Genocidaši likuju...
Protesti za Jmbg
Protesti za Jmbg
Šta mislite o ovome, da li su mali protesti, veliki, trebaju nam , ne trebaju, privremena odluka od 180 dana za JMBG ?
Genocidaši likuju...

Genocidaši likuju...
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Re: Protesti za Jmbg
Par primjeceni stvari:
1. Fahraon se pokazao kao najbolji cetnik. Verbalizirao je cetnicku pricu bolje nego iko.
2. RS politicari ce ovo iskoristiti kao dokaz da su ugrozeni (koliko god to bilo netacno) ako se ljudi u RS-u ne dignu.
3. Privremeni JMBG je izdato ali i to ce isteci prije nego sto se konacno dogovore.
4. Nisam dovoljno upucen u problematiku JMBG i kako se to koristi. Jeli moguce da Srbi i Hrvati to dobiju u Srbiji, odnosno, Hrvatskoj, ako imaju njihovo drzavljanstvo? Ako jeste, onda smo mi u problemu, jer onda samo nama gori pod nogama oko ovog problema.
5. Stranci zatoceni u zgradi su bili uz protestante (od onoga sto sam ja vidio), sto je veoma dobro (bili su ljuti na politicare) jer je moglo biti drugacije. Ipak, kakve posljedice bi mogla ova strana price imati?
1. Fahraon se pokazao kao najbolji cetnik. Verbalizirao je cetnicku pricu bolje nego iko.
2. RS politicari ce ovo iskoristiti kao dokaz da su ugrozeni (koliko god to bilo netacno) ako se ljudi u RS-u ne dignu.
3. Privremeni JMBG je izdato ali i to ce isteci prije nego sto se konacno dogovore.
4. Nisam dovoljno upucen u problematiku JMBG i kako se to koristi. Jeli moguce da Srbi i Hrvati to dobiju u Srbiji, odnosno, Hrvatskoj, ako imaju njihovo drzavljanstvo? Ako jeste, onda smo mi u problemu, jer onda samo nama gori pod nogama oko ovog problema.
5. Stranci zatoceni u zgradi su bili uz protestante (od onoga sto sam ja vidio), sto je veoma dobro (bili su ljuti na politicare) jer je moglo biti drugacije. Ipak, kakve posljedice bi mogla ova strana price imati?
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković
bio na protestima sve najbolje ljudi nisu iz stranaka nikakvih, vec samo raja kao ja koja imamo djecu ili ocekujemo djecu za mjesec dva a ta djeca nemaju ili nece imat JMBG ja imam familije u Alanyi u Roterdamu hocu da idem sa djecom tamo i to je tacka nema pregovora - moje dijete zasluzuje da ima JMBG u svojoj vlastitoj zemlji neka sanse da ce to meni neki ceto osporit tu nema pregovora...
doso poslije posla jucer bio vazdan ceko jos par jarana dosli oni s posla i mi sjedili do 01h ujutru malo plasilio parlamentarce jednog sam konja od njih uspio zalit flasom po glavi i to mi je najdraze
doso poslije posla jucer bio vazdan ceko jos par jarana dosli oni s posla i mi sjedili do 01h ujutru malo plasilio parlamentarce jednog sam konja od njih uspio zalit flasom po glavi i to mi je najdraze
Ja licno nisam ucestvovao niti mislim ucestvovati no oni koji ucestvoju imaju moje postovanje radi istrajnosti.
Ono sto mi je drago da je MUP odbio da bude servilan i odbio da udara narod,svaka im cast na tome.
Oluju moze pokrenuti i zamah krila i nadam se da ce i Mup i radnici i penzioneri i svi ostali slojevi drustva stati pred parlament i da se na jedan demokratski nacin,bez nasilja sklone hajvani iz Parlamenta,institucije stvorene da bi ogranicila kralja u 13. stoljecu u Engleskoj.Istina u pocetku su bili lordovi samo(i danas ima donji Dom Lordova koji nema funkciju
vec stvar tradicije)da bi ih commoners-i preuzeli dominat.A ovi nasi budu izabrani od naroda i onda ga udaraju na svim poljima
Ono sto mi je drago da je MUP odbio da bude servilan i odbio da udara narod,svaka im cast na tome.
