Vidiš, meni je ovaj tvoj stav simpatičan i sve ali ja jednostavno sebe ne mogu natjerati da zavolim "Bošnjake" profila Damir Nikšić, Kazaz i slične. Čak ih i ne smatram Bošnjacima a prilično sam siguran da ni oni sami sebe ne smatraju. Za mene je bitno da je neko politički Bošnjak prije svega. Imao sam jednog jarana koji je otišao poslovno u Zagreb i tu živio tri mjeseca, za tri mjeseca je počeo pričati kao purger sa njemačkim prezimenom. Meni se takvi ljudi gade.BosnjakizDoboja299+ je napisao/la: ↑11 mar 2019 13:32 Praktikujem Islam medjutim drazi mi je Bosnjak ateista nego tamo neki afrikanac musliman. Jednostavno svim Bosnjacima prioritet mora biti njegov brat - komsija Bosnjak, pitanje vjere i praktikovanja je sasvim irelevantno.
Bošnjačka strategija
Re: Bošnjačka strategija
Zašto onda toliko guranje Islama kao nečeg idealnog i savršenog? Ne smijemo zaboraviti ko smo mi Bošnjaci, ko smo bili prije tog Islama.
Islam, kao i svaka religija treba biti nešto maksimalno intimno, a država kojoj težimo treba biti maksimalno sekularna. Ipak smo mi jedan EUROPSKI NAROD.
Islam, kao i svaka religija treba biti nešto maksimalno intimno, a država kojoj težimo treba biti maksimalno sekularna. Ipak smo mi jedan EUROPSKI NAROD.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
Zato što je islam superiorniji sistem etike od bilo čega ponuđenog, pogotovo u okolnostima u kojima se mi nalazimo. Ako nema tradicionalnog morala onda će se taj vakum popuniti sekularnim ideologijama, u tom slučaju se nemojte puno ibretiti kada vam šćera sutra dovede vlašinu u kuću ili ako je zateknete kako se tuca sa dobermanom. Da smo bili muslimani kako treba ne bismo sad bili u ovim govnima.ButtersTM je napisao/la: ↑11 mar 2019 15:32 Zašto onda toliko guranje Islama kao nečeg idealnog i savršenog? Ne smijemo zaboraviti ko smo mi Bošnjaci, ko smo bili prije tog Islama.
Po tebi ispada ako mi prakticiramo svoju vjeru da nismo europski narod. Islam bi trebalo prikriti jel tako? A organizirati božićni market u Sarajevu ili otići na polnoćku sa dobrom starom rajom.
Zato sto totalna drustvena liberalizacija znaci moralna propast i demografski nestanak.ButtersTM je napisao/la: ↑11 mar 2019 15:32 Zašto onda toliko guranje Islama kao nečeg idealnog i savršenog? Ne smijemo zaboraviti ko smo mi Bošnjaci, ko smo bili prije tog Islama.
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant
- BosnjackaHercegovina
- Član
Jedan od razloga.Zmaj je napisao/la: ↑11 mar 2019 16:43Zato sto totalna drustvena liberalizacija znaci moralna propast i demografski nestanak.ButtersTM je napisao/la: ↑11 mar 2019 15:32 Zašto onda toliko guranje Islama kao nečeg idealnog i savršenog? Ne smijemo zaboraviti ko smo mi Bošnjaci, ko smo bili prije tog Islama.
