☑ Pravila foruma i savjeti

Bosna popis 2013

Na popisno pitanje nacionalno izjasnjavanje izjasnicu se kao:

Bošnjak
151
94%
Srbin
1
1%
Hrvat
3
2%
Bosanac
4
3%
Ostali
0
Nema glasova.
Musliman
0
Nema glasova.
Ne izjasnjavam se
1
1%
Upisacu nesto drugo
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 160

Elko
Član

Re: Popis stanovništva 2013

Post Postao/la Elko » 24 okt 2012 11:57

krhan je napisao/la:nas muslimane kao neke sektase ko sto su vehabije nema smisla.
pih, eto sve si reko
tebi je u prvom redu islam na pameti kao i tvom idolu Aliji, očito si još jedan njegov fun, i niko ti ne brani, ali nećeš mene tjerat na tvoje jednoumlje, za mene taj tip ništa ne znači
zato ne plačite što je ovakva situacija pri popisu i dalje se furajte na muslimanstvo, vjerovatno ćeš biti još jedan kao i ovaj ranije koji će se izjasnit ko musliman, ili ćeš se nazor izjasniti kao Bošnjak, jer će ti poručit Cerić, na džumi, a u duši bi volio da možeš najrađe ko musliman

eventualnim mojim banovanjem samo će se potvrditi i dokazati teza o jednoumlju
Ima Bosne, Begler-Beže i Bošnjaka u njoj. Bili su prije vas i ako Bog da, biće i poslije vas!!

edin
Član

Post Postao/la edin » 24 okt 2012 12:01

očito si još jedan njegov fun
Momak, jedan od preduslova pisanja na ovom forumu je elementarno poznavanje jezika. Naravno maternjeg, ali ako koristis posudjenice iz drugih jezika, napisi ih barem pravilno.
Rusis ugled ovog foruma, koji je nasljednik onog starog.

Moras naucit kad treba zasutiti. Bolje sutiti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
Zadnja izmjena: edin, dana/u 24 okt 2012 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 24 okt 2012 12:03

krhan je napisao/la:Ako nastavis dalje sa takvim ponasanjem
Bolesnjaci ne znaju bez srbovanja i ni jedan jedini od njih na starom forumu nije prestao divljati dok nije dobio ban. To je jedini lijek ali obicno im se pruzi koja sansa da potvrde ovo pravilo.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 24 okt 2012 12:07

Momak jedan od preduslova pisanja na ovom forumu, je elemntarno poznavanje jezika. Naravno maternjeg, ali ako koristis posudjenice iz drugih jezika, napisi ih bar pravilno.
Rusis ugled ovog foruma, koji je nasljednik onog starog.

Moras naucit kad treba zasutiti. Bolje sutiti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
Ukoliko zelis politicku raspravu.Idi na forum

klix.ba

Ovo je za forumasa Elku

Nemam ja zivaca da se sad bavim s tobom, ali ako zelis jednoumlje.Nije meni problem da ti budes baniran

Samo ne znam sta ja imam od tog, ali pravila su pravila.Spamanje, trolanje i to.Mozda moze proci na forum klixa.Ovdje, sigurno ne

Fun je zabava
Fan je navijac

:vojnik2:

Peace out.Just to tell somebody, will be in Banana land.Sooner then later

Greetings from bosanskehistorije.com

Fun

:vojnik3:
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Elko
Član

Post Postao/la Elko » 24 okt 2012 12:09

edin je napisao/la:
Bolje sutiti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju
pridržavaj se onda 8-)
Ima Bosne, Begler-Beže i Bošnjaka u njoj. Bili su prije vas i ako Bog da, biće i poslije vas!!

