☑ Pravila foruma i savjeti

Pa,zapravo rat ti je vec objavljen ko to ne vidi ili je glup ili ......

Jack
Administrator

Re: Pa,zapravo rat ti je vec objavljen ko to ne vidi ili je glup ili ......

Post Postao/la Jack » 27 mar 2025 17:12

E,da nesto napisem krajem ovog mjeseca :lol:

Dodik je ispishan i jedino ko moze da ga spasi je Eu.Od one tzv baronice do onog procetnika Lajcaka.Do Fulea koji je Dodikov bio vjerni cuvar

Po meni postoje 2 opcije sad

Sipa ce uhapsiit Dodika i Dodik ce biti izdan od strane njegovih jarana

Ili ce Dodik sad da ubrza gas i doda u 16 sve to.Jer nema para,niko ne zeli da prica s njjim ili s njegovom strankom.Da,tako u tom pogledu moguci su oruzani sukobi

No,vidit cemo.Dat cu neko mirno rjesenje da vidim,da ne kazu da ja panicarim ili sta vise.Do kraja Aprila.Pa cemo viditi tad gdje smo tacno
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 28 mar 2025 12:23

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 31 mar 2025 18:51

Imam toliko licnih stvari da mi je ponajmanje do foruma.Veci dio zivota sam proveo van Bosne i ko ih sve jebe ako zele da zive u Sa Pasaluku ili ovo.Ali da su vecinom ljudi nepismeni,sto i jesu.To sam siguran

Po meni do kraja Aprila doci ce neko iz Eu i reci da mir nema cijenu i da se treba pregovarati s Dodikom.To su oni zohari iz Sda poceli da rade,ali ista su govna i Sdp i Nip.Nijedan nema mrvicu patriotizma samo da se ne puca i ako moze nek se krade.Tako su stranci gledali u Sudan.Imali su svoju autonomiju na Juznom Sudanu pa sad sta bi

Nista.Ocekujem realno da se do kraja ovog Aprila mjeseca javi sve vise i vise politicara iz Eu koji bi pregovarali s Dodikomm

Postoje 3 opcije

Bez doma naroda Snsd nece dati vlast jer ima sve poluge vlasti kod njih.Sto znaci da nece onaj manji nacista da namece jer je glupom daj mi malo avlije Bosnju najvaznije da ima malo avlije i zemlje okolo,a drzavu ko sljivi

Sve u svemu.April ce itekako biti jos gori od Marta.Samo nek se ne puca.Istina.Istina je to velika.Nece se pucati imat cete granice drzave Srbije kraj Sarajeva.Vise i ne zasluzujete

A ja sve manje i manje vremena da se ovim bavim.Ko mi placa pare?Nisam ja onaj Filip iz Stava da idem u Zagreb i tamo dobijem Sdo pare.Lol.Ovo radim posve besplatno,iako sam mogao mnogo para da naplacujem s ovim podatcima

Pita sirnica
Član

Post Postao/la Pita sirnica » 01 apr 2025 13:58

Glupi Bošnjo će čekat da ga ceto zakolje, samo da se nepuca.

Svaki dan izjave, sve žešće i sve pune laži.
A zapad, kao 1991 pa onda od 92-95, isti politiku = nas treba uništit.

A Bosna puna fikretovaca

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-p ... /250401146
B -> B -> B

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 apr 2025 15:01

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 04 apr 2025 16:57

Ovo je moja omiljena tema nema sta :mrgreen: :mrgreen:

Pita sirnica
Član

Post Postao/la Pita sirnica » 06 apr 2025 05:09

Šteta što će se jahači apokalipse odmah vratit u svoju domovinu rvatsku kada se bude krenulo u pokolj Bošnjaka. Dobro su odradili, nema šta. Bošnji govna do vrata, ali nebitno.
Oni po starom= puca u Bijeljini, egal nepuca u Brčkom, puca u Derventi, egal nepuca u Doboju,....
B -> B -> B

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 apr 2025 15:10

Koliko god bilo smijesno od Srbovanje i slame nece biiti nista.Kad pocnu cetnici da gube ekonomski,a to ce biti brzo.Brzo ce krenuti s barikadama i ostalim stvarima

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 10 apr 2025 01:45

Nemam se ja sta sikirati
Od Dodika prica je presla na Covicev izborni zakon
Kad I ako se to stvori ja nemam vremena I zivaca da se bavim ovim
Welcome 🙏 to Sarajevo pasaluk

Nek se ne puca I nek se malo prica tako Nam Iz naci unije porucuju

😆 🤣

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 10 apr 2025 01:49

Pita sirnica je napisao/la: 06 apr 2025 05:09 Šteta što će se jahači apokalipse odmah vratit u svoju domovinu rvatsku kada se bude krenulo u pokolj Bošnjaka. Dobro su odradili, nema šta. Bošnji govna do vrata, ali nebitno.
Oni po starom= puca u Bijeljini, egal nepuca u Brčkom, puca u Derventi, egal nepuca u Doboju,....
Nek se ne puca suti 😆
Evo Dodik ukinuo izborne zakone

