☑ Pravila foruma i savjeti

Bog je prvo stvorio Srbe,pa poslije amebe

Jack
Administrator

Bog je prvo stvorio Srbe,pa poslije amebe

Post Postao/la Jack » 09 maj 2026 22:26

Prvog dana nastanka svijeta rekao je bog.Sad cu ja da stvorim Srbe.I tako Srbin Jovan i Milenka su bili prvi zitelji ove planete
Prije neke izmisljene Adama i Eve

Poslije se je bog smilovao.On je stvorio amebe.Kasnije je stvorio neke nebitne gustere koji su igrali kosarku pa su poslije nestali zvane dinosauruse.Nisu vjerovali u nebeska Srpska bica pa ih je bog prokleo.Lutali su i lutali dok nisu nestali.Tamo prije nekih 66 miliona godina

Onda je rekao Srbima

Vala.Znam da je zemlja pretijesna za vas.Pa cu ja stvoriti 7 Srpskih planeta za nase ljude ako slucajno budemo morali da idemo

Od Marsovica Novakovica =Mars
Jupiterke Radodajke=Jupiter
Saturna Perica=Saturn
Neptunka Milosavljevica=Neptun
Venere Markovic=Venera
Urana Srboljubovica-=Uran
Pluton Minijaturovic=Pluton

Kasnije su pokrali Srbe za nebeski Pluton i proglasili ga da nije planeta?Kako?Zasto?

Advokati Srpski su se zalili.Ali dzaba.Mrski zapad je oteo Srbima jednu planetu.I sad imamo svega 6 Srpskih planeta

Zivotinje su morale da nauce Srpski

Bre
Oladi
Mrs
Keve ti
Aj ne seri

To je morao da savlada i lav i lisica i gavran i vrana i majmun.Gorila je inace stari Srbin s Kosova koji je morao da izbjegne.Zapadni Nato Olos je unistio razum gorili.I sad imamo sto imamo

Nemojte citati knjige,biblioteku,sve wikipedija.Zavjera nad Srbima dosteze kriminogene karaktere

Cak i staro ime Besimir su ukrali i proglasili ga Albanskim.Fuj

Nemam rijeci

:popkorn: :popkorn:
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen: