanju ruku ocekivao sam podatak iz Mostara i to svaka 3 sati,a oni jadnici nista
Zalosno
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Ja volim budale da prikazem kakve jesu
Dud,Ceha(sega),Bosnjo.Ne diskriminisem
Doticni je baniran i s Bosanskog foruma i svaki par dana registruje novo ime na kiksu.Takozvani gospodin Bosanski
Razmirice?S budalama se ne raspravljam.A da ima obraza malo ne bi krao od mene podatke i stavljao ih na onaj njegov forum 2 lica.Jedino mi smeta to a ne njegova kultura.Hehe
Sad drzite se teme
Dud,Ceha(sega),Bosnjo.Ne diskriminisem
Doticni je baniran i s Bosanskog foruma i svaki par dana registruje novo ime na kiksu.Takozvani gospodin Bosanski
Razmirice?S budalama se ne raspravljam.A da ima obraza malo ne bi krao od mene podatke i stavljao ih na onaj njegov forum 2 lica.Jedino mi smeta to a ne njegova kultura.Hehe
Sad drzite se teme

Na Dudu forumu jedini podatak koji se može naći je taj da će Bošnjaci doživjeti fijasko na popisu 2021.
Naravno, nikakvog relevantnog potkrijepljenja za tu tvrdnju nema.
Naravno, nikakvog relevantnog potkrijepljenja za tu tvrdnju nema.
-
turkmenistanac
- Član
gosn Jack možda je to njihova taktika? Ili sam ja glup pa rekoh podatke koje rekoh i tako nekom uništih snove ili razgalih dušu... Mada je nemam šta kriti i ne mislim da je nešto naročito čudno u rezultatima, štaviše registrovao sam se da bi podjelio sa rajom sve ono do čega dođem, volio bih da u rukama, tj. kompu imam što više, ali to je jednostavno nemoguće ovo do sada je bilo na riječ i ispoštovaše, biće nadam se još toga...
Ma samo znam da ste se sporili oko nekakvih karti, on je ubjeđen da je pametniji od vas, šta znam, njegova i vaša međusobna stvar, ja sam u cijeloj priči nebitan. U nekoj diskusiji na klixu shvatih da ima propusta u njegovim računicama.
Apelujem i na sve forumaše da se uključe imaju sigurno nekog druga, kolegu,kolegicu koja može nešto više reći... Nećemo nikoga razapinjati ili ubijati sa pričom o propisima.
Realan broj Roma i broj Roma na popisu ide u smjeru 1:4,65.... Što i broj Ostalih smanjuje.
Ma samo znam da ste se sporili oko nekakvih karti, on je ubjeđen da je pametniji od vas, šta znam, njegova i vaša međusobna stvar, ja sam u cijeloj priči nebitan. U nekoj diskusiji na klixu shvatih da ima propusta u njegovim računicama.
Apelujem i na sve forumaše da se uključe imaju sigurno nekog druga, kolegu,kolegicu koja može nešto više reći... Nećemo nikoga razapinjati ili ubijati sa pričom o propisima.
Realan broj Roma i broj Roma na popisu ide u smjeru 1:4,65.... Što i broj Ostalih smanjuje.
- noel malcolm
- Član
Podsjeća me na nešto, selam Mudhoneymudhoney je napisao/la:Nisi ti slučajno pogriješio stavljajući Brčko u "dio rs-a". Vonjate na kilometre. Ja uvijek, ali uvijek osjetim vaš smrad.
btw, turkmenistanac on nije genocidaš, nego škutor koji se pretvara da je genocidaš,
sad se on valja od smijeha i misli da je lukav.
Jacka je prvo nazivao Jacky a sada gosn Jack,
a onda mu udjeljuje komplimente kao najvećem demografskom potencijalu
Zadnja izmjena: noel malcolm, dana/u 06 okt 2013 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
Nevazan lik.Da ne krade moje podatke i onda ih retusira.Ja ne bih imao nista protiv njega
Razmirice?Pa sve sto je nasao,nasao je od mene.Hehehe.Daj budite ozbiljni
Drzite se teme
Sana-Bosna
Ovo je PAY PER VIEW,.A ja imam kljuceve
Realno
Fali mi uzorak iz Velike Kladuse.Kljuc ce ici kao Sana.Bihac imam.Kao i Krupu.Ako saznam sta za Kladusu.To je to
Dudu i ona glupa klika oko njega je rekla da ce u Kladusoj biti 30% Bosnjaka.Taj jedan je i baniran.Nick mu je bion''Apostol''
Koje budale.Hehe.I ni manje ni vise nego 30% Bosnjaka u Velikoj Kladusi.Ta vam je pamet ala hercegsumska

