Bosna popis 2013
Re: Bosna Popis stanovništva 2013
Dobro, brojniji smo u glamoču bar od hrvata. Srbi vjerovatno imaju starije stanovništvo od nas. Po sajinim podacima za izbore zvuči obećavajuće. 
Glavni imam u Glamoču je brat iz sandžaka, ne znam je li oženjen, djeca i tako to. Sandže su legende.
Hrvata ima vise biraca, nema ih nesto previse u Glamocu .Imam ja nekih 40 tak opcina biracki spisak 2012, kao i cijeli biracki spisak 2010 i 2006 godine, uz dosta toga i 2008 godine
I jos nesto.Otvorio sam ovu temu
viewtopic.php?f=7&t=358
Ali sam je zakljucao.Kako ne zelim da SPAMAMO.Ovaj forum.I da bude sve pregledno.Na ovoj temi.U zadanom terminu.Nadam se kad dodje
Ubacivat cemo rezultate za opcine i naselja, bilo sta nadjete.Ubacite na tu temu.Ova tema ce biti otkljucana u Maju mjesecu
Projekt popis 2013 je krenuo, a nadam se bit ce otvaranje u Maju 2013.Cekam samo da vidim ova visoka delegacija Eu, kad dodje tada.Hoce li reci da li ce biit popisa u Oktobru, ili nece
To je sve
I jos nesto.Otvorio sam ovu temu
viewtopic.php?f=7&t=358
Ali sam je zakljucao.Kako ne zelim da SPAMAMO.Ovaj forum.I da bude sve pregledno.Na ovoj temi.U zadanom terminu.Nadam se kad dodje
Ubacivat cemo rezultate za opcine i naselja, bilo sta nadjete.Ubacite na tu temu.Ova tema ce biti otkljucana u Maju mjesecu
Projekt popis 2013 je krenuo, a nadam se bit ce otvaranje u Maju 2013.Cekam samo da vidim ova visoka delegacija Eu, kad dodje tada.Hoce li reci da li ce biit popisa u Oktobru, ili nece
To je sve
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Znate sta rade ljudi jos prije.Ima 200 godina.Kada ti se inficira noga, zatruje i nema sanse da uradis bilo sta.Ali, ono tek krene
To se zove GANGRENA.Uzmi vreli noz, nek je sto vruci.I odrezu ti komad mesa.Tako pacijent s tim odrezanim komadom mesa.Imaju vece sanse.Da budu bogalji, ali makar ce imati obe noge
E, mene ovo podsjeca na pacijenta kojem se mora odrezati noga
Prvo se javljaju te raznorazne nevladine udruge, neke kvazi Bosanske, Bosanstine.I tu se javlja kriticna masa, tih raznih skorojevica, koji dobijaju pare za svoje razne ''udruge'' ala Plackic onaj ustasha i tako
Cilj je da se stvori Gangrena kod Bosnjaka.I da ljudi budu isli do tog da mi moramo odrezati komad mesa, ovog puta sebe.Da prezivimo.Naravno ti krpelji ce i dalje rasti, ako ih mi budemo hranili.I naravno.Nema lijeka
Amputacija i klinicka smrt Bosnjaka
Ne dozvolite da vam zatruju nogu, ne dozvolite da se Gangrena pojavi, i ne dozvolite da budemo donji
Kazu mi ljudi.Jack?Cega se ti bojis oko popisa?Jel mozda cinjenice da ce Srbi i Hrvati dominirati i da ce biti vise od 50% Srba i Hrvata, da je to Krscanska drzava.?:Ja im kazem hladno.Ne, toga se ne bojim
Bojis se nekog Srpskog ili Hrvatskog nataliteta.Ja im kazem.Jok
Ali, lagao bih i sebe, ali i vas.Kada me svakog dana ne brinu ti ljudi koji nas umanjuju i smanjuju, koji nas parazitiraju, koji zele da nam navucu Gangrenu na ovom popisu, ti ljudi i slucajni prolaznici.Svakog drugog ili treceg dana, ufati me panika, sve kazem u sebi.Ma, nece
Ali, znaj ti nas, pa ces i sam biti u panici
Mene je strah sve veci i veci.Od ljeta jos gore.Jer sad je krenula navala Zelje Bosanca, i ostalih nevladinih udruga, aka Brkan.Ko je taj lik, ja ne znam?
