To pisi propalo odmah da ti kazem
Genocidna tvorevina
Re: Genocidna tvorevina
Ako se uzdas u Ohr onda vjerujes u bajke

Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

- Pita sirnica
- Član
Ma pusti ti svabe, u njih se nemamo šta pouzdat. Hoće nas kao jeftinu i glupu radnu snagu, ali nam žele ukinut državu.
Ne, nego sam ubijeđen da će ova napetost nekad se morat odrijesit. Nekako mislim da će slučaj dodik za sedmicu bit riješen. Sad na koji način neznam.
Ali šta upada u oči, samo jedna strana jedna osoba je aktivna. Još više, čak druga strana (kz komandant covic) u ovoj napetost mudro šuti (dobro bleji kao i uvijek o fašističkom izbornom zakonu).
A i druge čete nezele nikako da skoče na ronhil voz .
Malo čudno ?!?!
I, pro bh stranke, osim po koje izjave, pasivne. Sad dali je dobro ili loše ? Mislim da je dobro!
Pa duduk nema s kim da se svađa, nemože nikoga da napadne da ko fol brani smrdije. Nemože na nikoga da nasrne. Puše u prazno. Pa onaj sastanak u sali iza aerodroma je bio fijasko.
Interesantno je upravu šta se nevidi i necuje?!
... može bit da milošević već zna šta će se sa karadžićem desiti? I da ovaj proba, iako zna da tone, da sasebom zeli povuč što više nevinih????
Pardon, mislio sam vucicu i duduka
Ne, nego sam ubijeđen da će ova napetost nekad se morat odrijesit. Nekako mislim da će slučaj dodik za sedmicu bit riješen. Sad na koji način neznam.
Ali šta upada u oči, samo jedna strana jedna osoba je aktivna. Još više, čak druga strana (kz komandant covic) u ovoj napetost mudro šuti (dobro bleji kao i uvijek o fašističkom izbornom zakonu).
A i druge čete nezele nikako da skoče na ronhil voz .
Malo čudno ?!?!
I, pro bh stranke, osim po koje izjave, pasivne. Sad dali je dobro ili loše ? Mislim da je dobro!
Pa duduk nema s kim da se svađa, nemože nikoga da napadne da ko fol brani smrdije. Nemože na nikoga da nasrne. Puše u prazno. Pa onaj sastanak u sali iza aerodroma je bio fijasko.
Interesantno je upravu šta se nevidi i necuje?!
... može bit da milošević već zna šta će se sa karadžićem desiti? I da ovaj proba, iako zna da tone, da sasebom zeli povuč što više nevinih????
Pardon, mislio sam vucicu i duduka
B -> B -> B
- Pita sirnica
- Član
https://vijesti.ba/clanak/549170/igk-po ... ustavu-bih
Sud BiH trebat ce onog muškarca u ženskoj odjeći osuditi za negiranje genocida i onu odredbu gt inkasirat.
Tu nema sumnje, čisto ko suza.
I šta će onda duduk?
Sud BiH trebat ce onog muškarca u ženskoj odjeći osuditi za negiranje genocida i onu odredbu gt inkasirat.
Tu nema sumnje, čisto ko suza.
I šta će onda duduk?
B -> B -> B
-
DjerzelezAle
- Član
Balija Bakir i SDP-ov početnik Vojin
Dok je ovakvih likova koji predstavljaju probosanske snage loše nam se piše...
Smrt fašizmu, nacizmu i KOMUNIZMU. Sloboda narodu!
Dodik: Srbi spremni da napuste Oružane snage
Dodik: Usvojićemo zakon da Agencija za lijekove BiH ne može djelovati u genocidnoj
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Kaze Bakir da nece zvati sumsku genocidnom tvorevinom.Sta ti znaci senilni glupi izlapjeli starce
Ja sam rat proveo skrivajuci se oko kuce prije bjezanije.Gledao ranjene ljude koji mole za zivot kasnije su ubijeni kao najgori psi.Za razliku od tvoje izdajnicke stranke 2 lica.Ja dobro znam koliko mi je rodjaka i rodbine pobijeno u tom entitetu
Rekao sam prije da Bakir i Sda i Sdp komunjare usko suradjuju s Dodikom.To je dokaz vise.Cim se covjek sastaje s Spiricem koji je na Americkoj crnoj listi
Najbolje je bilo kad volite da podjelite.Da dadnete Bakiru njegov Sarajevski Pasaluk.A za ostatak on je i onako prodao sve Bosnjake dole
Zvat cu je ja.Za razliku od Kiksa