Jes ali u Susnju
Sad je na red ustashe da se namire I onaj blesava pijandura Nermin Njiva hoce protiv Amerike I njihovog plana Bh gasa

Samo nek se ne puca 😆 🤣

atif
Član

Post Postao/la atif » 23 apr 2025 14:19

https://stav.ba/vijest/istocno-sarajevo ... rs-a/33180

Istočno Sarajevo: SIPA pokušala privesti Dodika, ispriječila se Žandarmerija MUP-a Rg-a
Na razgovor s Dodikom stigli su načelnici Han Pijeska, Rogatice, Kalinovika kao i zastupnici u NSRS-u

atif
Član

Post Postao/la atif » 24 apr 2025 06:46

https://www.bh-index.com/huremagic-zavr ... itno-ciju/

Huremagić: “Završena je svaka iluzija, Dodik hoće krv. Nije bitno čiju”

Povodom jučerašnjeg pokušaja hapšenja Dodika u Istočnom Sarajevu oglasio se politolog i kriminolog Ramiz Huremagić, koji je poručio da je “završena svaka iluzija da se Dodik može legalno privesti bez ozbiljnog otpora” i upozorio da “kartel kojem on pripada neće odstupiti bez borbe”.

Ko god je mislio da je otići u Banju Luku i dovesti ovog kriminalca p…in dim, sada može lako vidjeti koliko je bio u krivu. Ako baš nije kreten, zlonamjernik ili član kartela. MD (Milorad Dodik op. a.) hoće krv. Nije bitno čiju. Jer čija god da bude, bit će nevina. Kartel neće odstupiti bez borbe”, izjavio je Huremagić.

Pita sirnica
Član

Post Postao/la Pita sirnica » 24 apr 2025 07:48

Dobro nam je civilizovani zapad šukno.
I ova nova odluka od Adolf Hitlera, pardon schmidta je vic.
Držali su milokrad duduka koliko su mogli, i sada kada je totalno pohmanito još uvijek drže do njega. Umijesto sankcija ćete će pare sada u kovertama dobijat. Jeb.. nas u mozak, a mi to neželimo da vidimo
Svak ko je još uvijek naivan u priću da nam je zapad prijatelj njemu se nemože pomići, tako i u priću da su sdp, nip i ns stranke sa vizijama, planovima, strategijama.

Očevidno da je plan bio sda i df sklonit sa državne i entitetske razine. A izdajice su bile pripremljene.

Doduk nemože biti sklonjen, večina pozicija su pod štelom i zato od tih nesposobni nemože se očekivat bilo koja akcija da dodika i njegove ljude stroaju u zatvor
B -> B -> B

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 26 apr 2025 14:16

Zapad ti nije kriv sto ti pises fascikli i zalis se medjunarodnoj zajednici.Ovo je samo uvid u nove sukobe,i najgore ce proci opet povratnici Bosnjaci u toj genocidnoj.Sve se jos vise zakuhava.Gore od moje bolesti

Sad vidim da ce na ljeto cetnici biti sve radikalniji.Ovo nije nista sta nas ceka

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 27 apr 2025 18:37

Jack je napisao/la: 26 apr 2025 14:16 Zapad ti nije kriv sto ti pises fascikli i zalis se medjunarodnoj zajednici.Ovo je samo uvid u nove sukobe,i najgore ce proci opet povratnici Bosnjaci u toj genocidnoj.Sve se jos vise zakuhava.Gore od moje bolesti

Sad vidim da ce na ljeto cetnici biti sve radikalniji.Ovo nije nista sta nas ceka
Izvini Jack, ali ne slazem se.

Zapad jest kriv za sve rezultate nase situacije. Zapad je korumpirao masu nasih politicara da bi ih kontrolisao i time stvorio nepovjerenje naroda. Cilj je bio planski razjediniti Bosnjake korupcijom SDA a onda i stvaranjem Trojke da bi nanijeli sto vecu stetu snazi Bosnjaka. Zapad je razoruzao ARBiH i stvorio OSBIH koja je impotentna vojna formacija koja je nespremna braniti BiH a kamo li Bosnjake jer ce 50% te vojske se okrenuti protiv nas. Zapad je ukinuo vojni balans izmedju BiH, Srbije i Hrvatske koji je potpisan Dejtonom da se omoguci i Srbiji i Hrvatskoj daljnje naoruzavanje dok mi se naoruzavati ne mozemo. Zapad je srusio glasove Bosnjaka 2 oktobra 2022 godine da bi krsenjem ustava (bukvalno suspendovao ustav FBiH) i doveo na vlast ljude koji nisu mogli doci na vlast legalnim putem. Sve odluke ove vlasti u zadnje 3 godine su nelegalne - ali se one ocito sprovode.

