☑ Pravila foruma i savjeti

Bosna popis 2013

Na popisno pitanje nacionalno izjasnjavanje izjasnicu se kao:

Bošnjak
151
94%
Srbin
1
1%
Hrvat
3
2%
Bosanac
4
3%
Ostali
0
Nema glasova.
Musliman
0
Nema glasova.
Ne izjasnjavam se
1
1%
Upisacu nesto drugo
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 160

marli
Član

Re: Bosna Popis stanovništva 2013

Post Postao/la marli » 16 feb 2013 14:44

Dobro, brojniji smo u glamoču bar od hrvata. Srbi vjerovatno imaju starije stanovništvo od nas. Po sajinim podacima za izbore zvuči obećavajuće. :fes:

marli
Član

Post Postao/la marli » 16 feb 2013 14:47

Glavni imam u Glamoču je brat iz sandžaka, ne znam je li oženjen, djeca i tako to. Sandže su legende.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 16 feb 2013 14:50

Hrvata ima vise biraca, nema ih nesto previse u Glamocu .Imam ja nekih 40 tak opcina biracki spisak 2012, kao i cijeli biracki spisak 2010 i 2006 godine, uz dosta toga i 2008 godine

I jos nesto.Otvorio sam ovu temu

viewtopic.php?f=7&t=358

Ali sam je zakljucao.Kako ne zelim da SPAMAMO.Ovaj forum.I da bude sve pregledno.Na ovoj temi.U zadanom terminu.Nadam se kad dodje

Ubacivat cemo rezultate za opcine i naselja, bilo sta nadjete.Ubacite na tu temu.Ova tema ce biti otkljucana u Maju mjesecu

Projekt popis 2013 je krenuo, a nadam se bit ce otvaranje u Maju 2013.Cekam samo da vidim ova visoka delegacija Eu, kad dodje tada.Hoce li reci da li ce biit popisa u Oktobru, ili nece

To je sve
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 16 feb 2013 15:01

Znate sta rade ljudi jos prije.Ima 200 godina.Kada ti se inficira noga, zatruje i nema sanse da uradis bilo sta.Ali, ono tek krene

To se zove GANGRENA.Uzmi vreli noz, nek je sto vruci.I odrezu ti komad mesa.Tako pacijent s tim odrezanim komadom mesa.Imaju vece sanse.Da budu bogalji, ali makar ce imati obe noge

E, mene ovo podsjeca na pacijenta kojem se mora odrezati noga

Prvo se javljaju te raznorazne nevladine udruge, neke kvazi Bosanske, Bosanstine.I tu se javlja kriticna masa, tih raznih skorojevica, koji dobijaju pare za svoje razne ''udruge'' ala Plackic onaj ustasha i tako

Cilj je da se stvori Gangrena kod Bosnjaka.I da ljudi budu isli do tog da mi moramo odrezati komad mesa, ovog puta sebe.Da prezivimo.Naravno ti krpelji ce i dalje rasti, ako ih mi budemo hranili.I naravno.Nema lijeka

Amputacija i klinicka smrt Bosnjaka

Ne dozvolite da vam zatruju nogu, ne dozvolite da se Gangrena pojavi, i ne dozvolite da budemo donji

Kazu mi ljudi.Jack?Cega se ti bojis oko popisa?Jel mozda cinjenice da ce Srbi i Hrvati dominirati i da ce biti vise od 50% Srba i Hrvata, da je to Krscanska drzava.?:Ja im kazem hladno.Ne, toga se ne bojim

Bojis se nekog Srpskog ili Hrvatskog nataliteta.Ja im kazem.Jok

Ali, lagao bih i sebe, ali i vas.Kada me svakog dana ne brinu ti ljudi koji nas umanjuju i smanjuju, koji nas parazitiraju, koji zele da nam navucu Gangrenu na ovom popisu, ti ljudi i slucajni prolaznici.Svakog drugog ili treceg dana, ufati me panika, sve kazem u sebi.Ma, nece
Ali, znaj ti nas, pa ces i sam biti u panici

Mene je strah sve veci i veci.Od ljeta jos gore.Jer sad je krenula navala Zelje Bosanca, i ostalih nevladinih udruga, aka Brkan.Ko je taj lik, ja ne znam?

