☑ Pravila foruma i savjeti

500+ mapa u 20 godina

Moderator/ica: Drina

Jack
Administrator

500+ mapa u 20 godina

Post Postao/la Jack » 26 sep 2024 13:03

Objavljeni.Prva mapa davne ili 2003 ili 2004.Neke mape su jos tu iz 2006 godine.Ove godine sam zavrsio s mapama,sem popisa Crne Gore.Mislim nema smisla

Dosta od mene
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash
Never had i imagined living without you Angelene :(
Mnogi su mrtvi već davno prije svoje smrti možda su baš takvi i najsrećniji.

Jack
Administrator

Re: 500+ mapa u 20 godina

Post Postao/la Jack » 26 sep 2024 13:46

Engleska wikipedia postavlja moje mape.Pametnom dosta.Tzv Ustaska wikipedija niko ne cita.Danas se gledaju strani jezici.A kad zvanicno veliki google kaze da demografske mape tvoje su tacne.Onda je jasno

Budala moze da ode procitati koji komentara kretenoidnog ustaskog isprdka s herceg Sumske i Poskoka.Ali pametan covjek,skolovan.On ce na Englesku wikipediju

Morat cu poceti da objavljujem mape na Engleskom da pojacam dotok informacija za strance.Tja mic po mic.I idemo dalje

Cak mi email posla jedan Turcin kaze da je iz Antalije,da je poogledao mapu moju i jos na nekom Turskom Engleskom mi rekao hvala
You are welcome

For i.I alone,i am ayatollah of demography.My maps are all over the web
Yours are on Cro Wikipedija
Sala jel

Mislite da se zezam

demografska mapa bosnjaci

Ukucajte to u google.I prva dolazi odmah moja mapa.I to koju sam napravio prije 20 godina

Idite dalje

https://www.google.com/search?client=fi ... =845&dpr=1

Dominacija.Ja vam dodjem Real Madrid statistike

Dominacija u svakom pogledu.Ko zeli da se informise od Malezije do Tanzanije.Ne racunam smijesnu drzavu Hrvatsku s kamenjarcima.Pricam vam o svijetu

On gleda u moje mape.I divi se mom geniju.Kaze u sebi

Oh my god.This guy is incredible

Yes i am my brother.Yes i am

https://www.google.com/search?client=fi ... gLegQIExAB

Opet dominiram.Pa,sta je ovo

Mome geniju se i google cudi.Sve kopira od genijalca.i ljudi iz Kuala Lumpura i Antalije mi cestitajju na mapama.Jebe mi se sta misli o meni Jozo Pecirep i tamo neki Ivo iz Splita.Gleda se sta i ko gleda u tvoje mape

Moram da pojacam s mapama
“Money can’t buy back your youth when you’re old, a friend when you’re lonely, or peace to your soul.” Johnny Cash

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 okt 2024 19:28

Nije jednostavno.Ako se budem osjecao i budem imao podatke.Bit ce mapa.Za neke sugestije oko mapa.Manite se tog.I ovo je dosta
Nadam se da cemo imati mape Crne Gore sad za par dana kad dodju rezultati popisa

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 07 okt 2024 01:18

Zašto ne napišeš i izdaš knjigu o Demografiji Bošnjaka 1991-2024? Imaš toliko materijala kojeg niko drugi nema. Sakupi sve svoje podatke, iskoristi chatgpt da ti to sve što imaš napiše tečno i bez gramatičkih grešaka - vrlo je lako - za minut to uradi. A znam da ne voliš to da radiš - pa eto sad može AI to uradit za tebe. I izdaj elektronsku verziju. I zaradit ćeš pare. Ja ću prvi kupit.
Samo BiH.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 07 okt 2024 01:21

$$$ svi traze pare ako nisi u politici ili stranci
Posebno oko izdavanja knjige

Mene vise pogadja da u Srebrenici s oko 65% osnovaca Bosnjaka I 70% ➕️ prvačića cetnik je ponovo nacelnik opstine

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 07 okt 2024 01:33

Jack je napisao/la: 07 okt 2024 01:21 $$$ svi traze pare ako nisi u politici ili stranci
Posebno oko izdavanja knjige

Mene vise pogadja da u Srebrenici s oko 65% osnovaca Bosnjaka I 70% ➕️ prvačića cetnik je ponovo nacelnik opstine
Okani se BH izdavača. Izdaj knjigu u SAD. To košta $2000-4000 a možeš i za 1000 ali ćeš te pare zaradit nazad prilično brzo. Plus možeš izdati i nas Engleskom i na Bosanskom. Opet kažem chatgpt ili perplexity.ai su sajtovi koji bukvalno mogu uzet sav materijal tvoj, i sastavit ti knjigu za 5 min. Prevedu na engleski i bosanski i izdaš sam.
Samo BiH.

Odgovorite