Svjetsko prvenstvo 2026(Usa,Canada i Mexico)
Re: Svjetsko prvenstvo 2026(Usa,Canada i Mexico)
Ostvarili su ono sto se ocekivalo od njih. Izasli su iz grupe. Vidilo se malo strah u ponekim momentima. Nisu se usudivali ici naprijed. Ali shvatljivo jer niko od njih nije igrao utakmicu ovakvog znacaja na svjetskom.
Neovisno o onome sto ce biti protiv SAD(koji su favoriti), ovo ce biti ogromni plus za ove mlade igrace. Igrati i pobjedivati na svjetskom sa 18-20 god ce dobro nabildati samopuzdanje. Sigurno ce par njih vec za par mjeseci preci u bolje klubove. Ocekujem plasman na sljedeci EURO i jos bolju igru tamo
Seo je bio bas dobar sinoc. I ovaj Malic je bio dobar.
Dzeko se nije trebao nervirati. Vidilo se da ne moze vise. I steta za stativu. Valjda postigne go protiv SAD.
Neovisno o onome sto ce biti protiv SAD(koji su favoriti), ovo ce biti ogromni plus za ove mlade igrace. Igrati i pobjedivati na svjetskom sa 18-20 god ce dobro nabildati samopuzdanje. Sigurno ce par njih vec za par mjeseci preci u bolje klubove. Ocekujem plasman na sljedeci EURO i jos bolju igru tamo
Seo je bio bas dobar sinoc. I ovaj Malic je bio dobar.
Dzeko se nije trebao nervirati. Vidilo se da ne moze vise. I steta za stativu. Valjda postigne go protiv SAD.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
- Steve_Rogers
- Član
Bravo! 
NE KUPOVATI: Violeta, Lasta i Higi proizvode, Brazil/Marcafe/Branck kafu, Eurocompany i Berny orascice, Leda vodu, Sarajevski kiseljak/Sara prirodnu vodu/Senzaciju, Juicy sokove, Dolce vita, Trend konzerve
NE HRANI ZMIJU!
Ne znam, ja sam i dalje pod emocijama. Gledam kako pjevamo Ljiljane od Halida, nekoliko puta plačem.
Ovo je nadmašilo emocije od prije 12 godina u Brazilu.
Generalno, raja se okuplja u većim brojevima i u mnogobrojnim gradovima.
Pozitivnija je energija nego prije onomad u Brazilu.
Da ne spominjem koliko zastava ljiljana na svakom ćošku. Nije tolika stvar ni u toj našoj prvoj originalnoj zastavi, koliko u ogromnom patriotskom naboju i velikoj ljubavi koju izražava naš narod prema Bosni i Hercegovini.
Mlađe generacije definitivno vole svoju državu
Ps. Protiv USA neka bude šta biti mora.
Nadam se samo da se nećemo raspasti i malo pokvariti dosadašnji utisak.
U prilog će nam ići činjenica da ćemo prvi puta igrati u večernjem terminu.
Muharemovič i Dedić se vraćaju. Očekujem ako Bog da im se pridruži i Haris Tabaković
Da ne spominjem koliko zastava ljiljana na svakom ćošku. Nije tolika stvar ni u toj našoj prvoj originalnoj zastavi, koliko u ogromnom patriotskom naboju i velikoj ljubavi koju izražava naš narod prema Bosni i Hercegovini.
Muharemovič i Dedić se vraćaju. Očekujem ako Bog da im se pridruži i Haris Tabaković
“Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se. Mi se nećemo umoriti.”