Razmirice?Pa sve sto je nasao,nasao je od mene.Hehehe.Daj budite ozbiljni
Drzite se teme
Sana-Bosna
Ovo je PAY PER VIEW,.A ja imam kljuceve
Realno
Fali mi uzorak iz Velike Kladuse.Kljuc ce ici kao Sana.Bihac imam.Kao i Krupu.Ako saznam sta za Kladusu.To je to
Dudu i ona glupa klika oko njega je rekla da ce u Kladusoj biti 30% Bosnjaka.Taj jedan je i baniran.Nick mu je bion''Apostol''
Koje budale.Hehe.I ni manje ni vise nego 30% Bosnjaka u Velikoj Kladusi.Ta vam je pamet ala hercegsumska

Gledaj.Sana i Kljuc manje-vise to je povezano mentalno,kulturno.Kako ide Sana tako ce i Kljuc.Kako ide Bihac tako ce i Krupa.U Buzimu je dobar.Ali ovi Babini su uvijek bili neki svoji na svomesivi vuk je napisao/la:Pozdrav svima.Mene brine Velika kladusa,nadam se da nas narod tamo nece dvaput izabrati krivu stranu
Najgore sto moze biti je 70% Bosnjaka dole.Najbolje preko 90%
Nemam neki uzorak iz Velike Kladuse

- noel malcolm
- Član
koga smatraš "našim narodom" , šta je ovo, epidemija klonova i spamera?sivi vuk je napisao/la:Pozdrav svima.Mene brine Velika kladusa,nadam se da nas narod tamo nece dvaput izabrati krivu stranu

Noele,nemoj predrasude prosipati
Na dva velika sajta smo Bosnjacka izisli
Sandzak press i
www.bosnjaci.net
Pogledaj pa ces vidjeti nasu reklamu.Ljudi dolaze.Misli na Muslimane,koga bi mislio u Kladusoj
Na dva velika sajta smo Bosnjacka izisli
Sandzak press i
www.bosnjaci.net
Pogledaj pa ces vidjeti nasu reklamu.Ljudi dolaze.Misli na Muslimane,koga bi mislio u Kladusoj

