Slavinovici naselje 95 posto Bosnjaka ce bit ima Bijeljinaca more,Simin han zvornicani, Pozarnica Zepljaci,srebrenicani, Čaklovici zvornicani isto i onda ide iza tunela opstina Kaselija al tmao ce se ljudi izjasnit Bosnjacima ova naselja u Tuzli sto sam poborjo broje sigurno 25.000 stanovnika i ona ce cupat tu na popisu ima i Ši selo naselje al ono nije u ovom djelu grada tu su sandzaklije 100 posto sad kako ce se izjasnit ne znam.
Bosna popis 2013
Re: Bosna Popis stanovništva 2013
Ma SDP je Tuzlu ubio u pojam od rata pa na ovamo sto se tice etnicke pripadnosti, al nije ih ubio u finansijama to je sigurno, al sreca je pa ima dosta podrinjaca pa ce je oni tu odigrat vaznu ulogu
pogotovu zvornicani i zepljaci, bratuncani cijeli istok Tuzle je podrinje malte ne od Brcanske pa prema TE Tuzla su manjina podrinjci.
Slavinovici naselje 95 posto Bosnjaka ce bit ima Bijeljinaca more,Simin han zvornicani, Pozarnica Zepljaci,srebrenicani, Čaklovici zvornicani isto i onda ide iza tunela opstina Kaselija al tmao ce se ljudi izjasnit Bosnjacima ova naselja u Tuzli sto sam poborjo broje sigurno 25.000 stanovnika i ona ce cupat tu na popisu ima i Ši selo naselje al ono nije u ovom djelu grada tu su sandzaklije 100 posto sad kako ce se izjasnit ne znam.
natalitetlija
pa da, postoji i goražde x com, srebenica x com, i vecina portala kopira ovo x jer je "popularno".
pa da, postoji i goražde x com, srebenica x com, i vecina portala kopira ovo x jer je "popularno".
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
gornja tuzla 95% bosnjaci, garant tamo drma sda, dobro će biti i mahale bogami od kule do crvenih njiva gdje će biti roma puno, a bosanaca slatina, irac, brčanska malta, ali neznam šta ti misliš kakva će biti solina,šički brod....EdinTZ je napisao/la:Ma SDP je Tuzlu ubio u pojam od rata pa na ovamo sto se tice etnicke pripadnosti, al nije ih ubio u finansijama to je sigurno, al sreca je pa ima dosta podrinjaca pa ce je oni tu odigrat vaznu ulogupogotovu zvornicani i zepljaci, bratuncani cijeli istok Tuzle je podrinje malte ne od Brcanske pa prema TE Tuzla su manjina podrinjci.
“Never Complain Never Explain"
Odličan odgovor Tokića: Bošnjaka 55 %
Bošnjački pokret za ravnopravnost naroda povodom propagande da se stanovnici BiH na Popisu stanovništva izjašnjavaju kao "Ostali
TOKIĆ: POJEDINE NVO POKUŠAVAJU NA POPISU OSTVARITI ŠTO U AGRESIJI NA BIH NISU USPJELI MILOŠEVIĆ I TUĐMAN
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=48240
Bošnjački pokret za ravnopravnost naroda povodom propagande da se stanovnici BiH na Popisu stanovništva izjašnjavaju kao "Ostali
TOKIĆ: POJEDINE NVO POKUŠAVAJU NA POPISU OSTVARITI ŠTO U AGRESIJI NA BIH NISU USPJELI MILOŠEVIĆ I TUĐMAN
- natalitetlija
- Član
Tokić je uvijek bio gospodin čovjekamkos je napisao/la:Odličan odgovor Tokića: Bošnjaka 55 %![]()
![]()
Elem danas sam im i ja postavio online prevod Kuran i Kerima sa besplatnim linkom za download i preporukom da je i pored svih predrasuda jako lijepo pročitati knjigu nad knjigama
Zadnja izmjena: natalitetlija, dana/u 17 feb 2013 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost
ovo ti je manje , stavi VIŠE
- natalitetlija
- Član
U pravu si Uvijek je više - boljeamkos je napisao/la:ovo ti je manje , stavi VIŠE