Alija Izetbegović, prvi predsjednik BiH <3
Dobro sad
Amerikanci su fizicki jaci,imaju bolje igrace.Imaju prednost svog terena ali opet to moze da im bude i gore ako ne bude rezultat povoljan za njih nakon prvih 45 minuta
Muharemovic je kod nas pola odbrane.Bez njega sve je to supljo.Dedic eventualno.Najbolji napadac Mahmic usao 10 tak minuta u jednoj,oko pola sata u drugoj utakmici i najvise golova.U 3 utakmice 2 gola.Demirovic u 40 utakmica 4 gola.Nema sta
Treba pogadjati ovako.Muharemovic nije bio na vidiku prije godinu-dvije.Uz jednog solidnog stopera,dobrog napadaca i jos igraca sredine.Ako se neko pojavi do 2027 godine ili 2028.Imamo sanse da odemo na Europsko takodjer
Amerikanci su fizicki jaci,imaju bolje igrace.Imaju prednost svog terena ali opet to moze da im bude i gore ako ne bude rezultat povoljan za njih nakon prvih 45 minuta
Muharemovic je kod nas pola odbrane.Bez njega sve je to supljo.Dedic eventualno.Najbolji napadac Mahmic usao 10 tak minuta u jednoj,oko pola sata u drugoj utakmici i najvise golova.U 3 utakmice 2 gola.Demirovic u 40 utakmica 4 gola.Nema sta
Treba pogadjati ovako.Muharemovic nije bio na vidiku prije godinu-dvije.Uz jednog solidnog stopera,dobrog napadaca i jos igraca sredine.Ako se neko pojavi do 2027 godine ili 2028.Imamo sanse da odemo na Europsko takodjer
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

- Steve_Rogers
- Član
Naravno da mladje generacije vise vole drzavu, jer su nas milenijalce odgajali roditelji koji su odrastali u komunizmu i iako prozivjeli rat i borili se za drzavu, ostajala je neka simpatija prema Titinoj Jugoslaviji. Danas, ne samo da kod njih iscezava, nego je mladji roditelji nemaju, a posebno milenijalci koji su bili ili djeca ili se nisu ni rodili kad se raspala.Pasha je napisao/la: ↑25 jun 2026 19:26 Ne znam, ja sam i dalje pod emocijama. Gledam kako pjevamo Ljiljane od Halida, nekoliko puta plačem.
![]()
![]()
![]()
NE KUPOVATI: Violeta, Lasta i Higi proizvode, Brazil/Marcafe/Branck kafu, Eurocompany i Berny orascice, Leda vodu, Sarajevski kiseljak/Sara prirodnu vodu/Senzaciju, Juicy sokove, Dolce vita, Trend konzerve
NE HRANI ZMIJU!
Ako Dzeko bude igrao od pocetka.Amerikanci ce nam uvaliti 3 gola u prvom poluvremenu.Iako je smotan Demirovic makar trci,stvara sanse,radi nesto.DZeko mozda bude imao sansu a mozda nece
Mi moramo igrati Tabakovica sada.Nema dileme da je njegovo vrijeme.Ameri ce napasti.Ako budu igrali i ako se budemo branili.Pusimo vec dobru gol razliku na prvom poluvremenu
Mozda je neka sreca da Muharemovic i Dedic ce igrati.Pa nece biti toliko suplja odbrana kao protiv Qatara
Sve u svemu.Nek samo budemo igrali a ne branili.se Pa makar i izgubili
Mi moramo igrati Tabakovica sada.Nema dileme da je njegovo vrijeme.Ameri ce napasti.Ako budu igrali i ako se budemo branili.Pusimo vec dobru gol razliku na prvom poluvremenu
Mozda je neka sreca da Muharemovic i Dedic ce igrati.Pa nece biti toliko suplja odbrana kao protiv Qatara
Sve u svemu.Nek samo budemo igrali a ne branili.se Pa makar i izgubili

Naravno.Ameri su favoriti ali previse bacaju i forsiraju Pulisica kao da je jebeni Messi.Lik je malo bolji od prosjeka svaka bolja repka ima 2 igraca boljeg od njeg.Francuska nekih 20 tak
Realno odbrana nam je jedino ok.Ali i tu fali dobar stoper,zadnji vezni ne postoji.Igra je nikakva.Krila je ok ali dobro
Vidit cu.Mozda za par godina dodje jos kojih par kvalitetnih igraca.Pa da ta generacija bude nesto slicna Haalandu i Norveskoj.Tamo do 2050 godine

Realno odbrana nam je jedino ok.Ali i tu fali dobar stoper,zadnji vezni ne postoji.Igra je nikakva.Krila je ok ali dobro
Vidit cu.Mozda za par godina dodje jos kojih par kvalitetnih igraca.Pa da ta generacija bude nesto slicna Haalandu i Norveskoj.Tamo do 2050 godine

Ubacio bih Mahmica od pocetka. Da " podebljamo" sredinu. Igrao bih sa jednim napadacem i to ne bi bio Dzeko. Njega bih ubacio 30 zadnjih min ako budemo gubili.