Ostali razlozi ukljucuju i to sto se u Islamu covjek nauci osjecati sretnim i sa manje i sa vise, zato jer te Islam trenira (ne uci, nego nego trenira treningom, kao sto su namazi, ucenje Kurana, post, zekat itd) da dunjaluk uopste nije bitan i da nije vazno jeli imas zadnji Iphone ili onaj prvi ili ga nemas nikako. Nego te uci da vrijednujes ono sto je bitno, kao sto je postenje, iskrenost, dobrota, pamet, mudrost, umijece, sposobnost, pozitivni mentalni sklop koji se uci vjerom u Boga (sto samo po sebi dovodi vjeru u sebe i svoje mogucnosti), da postujes i stvaras jake radne navike, a ne da mislis samo kolika ti je plata, i hoces li kupit diplomu ili ces nekoga cijeniti samo po njegovom statusu (bio on tutkum ili genije, dobar ili los, prav ili kriv). Usput, Islam te tjera i da mislis kako je tvom komsiji, da li ima da pojede, kako je tvojoj zajednici, da li nekoga nesto tisti ili boli, mozes li pomoci, mozes li biti koristan clan zajednice - sto je nesto sto te materijalno-potrosacko drustvo uopste ne tjera da razmisljas niti te trenira u tom pogledu. Sve su to stvari koje iziskuju trening - isto kao sto misici i tjelesna masa iziskuje trening da bi bio brzi, jaci, cvrsci, isto kao sto vjezbanje matematike je trening da bi bolje radio matematiku ili fiziku ili sta god - ista je stvar i sa moralom i ispravnim mentalnim sklopom. Islam pruza program za svakodnevni moralni trening (da se 5 puta dnevno podsjetis da moras da napredujes i da budes sto bolji), podsjeca te da je do Allaha hoces li imat nafaku i kakvu (i da ne strahujes da imas dijete pa da cekas do 45 da bi izgradio kucu i imao 4 auta da bi "priustio" jedno dijete) - nego te uci da to mozes imati i kad ti je 22 i da se ne bojis "rizika" jer "rizik" ne postoji - postoji samo tvoj trud i Bozja volja - a to razmisljanje stvara hrabrost koju materijalno-potrosacko drustvo ne pruza i ne trenira nikoga da postigne.
Islam je po meni isto kao kad imas 2 momka od 15 godina, i prvi je prirodno jaci, cvrsci i snazniji od drugog, a drugi slabasan i krhak i nekako jadan, pa ovaj drugi ode u teretanu i svaki dan trenira i nakon 10 godina nabije 35kg misica i moze ovog prvog u zubima nositi. To ti je od prilike kako ja vidim Islam - pruza ti trening da pocnes ispravno razmisljati o zivotu i da budes bolja osoba. Ovo sto mi danas imamo - svi nasi problemi, na primjer: manjak nacionalne svijesti, manjak zelje da se suprostavimo korupciji i korumpiranim uhljebima u vlasti, manjak zelje i snage da protestujemo pred kladionicama jer ne placaju porez drzavi a sire zlo po Bosnjackim kucama, manjak zelje da se okrenemo od Klixa, Avaza i ostalih medija koji su 1000 puta uhvaceni u lazi i koji otvoreno sire svoju propagandu, manjak vjere u sebe i u Boga pa da se cesce otisnemo i napravimo start-up i probamo napraviti biznis i razviti nesto novo, to jest da pomognemo sami sebi (jer ti osim Allaha niko i ne treba) - to je sve zato sto nemamo treninga, upravo onog treninga kojeg Islam pruza da bi bili jaci i uspjesniji, ali i bolji i posteniji ljudi i korisni sebi i ljudima oko sebe.
A slozit ces se, vjerujem, da upravo to fali Bosnjacima.
To su neki od razloga - ima ih jos.
Samo BiH.
- BosnjakizDoboja299+
- Član
Jedina religija koja je ostala zilava na liberalizam, protestanti, katolici i pravoslavci uopste ne prate biblijske zapise i u potpunosti je zanemaruju, pogotovo protestanti.
Danas se vodi jedna jedina bitka i to ce biti sve ociglednije kako vrijeme bude prolazilo a to je borba globalizacije / zapada protiv islama. Dodatni problem je sto se muslimani nisu stopili tj asimilirali u zapadnim zemljama i to poslije duzeg perioda, zemlje poput: Holandije (Marokanci), Francuska (Afrikanci), Njemacka(Turci). Asimilacija muslimana se desava samo medju muslimanskom vecinom, poput Grckih, Armenskih, Bosnjackih muslimana u Turskoj.
Da ne spominjem koliko Islam promovise natalitet, porodicu i poligamiju. Da pratimo 30% od ovog Bosnjaci bi bili do Dalmacije,
Danas se vodi jedna jedina bitka i to ce biti sve ociglednije kako vrijeme bude prolazilo a to je borba globalizacije / zapada protiv islama. Dodatni problem je sto se muslimani nisu stopili tj asimilirali u zapadnim zemljama i to poslije duzeg perioda, zemlje poput: Holandije (Marokanci), Francuska (Afrikanci), Njemacka(Turci). Asimilacija muslimana se desava samo medju muslimanskom vecinom, poput Grckih, Armenskih, Bosnjackih muslimana u Turskoj.
Da ne spominjem koliko Islam promovise natalitet, porodicu i poligamiju. Da pratimo 30% od ovog Bosnjaci bi bili do Dalmacije,
Sekularna Bosnjacka Bosna 
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
"Cuvajte i ocuvajte svoju naciju i ime Bosnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem" - Alija Izetbegovic
AferimBosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑11 mar 2019 17:04
Jedan od razloga.
