Dodacu vampira za Jacka
Portal
Re: Portal
Ok smislicu nesto za logo u narednim danima. Mozda dodam i neku dzamiju tu.
Dodacu vampira za Jacka
i nekoliko islamskih smajlica.
Dodacu vampira za Jacka
Ako stvarno ne mozete bez crkve, neka makar bude sa munarom (Krajina stajl)

Gdje ovu brate iskopa, tebe treba poslati kod Osmanagica.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Nisu mi nešto ovi novi smajliji.
Najbolji su mi ovi na stranici 1/4.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Dodani novi smajlici
Ovaj je najjaci do sad

Ovaj je najjaci do sad
Sve poslije 1/1 ko ce to traziti....Na prvu treba dodati ove fensi smajlije....
....................
:Studyy:
:Studyy:Re: Portal
Vampir.Praljkovaca i onaj sto se udara cekicem u glavu.Sve poslije 1/1 ko ce to traziti....Na prvu treba dodati ove fensi smajlije....
Sto se tice ovog portala.Meni je najsmjesnije kako neki predano rade na mom imidzu.Naprimjer forum klixa ili Srbija x foruma
https://forum.klix.ba/idemo-bojkotovati ... s2950.html
Vidi se predano pisanje Covicevog padobranca ili Miloradovog.On se je lijepo uclanio 17 Januara i vec je poceo da pise protiv mene.Kako ''prikladno''.S tim da ja 10+ godina nisam pisao nista na forumu Sarajeva x ili sad klix.Onda se postavlja pitanje.Da li je u sustini nesto drugo,.Sto naravno i jeste,jer kome bi ja realno smetao na forumu gdje nisam nista napisao 10 tak godina
Sto se tice clanova i samo da kazem.Pa ovdje je mali milion clanova odstranjeno.Dosla mi je zadnja Milica.Izbrisao sam joj je korisnicko ime.Mozda je zena stvarno zeljela da pise nesto normalno ali kad vidis zadnjeg izbrisanog pacijenta 'Roki Brcko'' koji je predano spamao ovaj forum dok sam ja spavao.Onda se ne isplati.A na kraju ne zelim da naucim nista odatle
Toliko o onom da ja ganjam clanove i clanstvo.Mozda tu pad bude clanova vise.Neki ce se naljutiti ali sta.Pa kad je ovaj portal hakiran.Pola ljudi je otislo odavde,a meni je mjesec dana trebalo vremena.Da vratim portal i forum i sve ostalo.A odatle je proslo evo sad haman 8 godina.A evo tu sam 10.Pa sta mozes
Meni je clan samo sigurnost i da ne moze da se padne i obori sve ako i to padne da se brzo moze vratiti.A to za forum.Pa kad bude sve uradjeno kako treba.Nadam se da ce Misljen dodati sta na glavnoj stranici koja godinama nije osvjezavana
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Da li je ovaj broj članova koji stoji na dnu stranice nekakav realan broj ili ima i baniranih tu?Jack je napisao/la: ↑22 jan 2019 06:47
Sto se tice clanova i samo da kazem.Pa ovdje je mali milion clanova odstranjeno.Dosla mi je zadnja Milica.Izbrisao sam joj je korisnicko ime.Mozda je zena stvarno zeljela da pise nesto normalno ali kad vidis zadnjeg izbrisanog pacijenta 'Roki Brcko'' koji je predano spamao ovaj forum dok sam ja spavao.Onda se ne isplati.A na kraju ne zelim da naucim nista odatle
Toliko o onom da ja ganjam clanove i clanstvo.Mozda tu pad bude clanova vise.Neki ce se naljutiti ali sta.Pa kad je ovaj portal hakiran.Pola ljudi je otislo odavde,a meni je mjesec dana trebalo vremena.Da vratim portal i forum i sve ostalo.A odatle je proslo evo sad haman 8 godina.A evo tu sam 10.Pa sta mozes
Meni je clan samo sigurnost i da ne moze da se padne i obori sve ako i to padne da se brzo moze vratiti.A to za forum.Pa kad bude sve uradjeno kako treba.Nadam se da ce Misljen dodati sta na glavnoj stranici koja godinama nije osvjezavana
Vecina baniranih je i trajno odstranjena odavde.Broj je prilicno realan.S tim naravno da ovdje ne pise niti 1/10 od clanova ali tako je i po svim ''forumima''

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom

Ja bi i njega u 1 listu ako moze

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Iskreno se nadam da ce Misljen preko vikenda sad zavrsiti forum.Pa onda iduce sedmice da moze preci na portal.To sad sto je ostalo da se instalira

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Vidi i za taj mention bug.
Zasto je podloga citiranih postova tako siva sada?
I meni nisu bas najbolji, preveliki su.
@Misljen, dodaj ove smajlije:

Jednostavniji su i manje prostora uzimaju.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Ko ima problema pri ulasku na forum.Nek ovdje napisu primjedbe
Ps:Ako bih mogao da instaliras ovo sto je ostalo ove sedmice Misljen
Tako da iduce sedmice mozes okrenuti na glavnu stranicu dizajn ako treba dodati sta novo,poput backup everyday i sta jos.S glavne stranice tamo.I jos ako sta treba dodati.Ali mislio sam do kraja ove sedmice da se zavrsi to s forumom
Ps:Ako bih mogao da instaliras ovo sto je ostalo ove sedmice Misljen
Tako da iduce sedmice mozes okrenuti na glavnu stranicu dizajn ako treba dodati sta novo,poput backup everyday i sta jos.S glavne stranice tamo.I jos ako sta treba dodati.Ali mislio sam do kraja ove sedmice da se zavrsi to s forumom

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Zelim ponovo da podsjetim o potrebi otvaranja novog podforuma Namjenska industrija BiH i Oružane snage BiH na forumu POLITIKA
Takodjer bih predlozio da postavite forumasa @Meteor za moderatora podforuma, ako bi se toga prihvatio.
Takodjer bih predlozio da postavite forumasa @Meteor za moderatora podforuma, ako bi se toga prihvatio.
Super smajliji @Zmaj.

Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!