Ali vjerovatno Dzeko igra od prve a onda mora jos neko uz njega da trci. A to ce biti Demirovic. I tim opet slabimo sredinu i prepustamo loptu.
Dobro je sto ameri igraju otvoreno pa im se moze dati gol dva
Ali vjerovatno Dzeko igra od prve a onda mora jos neko uz njega da trci. A to ce biti Demirovic. I tim opet slabimo sredinu i prepustamo loptu.
Dobro je sto ameri igraju otvoreno pa im se moze dati gol dva
@Steve Rogers dobro si to sve obrazložio.
Ono što je zanimljivo i tipično za Sergeja Barbareza i našu reprezentaciju jeste da na ovom prvenstvu smo samo par minuta bili u zaostatku, kada smo imali 11 igrača na terenu.
Mislim da niko od nas ne može biti 100% siguran kakav će sastav izvesti Sergej na terenu.
Ono što je vidljivo na ovom Svjetskom prvenstvu jeste da smo svaki put odlično ulazili u utakmicu, što znači da je svaki put pogađao sa formacijom.
Činjenica jeste i da smo se krpili, pa skoro u svakoj od ove naše tri utakmice. Utakmica može otići na razne načine. Ja ne sumnjam da će se naši momci i ispravno ići u utakmicu, ali dosta toga će ovisiti i o faktoru sreće. Naravno, sreću možeš zaraditi istinskom borbom i željom na terenu, što trenutno imamo.
Amerikanci su dosta jaki fizički, ali se nadam zbog termina i što prvi puta igramo u večernjim satima, da će i ovo biti naša najbolja po fizičkoj spremi utakmica. Idemo se boriti. Svakom minutom kojom rezultat bude u egalu, neće se ni Amerikanci osjećati tako lagodno, sigurno će u podsvjesti imati činjenicu da poraz u tih 90 ili 120 minuta znači i eliminaciju sa turnira.
Hrabro pa šta bude
Ono što je zanimljivo i tipično za Sergeja Barbareza i našu reprezentaciju jeste da na ovom prvenstvu smo samo par minuta bili u zaostatku, kada smo imali 11 igrača na terenu.
Mislim da niko od nas ne može biti 100% siguran kakav će sastav izvesti Sergej na terenu.
Ono što je vidljivo na ovom Svjetskom prvenstvu jeste da smo svaki put odlično ulazili u utakmicu, što znači da je svaki put pogađao sa formacijom.
Činjenica jeste i da smo se krpili, pa skoro u svakoj od ove naše tri utakmice. Utakmica može otići na razne načine. Ja ne sumnjam da će se naši momci i ispravno ići u utakmicu, ali dosta toga će ovisiti i o faktoru sreće. Naravno, sreću možeš zaraditi istinskom borbom i željom na terenu, što trenutno imamo.
Amerikanci su dosta jaki fizički, ali se nadam zbog termina i što prvi puta igramo u večernjim satima, da će i ovo biti naša najbolja po fizičkoj spremi utakmica. Idemo se boriti. Svakom minutom kojom rezultat bude u egalu, neće se ni Amerikanci osjećati tako lagodno, sigurno će u podsvjesti imati činjenicu da poraz u tih 90 ili 120 minuta znači i eliminaciju sa turnira.