image sharing
Ovo sad grmi. idemo razdijelit ovo

Zadnja izmjena: natalitetlija, dana/u 17 feb 2013 13:15, ukupno mijenjano 2 puta.
buraz.. ovo znaci MANJE OD 50%!
- natalitetlija
- Član
Prepravljeno je na više od 60% ovu sa 50% svakako nećemo koristiti, saću je obrisati da ne dođe do zabune.e-din je napisao/la:buraz.. ovo znaci MANJE OD 50%!
i Kula bi nas mogla izvuc u Tuzli, Sicki Brod i to ce izvuc tu ce 90 % Bosnjaka ima nesto i katolika dole ma ne znam daboga da u Tz prebacimo 80% al vidit cemo
Mislim da ce biti onih koji pricaju bosanski jezik mnogo vise nego Bosnjaka,a mislim da ce i muslimana po vjeroispovjesti biti vise od Bosnjaka,naravno sa ovim nisam otkrio ni toplu vodu ni Ameriku vec da sazeto stavim sve sto su ostali napisali.
Upravo to ZV bice muslimana sigurno 53-55 % al bosnjaka ce biti oko 49%
Zavisi ne pricajte tako.Imate jos 7 mjeseci.Ubjedite sve da se izjasne kao Bosnjacima.I kraj price
Nas broj moze samo da raste, a ne da se smanjuje
Nas broj moze samo da raste, a ne da se smanjuje
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Mi moramo da imamo 5 primarnih ciljeva oko popisa
1)U ovih 7 mjeseci sto vise ubjediti ljudi da se izjasne Bosnjacima.Najvaznije
2)Ne smijemo demografski izgubiti Srebrenicu ni pod razno.Opcina s preko 500 km2 koja ima preko 50 km plovne rijeke Drine je nas drugi front u Podrinju.Sa Gorazdem i cirka 25 km Drine koje vec imamo.To je 75 km.Izbijamo na granicu s tim pravcem.To je katastrofa ako se ne desi
3)Insistirati da se Mostar popise kao gradska izborna jedinica, kao i uvijek, da ne bude zabune.Tako bi i dalje dominirali nad nasim dijelom Mostara, a ustashe bi se komplet iseljavale.Bez cjelovitog grada oni ce kad-tad, a posebno sad kad Hrvatska ode u Eu.Ici vanka
4)Dominacija u centralnoj Bosni, da totalno paralisemo katolike centralne Bosne, ponizimo ih u takvom obliku da ce oni i sami iseljavati.Ceka se popis, kasnije dolazi iseljavanje
5)Brcko
Nema sumnje da ce Hrvati lagano nestajati od Kaknja, Varesa, Bugojna, pa i Brckog
Iducih 5 ciljeva treba da bude
Nakon podjele Mostara i nasih 900 km2 Mostara.Izbijanje na Dubravsku visoravan
Ravno je idealno, nema puno katolickih vlaja, to se moze uzeti s 100 porodica
Pogledati kakvu opciju mozemo ka Glamocu, ali i tom dijelu da se spoji Bihac i Sarajevo
Neum
To je to.Uz izlaz kod Srebrenice+ Neum+ ovakva podjela Mostara.Mi totalno jednu muhu smo obradili.I iducim udarcem cemo se rijesiti i druge.To ce malo potrajati vise, ali treba biti uporan i raditi na tome.Vrijeme sigurno radi za nas, a treba se naci i nacionalna strategija za ostale tacke
1)U ovih 7 mjeseci sto vise ubjediti ljudi da se izjasne Bosnjacima.Najvaznije
2)Ne smijemo demografski izgubiti Srebrenicu ni pod razno.Opcina s preko 500 km2 koja ima preko 50 km plovne rijeke Drine je nas drugi front u Podrinju.Sa Gorazdem i cirka 25 km Drine koje vec imamo.To je 75 km.Izbijamo na granicu s tim pravcem.To je katastrofa ako se ne desi
3)Insistirati da se Mostar popise kao gradska izborna jedinica, kao i uvijek, da ne bude zabune.Tako bi i dalje dominirali nad nasim dijelom Mostara, a ustashe bi se komplet iseljavale.Bez cjelovitog grada oni ce kad-tad, a posebno sad kad Hrvatska ode u Eu.Ici vanka
4)Dominacija u centralnoj Bosni, da totalno paralisemo katolike centralne Bosne, ponizimo ih u takvom obliku da ce oni i sami iseljavati.Ceka se popis, kasnije dolazi iseljavanje
5)Brcko
Nema sumnje da ce Hrvati lagano nestajati od Kaknja, Varesa, Bugojna, pa i Brckog
Iducih 5 ciljeva treba da bude
Nakon podjele Mostara i nasih 900 km2 Mostara.Izbijanje na Dubravsku visoravan
Ravno je idealno, nema puno katolickih vlaja, to se moze uzeti s 100 porodica
Pogledati kakvu opciju mozemo ka Glamocu, ali i tom dijelu da se spoji Bihac i Sarajevo
Neum
To je to.Uz izlaz kod Srebrenice+ Neum+ ovakva podjela Mostara.Mi totalno jednu muhu smo obradili.I iducim udarcem cemo se rijesiti i druge.To ce malo potrajati vise, ali treba biti uporan i raditi na tome.Vrijeme sigurno radi za nas, a treba se naci i nacionalna strategija za ostale tacke

