Bez Komentara cestitki.zelja I pozdrava
Ako se ja odlucim da napravim mapu tj dadnem podatke tako ce biti
Bez rudnika hidroelektrana I ostalih trica
Moderator/ica: Drina
Bez Komentara cestitki.zelja I pozdrava
Ja takve mape pravim svake 3-5 godina tako nece biti.Ali bit ce jedna ako budem ziv za 2025 godinuGracanlija1 je napisao/la: ↑22 sep 2024 20:57 Pozdrav, jel ima informacija o demografskoj mapi BiH za 2024.?
Na forumu kamenko-kremenko treba ti kisobran koliko laprdaju i pljuju.Nisam vidio gomilu neorganizovanih,neartikulisanih kretenoida.Treba ti dobar kisobran jedino tamoSahbaz je napisao/la: ↑22 sep 2024 22:04 Na ovom forumu i portalu možeš pronaći desetine najkvalitetnijih i najtačnijih mapa koje obrađuju razne teme od broja prvačića, jezika nastavnog plana tih prvačića, broja katolika, mape Brčkog, Mostara, i tako dalje, i tako dalje.
Zarovi se u teme vezane za mape i vidjećeš i naučićeš mnogo više od pukih mjesnih zajednica obojanih u tri boje.
Živ bio i dobrodošao.
I bit ce sad popis Crne Gore za 3 sedmice.Srecom nece biti za 3 mjeseca pa cu nekako i izdrzati cekanje tih podataka.Kad nadjem nesto podataka.Napravi se i mapa.Vidi pod vjerska mapa Podgorice.Mozda sam mogao i vise ali i ovo je solidnoSahbaz je napisao/la: ↑22 sep 2024 22:04 Na ovom forumu i portalu možeš pronaći desetine najkvalitetnijih i najtačnijih mapa koje obrađuju razne teme od broja prvačića, jezika nastavnog plana tih prvačića, broja katolika, mape Brčkog, Mostara, i tako dalje, i tako dalje.
Zarovi se u teme vezane za mape i vidjećeš i naučićeš mnogo više od pukih mjesnih zajednica obojanih u tri boje.
Živ bio i dobrodošao.
Pise novi kolac.Za godinu dana si napisao 7 komentara.Nisi mi finansijski pomogao da si napisao svakog dana 7 postova.Nekako bi biloGracanlija1 je napisao/la: ↑22 sep 2024 20:57 Pozdrav, jel ima informacija o demografskoj mapi BiH za 2024.?
Jack je napisao/la: ↑23 sep 2024 07:04Pise novi kolac.Za godinu dana si napisao 7 komentara.Nisi mi finansijski pomogao da si napisao svakog dana 7 postova.Nekako bi biloGracanlija1 je napisao/la: ↑22 sep 2024 20:57 Pozdrav, jel ima informacija o demografskoj mapi BiH za 2024.?
Odsad nemaju novi kolaci pravo za upite i sve to.Cuj sta je to
Uredu u međuvremenu ću poraditi na aktivnosti
Odzak I Stolac od 2000 do 5000 katolika
Stanje bi bilo jos gore kad bih gledao gradove s preko 20 000 stanovnika danas
Ovo je moja greska nisam vidio te opstine pa prepravi takvo sta