http://www.bosanskehistorije.com/etimol ... etu-hodziu
U Bodybulildingu
Pomozite porodici Fikreta Hodzica
Fikretova porodica je trenutno u teskoj materijalnoj situaciji. Ukoliko ste u mogucnosti i zelite pomoci, javite se na mail
[email protected].
Hvala unaprijed. Satko Mujagic
Fikret Hodzic 15 puta prvak bivse Jugoslavije
Fikret Hodzic 15 puta prvak bivse Jugoslavije
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.
Re: Fikret Hodzic 15 puta prvak bivse Jugoslavije
Ja sam spremit donirat 15 eu.
Dole naveden mail nije u funkciji ili se varam!?
Dole naveden mail nije u funkciji ili se varam!?
Ako mail ne radi.Onda cu ga ja locirati
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Dobijo sam povratni mail.
Selam,
ova akcija je zavrsena, ali nije problem da se donira jos 15, zasto ne.
ja jedino ne mogu u skorije vrijeme prebaciti taj novac do Suade, a mislim da se moze i njoj direktno poslati; ima negdje na internetu broj
selam
Tako da smo tu malo zakasnili.Odgovorio sam.Da sam ponosan sto ljudi misle o toj porodici,i da ce mojih predvidzenih 15 eura dobiti neka druga porodica.Nije jim bila nafaka.Ili da nadzemo Suadin ziro racun ili da se nadze druga porodica jer je ova izgleda vec dobila financijsku injekciju!?!
Selam,
ova akcija je zavrsena, ali nije problem da se donira jos 15, zasto ne.
ja jedino ne mogu u skorije vrijeme prebaciti taj novac do Suade, a mislim da se moze i njoj direktno poslati; ima negdje na internetu broj
selam
Tako da smo tu malo zakasnili.Odgovorio sam.Da sam ponosan sto ljudi misle o toj porodici,i da ce mojih predvidzenih 15 eura dobiti neka druga porodica.Nije jim bila nafaka.Ili da nadzemo Suadin ziro racun ili da se nadze druga porodica jer je ova izgleda vec dobila financijsku injekciju!?!
Taj covjek nema ulicu u Sarajevu,a bio 15 puta prvak u body buildingu bivse Jugoslavije,ostanovio je sport Body Buldinga na podrucju Bosne i Hercegovine
Ali ima ulicu u Sarajevu.Adelina Irbi.Koja je Bosanske Muslimane za zivota zvala psima
To je sramota
Svaki grad bi trebao da ima ulicu tog velikana,a danas je taj covjek zaboravljen
Ali ima ulicu u Sarajevu.Adelina Irbi.Koja je Bosanske Muslimane za zivota zvala psima
To je sramota
Svaki grad bi trebao da ima ulicu tog velikana,a danas je taj covjek zaboravljen