Ja sam rat proveo skrivajuci se oko kuce prije bjezanije.Gledao ranjene ljude koji mole za zivot kasnije su ubijeni kao najgori psi.Za razliku od tvoje izdajnicke stranke 2 lica.Ja dobro znam koliko mi je rodjaka i rodbine pobijeno u tom entitetu
Rekao sam prije da Bakir i Sda i Sdp komunjare usko suradjuju s Dodikom.To je dokaz vise.Cim se covjek sastaje s Spiricem koji je na Americkoj crnoj listi
Najbolje je bilo kad volite da podjelite.Da dadnete Bakiru njegov Sarajevski Pasaluk.A za ostatak on je i onako prodao sve Bosnjake dole
Zvat cu je ja.Za razliku od Kiksa

Dodik: Dođite u ponedjeljak na veselje u Predsjedništvo, pjevat ćemo "Nema te Alija"
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Za razliku od misa Bakira.Makar Mile ima muda.Simpatican mi je cetnik.Pisa se po Bosnjacima i Sda i Sdp u po Sarajeva a zabrinuti Dzafer trazi od Ohr akciju

- Pita sirnica
- Član
Pd EU I visokim predstavnika netrebamo ništa očekivati. Schmidt je ljudski otpad, mrznju dokazuje kroz nerad I ignoriranja rata. Mi se moramo na nas oslonit, u tome je spas.
Dobro je što vojna vježba sa smrdijom nije održana. Jedan faktor se nije dosad nikako spominjao, pa neću ni ja. Neka ćete nagađaju šta je.
U prošlosti smo spominjali broj terorista koji bi krenuli u rušenje države. U narednom članku su navedene brojke. Mada, nisu tačne. U gt nema 1,2 mil stanovnika, ca 820-840.000 smrda maksimalno.
https://faktor.ba/vijest/dodik-izgradio ... ana/141047
Najopasnija vijest je upravo naredna, koju sam i očekivao.
https://istraga.ba/nakon-najave-rusenja ... icijativu/
Duduk igra upravo ba ovu kartu i ako bi se tadicka skinula s pozicije dolazi odmah izjave da je novi tužitelj ilegalan i da nema pravo da obnasa poziciju a tadicka sve blokira s strane pravne države.
Nakon ovoga kraja će morat odgovarat i završit u zatvor. S ovim blokadama ona je pokazala da pripada uzp dodika
Dobro je što vojna vježba sa smrdijom nije održana. Jedan faktor se nije dosad nikako spominjao, pa neću ni ja. Neka ćete nagađaju šta je.
U prošlosti smo spominjali broj terorista koji bi krenuli u rušenje države. U narednom članku su navedene brojke. Mada, nisu tačne. U gt nema 1,2 mil stanovnika, ca 820-840.000 smrda maksimalno.
https://faktor.ba/vijest/dodik-izgradio ... ana/141047
Najopasnija vijest je upravo naredna, koju sam i očekivao.
https://istraga.ba/nakon-najave-rusenja ... icijativu/
Duduk igra upravo ba ovu kartu i ako bi se tadicka skinula s pozicije dolazi odmah izjave da je novi tužitelj ilegalan i da nema pravo da obnasa poziciju a tadicka sve blokira s strane pravne države.
Nakon ovoga kraja će morat odgovarat i završit u zatvor. S ovim blokadama ona je pokazala da pripada uzp dodika
B -> B -> B
Ko ce ga u zatvor strpati?
Daj budimo ozbiljni
Daj budimo ozbiljni

-
DjerzelezAle
- Član
Nisam iz Sarajeva ali ovo su ti plakati.Paracetamol je napisao/la: ↑16 okt 2021 15:48 Ima li neko iz Sarajeva na forumu? Je li istina da se postavljaju plakate o pozivu za odbranu drzave?