Ostali razlozi ukljucuju i to sto se u Islamu covjek nauci osjecati sretnim i sa manje i sa vise, zato jer te Islam trenira (ne uci, nego nego trenira treningom, kao sto su namazi, ucenje Kurana, post, zekat itd) da dunjaluk uopste nije bitan i da nije vazno jeli imas zadnji Iphone ili onaj prvi ili ga nemas nikako. Nego te uci da vrijednujes ono sto je bitno, kao sto je postenje, iskrenost, dobrota, pamet, mudrost, umijece, sposobnost, pozitivni mentalni sklop koji se uci vjerom u Boga (sto samo po sebi dovodi vjeru u sebe i svoje mogucnosti), da postujes i stvaras jake radne navike, a ne da mislis samo kolika ti je plata, i hoces li kupit diplomu ili ces nekoga cijeniti samo po njegovom statusu (bio on tutkum ili genije, dobar ili los, prav ili kriv). Usput, Islam te tjera i da mislis kako je tvom komsiji, da li ima da pojede, kako je tvojoj zajednici, da li nekoga nesto tisti ili boli, mozes li pomoci, mozes li biti koristan clan zajednice - sto je nesto sto te materijalno-potrosacko drustvo uopste ne tjera da razmisljas niti te trenira u tom pogledu. Sve su to stvari koje iziskuju trening - isto kao sto misici i tjelesna masa iziskuje trening da bi bio brzi, jaci, cvrsci, isto kao sto vjezbanje matematike je trening da bi bolje radio matematiku ili fiziku ili sta god - ista je stvar i sa moralom i ispravnim mentalnim sklopom. Islam pruza program za svakodnevni moralni trening (da se 5 puta dnevno podsjetis da moras da napredujes i da budes sto bolji), podsjeca te da je do Allaha hoces li imat nafaku i kakvu (i da ne strahujes da imas dijete pa da cekas do 45 da bi izgradio kucu i imao 4 auta da bi "priustio" jedno dijete) - nego te uci da to mozes imati i kad ti je 22 i da se ne bojis "rizika" jer "rizik" ne postoji - postoji samo tvoj trud i Bozja volja - a to razmisljanje stvara hrabrost koju materijalno-potrosacko drustvo ne pruza i ne trenira nikoga da postigne.
Islam je po meni isto kao kad imas 2 momka od 15 godina, i prvi je prirodno jaci, cvrsci i snazniji od drugog, a drugi slabasan i krhak i nekako jadan, pa ovaj drugi ode u teretanu i svaki dan trenira i nakon 10 godina nabije 35kg misica i moze ovog prvog u zubima nositi. To ti je od prilike kako ja vidim Islam - pruza ti trening da pocnes ispravno razmisljati o zivotu i da budes bolja osoba. Ovo sto mi danas imamo - svi nasi problemi, na primjer: manjak nacionalne svijesti, manjak zelje da se suprostavimo korupciji i korumpiranim uhljebima u vlasti, manjak zelje i snage da protestujemo pred kladionicama jer ne placaju porez drzavi a sire zlo po Bosnjackim kucama, manjak zelje da se okrenemo od Klixa, Avaza i ostalih medija koji su 1000 puta uhvaceni u lazi i koji otvoreno sire svoju propagandu, manjak vjere u sebe i u Boga pa da se cesce otisnemo i napravimo start-up i probamo napraviti biznis i razviti nesto novo, to jest da pomognemo sami sebi (jer ti osim Allaha niko i ne treba) - to je sve zato sto nemamo treninga, upravo onog treninga kojeg Islam pruza da bi bili jaci i uspjesniji, ali i bolji i posteniji ljudi i korisni sebi i ljudima oko sebe.
A slozit ces se, vjerujem, da upravo to fali Bosnjacima.
To su neki od razloga - ima ih jos.
Najgore je lose drustvo jer prvo ti lose drustvo razvuce pamet i ubije u pojam. Koliko god se covjek trudio tesko ce imati neki napredak pored loseg drustva ! Evo uzmi samo medije i kljukanje propagandom sa Avaza, onih Simica iz Sarajeva, FaceTV i dovodjenja olosa u emisije i kako mediji dresiraju narodne mase...Spominjes primjer sa momkom, a zamisli sad da tog slabasnog sistematski u kontinuitetu u pojam ubijaju i demotivise lose drustvo/okolina/lazni prijatelji/disfunkcionalna porodica...Pitanje je koliko bi on bio uporan u svojem naumu da trenira 10 godina i da bude nesto od njega.
