Hvala na odgovor. I meni je sve to tesko vjerovati, zbog cega sam pitao.Jack je napisao/la:Zijemlje, Kokorina i Kamena.,Nije cudno, jer Srpska wikipedija kaze da opcina navodno ima ta 3 sela.No, to jeCudan je rast i u Istocnom Mostaru.
Jarciste zaseok Kokorine gdje zivjelo 4 Bosnjaka na popisu 1991
Zijemlje bez Gornjeg Zijemlja koje je u Federaciji
Kao i dobar dio Kamene, ali ne i onaj dio gdje su Bosnjaci zivjeli.Nas dio Kamene je u Federaciji.Hrvatski u cetnitetu
Nema sanse da nastele 214 biraca dole, sta vam je
Ipak, Bosnjaci imaju jednog vijecnika u toj opstini. To je meni jedan pozitivan dio prica, koliko god ta pozicija bila beznacajna u opstini sa 200 ljudi.
Da, vidio sam taj snimak. Imas i jedan na mozaiku religije na FTV-u koji sam ja postavio. I ta kahfana je samo ponekad otvorena. Zato sam bio sokiran da vidim taj trostruki rast izmedju izbora 2008-e i 2012-e godine.ABen je napisao/la:Sto se tice I. Mostara koji je u genocidnoj ima negdje jedan video sto ga je mislim @drina postavio. Lijep video gdje se vidi kako i koliko naroda tamo zivi. Sjecam se da nemaju podrucnu skolu nego da sva dijeca idu u Nevesinju u skolu i tamo zive sa jednim roditeljem ili obadva. Cak i nacelnik zivi u Nevesinju. Imaju jednu kafanu i to je to. Cito sam negdje clanak da I. Mostar je jednia opcina koja nema skole (podrucne skole).
Sto se tice birackih spiskova, posto nisu aktuelni mislim da dobar dio naroda koju su na birackim spiskovima nezivi vise na ovom svijetu i vecina je u Srbistanu. Moje misljenje. Ima ovdje na forumu jedan sto je porijeklom iz Trebinja, @Trebinjac ili tako nekako mu je nik, on moze dati bolju analizu Trebinja i ostalih opcina u I.Hercegovini.