Elko
Član

Post Postao/la Elko » 24 okt 2012 12:10

Abidaga je napisao/la:
krhan je napisao/la:Ako nastavis dalje sa takvim ponasanjem
Bolesnjaci ne znaju bez srbovanja i ni jedan jedini od njih na starom forumu nije prestao divljati dok nije dobio ban. To je jedini lijek ali obicno im se pruzi koja sansa da potvrde ovo pravilo.
naravno, poznata klasika
svako napadanje vašeg idola je srbovanje
niđe veze

edin
Član

Post Postao/la edin » 24 okt 2012 12:14

Ja ne znam kako si ti zakljucio da ce se ljudi sa ovog foruma izjasniti kao muslimani?! Ali eto svako ima svoju logiku...Ovo je najpoznatiji forum za Bosnjastvo, Bosnjake i Bosnu. Ako pokusavas steci respekt na forumu kroz ovu agresivu, to ti nece proci. Realno ispadas glup, ne znas pisati, i stavovi su ti vise nego smijesni.
Nemoj se trudit da odgovaras na poruke, te prestani zatrpavati temu.

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 24 okt 2012 13:03

ti zaista mislis da smo mi ovdje toliki glupsoni a ti ko biva pametan i patriota i veliki Bosnjak ko fol mi neznamo sta smo nacionalno.

Reko sam ti idi na svoj klix.ba i tamo siri gluposti a ne ovdje.

Ja nemogu ove mrcine razumjeti pored toliko ZLOCINACA I IZDAJICA ONI ZAJASU NA NASE VODJE I PATRIOTE. Tako je taj tvoj vodja (ZLAJA) TELKO nase borce izjednacavao sa cetnicima :vomit: i ti se naso ovdje da nam pametujes o nasim vodjama i da nas ucis ko smo i sta smo.

Mi ovdje dobro znamo da smo BOSNJACI a mogo bih malo na svojoj stranici da popravis stanje sa Bosnjacima koji se drze bosanstva ko celav kape. Eh tu mozes da pametujes.

P.S. Zaista je rahmetli Alija bio vodja Bosnjaka i ostace zauvijek u nasim srcima kao dobri vodja a to ce aBd i vrijeme pokazati. :zastava:

A evo ti jedan primjer o tvom heroju i vodji Zlaji Guantanamo sta kaze gospodin Stjepan Kljuic

http://www.youtube.com/watch?v=kXRYKuq9 ... re=related

IZVINI JACK STO SPAMAM TEMU ALI OVOJ TELKI MORAM ODGOVORITI
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Elko
Član

Post Postao/la Elko » 24 okt 2012 13:12

opet klasika, ako nije srbovanje jest zlaja i komunisti
samo tvoj idol alija je ispravan

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 24 okt 2012 13:22

Elko, vrijedjanje je zabranjeno.
Drzi se pravila ili ces dobiti ban

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 24 okt 2012 13:31

Misljen je napisao/la:Elko, vrijedjanje je zabranjeno.
Budi bar pravilian i opomeni i ove druge. Nevaze pravila samo za jednu stranu, nego zaobadvije. Bar ja tako razumijem. Podjebavanje i nadivanje imena kao telco i td. su isto uvrede.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

edin
Član

Post Postao/la edin » 24 okt 2012 13:37

AB, nemoj mu davati vjetar u ledja, inace ce se ova svadja nastaviti u nedogled. Shvatit ce tvoju primjedbu, u smislu da podrzavas njegove stavove.
I dosta vise sa ovim. Pozdrav

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 24 okt 2012 13:42

Svaki sljedeci post koji nema veze s temom ce biti izbrisan

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 24 okt 2012 13:59

ABen je napisao/la:
Misljen je napisao/la:Elko, vrijedjanje je zabranjeno.
Budi bar pravilian i opomeni i ove druge. Nevaze pravila samo za jednu stranu, nego zaobadvije. Bar ja tako razumijem. Podjebavanje i nadivanje imena kao telco i td. su isto uvrede.
AB zar ti neprimjecujes da ovaj doticni gospodin nas sve pravi teladima.
Nisi valjda corav brate, pa procitaj njegove komentare pa ces sam skuziti.

