Mi nemamo koga izabrat. Isplatnije je prijavit se u šumskoj i glasat u sklopu ove inicijative.Jack je napisao/la:Albanci imaju 3 drzave
Bosnjaci imaju trecinu Bosne
Bagra samo zakon jaceg razumije.To im moramo dati, a ne spustati glavu i pricati, bit ce bolje.Pricamo vec 20 godina skoro, i stalno nas ponizavaju, a mi sutimo
Nismo izgubili rat, kad nam je nametnuto unistenje.Sigurno sacice katolickih terorista i skutora se ne bojimo
Nakon prvih 100 udara na Grude, oni ce se samo spakovati odatle.Zato, nema vise da mi sjedimo i sutimo, jer iduceg puta ce glava pasti
No, tako je to, kad smo izabrali za nekog ministra Radoncica.Ove godine ne ocekujem nista sem jos vise ponizavanja za Bosnjake.A, u 2014, ako slucajno izaberemo ove.Srecom nadam se da nece biti na vlasti previse
Onda zasluzujemo sve najgore
Mostar
Re: Mostar
Malo teze
Rak, Sipa, svi organi vlasti su u rukama cetnika.Imamo cetnika Muslimanskog imena Fahrudina.Znaci, ova inicijativa propada
To je tako, birali ste sami.
Ova godina moze da bude godina ponizavanja, vidis da se Nikolic slobodno secka po cetnitetu svakih par dana, a ne smije na Kosovu
U Ovoj godini jedino je moguce popis u Oktobru 2013, a ponizavanje Bosnjaka ce se i dalje nastaviti
I tako sve do izbora 2014.A, onda je do nas ako mi zelimo i fizicko unistenje, jer 2 godine ove bagre na vlasti je previse.A 4 je Muslimanistan i jos gore, jer tamo i idemo, ako izaberemo ponovo
Rak, Sipa, svi organi vlasti su u rukama cetnika.Imamo cetnika Muslimanskog imena Fahrudina.Znaci, ova inicijativa propada
Ova godina moze da bude godina ponizavanja, vidis da se Nikolic slobodno secka po cetnitetu svakih par dana, a ne smije na Kosovu
U Ovoj godini jedino je moguce popis u Oktobru 2013, a ponizavanje Bosnjaka ce se i dalje nastaviti
I tako sve do izbora 2014.A, onda je do nas ako mi zelimo i fizicko unistenje, jer 2 godine ove bagre na vlasti je previse.A 4 je Muslimanistan i jos gore, jer tamo i idemo, ako izaberemo ponovo
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

Ako mi imamo trecinu jednu onda i Albanci imaju 2 drzave i trecinu jedne.
Al koga izabrat? Lako je koga nećemo...Jack je napisao/la:Malo teze
Bravo. Glas u pederaciji je skoro bacen kad vidis koja sve govna se nude. Glas u cetnitetu vrijedi 100 glasova u pederaciji.Bosnjak je napisao/la: Mi nemamo koga izabrat. Isplatnije je prijavit se u šumskoj i glasat u sklopu ove inicijative.
Nisu toliko bitni glasovi, koliko je bitno da ljudi ne gledaju samo svoju guzicu i svoj interes VEĆ DA GLEDAJU DRUŠTVENI, NACIONALNI INTERES. U tome je sva suština. 
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
pa to je to.amkos je napisao/la:Nisu toliko bitni glasovi, koliko je bitno da ljudi ne gledaju samo svoju guzicu i svoj interes VEĆ DA GLEDAJU DRUŠTVENI, NACIONALNI INTERES. U tome je sva suština.
drustevni, nacionalni interes se bas brani glasom!
Ako imas nekog, ili vise od par osoba.Koji bi bili spremni da uloze pare u Mostar.Ima jos tu Srpske i Hrvatske zemlje uzeti.Bilo bi pravo superBOSNJAK-PRIJEPOLJE je napisao/la:Da ti se zgadi,sa kakvom bagrom dijelimo lijepu Bosnu. Pa još kažu da je Mostar njihov. Hahaha. Kako hajvanima nije jasno,da je nas dolje polovina i ne može nikako biti njihovo. Trenutno je zajedničko,nažalost. Ali polako,sabur. Kad se samo sjetim rušenja starog mosta,krv mi u žilama provri,da bi ih sve pobaco u Neretvu,majku im ustašku.
