Da za drugo mijesto.Jack je napisao/la:Crnogorci imaju sanse i to velike
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014 (FUDBAL)
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014 (FUDB
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Ovo je jedna od najboljih ako ne i najbolja utakmica koju su odigrali. Sve je bilo odlicno.
Bili su maksimalno koncetrisani i borbeni. Odigrali su profesionalno i dominirali smo grke u svim segmentima igre. Oni jednostavno nisu imali prostora za igru.
Odlicno su ustopali Samarasa ovaj put.
Sad sad se treba fokusirati na iducu utakmicu i tu uzeti 3 boda. Sa slovackom uzeti 4/6 i onda smo u Brazilu. Ne vidim kako nam to moze promaci. Jedino da imamo neki ogromni peh
Neophodno je sto prije uvuci Kolasinca i onda imamo solidnu ekipu za Brazil
Bili su maksimalno koncetrisani i borbeni. Odigrali su profesionalno i dominirali smo grke u svim segmentima igre. Oni jednostavno nisu imali prostora za igru.
Odlicno su ustopali Samarasa ovaj put.
Sad sad se treba fokusirati na iducu utakmicu i tu uzeti 3 boda. Sa slovackom uzeti 4/6 i onda smo u Brazilu. Ne vidim kako nam to moze promaci. Jedino da imamo neki ogromni peh
Neophodno je sto prije uvuci Kolasinca i onda imamo solidnu ekipu za Brazil
Biće onako kako Bošnjaci odluče
I koji je rekord postignutih golova tokom kvalifikacija? Dzeko trenutno ima 7 golova i moze ih jos utrpati.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Dzeko je Top Scorer u ovim kalifikacijama, a Ibisevic je treci
A Bosna (18:3) ima drugi najbolji napad u Evropi, odma iza Engleske (20:2)
A Bosna (18:3) ima drugi najbolji napad u Evropi, odma iza Engleske (20:2)
Nije to vazno.Crnogorci imaju sanse i za 1 mjesto.Uvijek se na tu poziciju treba furati.Mislim, kad bi usli ponovo u baraz, to i ne bi bio neki osjecaj da smo uradili nesto
Takodjer dobro je da su Litvanci igrali nerijeseno kod Slovaka, i oni jos uvijek vjeruju da mozda mogu da urade nesto za baraza.Imaju sanse makar.Zato mislim da ce dati ama bas sve od sebe kad budu igrali protiv Grka, u to nema sumnje.I, mi ozbiljno moramo shvatiti Latviju.Misimovic i Salihovic ce doci nadam se.Jos kad bi Kolasinac igrao za nas.Da neko zamjeni Spahica
Uglavnom mi u Septembru moramo da imamo tu prednost od + 3, i makar sve do Oktobra.Bit ce tesko, jer Slovaci su zagrijani i sta vec ne.
Takodjer dobro je da su Litvanci igrali nerijeseno kod Slovaka, i oni jos uvijek vjeruju da mozda mogu da urade nesto za baraza.Imaju sanse makar.Zato mislim da ce dati ama bas sve od sebe kad budu igrali protiv Grka, u to nema sumnje.I, mi ozbiljno moramo shvatiti Latviju.Misimovic i Salihovic ce doci nadam se.Jos kad bi Kolasinac igrao za nas.Da neko zamjeni Spahica
Uglavnom mi u Septembru moramo da imamo tu prednost od + 3, i makar sve do Oktobra.Bit ce tesko, jer Slovaci su zagrijani i sta vec ne.
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Svaka cast Zmajevima! 
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Evo amkosa, javlja se.
Nevjerovatna atmosfera u Zenici. Ono treba doživjeti.
Malo sam se smrzo, jer sam(smo) na stadion ušao(li) oko 6 h.
Atmosfera za 10, navijanje za 10, rezultat za 10.
Al kad padne gol to je nevidjeno, kako samo malo našem narodu treba da se razveseli. Više se narod veselio penalu nego 2. golu heheh
Jako dobra tekma naših igrača, Spahić odličan glumac, to se posebno vidi sa tribina, šteta što nema ponovljeni snimak na stadionu.
Ova tekma je važna i sa ekonomskog aspekta, jer se gura zenička ekonomija, bitno je da se lova obrće.
Zato je moja jedna velika želja da Bosna nekada igra u Mostaru i da se sve ovo lijepo što se dešava oko utakmice prenese nekada i na Mostar. To bi bilo odlično.
Nevjerovatna atmosfera u Zenici. Ono treba doživjeti.
Malo sam se smrzo, jer sam(smo) na stadion ušao(li) oko 6 h.
Atmosfera za 10, navijanje za 10, rezultat za 10.
Al kad padne gol to je nevidjeno, kako samo malo našem narodu treba da se razveseli. Više se narod veselio penalu nego 2. golu heheh
Jako dobra tekma naših igrača, Spahić odličan glumac, to se posebno vidi sa tribina, šteta što nema ponovljeni snimak na stadionu.
Ova tekma je važna i sa ekonomskog aspekta, jer se gura zenička ekonomija, bitno je da se lova obrće.
Zato je moja jedna velika želja da Bosna nekada igra u Mostaru i da se sve ovo lijepo što se dešava oko utakmice prenese nekada i na Mostar. To bi bilo odlično.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Dobro.Bez pretjeranog slavlja.Slavlje samo kad se bude imalo razloga za slaviti.Moramo ozbiljno shvatiti Latviju, znaci nema opustanja.I to se mora sad uraditi.Onda cemo nadam se razmisljati o Slovackoj i nasoj zadnjoj utakmici na domacem terenu.Onu protiv Lihtenstajna ne racunam kao neku haj
Slovaci dobro igraju, promasili su par 100% sansi protiv Litvanaca.Bit ce tesko s njima, tako da se zna.Ali ima do tog jos
Slovaci dobro igraju, promasili su par 100% sansi protiv Litvanaca.Bit ce tesko s njima, tako da se zna.Ali ima do tog jos

