Imao sam puno stvari da uradim.Nisam zatvorio sto se bojim ustasha ili cetnika.Nek gledaju.Ovo je vrhunski forum s vrhunskim podatcima.Kazu mi da laziram podatke.Koje budale.Pa ja vecinu stvari ubacim javno na portal
Evo im za Srednjobosanski kanton.Vjerujem da ce katolici u Srednjoj Bosni do kraja ove decenije pasti na 40 000.Ako to nije nestanak?Ja ne znam sta jeste
To je ovdje.Kako sam sve stvari zavrsio.Otvoren je forum.Daleko i gluho bilo da me se dotice sto par pijanih vlaha misli o mom radu.Njihovi objavljeni radovi su na onom smijesnom KOKODA kukuriku forumu vlaskom Herceg Sumskom.Administrator zivi u Becu.Toliko o ''Mostaru''
https://www.bosanskehistorije.com/geogr ... ovne-skole
Katolici su zavrsili svoj zivotni put u Srednjoj Bosni.Pa prije 10 godina imao si preko 80 000 katolika tacnije s kraja 2011 godine.Ako ih je prosle godine bilo 56 500 u Srednjobosanskom kantonu.Tacno 10 godina od tog datuma.Broj pada na ispod 55 000 katolika.To ti crkva kaze.To ti kaze broj rodjenih.To ti kaze broj prvacica
Ko misli da ja skrivam podatke.Taj je blesavi vlah s Skutorije.Pametni katolik s 2 grama mozga vidi koliko je sati
A moje laziranje i sve.To dodje s informacija i podatcima.Za razliku od nekih