Uzas

:vomit: :vomit:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 16 feb 2013 15:13

ne prođe ni jedan dan, a da me Jack iz Bostona ne spomene u svojim litanijama. tako jučer čovjek reče da ću se žešće izblamirati kad dođu rezultati popisa, te da će me na ovom forumu na križ pribiti oni koji su danas sa mnom na istoj valnoj duljini. nakon takvog pisanja očekujem da će Jack izbaciti i neke svoje procjene o popisu koje su dijametralno suprotne od mojih, ali ne, on zapravo izbaci one brojke iz kojih je vidljivo da mu se dogodilo ono najgore, potpuno je potpao pod moj utjecaj.
Ti ne mozes Orangutana fascinirati, a kamoli covjeka.

Jack radio VIDEO stvarcice vec po youtubicu.I ono sto je vazno.Jack ima forum ponovo.Masalah./Da kucnem u drvo.Svakog dana sve vise i vise clanova

http://www.youtube.com/watch?v=aCtVhBQe4rk

Pod 2:34.Imas detaljnije o greskici za Sarajevo

Bit ce i to ispravljeno.Skutori

Do tog ustashe.Youtube ce biti Jacktube medij.Pa, ce i mladjahne ustashe moci da dolaze i kazu.Svaka ti cast Jack.Usput.Koje ce slijedece selo biti povaljano

Radi se na novom video uradku.Zove se Konjic, i koja Sela Poklopljena.Bit ce tu Jablanice, bit ce i Hadzica, Vogosca i Ilijasa i svega pomalo

Ali za vas ustashe pride.Postavit cu detaljan popis Mostara, ali i za Bosnjake.Ima da vam poredam broj Bosnjaka i vas ustasha po naseljima.Sve cete znati

I cuti jos bolje i vise

Tvoj uticaj.Seljacino.Ti si komad budale, koji mi sluzi za ismijavanje.Nista drugo.A, moje izivljavanja nad tvojim likom iz Agrama.Tek ce se ubrzati.Hahaha.

Nisi mi interesantan.Sad je vrijeme.Mojih video pricica na Youtube.Bit ce dosta takvih po youtubicu, facebooku.Ih.A, za ostalo

Pa, znas kako je.Sve sto si nasao, nasao si od Jacka, a i prepisujes sta ti se svidi.Poslije, kad krene popis.Neces moci nista da sebi nastelis, bit ces jadan, bijedan i popisan.I mogu ti reci

Da proslog oktobra bila je komedija sta ste pisali za izbora i kako ste pusili izbore.A, sad popis

Dobrodosli u nacionalnu manjinu seljacine

A,sad slijedi

Jacktube.com

Demografsko poklapanje youtube.Ubrzo slijedi i 2 video.Bit ce i 3.Pa, i 4.Pa, i 10.Pa, i 20.Pa, i 25

Ima do Oktobra jos dana

Hihih
:rocky: :rocky: :D

Jakub
Član

Post Postao/la Jakub » 16 feb 2013 15:55

marli je napisao/la:Glavni imam u Glamoču je brat iz sandžaka, ne znam je li oženjen, djeca i tako to. Sandže su legende.
Čitao sam o njemu prije vise godina i taj čovjek je predstavljen,maltene,kao spasitelj glamockih Bosnjaka!!!
Pravi musliman,entuzijast,borac za Bosnu,pošten,čovjek koji pokreće mase...
Koliko se sjećam oženjen je i sa brojnim nasljednicima.
U tom intervjuu je rekao da se ne žali žrtvovati i da mu nikakva nagrada ne treba na ovome svijetu i da ništa ne traži za sebe.Sve sto radi radi iz ljubavi prema Bosni i svome Gospodaru!
Šta reci na ovakve patriote? :mashallah:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 16 feb 2013 16:11

[email protected]

Posaljite mu mail.Pa da znam tacno kakva je slika oko kupovine nekretnina dole

http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Po ... lamo%C4%8D

Elma
Član

Post Postao/la Elma » 16 feb 2013 22:33

Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj :fes:

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 16 feb 2013 23:48

elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj :fes:
Daj Boze da bude tako.

Ali mislim da jos previse ima komunjara u Sarajevu i Tuzli koji ce htjeti nesto dokazati kako su oni "moderni" izjasnjavajuci se kao "Bosanci".