Jer nama treba finansijska inekcija posebno u Mostaru.Uzimanju njihove imovine, posebno vise

Klub Bošnjaka: Eksplozija u Mostaru čin terorizma
B. A. 17/01/2013 14:42:00
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/12588 ... rizma.html
MOSTAR - Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Grada Mostara održao je jučer proširenu sjednicu u Mostaru kako bi se informirao o dosadašnjim rezultatima istrage vezano za eksploziju koja se prije nekoliko dana dogodila ispred Gradske vijećnice u Mostaru.
Kako je priopćeno iz navedenog Kluba, sjednici su pored članova Kluba prisustvovali i predstavnici kordinacije boračkih udruženja te Muftija mostarski Hadži Seid ef. Smajkić.
Nakon iscrpne rasprave iskazano je nezadovoljstvo iznesenim kvalifikacijama od strane odgovornih dužnosnika Tužiteljstva i Ministarstva unutarnjih poslova, "koji aktiviranje eksplozivne naprave ispred gradske institucije i časnog spomenika žele okarakterizirati kao uznemiravanje javnosti, čime mu se želi i smanjiti rang nadležnosti istrage".
"Klub Bošnjaka podsjeća na činjenice da je eksplizvna naprava detonirala ispred zgrade Gradskog vijeća Grada Mostara i obilježja države Bosne i Hercegovine i da je stoga čin terorizma jer se radi o napadu na državu i njenu imovinu", navode u Klubu te odbijaju kvalifikaciju Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije kako ovo nije teroristički akt te kako nije potreban angažman sigurnosnih organa i službi s razine Federacije BiH i BiH.
Klub Bošnjaka zahtjeva da sve istražne postupke i radnje preuzmu i vode organi i institucije Federacije BiH i BiH, te navodi kako su organi MUP-a i Tužiteljstva HNŽ-a zbog umanjivanja ozbiljnosti i težine ovog nedjela izgubili njihovo povjerenje, navodi se u priopćenju.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Ćorić: Inzko preuzeo Mostar, asistira mu Bešlić
http://starmo.ba/mostars/item/13811-%C4 ... C4%87.html
Bošnjaci moramo biti budni 24 /7. Znamo dobro šta je cilj, ne budimo sada naivni.
http://starmo.ba/mostars/item/13811-%C4 ... C4%87.html
Bošnjaci moramo biti budni 24 /7. Znamo dobro šta je cilj, ne budimo sada naivni.
-
DrzavaBosna
- Član
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130122051
opet Bosnjaci meta katoliticki terorista izgleda sa smo postali najvece picke
umjesto da im vratimo za spomenik mi pozivamo na mir :zupe:
opet Bosnjaci meta katoliticki terorista izgleda sa smo postali najvece picke
žurba je ustašama..
Pohapsili bi te ljude u roku od odmah, tamo ustaše imaju monopol nad policijom. Otiđi ti sruši krst ako si hrabar.DrzavaBosna je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130122051
opet Bosnjaci meta katoliticki terorista izgleda sa smo postali najvece pickeumjesto da im vratimo za spomenik mi pozivamo na mir :zupe:
Ne treba trcati pred rudu. Ovakvi stavovi su apsolutno pogresni, historija je to pokazala. Mislim da smo, ako nista, to mogli uvidjeti iz tudjih gresaka. Prije svega, komsijskih.DrzavaBosna je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130122051
opet Bosnjaci meta katoliticki terorista izgleda sa smo postali najvece pickeumjesto da im vratimo za spomenik mi pozivamo na mir :zupe:
Pogledaj sta Albanci rade Srbima. Ko se vise zanima za Bosnu? Bosna neintersuje nikog. O na nije bila interesantna zapadu 1992 a i sada zaboli nekog nesto za Bosnom.mentalita je napisao/la:Ne treba trcati pred rudu. Ovakvi stavovi su apsolutno pogresni, historija je to pokazala. Mislim da smo, ako nista, to mogli uvidjeti iz tudjih gresaka. Prije svega, komsijskih.DrzavaBosna je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130122051
Sto ste tako pasivni i cekate uvijek da vam neko donese odluku, slobodu i pravo na koje imaju Bosnjaci.
I ove, sto bili se digli protiv terorizma ubijate u pojam. Uvijek ste isti ostali, tako ste pricali i '92 nece nas niko dirati, neda svijet, neda ovaj, neda onaj. Glava me zaboli od vas vise i vaseg kukanja.
A ti @DrzavaBosna nedopustaj ovim pacifistima i kukavicama da te spustaju, bori se za svoje i nedaj na sebe.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
I ti hajde fino uzmi bombu i sruši krst, nedaj na svoje. Lako je raspoređivat druge, niko neće u zatvor.
Koda će neko uhapsit Albanca sa Kosova ako sruši šta vlaško.