Oluju moze pokrenuti i zamah krila i nadam se da ce i Mup i radnici i penzioneri i svi ostali slojevi drustva stati pred parlament i da se na jedan demokratski nacin,bez nasilja sklone hajvani iz Parlamenta,institucije stvorene da bi ogranicila kralja u 13. stoljecu u Engleskoj.Istina u pocetku su bili lordovi samo(i danas ima donji Dom Lordova koji nema funkciju
- noel malcolm
- Član
Fahraon Radon se definitivno razotkrio kao velikosrbin na ovim protestima,amkos je napisao/la:Šta mislite o ovome, da li su mali protesti, veliki, trebaju nam , ne trebaju, privremena odluka od 180 dana za JMBG ?
Genocidaši likuju...
sve ostalo dobro što bude je gratis.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
To su "ostali" organizirali i zato nikakava korist, osim što je moguće da bi Pandurevićka mogla ostati bez 7.000 KM/mjesečno. 
Šta je sa tim ljudima . Ok je protest i to , ali ti se ljudi "tope" kad im neko kaže da će im doći u pomoć Banjalučani. Mislim ko da im NATO dolazi u pomoć . Došli su im samo policajci iz B.L u civilu da "zaštite" Srbe u parlametu. Mi smo stvarno čudan narod.
Kakvi bolan policajci u civilu,to je smijesno.Dodik to izjavio,pa kada nevjernik donese vijest bolje je 10x provjeriti pogotovo sto je dosla od tog krmka.enis1991 je napisao/la:Šta je sa tim ljudima . Ok je protest i to , ali ti se ljudi "tope" kad im neko kaže da će im doći u pomoć Banjalučani. Mislim ko da im NATO dolazi u pomoć . Došli su im samo policajci iz B.L u civilu da "zaštite" Srbe u parlametu. Mi smo stvarno čudan narod.
Topi se par ljudi ali ti ljudi su svakako idioti.
- Roger Wilco
- Član
Moj prijatelju ne samo da su bili policajci iz RS-a u civilu, nego je bilo nekoliko kombija do zuba naoružane specijalne policije RS-a u pancirima, šljemovima, maskirnim uniformama itd.ZV Keli je napisao/la:Kakvi bolan policajci u civilu,to je smijesno.Dodik to izjavio,pa kada nevjernik donese vijest bolje je 10x provjeriti pogotovo sto je dosla od tog krmka.enis1991 je napisao/la:Šta je sa tim ljudima . Ok je protest i to , ali ti se ljudi "tope" kad im neko kaže da će im doći u pomoć Banjalučani. Mislim ko da im NATO dolazi u pomoć . Došli su im samo policajci iz B.L u civilu da "zaštite" Srbe u parlametu. Mi smo stvarno čudan narod.
Prikazaše ih fino na RTRS.
ma lazu cete preko rtrs nikakvih murjaka a posebno ne naoruzanih do zuba cetnickih murjaka nije bilo ispred zgrade parlamenta da su dosli onda bi tek nastao opsti haos tucnjave i bilo bi definitivno i krvi - toga je svjestan i Dodo samo lupeta da zastiti svoj obraz i uvjeri srbe da je on i dalje neki autoritet u Sarajevu ...
- Roger Wilco
- Član
Bili na Vrbanja mostu i onda došli kombijima po svoje.Dezidijat je napisao/la:ma lazu cete preko rtrs nikakvih murjaka a posebno ne naoruzanih do zuba cetnickih murjaka nije bilo ispred zgrade parlamenta da su dosli onda bi tek nastao opsti haos tucnjave i bilo bi definitivno i krvi - toga je svjestan i Dodo samo lupeta da zastiti svoj obraz i uvjeri srbe da je on i dalje neki autoritet u Sarajevu ...
Fino se vidi.
Nebi buraz bilo ništa garantujem ti to . Nebi se bošnjo žalio ni da ga je ta ista policija tukla. Mnogi bi rekli da je to izraz multikulture , jer i kad nas biju trebaju da nas podjednako biju i Srbi i Hrvati. Bili su na Vrbanja mostu. Što znači da mogu da upadnu kad god hoće u parlament , pobiju bošnjačko-hrvatsko rukovodstvo , izvuku srbe , a nas obezglave.