Ovo sto se Bosnjacima sprema - ti si u pravu - je mnogo gore nego sto ljudi razmisljaju, ali to se sprema zahvaljujuci PRVENSTVENO zapadu.

Problem Bosnjaka je sto uopste ne obracaju paznju na Kuran u kojem su svi detalji davno objasnjeni i svi odgovori davno pruzeni. Na primjer, jedan veliki ajet kojeg svaki Bosnjak u OVOM momentu mora da procita jeste u Ajet 51 u Suri Ma'idah (sura 5, ajet 51). Zar taj ajet ne odslikava 100% tacno sve ono sto se desava Bosnjacima i zar nam ne ukazuje direktno na gresku koja nas dovodi do novog genocida (koji nam dolazi)? Mislim da je odgovor jasan.
Samo BiH.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 29 apr 2025 10:49

Izvini Jack ne slazem se?Super.Jel neko rekao da se moras slagati sa mnom?Jesam li ja to rekao

No,jasno je kao dan i noc da ce nam vrijeme reci da li sam ja pogodio ili nisam.Sasvim je jasno da Hrvatska aktivno i suptilno rovari po Bosni dok cetnici svakog dana su sve vise drskiji.Dok nam danas Dodik daje ucjenje i vrijedja nas.To je i budali jasno da se rat sprema.Onaj ko zabada glavu kao noj u pijesak moze da to radi jos jedno vrijeme ali prije nego poslije rat ce doci kod njega

Ocigledno je da sad kad u Rusiji Dodik bude prilozen i predlozen kao sef drzave bez obzira na sta mislili o njemu.To ce tek da osokoli cetnike.A poslije kad krene klanje,kad pocnu granate da lete.Nemojte samo reci meni ne slazem se

Ne treba se slagati i ja bih volio da se ne slazem s ovim sto sam napisao.

Pita sirnica
Član

Post Postao/la Pita sirnica » 29 apr 2025 12:03

Vidjet ćemo šta će se u maju desid. Ovo može da oder sve u 3pm. Dodik u žargonu Milosevic proba nahajcat mase. Pitanje koliko će u tome uspijet. Koliko oružja OS BiH će preuzeti.

Opet, nekako me ćudi ponašanje trojke i df, sda, i drugih. Drže se u pozadini... sta oni spremaju?!?
B -> B -> B

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 29 apr 2025 18:59

Pa kasarne oruzanih snaga ce.preuzeti cetnici
Nazalost

Tek u Maju nas ceka jos gore od ovog
Imamo ministra odbrane koji ne zna sta je dron
Onaj Rambo Isak je jos smijesniji

Dodik ide u Rusiju prica s Ruskim predsjednikom
Mi ne mozemo da dodjemo do pomocnika ministra Amerike

I sta mislis par nepismenih cetnika dodju I ubiju povratnika jer vide da niko ne hapsi Dodika

Sta ces.imati sutra je jos gore stanje

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 29 apr 2025 19:44

Jack je napisao/la: 29 apr 2025 10:49 Izvini Jack ne slazem se?Super.Jel neko rekao da se moras slagati sa mnom?Jesam li ja to rekao

No,jasno je kao dan i noc da ce nam vrijeme reci da li sam ja pogodio ili nisam.Sasvim je jasno da Hrvatska aktivno i suptilno rovari po Bosni dok cetnici svakog dana su sve vise drskiji.Dok nam danas Dodik daje ucjenje i vrijedja nas.To je i budali jasno da se rat sprema.Onaj ko zabada glavu kao noj u pijesak moze da to radi jos jedno vrijeme ali prije nego poslije rat ce doci kod njega

Ocigledno je da sad kad u Rusiji Dodik bude prilozen i predlozen kao sef drzave bez obzira na sta mislili o njemu.To ce tek da osokoli cetnike.A poslije kad krene klanje,kad pocnu granate da lete.Nemojte samo reci meni ne slazem se

Ne treba se slagati i ja bih volio da se ne slazem s ovim sto sam napisao.
Ja nisam rekao da se ne slazem da nece biti rata. Ja sam rekao da se ne slazem da zapad nije kriv. Zapad jeste kriv. Ljudi koji su postavljeni su postavljeni silom i krsenjem ustava. Postavio ih je zapad. Zapad je doveo Bosnjake do bezizlazne situacije.
Samo BiH.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 03 maj 2025 13:59

Pola rata ti je ekonomija.Ako nemas pare da platis svoje lokalne cetnike,od policije do zeljeznica i ostalih.Oni ce biti primorani na rat.Sad fazon je da centralna banka je u Sarajevu a ne Banja Luci i oni ne mogu da stampaju pare.Jedini izlaz im je naravno ako preuzmu Srpski dinar ali to bi bilo jos vece krsenje Daytona.Tako da me ne bi cudilo.

Odgovorite