Crnogorci nisu igrali s Englezima, to im je jedan veliki minus.Iako, opet kazem.Postoje velike sanse da ponovo zavrse u barazu, i to 2 put.Irska me je iznenadila jer je odigrala nerijeseno s Svedima.Danci su razbili Cehe i to posteno.Ima tu svega
Sto se tice nas.Brazil je previse daleko, nemojte biti smijesni.Imamo sad Latviju.To mora da nam bude najvaznija utakmica.I onda tek treba da razmisljamo o operaciji Slovacka.Slovaci bi mogli da nam budu veoma tezak protivnik, jer igraju napadacki, imaju klasu napadaca, malo slabiju sredinu.Svasta se biti tamo.
Hrvati i Belgijanci ce se tuci do samog kraja za to 1 mjesto.A, ima jos nekih finih utakmica.Pogledat cu neke od njih sad u Utorak, tako.Ne smije da bude opustanja u Junu, jer tad je fudbalska pauza, znaci sezona je zavrsila.Latviju maksimalno shvatiti.
Nasa igra je bila ok.Ali nije bilo previse sansi.Iz prekida smo ih dotukli, ali i nasa pozrtvovanost.Zukanovic je super igrao s Spahicem, vidi se da iako ne igra u najboljoj ligi na svijetu(Belgijskoj).Opet je to veoma jaka liga, ako se porede neke druge.Samaras se mozda 2-3 puta solo odvojio, i nije imao nekih sansi.Svidjalo mi se zalaganje u odbrani, kako smo odigirali, u to nema sanse.Grci nazalost igraju lakse utakmice od nas, ali mi imamo tu prednost.Treba maksimalno ozbiljno ici da do Septembra imamo tu prednost.A, onda zna se.Slovacka ce nam biti ili ne biti
Juni ja takodjer vidim nesto sto mi moramo ozbiljno shvatiti
Grcka igra protiv Litvanije u gostima.Svasta se ovdje moze desiti.Litvanci imaju kvaliteta da odigraju nerijeseno ili cak i pobjede Grke.Kako bi to nama znacilo puno, kad bi se desilo.Do sad, nista.Makar do Juna
A, onda nam ostaje Septembar, tako
Sto se tice nas.Brazil je previse daleko, nemojte biti smijesni.Imamo sad Latviju.To mora da nam bude najvaznija utakmica.I onda tek treba da razmisljamo o operaciji Slovacka.Slovaci bi mogli da nam budu veoma tezak protivnik, jer igraju napadacki, imaju klasu napadaca, malo slabiju sredinu.Svasta se biti tamo.
Hrvati i Belgijanci ce se tuci do samog kraja za to 1 mjesto.A, ima jos nekih finih utakmica.Pogledat cu neke od njih sad u Utorak, tako.Ne smije da bude opustanja u Junu, jer tad je fudbalska pauza, znaci sezona je zavrsila.Latviju maksimalno shvatiti.
Nasa igra je bila ok.Ali nije bilo previse sansi.Iz prekida smo ih dotukli, ali i nasa pozrtvovanost.Zukanovic je super igrao s Spahicem, vidi se da iako ne igra u najboljoj ligi na svijetu(Belgijskoj).Opet je to veoma jaka liga, ako se porede neke druge.Samaras se mozda 2-3 puta solo odvojio, i nije imao nekih sansi.Svidjalo mi se zalaganje u odbrani, kako smo odigirali, u to nema sanse.Grci nazalost igraju lakse utakmice od nas, ali mi imamo tu prednost.Treba maksimalno ozbiljno ici da do Septembra imamo tu prednost.A, onda zna se.Slovacka ce nam biti ili ne biti
Juni ja takodjer vidim nesto sto mi moramo ozbiljno shvatiti
Grcka igra protiv Litvanije u gostima.Svasta se ovdje moze desiti.Litvanci imaju kvaliteta da odigraju nerijeseno ili cak i pobjede Grke.Kako bi to nama znacilo puno, kad bi se desilo.Do sad, nista.Makar do Juna
A, onda nam ostaje Septembar, tako