Uzas

To se zove GANGRENA.Uzmi vreli noz, nek je sto vruci.I odrezu ti komad mesa.Tako pacijent s tim odrezanim komadom mesa.Imaju vece sanse.Da budu bogalji, ali makar ce imati obe noge
E, mene ovo podsjeca na pacijenta kojem se mora odrezati noga
Prvo se javljaju te raznorazne nevladine udruge, neke kvazi Bosanske, Bosanstine.I tu se javlja kriticna masa, tih raznih skorojevica, koji dobijaju pare za svoje razne ''udruge'' ala Plackic onaj ustasha i tako
Cilj je da se stvori Gangrena kod Bosnjaka.I da ljudi budu isli do tog da mi moramo odrezati komad mesa, ovog puta sebe.Da prezivimo.Naravno ti krpelji ce i dalje rasti, ako ih mi budemo hranili.I naravno.Nema lijeka
Amputacija i klinicka smrt Bosnjaka
Ne dozvolite da vam zatruju nogu, ne dozvolite da se Gangrena pojavi, i ne dozvolite da budemo donji
Kazu mi ljudi.Jack?Cega se ti bojis oko popisa?Jel mozda cinjenice da ce Srbi i Hrvati dominirati i da ce biti vise od 50% Srba i Hrvata, da je to Krscanska drzava.?:Ja im kazem hladno.Ne, toga se ne bojim
Bojis se nekog Srpskog ili Hrvatskog nataliteta.Ja im kazem.Jok
Ali, lagao bih i sebe, ali i vas.Kada me svakog dana ne brinu ti ljudi koji nas umanjuju i smanjuju, koji nas parazitiraju, koji zele da nam navucu Gangrenu na ovom popisu, ti ljudi i slucajni prolaznici.Svakog drugog ili treceg dana, ufati me panika, sve kazem u sebi.Ma, nece
Ali, znaj ti nas, pa ces i sam biti u panici
Mene je strah sve veci i veci.Od ljeta jos gore.Jer sad je krenula navala Zelje Bosanca, i ostalih nevladinih udruga, aka Brkan.Ko je taj lik, ja ne znam?
Uzas

Ti ne mozes Orangutana fascinirati, a kamoli covjeka.ne prođe ni jedan dan, a da me Jack iz Bostona ne spomene u svojim litanijama. tako jučer čovjek reče da ću se žešće izblamirati kad dođu rezultati popisa, te da će me na ovom forumu na križ pribiti oni koji su danas sa mnom na istoj valnoj duljini. nakon takvog pisanja očekujem da će Jack izbaciti i neke svoje procjene o popisu koje su dijametralno suprotne od mojih, ali ne, on zapravo izbaci one brojke iz kojih je vidljivo da mu se dogodilo ono najgore, potpuno je potpao pod moj utjecaj.
Jack radio VIDEO stvarcice vec po youtubicu.I ono sto je vazno.Jack ima forum ponovo.Masalah./Da kucnem u drvo.Svakog dana sve vise i vise clanova
http://www.youtube.com/watch?v=aCtVhBQe4rk
Pod 2:34.Imas detaljnije o greskici za Sarajevo
Bit ce i to ispravljeno.Skutori
Do tog ustashe.Youtube ce biti Jacktube medij.Pa, ce i mladjahne ustashe moci da dolaze i kazu.Svaka ti cast Jack.Usput.Koje ce slijedece selo biti povaljano
Radi se na novom video uradku.Zove se Konjic, i koja Sela Poklopljena.Bit ce tu Jablanice, bit ce i Hadzica, Vogosca i Ilijasa i svega pomalo
Ali za vas ustashe pride.Postavit cu detaljan popis Mostara, ali i za Bosnjake.Ima da vam poredam broj Bosnjaka i vas ustasha po naseljima.Sve cete znati
I cuti jos bolje i vise
Tvoj uticaj.Seljacino.Ti si komad budale, koji mi sluzi za ismijavanje.Nista drugo.A, moje izivljavanja nad tvojim likom iz Agrama.Tek ce se ubrzati.Hahaha.