Nadam se ipak da ce ih biti manje nego sto Jack misli :mrgreen:

Da nas bude barem 49-51%... Sve ispod toga ce biti razocarajuce za mene licno.

marli
Član

Post Postao/la marli » 17 feb 2013 03:39

Ma ima "modernih", vjerujte mi. Kao, nisu nacionalisti i neke nebuloze... Kao što rekoh, srbi i dinosauri imaju čvrst gard, naročito ovi drugi jer im sat otkucava, a kod nas milion nekih udruženja, ku...a, ja već dvoje omekšavam za izjašnjavanje na popisu, treća osoba teško, žena mu čudna skroz :fes:

natalitetlija
Član

Post Postao/la natalitetlija » 17 feb 2013 03:55

Misljen je napisao/la:
elma89 je napisao/la:Sta mislite o novom istrazivanjuod neki dan? po tome Bosanaca ima neznacajan broj :fes:
Daj Boze da bude tako.

Ali mislim da jos previse ima komunjara u Sarajevu i Tuzli koji ce htjeti nesto dokazati kako su oni "moderni" izjasnjavajuci se kao "Bosanci".

Što se tiče Srba onisu daleko nacionalno najsvjesniji, ne samo u Bosni, nego inače i oni će se skoro svi pisati u Srbe. Prosto sumnjam da će među Bošnjacima biti veći procenat od Jackove procjene Ostalih, mada i to je maksimalno. Moglo bi se desiti samo ukoliko bi bila finansirana jaka kampanja preko medija vezano za bosanskohercegovstvo, ali čuo sam informaciju da i Komšičenko planira tek u martu/aprilu 2014. registrirat stranku. Ako je tako i ako ne laže i ako popis bude prije sve će biti bolje nego što mislimo.

:beret:
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost

BH-HZ
Član

Post Postao/la BH-HZ » 17 feb 2013 06:03

Misljen je napisao/la:
Daj Boze da bude tako.

Svaki dan u meni sve vise optimizam raste.Siguran sam da problema sa omladinom necemo imati.Bas neki dan na fb ugledah objave nekih poznanika koji su bas ono "teski" klosari i za koje bih rekao da ih nista zivo osim pijancenja i hodanja ne zanima.Stavljaju slike "Bitno je biti Bosnjak".Klix je leglo komunjara i to je forum na kojem su se sakupili svi oni koji ce se na popisu izjasniti Bosancima. :mrgreen:
Bosna Bosnjacima!

natalitetlija
Član

Post Postao/la natalitetlija » 17 feb 2013 06:43

BH-HZ je napisao/la:
Misljen je napisao/la:
Daj Boze da bude tako.

Svaki dan u meni sve vise optimizam raste.Siguran sam da problema sa omladinom necemo imati.Bas neki dan na fb ugledah objave nekih poznanika koji su bas ono "teski" klosari i za koje bih rekao da ih nista zivo osim pijancenja i hodanja ne zanima.Stavljaju slike "Bitno je biti Bosnjak".Klix je leglo komunjara i to je forum na kojem su se sakupili svi oni koji ce se na popisu izjasniti Bosancima. :mrgreen:
Tako je BH-HZ. ;) Ovo je takođe bitno znati da svaki portal koji u svom nazivu ima -x, sarajevo-x, sadašnji kamuflirano klix jer su provaljenji u vezi slijedećeg, dakle svaki koji ima x, je pod komandom jedne od 3 masonske lože, a sve 3 su u službi engleza, kod nas preko Fonda Otvoreno društvo, Sošroša, onog mrzitelja Bosne Henrija Kissingera i sličnih. Kodno -x u masonskoj simbolici (a oni pate od simbolike) predstavlja križanje, hibridizaciju, miješanje u nečije, takođe simboliše jedno drevno božanstvo babilona Tamuza, kojeg između ostalih obožavaju. To kad postave u logo ili naziv institucije, to je jedan od njihovih znakova prepoznavanja i pečata da se zna čije je šta. ;)
Bošnjački prioriteti: 1. Bog 2. Bosna 3. Bošnjaci 4. Brojnost 5. Bezbjednost

Elma
Član

Post Postao/la Elma » 17 feb 2013 07:28

BH-HZ je napisao/la:
Misljen je napisao/la:
Daj Boze da bude tako.