Mevlid Jašarević je poslužio tome. Sada se zna da 1 čovjek može blokirati grad na 30 minuta,a 10 ljudi pod oruzjem mogu napraviti opsadno stanje danima. Za to vrijeme oni mogu upasti u parlament, predsjedništvo, sve bitnije institucije. Nisu oni mala maca. Znaju i oni da smo mi danas puno jači , pa se zato i spremaju.
Razmišljajte ljudi o tim stvarima.
Mevlid Jašarević je poslužio tome. Sada se zna da 1 čovjek može blokirati grad na 30 minuta,a 10 ljudi pod oruzjem mogu napraviti opsadno stanje danima. Za to vrijeme oni mogu upasti u parlament, predsjedništvo, sve bitnije institucije. Nisu oni mala maca. Znaju i oni da smo mi danas puno jači , pa se zato i spremaju.
Razmišljajte ljudi o tim stvarima.
Na RTRS-u rekose da ima parola sa izrazito prijetecim porukama,da su siledzije na protestu.Kazem prvo provjerite info od nevjernika...Mojih par prijatelja,izrazito dobih prijatelja je bilo do 04:00h ujutro.Kazu nigdje tih nije bilo,a RTRS je pricao i pokazivao,samo nije to istina.Roger Wilco je napisao/la:Moj prijatelju ne samo da su bili policajci iz RS-a u civilu, nego je bilo nekoliko kombija do zuba naoružane specijalne policije RS-a u pancirima, šljemovima, maskirnim uniformama itd.ZV Keli je napisao/la:Kakvi bolan policajci u civilu,to je smijesno.Dodik to izjavio,pa kada nevjernik donese vijest bolje je 10x provjeriti pogotovo sto je dosla od tog krmka.enis1991 je napisao/la:Šta je sa tim ljudima . Ok je protest i to , ali ti se ljudi "tope" kad im neko kaže da će im doći u pomoć Banjalučani. Mislim ko da im NATO dolazi u pomoć . Došli su im samo policajci iz B.L u civilu da "zaštite" Srbe u parlametu. Mi smo stvarno čudan narod.
Prikazaše ih fino na RTRS.
- Roger Wilco
- Član
Jarane ovo ko ona priča jel vjeruješ meni il svojim očima.ZV Keli je napisao/la: Na RTRS-u rekose da ima parola sa izrazito prijetecim porukama,da su siledzije na protestu.Kazem prvo provjerite info od nevjernika...Mojih par prijatelja,izrazito dobih prijatelja je bilo do 04:00h ujutro.Kazu nigdje tih nije bilo,a RTRS je pricao i pokazivao,samo nije to istina.
Pogledaj online dnevnik RTRS od 07.06.2013, od 16.50 do 17.20 minute uz detalj na 16.23. Likovi u maskirnim uniformama u kombiju sa ćirilićnim SJP.
Moramo napraviti veliku akciju protiv ovog četnika. Svaki glas njemu je glas protiv bošnjaka!EdinTZ je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=i6q5NBig ... e=youtu.be
Bošnjak koji nije nacionalista nije ni Bošnjak!
Nama treba nacionalna a ne demokratska fronta!
Nama treba nacionalna a ne demokratska fronta!
Dobro eto kako hoces,boli me briga.Ja ti samo kazem prosao x puta pored Parlamenta taj dan ,bilo je nesto malo policije i to je to.Ako ti hoces da vjerujes cetnicima vjeruj.Roger Wilco je napisao/la:Jarane ovo ko ona priča jel vjeruješ meni il svojim očima.ZV Keli je napisao/la: Na RTRS-u rekose da ima parola sa izrazito prijetecim porukama,da su siledzije na protestu.Kazem prvo provjerite info od nevjernika...Mojih par prijatelja,izrazito dobih prijatelja je bilo do 04:00h ujutro.Kazu nigdje tih nije bilo,a RTRS je pricao i pokazivao,samo nije to istina.
Pogledaj online dnevnik RTRS od 07.06.2013, od 16.50 do 17.20 minute uz detalj na 16.23. Likovi u maskirnim uniformama u kombiju sa ćirilićnim SJP.
Ps rekose na dnevniku da su i navijaci i se spremaju neredi a isla je slika sa majkama i djecom,penzionerima i studentima.Toliko o tome a ti kako hoces
Glas ce doci, i iduci put kako budes glasao imat ces jos manje.Sdp i Sbb su u panici jer priblizava se 3 godina izbora, a prve dvije nisu bili na vlasti.