Hrabro pa šta bude
“Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se. Mi se nećemo umoriti.”
Pa gledao sam utakmicu Francuska-Svedska,Ako budemo igrali kao Svedjani.I da cekamo da oni napadnu i nadamo se nekim hurmama.Ili sta li vec.Ocekuj da ce nam Ameri zavaliti 3 gola u 1 poluvremenu
Mi treba da igramo jako i na prvu kao Paragvaj.Pa su rekli.Ohoho.Njemacka.Dzaba ti igras.Pa na kraju ode Njemacka.Maroko je takodjer fino igrao i napadao
Preostalo je 9 utakmica jos
Spanija-Austrija
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Senegal-Belgija
Argentina-Capo Verde
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Amerika-Bosna
Australija-Egipat
Ovdje vjerujem da sigurica su Spanija.Argentina i Engleska
Senegal i Belgija imaju neki isti stil.Belgija nije onako jaka kao nekad.Ovo moze da bude ili za jednog ili za drugog
Portugal-Hrvatska.Ista prica ovdje
Kolumbija-Gana
Po meni od ove 3 utakmice.Mislim da postoje sanse za nekim iznenadjenjem
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Bosna-Amerika
Jedna je stvar jasna.Amerikanci se gube u prostoru.Daju previse otvorene igre.I ako nas uzmu,A postoje velike sanse.Svaka ozbiljna repka.Obrisat ce pod s njima
Ako bi gledao gdje bi pukao crveni ovdje.Ove 3 utakmice postoje velike sanse
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Engleska-Kongo
I eventualno Bosna-Amerika.
Amerikanci su jaci fizicki ali nemaju oni sirinu kao Francuska.Da kazes evo sad.Skidam gace
Ps kazem da ne treba srljati ali ako se ne napadne Amerika.I ako budemo igrali kao Svedi.Ima da nas Ameri napune do kraja utakmice
Stas.Vidit cemo kako ce to ici sve
Mi treba da igramo jako i na prvu kao Paragvaj.Pa su rekli.Ohoho.Njemacka.Dzaba ti igras.Pa na kraju ode Njemacka.Maroko je takodjer fino igrao i napadao
Spanija-Austrija
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Senegal-Belgija
Argentina-Capo Verde
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Amerika-Bosna
Australija-Egipat
Senegal i Belgija imaju neki isti stil.Belgija nije onako jaka kao nekad.Ovo moze da bude ili za jednog ili za drugog
Kolumbija-Gana
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Bosna-Amerika
Jedna je stvar jasna.Amerikanci se gube u prostoru.Daju previse otvorene igre.I ako nas uzmu,A postoje velike sanse.Svaka ozbiljna repka.Obrisat ce pod s njima
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Engleska-Kongo
Amerikanci su jaci fizicki ali nemaju oni sirinu kao Francuska.Da kazes evo sad.Skidam gace
Ps kazem da ne treba srljati ali ako se ne napadne Amerika.I ako budemo igrali kao Svedi.Ima da nas Ameri napune do kraja utakmice

Sa svima se moze igrati sem s Francuskom,Argentinom i Spanijom.I Dalje mislim tako.Ovo ostalo je 2 lige iznad ovih ekipa
Svaka cast Paragvaj
.Ali vasa prica zavrsava za par dana kad dodje Francuska. Ne vjerujem da ce Brazil uzeti ovo.Previse su slabi nazad.Nemaju neki stil igre kao prije.Sve je usporeno i slabo
Francuska
Spanija
Argentina
Top 3 po meni.Ostalo se moze igrati s svim.Engleska voli da drzi loptu ali komplikuju.Vidit cemo
Norveska ima ono cudoviste pred golom.Ali sumnjam da ce oni moci protiv Brazila
Tako ako kazes i useres se Belgije,Amerike,Senegala ili Amerike i kazes da su oni neko.Ne bih rekao
Svaka cast Paragvaj
Francuska
Spanija
Argentina
Top 3 po meni.Ostalo se moze igrati s svim.Engleska voli da drzi loptu ali komplikuju.Vidit cemo
Norveska ima ono cudoviste pred golom.Ali sumnjam da ce oni moci protiv Brazila
Tako ako kazes i useres se Belgije,Amerike,Senegala ili Amerike i kazes da su oni neko.Ne bih rekao

Sad imaju 20+ minuta igraca vise.