- noel malcolm
- Član
turkmenistanac je napisao/la:Nemam pojma, vjerovao sam da će na ovom forumu bit puno više ljudi sa podacima, kad ili se plaše ili su razočarani ili ne žele iznositi male brojke pa čekaju veće brojke i na osnovu toga obrazlaganje.![]()
Pratim popis u RSDoduše imam neke drugare i u Federaciji i čujem ne mnogo neočekivanih stvari.... Iznenađeni svi brojem Bosanaca, a naročito ostalih....
![]()
Nego, Jack nam nešto ne želi objaviti podatke do kojih dolazi, ima siguran sam puno istih, čeka valjda čovjek da popis uđe u završnicu kako bi imao što reprezentativniji uzorak...
Do kraja večeri se nadam još par podataka da ću imat.
Koji debilan post, da ja ovako nešto napišem na onom škutorskom forumu ne bi
ni minuta prošla a bio bih baniran 4-ever.
Zahvali Jacku što trpi tvoje bedastoće, ali znajući njega neće to dugo trajati
-
turkmenistanac
- Član
gosn Jack nek me slobodno odmah banuje ako misli da sam išta ružno reko ili igdje uvrijedio ikog, ili ako misli da ja iznosim lažne podatke željan pažnje... Nemam pravo pisat dijelove gradova ili sela kad su podaci u pitanju jer je to baš kršenje kako zakona tako i povjerenja ljudi koji izlaze u susret.
Jack je uradio dobru stvar što je baner postavljen na još neke portale tako će i više ljudi biti ovdje da analiziraju pa možda i pokoji validan podatak iznesu o podacima sa terena, podaci sa terena su najbitniji koliko kontam, sve ostalo je svađa bez osnova...
Jack nam reče do utorka za Tuzlu... Jack možel šta prije recimo Bihać i Konjic?
Jack je uradio dobru stvar što je baner postavljen na još neke portale tako će i više ljudi biti ovdje da analiziraju pa možda i pokoji validan podatak iznesu o podacima sa terena, podaci sa terena su najbitniji koliko kontam, sve ostalo je svađa bez osnova...
Jack nam reče do utorka za Tuzlu... Jack možel šta prije recimo Bihać i Konjic?
Svaki sljedeci post koji nema veze s popisom ce biti obrisan.
turkmenistanac, budi strpljiv.
Pisi normalno i ne pravi se glup.
turkmenistanac, budi strpljiv.
Pisi normalno i ne pravi se glup.
- Abdurrahman
- Član
Naravno, neka podataka, no, pravila moraju biti za sve ista, a to je: ime manjeg bh entiteta se ne pise velikim slovima "RS" a jos pri tome namjerno ili pak ne stavljati Brcko u taj privremeni entitet. Dake, slazem se, neka postira podatke, ali treba da vodi racuna da entitete pise malim slovima, a ne i ovdje da se uzdize nesto sto sam spomen vrijedja ljudski inteligenciju nakon genocida.Jack je napisao/la:Neka podataka,prilicno su realni.Posebno ovo za Brcko.Tek je 6 dan popisa.
Podatke za sela necu objavljivati javno dok traje popis.Nisam ja od juce.
Za Zenicu imam neka naselja,ali nista konkretno sve dok ne zavrsi popis
Bez etiketiranja.Ovdje se ne koristi rijec ''Srpska'' samo sumska,genocidna.Ako ti se ne svidjas to pravilo imas prasetine u Sirokom Brigu kod ujkica oni vas bas tolerisu,sve dok ne naprave nove Prebilovce.No,to nije tema sad
Drzite se teme i samo statistika
Prilicno realne cifre.Ja bih znao da su izmisljeni
Vidit cemo kasnije kako cemo.
Ps. Bojim se da ce broj izjasnjenih Bosnjaka kroz Bosance dovesti u pitanje nasu vecinu u opcini Brcko. Mislim da se radi samo o par procenata, mozda 1-3 % izmedju nas Bosnjaka i Srba, i ako se ovim tempom Bosnjaci budu izjasnjavali Bosancima, to ce odnijeti ovaj procenat i dovesti nas na par procenata ispod Srba. Nadam se da se to nece desiti narocito zbog bosnjackih sela koji ce se mahom izjasniti kao Bosnjaci.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
- Abdurrahman
- Član
Jack je napisao/la:Ovo nije tv prenos nego dobro organizovana akcija gdje je par ljudi uspjelo da ima desavanja na samom terenu za neke pojedine opcine
Nema tu direktnog ''prenosa'' nije ovo mec lige sampiona![]()
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
- Abdurrahman
- Član
Jack, pripazi se ovog Turcina.turkmenistanac je napisao/la:gosn Jack vaše je da me predstavljate kako vam godi, od limenog,krmka i ostalih stigosmo i do storaba.
Al to nije ni bitno toliko, ne znam za vaše sukobe sa bošnjom.... To su vaše razmirice, i ne želim se mješati. On tvrdi da ste vi neznalica, a opet neki na klixu mi potvrdiše da ste vi najveći demografski potencijal na ovim prostorima naše Bosne i Hercegovine, uvijek više vjerujem masi nego pojedincu...
Tek do utorka?! Mislio sam da ćete nam već večeras saopštiti (al dobro) ne sumnjam u vaše riječi i nadam se dobrom podatku i jasno velikom materijalu kojim raspolažete.
Al kakva se propaganda vodi na klixu strašno. Misle da će nekog uspjeti ubjediti u antibošnjaštvo i dobiti na postotku Bosanaca. bljak.
Turkmeni namjerno proziva Jack-a narocito po pitanju nekih naselja... kako bi Jack rekao podatke za iste, a onda ce nas fini i dobri Turkmen da prijavi i poduzme sve neophodno da prijavi one koji daju podatke i da se isti suspenduju ili kazne jer, kada kazete podatke za neka naselja, od prilike mogu da znaju koji popisivac je dao podatke... a uz to jos ima drugih stvari koji se pokusavaju proturiti kroz ova pitanja.
Turkmeni, drugi s tobom razglabaju, ovo ono... ja necu. Ja cu pratiti svako tvoje saopStenje, kao i jarana ti ( TKO je to ? ).
Previse je rano za Brcko.Previse
Shvacam da zaostajemo tamo trenutno,no situacija ce bit znatno bolja
Shvacam da zaostajemo tamo trenutno,no situacija ce bit znatno bolja

Prilicno dobar dan statisticki.Saznali smo da opcija Bosanac i drugo ne postoji u Sanskom Mostu.Malo Brcko kvari slavlje ali haj.Ima jos dana.Izaci ce nesto vaznije
Nemojte ga banirati
I ja sam te seljacke folove davno studirao.Reci cu ja koja naselja,jedva cekam.Ali kad zavrsi popis
Iako vecinom su bili dijelovi gdje smo mi manjina u Brcko.Ako neki Romi iz Broduse se popisu kako treba tj Bosnjaci.Brzo cemo to srediti
Nemojte ga banirati
I ja sam te seljacke folove davno studirao.Reci cu ja koja naselja,jedva cekam.Ali kad zavrsi popis
Iako vecinom su bili dijelovi gdje smo mi manjina u Brcko.Ako neki Romi iz Broduse se popisu kako treba tj Bosnjaci.Brzo cemo to srediti

Prosto je žalosno što se o opciji "Bosanac" u Brčkom uopšte i razmišlja. Ne shvatam taj naš narod tamo, prebrzo su zaboravili neke stvari.
Ne znam kakva je situacija na terenu, možda nije dovoljno zaoštreno kao recimo u Mostaru. Nek kaže ko zna bolje.escobar_ je napisao/la:Prosto je žalosno što se o opciji "Bosanac" u Brčkom uopšte i razmišlja. Ne shvatam taj naš narod tamo, prebrzo su zaboravili neke stvari.