A jesi zločest JackJack je napisao/la:Ovo je dio grada gdje bilo pola/pola
Bosanaca 4%
Srba 18%
Hrvata 14%
Uzorak na 102
Vjera:Ateisti 31%
Jezik:Bosanski 70,skoro 71%
Bosna popis 2013
-
bosnapatriot
- Član
Re: Bosna popis 2013
Otkud toliki ATEISTI? jel ovo Tuzla ili?Jack je napisao/la:Ovo je dio grada gdje bilo pola/pola
Bosanaca 4%
Srba 18%
Hrvata 14%
Uzorak na 102
To me uopšte ne iznenađuje. Da su se iskreno pisali bilo bi ih i 80%.elma89 je napisao/la: Otkud toliki ATEISTI? jel ovo Tuzla ili?
-
zmaj od bosne
- Član
BOSANSKO GRAHOVO JE OVO SA 4 % bosanaca
Zadnja izmjena: zmaj od bosne, dana/u 04 okt 2013 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
pa srbi i hravti ateistielma89 je napisao/la:Otkud toliki ATEISTI? jel ovo Tuzla ili?Jack je napisao/la:Ovo je dio grada gdje bilo pola/pola
Bosanaca 4%
Srba 18%
Hrvata 14%
Uzorak na 102
Mene iznenadjuje,toliku cifru nema ni SvedskaBosnjak je napisao/la:To me uopšte ne iznenađuje. Da su se iskreno pisali bilo bi ih i 80%.elma89 je napisao/la: Otkud toliki ATEISTI? jel ovo Tuzla ili?
i jel tuzla u pitanju ba??
ja nista ne kontam. 17% ili 18% srba? koji grad?
Kakvo crno Grahovo sa 18% Srba.zmaj od bosne je napisao/la:BOSANSKO GRAHOVO JE OVO SA 4 % bosanaca
I ja se pitam,mislim da je Tuzlae-din je napisao/la:ja nista ne kontam. 17% ili 18% srba? koji grad?
-
zmaj od bosne
- Član
to je samo uzorak i mislim da je taj gradBosnjak je napisao/la:Kakvo crno Grahovo sa 18% Srba.zmaj od bosne je napisao/la:BOSANSKO GRAHOVO JE OVO SA 4 % bosanaca
C
oVO JE GRAD.pO SELIMA MOZE DA BUDE BOLJE
TUZLA CENTAR GRADA
TUZLA CENTAR GRADA
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin
Ja ne vjerujem da postoji dio opštine Grahovo u kojem ima 18% Srba i 16% Hrvata. Ja ne znam da tamo uopšte ima Bošnjaka, a kamo li preko 50% u bilo kojem dijelu.zmaj od bosne je napisao/la: to je samo uzorak i mislim da je taj grad
@Jack
Po selima će biti bolje, ali ipak ih je puno da Bog kaže. Nadam se da je ovo nekakav izuzetan uzorak.
-
zmaj od bosne
- Član
Re: C
pa nijednog Bosnjaka i sve vlasi ne mogu vjerovati zar je takvo u TuzliJack je napisao/la:oVO JE GRAD.pO SELIMA MOZE DA BUDE BOLJE
TUZLA CENTAR GRADA
Po mom misljenju nije malo ako je Bosanaca tek 4% ,jer centar Tuzle ima puno hrvata i srba,treba i to uzeti u obzir
Vjerovatno su Bosanci mjesani
šta vam je ljudi...popisali 18 vlaha i 14 škutora i vi odmah paničite
mijesani, a i ima dosta srba i hrvata koji su se popisali kao bosanci tako da nije sve tako crnoelma89 je napisao/la:Po mom misljenju nije malo ako je Bosanaca tek 4% ,jer centar Tuzle ima puno hrvata i srba,treba i to uzeti u obzir
Bog Bosna i Bošnjaci
Nije Bošnjaka malo nego je Srba i Hrvata previše. Pogotov Srba. Ne sviđa mi se uopšte ovaj uzorak.elma89 je napisao/la:Po mom misljenju nije malo ako je Bosanaca tek 4% ,jer centar Tuzle ima puno hrvata i srba,treba i to uzeti u obzir
@karajlo
18 i 14 od 100
Ne paničim samo mi se ne sviđa.
znaci tuzla centar.Jack je napisao/la:56
17
14
4
3
3
3
Uzorak od 100
Centar grada sam.Pogodite gdje su Bosanci na ovim procentima
Evo vam igre
Ima tu i Roma,Neizjasnjenih i Bosanaca
56% bosnjaci
17% srbi
14% hrvati
4% bosanci
3% romi
3% neizjasnjeni
3% ??
pa i nije lose. samo me malo iznenadjuje da tako srba i hrvata ima puno a da nisu oni vise se izjasnjavali kao bosanci.
ovih 4% bosanaca i nije strasno. pa toliko ih ima mjesanih brakova.
ipak mora se priznati da je ovo 13% ostalih. sto i nije bas pozitivno toliko. ali eto. u svakom slucaju nije ni strasno jer je samo 4% bosanaca, tako da od bosnjaka ne oduzimaju tako veliku brojku!
ps: vidi guzve na forumu
pa sad da odeš na goricu(rodno mjesto Nemanje Kusturice) popisaćeš 100% ciganaBosnjak je napisao/la:Nije Bošnjaka malo nego je Srba i Hrvata previše. Pogotov Srba. Ne sviđa mi se uopšte ovaj uzorak.elma89 je napisao/la:Po mom misljenju nije malo ako je Bosanaca tek 4% ,jer centar Tuzle ima puno hrvata i srba,treba i to uzeti u obzir
@karajlo
18 i 14 od 100
Ne paničim samo mi se ne sviđa.