Koda će neko uhapsit Albanca sa Kosova ako sruši šta vlaško.
Aben onaj koji živi u Bosni razmišlja kako će naći posao, kako će prezivjeti sutra, narod nema vremena i živaca da se ovim stvarima bavi.
Lahko je pričati iz dijaspore, narod pokušava da se snađe, da radi nešto, ali ne ide to tako lahko. Meni je svaki čovjek koji živi u Bosni heroj jer kakvo je stanje danas , ovdje niko nebi trebao živjeti, kakav je ambijent za posao, nesigurnost na ulicama, nema podsticaja ekonomije, dosta problema razne vrste itd itd..
Lahko je pričati iz dijaspore i toplog ureda, ovdje je posao najveći i glavni problem. U tome je stvar.
Lahko je pričati iz dijaspore, narod pokušava da se snađe, da radi nešto, ali ne ide to tako lahko. Meni je svaki čovjek koji živi u Bosni heroj jer kakvo je stanje danas , ovdje niko nebi trebao živjeti, kakav je ambijent za posao, nesigurnost na ulicama, nema podsticaja ekonomije, dosta problema razne vrste itd itd..
Lahko je pričati iz dijaspore i toplog ureda, ovdje je posao najveći i glavni problem. U tome je stvar.
Zadnja izmjena: amkos, dana/u 22 jan 2013 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- noel malcolm
- Član
ABen kaže:
Pogledaj sta Albanci rade Srbima. Ko se vise zanima za Bosnu?
Bosna neintersuje nikog.
O na nije bila interesantna zapadu 1992 a i sada zaboli nekog nesto za Bosnom.
Sto ste tako pasivni i cekate uvijek da vam neko donese odluku, slobodu i pravo na koje imaju Bosnjaci.
I ove, sto bili se digli protiv terorizma ubijate u pojam.
Uvijek ste isti ostali, tako ste pricali i '92 nece nas niko dirati, neda svijet, neda ovaj, neda onaj.
Glava me zaboli od vas vise i vaseg kukanja.
Svaka ti čast bogami, lahko je negdje u inostranstvu sjediti ,mlatiti po tipkovnici
dok su ti roditelji sve obezbijedili i junačiti se kako bi ti uradio ovo ili ono,
a ako šta bude, ne bi ni prstom mrdnuo za nas koji ovdje živimo.
Ti misliš Bosna, to je otvaranje "all about" tema na Jackovom forumu,
o Bosanskoj Dubici i problemima zdravstva u Mostaru...
Dođi u BiH i počni živjeti ovdje pa nam dijeli savjete kako da se ponašamo.
Dođi u BiH pa nam svojim primjerom pokaži kako se trebamo ponašati.
U slučaju ponovnog rata ti bi sigurno došao ovdje i borio se sa nama, i branio naše porodice...
A te uvrede da te "glava zaboli od nas i našeg kukanja" uputi nekome drugome,
jer ih ti nisi dostojan izgovarati.
Vjerovatno si u inostranstvu i rođen i krajnje je drsko tako se ponašati prema nama koji živimo u BiH.
Bosna neintersuje nikog.
Uvijek ste isti ostali, tako ste pricali i '92 nece nas niko dirati, neda svijet, neda ovaj, neda onaj.
Svaka ti čast bogami, lahko je negdje u inostranstvu sjediti ,mlatiti po tipkovnici
dok su ti roditelji sve obezbijedili i junačiti se kako bi ti uradio ovo ili ono,
o Bosanskoj Dubici i problemima zdravstva u Mostaru...
U slučaju ponovnog rata ti bi sigurno došao ovdje i borio se sa nama, i branio naše porodice...
Vjerovatno si u inostranstvu i rođen i krajnje je drsko tako se ponašati prema nama koji živimo u BiH.
“Radimo kao da ce sto godina biti mir,
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
a spremajmo se kao da ce sutra biti rat!”/Povijest Bosne/Noela Malcolma:
http://www.camo.ch/povijestbih.htm
@Noel pocinjes ponovo jesti govna sa svojim ponasanjem. Neodgovaraj mi na moje poruke, jer neznas skim pricas. Nemam volje da ti psujem ponovo sve preko foruma, bez veze mi je to. Ovo ti drugi put govorim na vom forumu. Dok te nije bilo, nije bilo ni provociranja ni svade. Ako neznas napisati post a da neuvredis ili napadnes nekog nemoj pisati.noel malcolm je napisao/la:ABen kaže:
Bosna neintersuje nikog.
o Bosanskoj Dubici i problemima zdravstva u Mostaru...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi Bosnjaci vjerni Bosni