Nisi mi interesantan.Sad je vrijeme.Mojih video pricica na Youtube.Bit ce dosta takvih po youtubicu, facebooku.Ih.A, za ostalo
Pa, znas kako je.Sve sto si nasao, nasao si od Jacka, a i prepisujes sta ti se svidi.Poslije, kad krene popis.Neces moci nista da sebi nastelis, bit ces jadan, bijedan i popisan.I mogu ti reci
Da proslog oktobra bila je komedija sta ste pisali za izbora i kako ste pusili izbore.A, sad popis
Dobrodosli u nacionalnu manjinu seljacine
A,sad slijedi
Jacktube.com
Demografsko poklapanje youtube.Ubrzo slijedi i 2 video.Bit ce i 3.Pa, i 4.Pa, i 10.Pa, i 20.Pa, i 25
Ima do Oktobra jos dana
Hihih

Čitao sam o njemu prije vise godina i taj čovjek je predstavljen,maltene,kao spasitelj glamockih Bosnjaka!!!marli je napisao/la:Glavni imam u Glamoču je brat iz sandžaka, ne znam je li oženjen, djeca i tako to. Sandže su legende.
Pravi musliman,entuzijast,borac za Bosnu,pošten,čovjek koji pokreće mase...
Koliko se sjećam oženjen je i sa brojnim nasljednicima.
U tom intervjuu je rekao da se ne žali žrtvovati i da mu nikakva nagrada ne treba na ovome svijetu i da ništa ne traži za sebe.Sve sto radi radi iz ljubavi prema Bosni i svome Gospodaru!
Šta reci na ovakve patriote?

[email protected]
Posaljite mu mail.Pa da znam tacno kakva je slika oko kupovine nekretnina dole
http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Po ... lamo%C4%8D
Posaljite mu mail.Pa da znam tacno kakva je slika oko kupovine nekretnina dole
http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Po ... lamo%C4%8D

Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj 
Daj Boze da bude tako.elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj
Ali mislim da jos previse ima komunjara u Sarajevu i Tuzli koji ce htjeti nesto dokazati kako su oni "moderni" izjasnjavajuci se kao "Bosanci".
Nadam se ipak da ce ih biti manje nego sto Jack misli
Da nas bude barem 49-51%... Sve ispod toga ce biti razocarajuce za mene licno.
Ma ima "modernih", vjerujte mi. Kao, nisu nacionalisti i neke nebuloze... Kao što rekoh, srbi i dinosauri imaju čvrst gard, naročito ovi drugi jer im sat otkucava, a kod nas milion nekih udruženja, ku...a, ja već dvoje omekšavam za izjašnjavanje na popisu, treća osoba teško, žena mu čudna skroz 
- natalitetlija
- Član
Što se tiče Srba onisu daleko nacionalno najsvjesniji, ne samo u Bosni, nego inače i oni će se skoro svi pisati u Srbe. Prosto sumnjam da će među Bošnjacima biti veći procenat od Jackove procjene Ostalih, mada i to je maksimalno. Moglo bi se desiti samo ukoliko bi bila finansirana jaka kampanja preko medija vezano za bosanskohercegovstvo, ali čuo sam informaciju da i Komšičenko planira tek u martu/aprilu 2014. registrirat stranku. Ako je tako i ako ne laže i ako popis bude prije sve će biti bolje nego što mislimo.Misljen je napisao/la:Daj Boze da bude tako.elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj
Ali mislim da jos previse ima komunjara u Sarajevu i Tuzli koji ce htjeti nesto dokazati kako su oni "moderni" izjasnjavajuci se kao "Bosanci".