Jack je napisao/la: ↑01 jul 2026 01:52 Pa gledao sam utakmicu Francuska-Svedska,Ako budemo igrali kao Svedjani.I da cekamo da oni napadnu i nadamo se nekim hurmama.Ili sta li vec.Ocekuj da ce nam Ameri zavaliti 3 gola u 1 poluvremenu![]()
![]()
Spanija-Austrija
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Senegal-Belgija
Argentina-Capo Verde
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Amerika-Bosna
Australija-Egipat
Kolumbija-Gana
Engleska-Kongo
Svicarska-Alzir
Bosna-Amerika
Kolumbija-Gana
Portugal-Hrvatska
Engleska-Kongo
Amerikanci su jaci fizicki ali nemaju oni sirinu kao Francuska.Da kazes evo sad.Skidam gace![]()
Kako sam brutalno pogodio da ce biti crveni karton

Glup gol. Greska. I to pred poluvrijeme kada su ameri poceli gubiti energiju za konstantni pritisak.
Zalosno reci ali bolje sto je Dzeko izasao. Odmah malo vise kontrole lopte.
Sada igrac manje za amere. Prilika da se kapitalizira.
Mozda zamjeniti Demirovica i staviti nekog drugog za ovih zadnjih 20-ak min. On ne moze nikako da zaboje
Zalosno reci ali bolje sto je Dzeko izasao. Odmah malo vise kontrole lopte.
Sada igrac manje za amere. Prilika da se kapitalizira.
Mozda zamjeniti Demirovica i staviti nekog drugog za ovih zadnjih 20-ak min. On ne moze nikako da zaboje
Golman je kreten
Nazalost ovo je kraj
Svaka ozbiljna ekipa ce Amerima uvaliti par komada
Nazalost ovo je kraj
Svaka ozbiljna ekipa ce Amerima uvaliti par komada

Bili su bolji. Ljudi imaju uigrano i smisljeno dodavanje.
Tehnicki jaci, borbeniji..... Zasluzena pobjeda amera.
Mi smo od samog pocetka odlucili da se branimo u nasih 20m. Spori. Kad neko ima loptu, ostali su staticni.
Kao da nije postojala zelja da se napadne i da gol. U biti nismo imali ni 3 minute neke intenzivne faze napada. Cak i sa igracem vise nisu uspjeli ubrzati igru. Nisam vidio nikakav revolt.
Trebao je Mahmica stavit od pocetka. Jedini on igra ofanzivno u sredini.
Dzeko isto nije trebao poceti ali shvatam da je bilo tako zbog statusa.
Demirovica u buducnosti na klupu. Ocito ne ide. Pusti 5-6 utakmica nekom drugom da zapocne. Pa da vidimo.
I ovo je uspjeh. gdje smo samo bili prije godinu dvije kada nas je busio Luksemburg. Ocekujem bolju igru na europskom.
I golman je taraba. Ne znam ima li neki talenat medu mladim.
Tehnicki jaci, borbeniji..... Zasluzena pobjeda amera.
Mi smo od samog pocetka odlucili da se branimo u nasih 20m. Spori. Kad neko ima loptu, ostali su staticni.
Kao da nije postojala zelja da se napadne i da gol. U biti nismo imali ni 3 minute neke intenzivne faze napada. Cak i sa igracem vise nisu uspjeli ubrzati igru. Nisam vidio nikakav revolt.
Trebao je Mahmica stavit od pocetka. Jedini on igra ofanzivno u sredini.
Dzeko isto nije trebao poceti ali shvatam da je bilo tako zbog statusa.