evo jedna fotka sa Vucjak brda iznad KPD tokom drugog poluvremena
Crnogorci igraju s Englezima u utorak
Francuzi i Spanci
Wels i Hrvatska
Hmmmm.Sta da gledam, i sam ne znam
Nesto cu od ovog gore navedenog da pogledam
Francuzi i Spanci
Wels i Hrvatska

Definitivno Francuska vs Spanija jer Spanija mora pobjedit. Ako ne pobijede Francuzi su najvjerovatnije prvi a posto u grupi ima samo 5 ekipa sanse da budu medzu boljim drugo plasiranim (ne znam koliko drugoplasiranih ide dalje u baraz) su male jer svi ce igrat 10 tekmi a Spanci samo 8 sto moze stvorit razliku i od 6 bodova zaostatka. Ako ti se pruzi prilika definitivno pogledaj tekmu Svedska vs Slovacka poto sa Slovacima igramo 2 tekme. Sto se tice Spanije postoji mogucnost da aktuelni svjetski i evropski sampion uopste ne ode u BrazilJack je napisao/la:Crnogorci igraju s Englezima u utorak
Francuzi i Spanci
Wels i Hrvatska
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
cestitke zmajevima. odigrali su fenomenalno.
@jack: vidim u svakom postingu spominjes samo latviju.. razmjem ja da ne zelis da pricas o ovoj utakmici jer si poprilicno sve pogresno prognozirao sto se moglo prognoziruati, ali pusti nas da makar malo uzivamo u ovoj pobjedi.. bice vremena da razmisljamo o latviji..
kao sto amkos rece: ovom narodu treba tako malo da bude sretan .. to je nevjerovatno.. atmosfera na stadionu je fenomenalna i sretan sam sto sam bio na tako jednoj velikoj utakmici.. hvala zmajevi.. ako se kvalifikujemo za brazil ja odma bukiram let za brazil.. tako da se nadam sad jos vise..
inace ovo gore za drugo mjesto nije tacno.. u svim grupama se gdje ima 6 timova se odbijaju poeni koji su osvojeni protiv zadnjeplasiranog, tako da je svejedno.. a za baraz se kvalifikuje 8 od 9 drugoplasiranih!
@jack: vidim u svakom postingu spominjes samo latviju.. razmjem ja da ne zelis da pricas o ovoj utakmici jer si poprilicno sve pogresno prognozirao sto se moglo prognoziruati, ali pusti nas da makar malo uzivamo u ovoj pobjedi.. bice vremena da razmisljamo o latviji..
kao sto amkos rece: ovom narodu treba tako malo da bude sretan .. to je nevjerovatno.. atmosfera na stadionu je fenomenalna i sretan sam sto sam bio na tako jednoj velikoj utakmici.. hvala zmajevi.. ako se kvalifikujemo za brazil ja odma bukiram let za brazil.. tako da se nadam sad jos vise..
inace ovo gore za drugo mjesto nije tacno.. u svim grupama se gdje ima 6 timova se odbijaju poeni koji su osvojeni protiv zadnjeplasiranog, tako da je svejedno.. a za baraz se kvalifikuje 8 od 9 drugoplasiranih!
Ja sad planiram odmor za 2014 i kako cu da idem za Brazil ns SP. Uzecu tri sedmice odmora tako da gledam sve tri utakmice Bosne koje budu igrali u grupi.

Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Jako važna pobjeda protiv Grčke, ali ja nebih trčao pred rudu.
Ima još 5 utakmica da se odigra. Mislim da će biti najteže dobiti Slovačku i Litvaniju vani!
Sad imamo omjer protiv Grka 1POB., 1N, 5 PORAZA jel da ? hehe

Ima još 5 utakmica da se odigra. Mislim da će biti najteže dobiti Slovačku i Litvaniju vani!
Sad imamo omjer protiv Grka 1POB., 1N, 5 PORAZA jel da ? hehe

Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
1 pobjeda, 2 nerijesena i 4 poraza, takav je omjer s Grcima
Brazil je predaleko.Treba uzeti Latviju prvo.Kao i Slovacku makar jednom.I tad nista nije sigurno.Zato sacekajte septembar, tad ce se vise znati
Brazil je predaleko.Treba uzeti Latviju prvo.Kao i Slovacku makar jednom.I tad nista nije sigurno.Zato sacekajte septembar, tad ce se vise znati

Dzeko moze utrpati, ali bez nekog optimizma.Vazno je pobjediti Latviju, danas svak moze da iznenadi.Srecom nadam se da ce Pjanic biti spreman za Latviju
I onda kad dodje Slovacka, nek postave veliki transparent.Pobjeda veceras, odlazak u Brazil, ako se sve poklopi.Moramo napasti Slovake, i gledati u nove mlade nade, jer Spahic ce uskoro zavrsiti karijeru, tako ima jos dosta stvari da se poklopi za nas
I onda kad dodje Slovacka, nek postave veliki transparent.Pobjeda veceras, odlazak u Brazil, ako se sve poklopi.Moramo napasti Slovake, i gledati u nove mlade nade, jer Spahic ce uskoro zavrsiti karijeru, tako ima jos dosta stvari da se poklopi za nas

Drugoplasiranima iz skupina sa po 6 ekipa se oduzimaju bodovi protiv posljednjeplasiranih upravo da bi bilo pošteno prema toj grupi s ekipom manje. Tako npr, kada Grčka u našoj grupi ostane druga, u zbroju bodova će im oduzeti bodove koje imaju u srazu sa Lihtenštajnom.sarajlija je napisao/la:
Definitivno Francuska vs Spanija jer Spanija mora pobjedit. Ako ne pobijede Francuzi su najvjerovatnije prvi a posto u grupi ima samo 5 ekipa sanse da budu medzu boljim drugo plasiranim (ne znam koliko drugoplasiranih ide dalje u baraz) su male jer svi ce igrat 10 tekmi a Spanci samo 8 sto moze stvorit razliku i od 6 bodova zaostatka. Ako ti se pruzi prilika definitivno pogledaj tekmu Svedska vs Slovacka poto sa Slovacima igramo 2 tekme. Sto se tice Spanije postoji mogucnost da aktuelni svjetski i evropski sampion uopste ne ode u Brazil
Sto se tice Hrvatske.Oni su jos daleko od Brazila.Ono za cetnike je bilo samaranje mrtvog magarca, ali kad Belgija.Od Lukaku, Dembele, Hazarda, do Felainija i Kompanija dodju.Koji su zgazili cetalje u po Beograda
Tu se itekako moze ocekivati itekako gadna igra.Ono za cetalje je bilo komedija, sami su krivi za oba gola
Naravno, a ni Bosna nije daleko.Mi smo samo u malo boljem polozaju.Za Brazil moramo uzeti Latviju u gostima i klepiti Slovake makar jednom
Tu se itekako moze ocekivati itekako gadna igra.Ono za cetalje je bilo komedija, sami su krivi za oba gola
Naravno, a ni Bosna nije daleko.Mi smo samo u malo boljem polozaju.Za Brazil moramo uzeti Latviju u gostima i klepiti Slovake makar jednom

http://www.youtube.com/watch?v=pPvKr4s2TAY
Kad uzmemo Latviju u gostima i klepimo Slovake jednom.Mozemo da zapjevamo
To bi trebali biti nasa himna, ako uzmemo Slovake jednom makar

Kad uzmemo Latviju u gostima i klepimo Slovake jednom.Mozemo da zapjevamo