Smrt fašizmu, nacizmu i KOMUNIZMU. Sloboda narodu!
Kako izgledademografska situacija ovdje?
Mještani loparskih sela protestovali protiv gradnje spalionice medicinskog otpada iz BiH
Mještani loparskih sela protestovali protiv gradnje spalionice medicinskog otpada iz BiH
https://www.bl-portal.com/drustvo/mjest ... og-otpada/Brojni mještani loparskih sela poručili su danas sa mirnog protesta da neće biti moguće graditi spalionicu medicinskog i životinjskog otpada planiranu u selu Mrtvica, gdje se većina stanovnika bavi poljoprivrednom proizvodnjom.
“Cijenim, poštujem i podržavam ovo što ste vi uradili. Ovo je jedini način da se spriječi. Ovdje će biti dovožen medicinski otpad iz velikih medicinskih centara, od kojih su najveći Tuzla, Sarajevo, Zenica, Banjaluka, Bijeljina”, rekao je odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Lopare Savo Cvijetinović.
On je okupljenima prenio da je spalionica bila na dnevnom redu lokalnog parlamenta pod tačakama koje se usvajaju bez diskusije, kao tačka o urbanističko-tehničkim uslovima.
“Dva puta sam tražio da se to ne usvoji, čak sam rekao da će to biti ekološka bomba. Međutim, neću vam danas govoriti o tome koliko je štetno, reći ću vam samo ono što znam o tome šta radi vlast u Loparama. Ona je u ovom projektu duže vremena, što govori i činjenica da se mislilo da se to uradi u Priboju”, naveo je Cvijetinović.
Upitao je i zašto firma iz Lukavca to ne uradi u Lukavcu i ne zaposli svoje ljude, jer im je to bliže nego Mrtvica.
Selam svima.
Svi znamo da smo mi sebi najgori, skačemo sebi u stomak sa ovim liderom Bakirom koji daje izjavu da RS nije genocidna tvorevina. Pa to je naj skandaloznija izjava koju je mogao dati u ovom vremenu! Katastrofa nad katastrofama!
Dodiku se može, niko mu ništa nemoze = ni sud ni policija ni sipa, MA NIKO!
Najveći problem sto nemamo LIDERA i zato nam se sve ovo dešava, tako je isto u firmi - radnice odlaze firma propada i pati kad nema pravog lidera. Sve isto. Sve će tako i bit dok se narod ne promijeni, ali je u većini naroda u mozak ugravirano da nema napretka i da nikada neće biti bolje, NAŽALOST JE SVE TAKO!
Svi znamo da smo mi sebi najgori, skačemo sebi u stomak sa ovim liderom Bakirom koji daje izjavu da RS nije genocidna tvorevina. Pa to je naj skandaloznija izjava koju je mogao dati u ovom vremenu! Katastrofa nad katastrofama!
Dodiku se može, niko mu ništa nemoze = ni sud ni policija ni sipa, MA NIKO!
Najveći problem sto nemamo LIDERA i zato nam se sve ovo dešava, tako je isto u firmi - radnice odlaze firma propada i pati kad nema pravog lidera. Sve isto. Sve će tako i bit dok se narod ne promijeni, ali je u većini naroda u mozak ugravirano da nema napretka i da nikada neće biti bolje, NAŽALOST JE SVE TAKO!
Svi ti cetnici dolaze u Brcko u skolu namjerno da povecaju broj Srba prvacica.Znaci iz sela Lopara,posebno sjevernog dijela opstine

Bez ratnih tema I trolanja samo aktuelne vijesti kad I ako.krene rat mozete otvoriti tu temu

Ovaj Portal ce biti optuzen za terorizam ako budete pricali o tome razmislite glavom pa makar zivjeli u Svedskoj

Naravno prvi u redu za hapsenje nece biti oni Koji zive u Svedskoj nego u Bosni zato ukljucite glavu I pazite sta pisete

Mahnitanje ludog Dodika.i Senada od Srbije je Trac a nisu vijesti kad to postanu vijesti onda ih stavite

U Tužilaštvu BiH formiran predmet protiv Milorada Dodika zbog sigurnosnih prijetnji
Tužilaštvo BiH formiralo je poredmet protiv člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.
"Sasvim je razumljiv interes javnosti za podnesene prijave protiv člana Predsjedništva BiH, gospodina Milorada Dodika, koje su pristigle u posljednje vrijeme, posljednja 18. oktobra 2021. godine. Radi pravovremene spoznaje Tužilaštvo Bosne i Hercegovine obavještava javnost da je već po primitku prve prijave formiran predmet i zadužen tužilac, a ostale prijave su također u radu", navedeno je iz Tužilaštva BiH.
Nije izneseno više detalja.
Podsjetimo, u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine zatraženo je hitno formiranje predmeta zbog medijskih istupa člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u kojima iskazuje prijetnje teritorijalnom integritetu i najvišim institucijama BiH.
Zbog medijskih istupa
Tužioci zatražili formiranje predmeta protiv Milorada Dodika
Ovo je za portal Klix.ba potvrdio tužilac Džermin Pašić, koji je kazao da je sam službenom korespodencijom zatražio formiranje predmeta. Pašiću su se kasnije pridružili tužioci Izet Odobašić, Elvira Stanojlović i Saša Sarajlić.
Milorad Dodik posljednjih dana dodatno je radikalizirao svoje ionako ekstremne stavove te je u više navrata nagovijestio rušenje ustavnog poretka i raspad države Bosne i Hercegovine.
- Pita sirnica
- Član
Izgleda da tadicka nije rekla istinu.
Namjerno širi lažne informacije, protiv ronhila se nije krenulo u istragu što proba unistit Rep BiH
https://istraga.ba/pobuna-u-tuzilastvu- ... a-predmet/
Namjerno širi lažne informacije, protiv ronhila se nije krenulo u istragu što proba unistit Rep BiH
https://istraga.ba/pobuna-u-tuzilastvu- ... a-predmet/
B -> B -> B