Nadam se ipak da ce ih biti manje nego sto Jack misli![]()
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost
Svaki dan u meni sve vise optimizam raste.Siguran sam da problema sa omladinom necemo imati.Bas neki dan na fb ugledah objave nekih poznanika koji su bas ono "teski" klosari i za koje bih rekao da ih nista zivo osim pijancenja i hodanja ne zanima.Stavljaju slike "Bitno je biti Bosnjak".Klix je leglo komunjara i to je forum na kojem su se sakupili svi oni koji ce se na popisu izjasniti Bosancima.Misljen je napisao/la:Daj Boze da bude tako.elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj
Bosna Bosnjacima!
- natalitetlija
- Član
Tako je BH-HZ.BH-HZ je napisao/la:Svaki dan u meni sve vise optimizam raste.Siguran sam da problema sa omladinom necemo imati.Bas neki dan na fb ugledah objave nekih poznanika koji su bas ono "teski" klosari i za koje bih rekao da ih nista zivo osim pijancenja i hodanja ne zanima.Stavljaju slike "Bitno je biti Bosnjak".Klix je leglo komunjara i to je forum na kojem su se sakupili svi oni koji ce se na popisu izjasniti Bosancima.Misljen je napisao/la:Daj Boze da bude tako.elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost
BH-HZ je napisao/la:Svaki dan u meni sve vise optimizam raste.Siguran sam da problema sa omladinom necemo imati.Bas neki dan na fb ugledah objave nekih poznanika koji su bas ono "teski" klosari i za koje bih rekao da ih nista zivo osim pijancenja i hodanja ne zanima.Stavljaju slike "Bitno je biti Bosnjak".Klix je leglo komunjara i to je forum na kojem su se sakupili svi oni koji ce se na popisu izjasniti Bosancima.Misljen je napisao/la:Daj Boze da bude tako.elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj
Mislim da ljudi koji nisu u BIH a citaju samo forume pomisle kako je BIH puna liberalni queerovca poput onih s klixa
Ne valja sto nas hoce podijelit na bosnjake i bosance medzutim i da bude tako na kraju krajeva bosnjak i bosanc je jedno te isto jer im srce kuca za BIH i ne mogu mrzitelji opet kroz parlament proturat svoje i tacka. Medzutim ne sumnjam ni sekunde da ce najbrojniji narod nakon ovog popisa biti bosnjaci eh sad hoce li nas biti 52% ili 42% ne znam ali najvaznije je da ce znati da u Bosni stanovnistvo islamske vjeroispovjesti prelazi po prvi put u historiji 50% ukupnog stanovnistva BIH. Mi trebamo sad forsirat izraz Banjalucka enklava da mrzitelji skontaju da su se dobro zeznuli kad su krenuli u rusenje BIH.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
U pravu si,kako god bude s Bosnjacima,muslimani ce biti preko 50% ovaj put
Broj ateista nece preci 5%,i ima ih vise medju srbima (bar u Hrvatskoj je tako bilo)
Broj ateista nece preci 5%,i ima ih vise medju srbima (bar u Hrvatskoj je tako bilo)
Ne mozes ti nasim uhljupima objasnit da se treba izjasnit Bosnjak uprlo u Bosanac u Bosanac i bog..
Al bice to uredu sve ako Bog da, barem sto se moje familije tice.
Al bice to uredu sve ako Bog da, barem sto se moje familije tice.
