Trazim knjigu
Trazim knjigu
Selam
svi koji traze neke knjige online ili za kupovinu mogu to postaviti ovdje.
svi koji traze neke knjige online ili za kupovinu mogu to postaviti ovdje.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Re: Trazim knjigu
Trazim knjige o geografiji Bosne (planine, rijeke, jezere i drugo) na bosnaskom, njemacko m ili engleskom. Skolske ili za fakultete a mogu i druge. Najdraze bi mi bilo kad bi bile e-knjige ali moze i nove ili polovne za kupovinu.
Hvala svima unaprijed.
Hvala svima unaprijed.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
"Sidzil cernickog kadije"
Postavi molim te link ili gdje mogu da je nadem.Jakub je napisao/la:"Sidzil cernickog kadije"
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Skonto sam i ja kasnije, ali mi bi mrsko brisati moj post.Jakub je napisao/la:Ja je TRAZIM,jarane!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Re: Raja znacenje
OVO JE OFFTOPIC,
Ako netko ima pdf knjige Kreševljaković Korkut, Travnik u prošlosti, molila bih da mi kopira poveznicu.
Stranica i forum su odlični.
Puno pozdrava iz Hrvatske!

Ako netko ima pdf knjige Kreševljaković Korkut, Travnik u prošlosti, molila bih da mi kopira poveznicu.
Stranica i forum su odlični.

Puno pozdrava iz Hrvatske!
Re: Raja znacenje
http://www.bosanskehistorije.com/e-bibl ... akovic-pdf
Nazalost ja sam imao tu knjigu nekad
Ovih dana cu se sresti s autorom koji je skenirao tu knjigu pa cu ga upitati ima li tu knjigu.Nazalost onaj kreten iz megauploada.com.Me je kostao par desetina knjiga

Nazalost ja sam imao tu knjigu nekad
Ovih dana cu se sresti s autorom koji je skenirao tu knjigu pa cu ga upitati ima li tu knjigu.Nazalost onaj kreten iz megauploada.com.Me je kostao par desetina knjiga

“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.

Ovdje ima nešto o zemljopisu Bosne:
1) Vjekoslav Klaić, Podatci o zemljopisu i poviesti Bosne (http://www.matica.hr/media/pdf_knjige/9 ... 2%20wm.pdf)
2) Jukić, Zemljopis i poviestnica Bosne (http://books.google.hr/books/download/Z ... %26hl%3Den)
3) Ami Boue, La Turqie d'Europe, Partie de géographie, de géologie et d'histoire naturelle (http://books.google.hr/books/download/P ... %26hl%3Den)
AKO NETKO IMA U PDF-U KNJIGU KREŠEVLJAKOVIĆ, KORKUT: TRAVNIK U PROŠLOSTI, NEKA MI POŠALJE NA MAIL: [email protected]
Hvala!
1) Vjekoslav Klaić, Podatci o zemljopisu i poviesti Bosne (http://www.matica.hr/media/pdf_knjige/9 ... 2%20wm.pdf)
2) Jukić, Zemljopis i poviestnica Bosne (http://books.google.hr/books/download/Z ... %26hl%3Den)
3) Ami Boue, La Turqie d'Europe, Partie de géographie, de géologie et d'histoire naturelle (http://books.google.hr/books/download/P ... %26hl%3Den)
AKO NETKO IMA U PDF-U KNJIGU KREŠEVLJAKOVIĆ, KORKUT: TRAVNIK U PROŠLOSTI, NEKA MI POŠALJE NA MAIL: [email protected]
Hvala!