....................
:Studyy:
:Studyy:Re: Bošnjačka strategija
Dijelom tacno.Pogledaj medijsku paznju koja se daje trecerazrednim debilima koji ne znaju ama bas nista,a sposobniji su jos za gore.I cak loseri koji su bili kandidati za jednu Sarajevsku opstinu.Sta mislis kad bi se po medijima dala promocija onog sto ja radimEvo uzmi samo medije i kljukanje propagandom sa Avaza, onih Simica iz Sarajeva, FaceTV i dovodjenja olosa u emisije i kako mediji dresiraju narodne mase...Spominjes primjer sa momkom, a zamisli sad da tog slabasnog sistematski u kontinuitetu u pojam ubijaju i demotivise lose drustvo/okolina/lazni prijatelji/disfunkcionalna porodica...Pitanje je koliko bi on bio uporan u svojem naumu da trenira 10 godina i da bude nesto od njega.
'
Ne samo je glavno da ljudi poput mene dobiju cascenje epitetima tipa:Psihopata,kreten,manijak,islamski ekstremista,pacenik,budala.U isto vrijeme pametni su ljudi koji drze medije,koji od Bosnjaka prave ovcu i koji dozvoljavaju svaku vrstu medijske blokade spram jednih ljudi u korist drugih.Pa dovoljno je reci da P.K predratni novinar Jutela je danas sef jedne njihove stranke.Pogledaj komentare koje se namecu pogledaj angazovanje tzv Pro-Bosanaca,Nista,ama bas nista od njih.Strategije jos manje a njima je svejedno i da granica Srbije bude na Vracama sutra koliko se angazuju za povratak Bosnjaka ili pomoc
Samo onog dana kad bih ja sutra nestao,kad bih umro.Daleko bi se osjetilo manje po medijima ono sto ja radim.Demografski ih razvalim,ostavim ih u cudi,razbijem im lazi katolicke crkve.Sta radi druga strana.Napada mene.Sta radi taj isti krmetnjak.Napada mene i prenosi vijesti s Srne
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Gostujući u emisiji Dobar dan BiH, Nihad Aličković iz pokreta AntiDayton govorio je stanju u zemlji, naciji, patriotima i antipatriotima. Ovo je prilika u kojoj je Aličković najavio prvu samostalnu tribinu pod nazivom „Patriotizam, jučer, danas, sutra“ koja će biti održana u petak. Više u videozapisu.
Beretta je napisao/la: ↑10 mar 2019 14:481. Liberalni kapitalizam. Spuštanje svih harača na minimalan nivo i prestanak sa protekcionističkom politikom. Masovna otpuštanja u javnom sektoru i kresanje javne potrošnje. Vrhunac poslovne inteligencije kod Bošnjaka je otvaranje kahvića, eventualno neke tenderaške firme. U glavama još uvijek vlada socijalistički mentalitet i državu se percipira kao roditelja koji treba da te prati kroz život od kolijevke do groba. Zbog toga smo kao narod izuzetno nepoduzetni i neodgovorni. Ako bi se takve reforme sprovele i paradigma promjenila imali bi smo ekonomski rast, zrelije društvo i više novca za potrošnju na strateški bitnije stavke.Drina je napisao/la: ↑09 mar 2019 13:49
Straka koja ce jasno definirati :
- Bosna (izbaciti ovo naziv Hercegovina) je drzava Bosnjaka
- Bosanski jezik jedini sluzbeni jezik
- Genocidna tvorevina = trenutno okupirani teritorij i onda uskladiti politiku i strategiju od tog postulata
- Davanje drzavljanjsta Bosnjacima koji su protjereani ili emigriali u zadnjih 200 godina + raditi na njihovom vracanju u Domovinu
- 5% budzeta u vojne svrhe. Nabavka oruzja, investiranje u fabrike i istrazivanje na vojnom polju
Eto dodajte i druge tacke. Izaci jasno otvoreno i frontalno.
2. Kult džihada. Bošnjacima se od malih nogu treba usađivati borbeni duh i svjesnost o važnosti istog što od kuće što od institucija. Treba odmah u osnovnoj školi početi sa borbenim vještinama i razvijanjem ratobornosti. Sistemski ulagati i popularizirati airsoft, IPSC, lov i borilačke sportove. Liberalizirati legislativu koja regulira nabavku i držanje oružja. Namjesku neću ni spominjati. Možda bi se mogao uvesti i legalizirati koncept privatnih vojski ako je to moguće.
