Teska je bolest na kamenko kremenko Fred Flinstone forumu.Prvo ismijavaju podatke za Dobratice.Kazu da laziram.A tesko saznati u toj zabiit ko je presao na Islam.Ko je uzeo imanje.I ko je poceo da dolazi dole.Rekao sam ustashama.Rekao sam im sveEvo jedna lijepa tabela. Bošnjaci čine apsolutnu većinu među živorođenima (skoro 52%). Broj živorođenih Ostalih je veći od broja živorođenih katolika, koji doživljavaju apsolutni potop u BD. Njihov vitali index je manji od 15. Ostalih nema među umrlima, ali zašto je to tako, ne znam. Pravoslavni imaju trun bolji vitalni index od Bošnjaka, što je rijedak slučaj, no ne čine ni 40% živorođenih u 2025. godini.
Ali da u Brcko distriktu.Imas manje prvacica i manje zivorodjenih od Hrvata Neuma.To je nevjerovatno
Kad je omjer 1:3 u korist umrlih.To je vec pocetak kraja.A ovdje vidimo da je taj omjer 1:7 u korist umrlih
Tragedija ali najkasnije do 2030 godine.Broj Hrvata pada na ispod 3000 u Brcko distiktu.Pitanje je sad da li ce uspjeti da se stabilizuju na 2000 Hrvata.Ili ce i dalje padati.Ali sama brojka o 3000 Hrvata u Brcko distriktu je katastrofalna
Tzv Srbi su vam kao hemoroidi.Nikad da ih se rijesis oko Brckog.Dok Hrvati nestaju,cure,nestaju,cure i nestaju.Ovi smradovi se jos uvijek drze
Kad dobijem podatke iz dzamije.Reci cu hodzama da preprave te podatke za Srbe ako se ikako moze napraviti