Demirovica u buducnosti na klupu. Ocito ne ide. Pusti 5-6 utakmica nekom drugom da zapocne. Pa da vidimo.
I ovo je uspjeh. gdje smo samo bili prije godinu dvije kada nas je busio Luksemburg. Ocekujem bolju igru na europskom.
I golman je taraba. Ne znam ima li neki talenat medu mladim.
Trener nam je kreten.Igramo 5-3-2.Nema sta,pametno.A nijedan od te 3 u veznom redu ne zna da prebaci loptu na napadaca.Tako da je ovo katastrofa
Ima nekih svijetlih tacaka
Mahmic.Mladic zna lopte i vjerujem da ce u bolji klub
Muharemovic.Prije 2 godine nije se znalo za njega
Dedic.Ista prica
Alajbegovic.Ista prica
Bajraktarevic.Ima potencijal
Moramo da zavrsimo s pola odbrane.Onaj Radeljic nas je ukopao koliko je spor i trom i ono je njegov gol.A Ono golman da gleda onako i ne pokusava nista.Da je Hrvatska onaj ustasha bi itekako skakao kao majmun
Treba zvati jos 10 igraca.Pejcinovic je za nas kljucan igrac.Vec je sad daleko bolji prospekt od Demirovica
Napad nam je nikakav sad kad Dzeko ode
Za neki dobar tim.Nama treba jos 4-5 igraca.Od tog 2 dobra vezna.Mi nemamo nista.NULA (0)
Ima nekih svijetlih tacaka
Mahmic.Mladic zna lopte i vjerujem da ce u bolji klub
Muharemovic.Prije 2 godine nije se znalo za njega
Dedic.Ista prica
Alajbegovic.Ista prica
Bajraktarevic.Ima potencijal
Moramo da zavrsimo s pola odbrane.Onaj Radeljic nas je ukopao koliko je spor i trom i ono je njegov gol.A Ono golman da gleda onako i ne pokusava nista.Da je Hrvatska onaj ustasha bi itekako skakao kao majmun
Treba zvati jos 10 igraca.Pejcinovic je za nas kljucan igrac.Vec je sad daleko bolji prospekt od Demirovica
Napad nam je nikakav sad kad Dzeko ode
Za neki dobar tim.Nama treba jos 4-5 igraca.Od tog 2 dobra vezna.Mi nemamo nista.NULA (0)

Bajraktarevic, Dedic, Muharemovic, Malic, Memic, Mahmic, Alajbegovic su vrlo dobri igraci. Svi mogu igrati i biti standardni u ligama petice. To bi trebala biti okosnica ekipe.
Na papiru i Demirovic bi spadao u ovu grupu ali nazalost ne radi ono sto je najbitnije za napadaca. Ne daje golove. Igrao je 44 utakmice za Bosnu i dao samo 4 gola. To je katastrofalan ucinak za napadaca. Mada je igrao nekog "cistaca" kada je bio Dzeko ali i pored toga. Imao je dosta prilika ali jednostavno ne zna da zabije. I sinoc je imao jednu dobru sansu gdje je bio u 16-ercu ali je traljavo sutnuo. Onaj amer Balagun dao iz jos gore situacije
Ovi ostali su nivo ili cak 2-3 nize ili su pred zalaskom karijere. Tabakovic ima vec 32+ godine i to je vec previse za iduci euro ili svjetsko. Tako dode da nam fali jedan dobar golgeter. Ovaj Bazdar je bio najavljen kao neki veliki talenat ali samo nazaduje u karijeri.
Dakle prioriteti su golman i golgeter. Sredina je losa ali to je vise do formacije. Stavljao bih ovog Mahmica od samog pocetka.
Ima potencijala da se igra mnogo bolje za 2-3 godine.