3. Reforma obrazovanja. Potrebne su nam reforme iz dva aspekta. Čisto obrazovnog i ideološkog. Sa obrazovnog je bitno da se napusti zastarjeli boljševički sistem bjesomučnog bubanja na pamet, osim toga treba uvesti kvote na broj studenata u beskorisnim fakuktetima tipa Filozofski, Pedagoški, Menadžment i Politologija koji su svakako suficitarni na postojećem tržištu rada a insistirati na inžinjerima i prirodnim naukama. Sa ideološkog aspekta počistiti boljševički kadar sa Univerziteta i dezinficirati isti od njihove mitomanije i propagande.
4. Diplomatija i lobiranje. Smaknuti sve tetiće sa diplomatskih pozicija koje su uzurpirali zbog poltronstva. Diplomate nam engleski ne znaju. Stvarati i ulagati mlade lobiste i diplomate, plaćati privatnim lobističkim kompanijama i trošiti bar 100 mil KM godišnje na to. Koristiti simpatije na bliskom istoku za bolju pregovaračku moć na zapadu.
5. Rebošnjakizacija muhadžira. Razvijati i buditi nacionalnu svijest među Bošnjacima od Kosova do Carigrada i Sjeverne Afrike. Stotine hiljada ljudi koji sutra mogu raditi za našu stvar ili ih možemo naseliti u Bosnu.
6. Lustracija. Izvršiti lustraciju nad marksističkim bezbožničkim sistemom i smjestiti ga na smetljište historije gdje i pripada. Polupati Titove toteme, promjeniti imena ulica i ugasiti "Vječnu" vatru. Zauzeti stav da su partizani jedna od dvije srpske vojske i da je Jugoslavija sinonim za vlaški imperijalizam i okupaciju. Korijeni marksizma u Bosni su srpstvo i judaštvo.
7. Decentralizacija političke moći. Premjestiti neke institucije u druge gradove a ne sve gomilati u Sarajevo koje onda usisava demografski i ekonomski ostatak zemlje. To će osnažiti naše ljude izvan Šehera.
8. Bojkot vlaške kulture. Smanjiti utjecaj vlaške kulture na bošnjačkom kulturnom prostoru. To podrazumijeva sve od cenzure do zabrane umjetničkih formi koje su produkt vlaškog duha. Turbofolk, crtići sinhronizirani na "hrvatski", Zvezde Granda i sličan ciganluk svesti na minimum. Izvršiti dekaurizaciju plemenitih Bošnjaka.
9. Islamizacija društva. Ne postoji ništa kao islam. Ultimativna muška religija. Niti jedna druga vjera ne nagrađuje borbu i žrtvovanje kao islam. Sve gore pobrojane stavke islam će još više podstaći. Bez vjere nema života, nema nataliteta. Islam je penicilin za marksističku pošast i veliki je plus što naši neprijatelji imaju komičan strah od islama.
Ako te zanima evo ti jedna replika na to..
1. Liberalni kapitalizam je jedan od problema, Islam ne dozvoljava kamate, iz toga mozes reci zabrana fiat valute i vezane srebra il zlata uz valutu.
2. Kult Dzihada kao spiritualni kult, mi moramo mudrostima a ne sa nasiljem nismo mi kao oni
3. Slazem se!
4. Ide u 3 i 2
5. Slazem se ali se moraju stvorit uslovi
6. Moze se vrsit integracija, a ono sto nije za nas da se izbrise koda nije postojalo nikad
7. Pitanje oblika drzave
8. Hvalim te boze kad citam sto pise neko tako lijepo i istinuto..
9. Slazem se u saustini, ali bilo bi jos par detalja.
Islam moze biti temelj drustva i drzave ali treba se dati i prostor za liberalno misljenje.
Nemislim to kao u zapadu gdje se izgubila svaka mjera, vec jednostavno u svemu i svakoj tacki treba se imat mogucnost reformacije i daljnog razvoja.
- BosnjackaHercegovina
- Član
Islam je i stvoren kao liberalan.
Riječ tradicija je nekoliko puta spominjana u Kuranu i nikad u pozitivnom svjetlu.