To je tako.Ljudima ces tesko objasniti drugacije.Srbi u Crnoj Gori imaju Srpsku televiziju.A, mi u Bosni nemamo Bosnjacku televiziju.Imamo raznorazne napade nekih tamo dibidusa, koji se pojave kao gliste poslije kise, i stalno pocnu laprdati.Kao i ova sad organizacija ''ostalih''
Popis sam po sebi je veoma bitan, cak i mozda najbitniji, jer imamo sansu da od 1850 godine, cinimo vecinu u ovom dijelu nase granice.Zadnji popis Otomanski par godina prije 1875 je rekao da ima 51% Muslimana, ali tada je ukljucen sadasnji Sandzak, koji nije dio Bosne
Sto se tice Hrvata i tih koji se pise
U Omjeru 100% haman, najmanje 99,7%.Izjasnit ce se kao Hrvati u Livno Kantonu, Skutoriji i Mostaru.Tu nema dileme za bilo sta.Imaju jake i prejake medije dole.Ovo ostalo, nije bas kako oni kazu, i nece tu biti dosta Hrvata, vidjet cete
Dobra je stvar da imate vise od 7 mjeseci do popisa.A, kad popis krene.Ja cu se udruziti s vama par ovdje s foruma, ali i nekoliko preko mail adrese.Pa, cemo vec u prvih par dana znati kako ide brojanje, i koliko je Bosnjaka, davno prije nego sto popis nam kaze bilo sta
Popis sam po sebi je veoma bitan, cak i mozda najbitniji, jer imamo sansu da od 1850 godine, cinimo vecinu u ovom dijelu nase granice.Zadnji popis Otomanski par godina prije 1875 je rekao da ima 51% Muslimana, ali tada je ukljucen sadasnji Sandzak, koji nije dio Bosne
Sto se tice Hrvata i tih koji se pise
U Omjeru 100% haman, najmanje 99,7%.Izjasnit ce se kao Hrvati u Livno Kantonu, Skutoriji i Mostaru.Tu nema dileme za bilo sta.Imaju jake i prejake medije dole.Ovo ostalo, nije bas kako oni kazu, i nece tu biti dosta Hrvata, vidjet cete
Dobra je stvar da imate vise od 7 mjeseci do popisa.A, kad popis krene.Ja cu se udruziti s vama par ovdje s foruma, ali i nekoliko preko mail adrese.Pa, cemo vec u prvih par dana znati kako ide brojanje, i koliko je Bosnjaka, davno prije nego sto popis nam kaze bilo sta

Ma vec se je se krenulo sa projektom ide se po gradovima objasnjaje se svijetu pogotovu starijem mladjim je mahom to lahko objasnit, vise me brine ovi sto ce bit popisani u dijaspori kolko ce se njih izjasnit Bosancima odnosno Hercegovcima to ce tako vecinom bit al nece bit vise od 4,5 % takvih u cijelom popisu za Tuzlu se ba ne treba brinut mahom ce Tuzlaci pravi glumit tu i tamo pa se izjasnit Bosancima al u Tuzli a ostali gradovi u kantonu pa to ce bit Bosnjaci 95-100% sigurno.
Doboj je je jedino kritican kao grad za nase povratnike jer ce dole bit 70 Bosanaca upamtite ovo! Nazalost
Doboj je je jedino kritican kao grad za nase povratnike jer ce dole bit 70 Bosanaca upamtite ovo! Nazalost
Na ovom sad popisu.Mi ne smijemo da izgubimo Srebrenicu.Vrijeme jedino radi za nas na podrucju Brcko distrikta.U to nema dileme.Jer ova druga dva su negativna
Ostale slabe tacke su Velika Kladusa, ali i tamo ce biti vecina Bosnjaka.Tuzla, ali i Sarajevo.Ja se nadam da ce u Tuzli ici na preko 90%, ako bude ispod.Onih koji ce reci da su Bosnjaci.Bit ce losije za nas, jer opcina ima vise stanovnika
Ostale slabe tacke su Velika Kladusa, ali i tamo ce biti vecina Bosnjaka.Tuzla, ali i Sarajevo.Ja se nadam da ce u Tuzli ici na preko 90%, ako bude ispod.Onih koji ce reci da su Bosnjaci.Bit ce losije za nas, jer opcina ima vise stanovnika