Mislim da ljudi koji nisu u BIH a citaju samo forume pomisle kako je BIH puna liberalni queerovca poput onih s klixa :mrgreen: ,medjutim to nije stanje pravo

sarajlija
Član

Post Postao/la sarajlija » 17 feb 2013 09:41

Ne valja sto nas hoce podijelit na bosnjake i bosance medzutim i da bude tako na kraju krajeva bosnjak i bosanc je jedno te isto jer im srce kuca za BIH i ne mogu mrzitelji opet kroz parlament proturat svoje i tacka. Medzutim ne sumnjam ni sekunde da ce najbrojniji narod nakon ovog popisa biti bosnjaci eh sad hoce li nas biti 52% ili 42% ne znam ali najvaznije je da ce znati da u Bosni stanovnistvo islamske vjeroispovjesti prelazi po prvi put u historiji 50% ukupnog stanovnistva BIH. Mi trebamo sad forsirat izraz Banjalucka enklava da mrzitelji skontaju da su se dobro zeznuli kad su krenuli u rusenje BIH.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M

http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati

Elma
Član

Post Postao/la Elma » 17 feb 2013 10:06

U pravu si,kako god bude s Bosnjacima,muslimani ce biti preko 50% ovaj put

Broj ateista nece preci 5%,i ima ih vise medju srbima (bar u Hrvatskoj je tako bilo)

EdinTZ
Član

Post Postao/la EdinTZ » 17 feb 2013 10:22

Ne mozes ti nasim uhljupima objasnit da se treba izjasnit Bosnjak uprlo u Bosanac u Bosanac i bog..
Al bice to uredu sve ako Bog da, barem sto se moje familije tice. :fes:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 17 feb 2013 10:37

To je tako.Ljudima ces tesko objasniti drugacije.Srbi u Crnoj Gori imaju Srpsku televiziju.A, mi u Bosni nemamo Bosnjacku televiziju.Imamo raznorazne napade nekih tamo dibidusa, koji se pojave kao gliste poslije kise, i stalno pocnu laprdati.Kao i ova sad organizacija ''ostalih''

Popis sam po sebi je veoma bitan, cak i mozda najbitniji, jer imamo sansu da od 1850 godine, cinimo vecinu u ovom dijelu nase granice.Zadnji popis Otomanski par godina prije 1875 je rekao da ima 51% Muslimana, ali tada je ukljucen sadasnji Sandzak, koji nije dio Bosne

Sto se tice Hrvata i tih koji se pise
U Omjeru 100% haman, najmanje 99,7%.Izjasnit ce se kao Hrvati u Livno Kantonu, Skutoriji i Mostaru.Tu nema dileme za bilo sta.Imaju jake i prejake medije dole.Ovo ostalo, nije bas kako oni kazu, i nece tu biti dosta Hrvata, vidjet cete

Dobra je stvar da imate vise od 7 mjeseci do popisa.A, kad popis krene.Ja cu se udruziti s vama par ovdje s foruma, ali i nekoliko preko mail adrese.Pa, cemo vec u prvih par dana znati kako ide brojanje, i koliko je Bosnjaka, davno prije nego sto popis nam kaze bilo sta

EdinTZ
Član

Post Postao/la EdinTZ » 17 feb 2013 10:49

Ma vec se je se krenulo sa projektom ide se po gradovima objasnjaje se svijetu pogotovu starijem mladjim je mahom to lahko objasnit, vise me brine ovi sto ce bit popisani u dijaspori kolko ce se njih izjasnit Bosancima odnosno Hercegovcima to ce tako vecinom bit al nece bit vise od 4,5 % takvih u cijelom popisu za Tuzlu se ba ne treba brinut mahom ce Tuzlaci pravi glumit tu i tamo pa se izjasnit Bosancima al u Tuzli a ostali gradovi u kantonu pa to ce bit Bosnjaci 95-100% sigurno.
Doboj je je jedino kritican kao grad za nase povratnike jer ce dole bit 70 Bosanaca upamtite ovo! Nazalost

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 17 feb 2013 11:07

Na ovom sad popisu.Mi ne smijemo da izgubimo Srebrenicu.Vrijeme jedino radi za nas na podrucju Brcko distrikta.U to nema dileme.Jer ova druga dva su negativna

Ostale slabe tacke su Velika Kladusa, ali i tamo ce biti vecina Bosnjaka.Tuzla, ali i Sarajevo.Ja se nadam da ce u Tuzli ici na preko 90%, ako bude ispod.Onih koji ce reci da su Bosnjaci.Bit ce losije za nas, jer opcina ima vise stanovnika

Odgovorite