Poslanik s.a.v.s. je bio blag i prijateljski orijetnisan prema nemuslimanima. Čak je u jednom hadisu obećao svakom svom sljedbeniku da će on lično biti zagovornik za njihovu kaznu na sudnjem danu ako podignu ruku na nemuslimane koji ih ne napadaju.
Prostor za razliku u mišljenu i životu se mora ostaviti jer to je i Bošnjačka vrijednost a i istinski Islam koji poštuje sve ostalo, stvara pozitivne veze sa svima i samo traži da se ne sprovodi nasilje.
Riječ tradicija je nekoliko puta spominjana u Kuranu i nikad u pozitivnom svjetlu.
Poslanik s.a.v.s. je bio blag i prijateljski orijetnisan prema nemuslimanima. Čak je u jednom hadisu obećao svakom svom sljedbeniku da će on lično biti zagovornik za njihovu kaznu na sudnjem danu ako podignu ruku na nemuslimane koji ih ne napadaju.
Prostor za razliku u mišljenu i životu se mora ostaviti jer to je i Bošnjačka vrijednost a i istinski Islam koji poštuje sve ostalo, stvara pozitivne veze sa svima i samo traži da se ne sprovodi nasilje.
Samo BiH.
Dobra hutba.Ponižavajući događaji koji su se desili u BIH , Hfz. Alija ef.Rahman - 15.03.2019. - MTV IGMAN Slušajući reakcije i osječajući emocije džematlija naših sugrađana,dozvolite da i ovim putem skrenemo pažnju na nekoliko za Bošnjake ponižavajućih, upozoravajućih, i prijetećih događaja koji su se desili u proteklih nekoliko dana u našoj BIH. - HATIB HFZ.ALIJA EF. RAHMAN.
Mi nemamo nikakvu strategiju ali ako imas 2 uporna lika,koliko to puno znaci.Eno onaj novinar Avdo Avdic povaljao je Hrvatski san Herceg Bosne.Razbio ih je na dijelove i dalje gura svoju pricu o umjesanosti Hrvatske,ide do kraja.
To je samo jedan primjer.Sta mislis da imas 100 ili 1000 ljudi koji to rade.Navescu primjer knjige Stenogram o podjeli Bosne Tudjmana na 1000 stranica.Pa kakva je to strategija kod nas da knjiga koja je izdana ima 7 godina i vise nije dostupna u online formatu da svak moze da cita to.Nista
To je samo jedan primjer.Sta mislis da imas 100 ili 1000 ljudi koji to rade.Navescu primjer knjige Stenogram o podjeli Bosne Tudjmana na 1000 stranica.Pa kakva je to strategija kod nas da knjiga koja je izdana ima 7 godina i vise nije dostupna u online formatu da svak moze da cita to.Nista
Never had i imagined living without you Angelene

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
UKIDANJEM tzv. RS-a NESTAJE GENOCIDNA TVOREVINA - NIHAD ALIČKOVIĆ - ANTIDAYTON (IML TV)
SRPSKI SU ZLOČINCI ZAPALILI SARAJEVSKU VIJEĆNICU - NIHAD ALIČKOVIĆ - ANTIDAYTON (IML TV)
- BosnjakizDoboja299+
- Član
Sudjenje Radovanu Karadzicu sad u srijedu, volio bi kad bi mu se presudilo za genocid u ostalim opcinama ali skeptican sam. Poslije ove presude trebalo bi uveliko poceti procese o ukidanju genocidnog entiteta, da li ce se sta desiti nije ni bitno. Bitno je da se narod malo pokrene.
Sekularna Bosnjacka Bosna 
- BosnjackaHercegovina
- Član
Ja ću se ovdje ne mogu složiti s tobom.
Ima naroda koji je nacionalno osviješten.
Evo ova stranica.
Evo www.kongresbosnjaka.org
Evo anti-Dayton.
Ima tu ljudi koji znaju šta rade i rade za dobro države.
Samo BiH.
BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑17 mar 2019 21:41Ja ću se ovdje ne mogu složiti s tobom.
Evo ova stranica.
Evo anti-Dayton.
Ja se slazem da je to sve jos klimavo i nije jos toliko cvrsto.
Pitam se dal imamo pravi neki proglas ili manifest .. nesto sto se moze nazvat smjerom.
To nije ni strategija ni taktika, to sto ti govoris su individualne akcije bez zajednicke koordinacije.BosnjackaHercegovina je napisao/la: ↑17 mar 2019 21:41Ja ću se ovdje ne mogu složiti s tobom.
Evo ova stranica.
Evo anti-Dayton.