Ti si prevelik optimistaIpak mislim da smo dotakli dno, i da niže od ovoga ne može.
1)Registarske tablice sumske,sto je normalno jer bi time sprijecili bilo kakvo sabotaze unutar njihovog brloga
2)Jos vece sikaniranje Bosnjaka povratnika u genocidnoj a koliko su tamo ljudi zasticeni po Zenici strajkuju danas nevezano za Dodika.
3)Jos neke nadleznosti koje ce Dodik sad osokoljen provesti do kraja ljeta.
I onda imas vojsku Sumske.Policiju na tzv granici koju ce Sarajlijica zanemariti dok ne dobije par samara ili metak u glavu
A ovo nije niti moze da bude najgore.Tek je krenulo a mi smo se pokazali ideoloskim patuljcima cija
Nasa sutnja ce dovesti do smrti jedne ili vise osoba sad u sumskoj.Sad je vec kasno i svake godine moze da bude jedino gore a ne bolje.Vidi moja bolest.Ne ide to tako,moze da bude jedan dan dobro,i onda 2 dana ne
I na kraju ko misli da ce se Dodik zaustaviti s ovim.On mora da je totalno glup.Nema vise stajanja.Ti si dobro napisao komentar gdje se itekako slazem s tim.On gleda i vidi da od Europske unije nema nista.Sad ovo sto se je desilo mozes zaboraviti na Eu 2030 godine i 2040 godine.A tu je i par budala koji bi pricali s Dodikom vidi onog Mehmedovica kaze da vidimo gdje stalo.Ako ces ti pricati s covjekom koji ti pravi drzavni udar onda ili si ti glup,bezobrazan ili su ti pare sladje od drzave jer nema price
Dodik nije usamljen kako neke Sarajevske medijske kuce javljaju.On ima cijelu stranku iza njega,saveznike.Europa je udavno podijeljena vidimo koliko vise pomazu Rusiju od Ukrajine a Ukrajina je krscanska drzava.Gledali bi u nas kao sto prosjecan Holadjanin gleda u nekog Srebrenicana prije nesto sto ce biti streljan.Dodik radi i on ne ocekuje
On je osoba X.On povlaci poteze koji su napisani prije 20 tak godina od strane Sanu,Beograda i naravno Rusije.On bi taj potez uradio i 2022 godine ali iocekivanje je da ce Trump doci pa je samo odgodio ovo.
U stanju koje smo imali gdje vecinski narod nema nikakvu zastitu gdje direktor Sipa cetnik, gdje 2/3 mjesta su rezervisane za ustashe i cetnike a Bosnjaka je najmanje 55% i da imamo pameti kao sto nemamo trebali bi da trazimo vise od pola.Onda ja ne znam sta vi vise ocekujete
Dodik u zadnjih 7 dana vam je ukinuo
# Sud
#tTuzilastvo
#Sipu
I ......popuni dalje.
Jednostavno on vidi da nema nikakve sanse da ga neko uhapsi,od ovih Sarajevskih Rambo tzv Isaka i malogradjanske opcije jadnih i napacenih Bosanskih Muslimana nema nista.Tako da ce se samo nastaviti prebacivanje nadleznosti iz dana u dan
Covjek vam se pisa po glavi,vi kazete super.Sutra ce vam se posrati po glavi.A onda na kraju i taj covjek kad vidi da nema sanse.On ce ti uzeti glavu i reci ce.Dosta sam vas ponizavao,ne isplati se vise