Da li ja to necim mozda trazim kojekakve nagrade, kao poneki sto trazi priznanja kako umi doci do svakog podatka XD? Kakav ce ti link za Zalin kada su ti dokumente pisali austro-ugarski krstasi, pa cetnici, partizanski cetnici itd. Nemam ja potrebe tebi nista dokazivati, a pogotovo ne nesto sto se tice mene licnoJack je napisao/la:Marli, gdje ti je link za Dobretice i 186 katolika?
Sta sad hoces?Nagradu?Lijepo sam ti kulturno rekao, kako je, a ne nije.Uostalom, ako nije takoSlusaj malo,
moja pokoljenja zadnjih par stoljeca poticu iz tih navedenih sela - prema tome ti meni nemas sta pisati po tom pitanju i glupost mi je na ovo sta nadovezivati.
Daj mi neki link, podatak.Da je bilo Muslimana u Zalinu prije 2 svjetskog rata.Bujrum
Najlakse ti je brete da odes do Zalina kada budes u blizini pa upitas - ali ako ti je zao auta nemoj krecati tuda, imas 15 km makdama iz Krupe, ali samo dio toga je asfaltiran ovih zadnjih godina...
Kada dodjes do mezarluka baci pogled na nisane, mozda ti i oni vec dovoljno vele..
Sve sam ja to znao.A, Austrijski popisi i jesu tacni.Oni nam kazuju dosta.Iseljavanje iz nekih sela izmedju 1879-1885
Kao i da su neka sela i bila Muslimanska, tipa Zablece kod Kljuca, ako znas gdje to
Znam za ostalo, sto si spomenuo, ali to nije vazno.
Kao i da su neka sela i bila Muslimanska, tipa Zablece kod Kljuca, ako znas gdje to
Znam za ostalo, sto si spomenuo, ali to nije vazno.

- natalitetlija
- Član
Upravo ti o tom govorim. Nema tu ništa popularno, nego je to njihov znak prepoznavanja u logo-ima firmi, organizacija institucija, ustvari tačnije rečeno jedan od znakova prepoznavanja. Gdje vidiš taj simbol istaknut, znaj da je tu ili njihov novac ili njihovi poslušnici.amkos je napisao/la:natalitetlija
Otkud ti to`?natalitetlija je napisao/la:Upravo ti o tom govorim. Nema tu ništa popularno, nego je to njihov znak prepoznavanja u logo-ima firmi, organizacija institucija, ustvari tačnije rečeno jedan od znakova prepoznavanja. Gdje vidiš taj simbol istaknut, znaj da je tu ili njihov novac ili njihovi poslušnici.amkos je napisao/la:natalitetlija
Dobro
Drzite se teme, molim vas

Drzite se teme, molim vas