Jukica sam ja skenirao.Ne moras mi dati link CRO STRANICE
Radosa ima u Podvlasickim selima kao i u Livnu
Imam dobru i losu vijest za tebe
Losa vijest je da mi je internet konekcija sranje.To je lose za tebe jer ne mogu uploadirati ovaj fajl
Dobra vijest je da sam dobio trazenu knjigu.
Poslat cu ti na datum 31/10/2013
Strpi se malo
Ti meni posalji komsinicu usput.Da se trejdamo

Radosa ima u Podvlasickim selima kao i u Livnu
Imam dobru i losu vijest za tebe
Losa vijest je da mi je internet konekcija sranje.To je lose za tebe jer ne mogu uploadirati ovaj fajl
Dobra vijest je da sam dobio trazenu knjigu.
Poslat cu ti na datum 31/10/2013
Strpi se malo
Ti meni posalji komsinicu usput.Da se trejdamo

“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash

ok. Strpit ću se.. Koju komšinicu za trejdanje bi želio?
Nisu Podvlašićka sela ni Livno nego Duvno (Seonica).
Nisu Podvlašićka sela ni Livno nego Duvno (Seonica).
Internet konekcija mi je losa.I to je jednostavno sad nemoguce da uradim.Trenutno sam u Bosni ali kad dodjem u Ameriku.Uploadovat cu doticnu knjigu.
Navrati na forum znaci 31 Oktobra jer ipak vjerujem da si dosla zbog te knjige a ne statistike pa cak i ''opce povijesti''
Navrati na forum znaci 31 Oktobra jer ipak vjerujem da si dosla zbog te knjige a ne statistike pa cak i ''opce povijesti''

Poslao sam vasu e-mail adresu osobi koja mi je poslala link.Tako ako vam on posalje jos bolje za vas

Dobila knjigu od Fadila. Hvala i pozdrav!
Ruža
Ruža
-
- Novi kolač
Zanima me ima li ko "Bosanski glasnik" (Bosnischer Bote)? Casopis, u funkciji sluzbenog glasnika, je izlazio od 1897-1918. Svako izdanje je stampano na latinici, cirilici i na nemackom jeziku. Izuzetno vazan istorijski dokument za ovaj period istorije BiH.
Izuzetno vazan dokument o tom istorijskom periodu. Za sve koji se bave tim periodom neprocenljivo vredan izvor podataka.
Narodna Biblioteka Austije u Becu ima jedan primerak Bosnischer Bote : Universal-Hand- u. Adressbuch für Bosnien-Hercegovina : Bosanski glasnik
Sarajevo ;1897 - 1918.
Adresa je
Österreichische Nationalbibliothek
Josefsplatz 1
Postfach 25
1015 Wien
Tel.: (+43 1) 534 10
Ima li ko u Becu ko bi mogao skenirati ovu knjigu?
Izuzetno vazan dokument o tom istorijskom periodu. Za sve koji se bave tim periodom neprocenljivo vredan izvor podataka.
Narodna Biblioteka Austije u Becu ima jedan primerak Bosnischer Bote : Universal-Hand- u. Adressbuch für Bosnien-Hercegovina : Bosanski glasnik
Sarajevo ;1897 - 1918.
Adresa je
Österreichische Nationalbibliothek
Josefsplatz 1
Postfach 25
1015 Wien
Tel.: (+43 1) 534 10
Ima li ko u Becu ko bi mogao skenirati ovu knjigu?
Pozdrav, vidio sam da imate knjigu Podveležje i podvelešci-Tvrtko Kanaet, pa me zanima kako se može doći do te knjige,ima li se igdje kupiti???
Probaj antikvarnicu.Uostalom nije vazno.Ako je imas citati online nisi puno propustio

Antikvarnicu??? Ma volio bih da je barem mogu izkopirati ili isprintati sa neta ali u čitljivoj verziji. Nadam se da mi možeš pomoći...
Ne, ne mogu ti pomoci.Ipak dovoljno je sto imas knjigu za citanjesedinjo je napisao/la:Antikvarnicu??? Ma volio bih da je barem mogu izkopirati ili isprintati sa neta ali u čitljivoj verziji. Nadam se da mi možeš pomoći...

Znači ne znaš gdje se može nabaviti knjiga, gdja ste vi nabavili ovaj primjerak što je postavljen za čitanje???