ABen je napisao/la:Misljen je napisao/la:Elko, vrijedjanje je zabranjeno.
Drzi se pravila ili ces dobiti ban
Budi bar pravilian i opomeni i ove druge. Nevaze pravila samo za jednu stranu, nego zaobadvije. Bar ja tako razumijem. Podjebavanje i nadivanje imena kao telco i td. su isto uvrede.
AB zar ti neprimjecujes da ovaj doticni gospodin nas sve pravi teladima.
Nisi valjda corav brate, pa procitaj njegove komentare pa ces sam skuziti.
Ja bih Jacku i Misljenu predlozio: Ko bude vrijedjo nasu Vjeru, Naciju, Nase Vodje da ih odmah bez opomene
baniraju. Nek lijepo napisu tako u pravilima da nebi rekli nismo znali. Ovdje se ljudi okupljaju koji su trazili i nasli mjesto gdje se mogu rahat okupljati i sa respektom da diskutuju.
Dosta mi je ovih vrijedjanja po drugim forumima gdje sve nase omalazavaju i vrijedjaju.
Ovi ko naprimjer ovaj sto nam vrijedja prijedsednika nemaju nista pametnije nego da vrijedjaju nase vodje.
A sto sam zapazio u zadnje vrijeme kod ovakvih osoba je rahmetli Alija gori od Milosevica i Tudjama i drugih zlocinaca. Sve pametnjakovici oni sve bolje znaju kako i sta je trebo Alija da radi, pa sto se niste kandidirali za prijedsednika u to vrijeme ako nista poslije rata evo mogo je ova osoba sto pljuje po Aliji
sad da bude vodja nase nacije da sve greske od Alije da popravi.
Najlakse je ko one nase sevde uz kahvu da pametuju.
Takve su mi osobe odvratne

koje nemaju nikakvo postovanje prema svom narodu.
A ovako mu je slicno ponasanje bilo na klix.ba podj....a i provocira i vrijedja.
P.S. Edo upravu si vjera ispred nacije. Ovdje smo privremeno trebamo radit za onaj svijet a uz to spada
briga o svojoj vjeri i naciji o svojoj zemlji. Da si imalo vjerski upucen nebih takve gluposti piso.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."