Ja bih Jacku i Misljenu predlozio: Ko bude vrijedjo nasu Vjeru, Naciju, Nase Vodje da ih odmah bez opomene
baniraju. Nek lijepo napisu tako u pravilima da nebi rekli nismo znali. Ovdje se ljudi okupljaju koji su trazili i nasli mjesto gdje se mogu rahat okupljati i sa respektom da diskutuju.

Dosta mi je ovih vrijedjanja po drugim forumima gdje sve nase omalazavaju i vrijedjaju.

Ovi ko naprimjer ovaj sto nam vrijedja prijedsednika nemaju nista pametnije nego da vrijedjaju nase vodje.
A sto sam zapazio u zadnje vrijeme kod ovakvih osoba je rahmetli Alija gori od Milosevica i Tudjama i drugih zlocinaca. Sve pametnjakovici oni sve bolje znaju kako i sta je trebo Alija da radi, pa sto se niste kandidirali za prijedsednika u to vrijeme ako nista poslije rata evo mogo je ova osoba sto pljuje po Aliji
sad da bude vodja nase nacije da sve greske od Alije da popravi.

Najlakse je ko one nase sevde uz kahvu da pametuju. :vomit:
Takve su mi osobe odvratne :vomit: koje nemaju nikakvo postovanje prema svom narodu.

A ovako mu je slicno ponasanje bilo na klix.ba podj....a i provocira i vrijedja.

P.S. Edo upravu si vjera ispred nacije. Ovdje smo privremeno trebamo radit za onaj svijet a uz to spada
briga o svojoj vjeri i naciji o svojoj zemlji. Da si imalo vjerski upucen nebih takve gluposti piso.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Drina
Član

Post Postao/la Drina » 24 okt 2012 14:08

Ban i brisanje upisa koji nemaju veze s temom.

Nemam zivaca da citam gluposti. Bolje mi je procitati jedan kvalitetan upis nego 100-inu supljih koji nemaju veze s temom.

Hvala
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 24 okt 2012 14:10

Krhane, opet ti :twisted:

Nemoj ga nazivati imenima.
To ostalo si sve dobro rekao.

Sad je sve do elka, ako nastavi besmislenu diskusiju o Aliji i ako ne nadje nista pametnije pisati, dobija ban.

I nek niko ne nastavlja vise ovu svadju. Zadnje upozorenje

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 24 okt 2012 14:10

Bitno je da se na televiziji a i u pisanim medijima sve vise spominje incijativa da se popisamo svi kao Bosnjaci i sta moze znaciti to da se ne popisemo svi kao Bosnjaci...

atif
Član

Post Postao/la atif » 24 okt 2012 15:40

Ili ce se smiriti ili mu dajte ban. Nemam ni ja volje da citam gluposti.

Za Elku:
Na kraju krajeva svi cemo u zemlju a onda ce te Allah pitati jesi li musliman i u Njega vjerovao a nece te pitati koje si nacije.
Zato je islam prije nacije. Ali mi necemo imati ni vjeru na miru ako nam nacija nebude ojacala i ne budemo napokon svoji na svome.
Sto se tice popisa stanovnistva 91 godine kao bosnjaci, to bi bilo veoma problematicno. Jer nase nacionalno ime tada nije bilo
toliko afirmirano kao sada i bili bi jos vise podjeljeni i u manjini nego sad. Tako da bi pri podjeli bosne od wens ovna pa sve do
dejtona bosnjaci kao mala skupina imali jos losije karte.

ZV Keli
Član

Post Postao/la ZV Keli » 24 okt 2012 16:26

Iako sam medju najmladjima dajem sebi pravo da ovo kazem,danas se Bosnjak i musliman ne idu odvojeno u smislu da Bosnjaka nema bez Islama a vala ni Islama u Evropi bez Bosnjaka a i jedno i drugo su temelji nasem Jedne i Jedine domovine.

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 25 okt 2012 07:55

Pokvari nam @skutor statistiku od 100%. :rofll:
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Odgovorite