Na papiru i Demirovic bi spadao u ovu grupu ali nazalost ne radi ono sto je najbitnije za napadaca. Ne daje golove. Igrao je 44 utakmice za Bosnu i dao samo 4 gola. To je katastrofalan ucinak za napadaca. Mada je igrao nekog "cistaca" kada je bio Dzeko ali i pored toga. Imao je dosta prilika ali jednostavno ne zna da zabije. I sinoc je imao jednu dobru sansu gdje je bio u 16-ercu ali je traljavo sutnuo. Onaj amer Balagun dao iz jos gore situacije
Ovi ostali su nivo ili cak 2-3 nize ili su pred zalaskom karijere. Tabakovic ima vec 32+ godine i to je vec previse za iduci euro ili svjetsko. Tako dode da nam fali jedan dobar golgeter. Ovaj Bazdar je bio najavljen kao neki veliki talenat ali samo nazaduje u karijeri.
Dakle prioriteti su golman i golgeter. Sredina je losa ali to je vise do formacije. Stavljao bih ovog Mahmica od samog pocetka.
Ima potencijala da se igra mnogo bolje za 2-3 godine.
- Steve_Rogers
- Član
Sinoc se pokazalo da je ova faza nas maksimum. Zasluzeno smo se kvalifikovali, zasluzeno prosli grupu, sto da ne, usli u 2/3 najboljih ekipa na SP, ali ovaj kvalitet nije za 16 najboljih. Mozda jednostavno nismo dosegli maksimum i tek treba da se oblikuje, mozda je onaj jaki mentalitet koji nas je krasio u nekoliko utakmica jednostavno nestao, mozda i ne mozemo bolje, sto vjerujem da nije slucaj, ali tako je kako je sad.
Demirovic, Radeljic, Tahirovic, Sunjic out, Mahmic, Basic, Hadzikadunic, Lukic/Tabakovic (mada se sinoc nije vidio, ali razumijem, povredu je pretrpio) in, od ovoga sto sad imamo.
Alajbegovic, Mahmic i Muharemovic najsvjetlije tacke, Bajraktarevic nista posebno pokazao, Vasilj... Pa, besmislena ispucavanja, sumnjam sad u njegov veliki kvalitet.
Sve u svemu, hvala im za ovih 3+ mjeseca lijepih osjecaja i ponosa, i njima i navijacima, lijepo je bilo uzivati u atmosferi, videima iz Sjeverne Amerike itd.
Nadam se da je ovo samo pocetak gradjenja kvalitetne ekipe, jer su mladi, i nadam se da je ovo budjenje jos veceg patriotizma medju Bosnjacima u BiH, regiji i sirom svijeta. Dijaspora je nas nepresusni potencijal i trebamo se vezati sto vise!
Demirovic, Radeljic, Tahirovic, Sunjic out, Mahmic, Basic, Hadzikadunic, Lukic/Tabakovic (mada se sinoc nije vidio, ali razumijem, povredu je pretrpio) in, od ovoga sto sad imamo.
Alajbegovic, Mahmic i Muharemovic najsvjetlije tacke, Bajraktarevic nista posebno pokazao, Vasilj... Pa, besmislena ispucavanja, sumnjam sad u njegov veliki kvalitet.
Sve u svemu, hvala im za ovih 3+ mjeseca lijepih osjecaja i ponosa, i njima i navijacima, lijepo je bilo uzivati u atmosferi, videima iz Sjeverne Amerike itd.
Nadam se da je ovo samo pocetak gradjenja kvalitetne ekipe, jer su mladi, i nadam se da je ovo budjenje jos veceg patriotizma medju Bosnjacima u BiH, regiji i sirom svijeta. Dijaspora je nas nepresusni potencijal i trebamo se vezati sto vise!
NE HRANI ZMIJU!
https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... bih/643446
Jos jedan koji se vraca i mogao bi biti od koristi. Nadam se da je istinski talenat i nece biti tropa. Ovim bi mogli dobiti golmanz za buducih 15 god
Jos jedan koji se vraca i mogao bi biti od koristi. Nadam se da je istinski talenat i nece biti tropa. Ovim bi mogli dobiti golmanz za buducih 15 god