Ovo za mene ne znaci nista jer ja imam Jmbg.I ko je strajkao u Sarajevu sto su mene protjerali, pobili mi rodjake i sto nisam bio u kuci 20 godina
No, ono sto mi se svidja je da ustashe i cetnici pjene, da oni ne mogu blokirati Sarajevo kao nekada, izgubili su na stotine naselja Sarajeva, mislim na cetalje, i nikad vise nece imati onakvu sansu kakvu su imali 1992.Nikad.Blokada je i odraz njihove nemoci jer znaju da ne mogu nista uraditi.
Iduci udar cetalja i ustasha ce biti izmjena glavnog grada iz Sarajeva u neko selo.I to ce se desiti
Ovo za mene ne znaci nista jer ja imam Jmbg.I ko je strajkao u Sarajevu sto su mene protjerali, pobili mi rodjake i sto nisam bio u kuci 20 godina
No, ono sto mi se svidja je da ustashe i cetnici pjene, da oni ne mogu blokirati Sarajevo kao nekada, izgubili su na stotine naselja Sarajeva, mislim na cetalje, i nikad vise nece imati onakvu sansu kakvu su imali 1992.Nikad.Blokada je i odraz njihove nemoci jer znaju da ne mogu nista uraditi.
Iduci udar cetalja i ustasha ce biti izmjena glavnog grada iz Sarajeva u neko selo.I to ce se desiti
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
Sve im je izgovor za stvaranje treceg entiteta i unistavanje BiH. Bosnjak te krivo pogledao? Treba ti treci entitet!!!!!
@Jack, slazem se sa tobom. Sljedeci prijedlog ce im biti da se Parlament izmjesti negdje drugdje (tako da Dodik ili Covic kontrolisu policiju i sigurnost).
Koja laz! Pravi cetnik. Ovo je jos jedna potvrda da HDZ i cetnici rade na razbijanju BiH.Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda rekao je da su demonstracije u Sarajevu politički instruisane i da se, posljednjim događajima, kriza u FBiH vješto prebacila na nivo BiH, tako da niko više ne pominje Federaciju i njene probleme.
Bevanda je rekao da je i slijepcu jasno da je posljednjih godina prava kriza u Federaciji BiH.
"Svima je jasno da su ove demonstracije politički instruisane, a doći će se i do toga ko stoji iza njih", istakao je Bevanda za "Glas Srpske".
On je rekao da su posljednji događaji u Sarajevu u vezi sa talačkom krizom još jedan u nizu dokaza da BiH sa postojećim ustavnim poretkom nije stabilna ni samoodrživa.
Bevanda je ustvrdio je da se ne radi o spontanim skupovima građana.
"Razumijem nezadovoljstvo građana stanjem u BiH, ali to nezadovoljstvo treba uputiti na prave adrese. Jasno mi je da su pokušali da me ubiju, ali, eto, nisu uspjeli", rekao je Bevanda.
Sve im je izgovor za stvaranje treceg entiteta i unistavanje BiH. Bosnjak te krivo pogledao? Treba ti treci entitet!!!!!
@Jack, slazem se sa tobom. Sljedeci prijedlog ce im biti da se Parlament izmjesti negdje drugdje (tako da Dodik ili Covic kontrolisu policiju i sigurnost).
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković
Eno na onom skutorskom forumu hoce da izmjeste glavni grad, a prije par dana rece Hag.Sta je sta.Ovo vazi i za Bevandu iz Skutorije.Neka ti bude jasno, sta te ceka, ako mislis da zajebavas s Bosnjacima.Prosli put bilo je Bugojno,Vares i Travnik
Moze se i na Grude ovog puta.Ovo je laprdanje zato sto su izdajnici na vlasti koji su gori cetnici od Dodika i to ce se nastaviti sve do izbora 2014, a ako se bude i dalje glasalo za onog Kosovca, onda ce biti kraj
Moze se i na Grude ovog puta.Ovo je laprdanje zato sto su izdajnici na vlasti koji su gori cetnici od Dodika i to ce se nastaviti sve do izbora 2014, a ako se bude i dalje glasalo za onog Kosovca, onda ce biti kraj
Never had i imagined living without your smile Angelene