Zelim samo da kazem da sam bio na Grbavici tu noc i to bas na sjeveru do zadnjeg ulaza na tribinu,prvo poluvrijeme je bio jedan pijani krmak koji je skandirao robijasima i psovao majku cetnicku!kasnije se zaputio prema robijasima sa malom svojom pratnjom koja je skandirala isto,Robijasi su odgovorili tako sto su podigli zastavu RBIH prema toj grupici i ignorisali iste a zatim su zapjevali himnu BH :Jedna si jedina .
Ovo sto se navodi u medijima ,je plagijat sa klasicnim ciljem :zavadi pa vladaj!Dakle bio sam na tekmu tu vecer i nisam uopste cuo robijase da skandiraju zenica je srce srbije!to nama ne dolici Mi znamo ko smo dje i sta smo i ponosni na to idemo uvijek hrabno sa ljiljanima na ramenima i u srcu.
Ono sto me je zacudilo tu vecer jeste da na sjevernoj tribini odmah iza ovog debelog konja koji je skadirao robijasima majku cetnicku sjedio je darko brkan i mala ekipa oko njega koji su se sjehurili njegovom skandiranju, a malo kasnije i napustili taj dio sjeverne tribine na grbavici.u meni nepoznatom pravcu.Ja opet mislim a to je moje misljenje da je ovo dobro organizirana kampanja u kojoj brkan i njegovi "ostali " imaju udio sa ciljem da promovisu medjubosnjacki sukob i nepovjerenje medju nama jos u ovom periodu pred popis.