Sad citam vijesti u vezi Sutorine i gledam ko je sve glasao protiv rezolucije. Jednostavno, ne mogu da vjerujem. No, ono sto jedino mogu da mislim po pitanju Sutorine jeste da se delegati iz SDA najvise boje ( ocigledno, no, treba nam neko pojasnjenje oko toga ) da otvaranjem te pandura kutije, otvara se pitanje drzavnosti BiH i njenih granica uopce. Ja tu ne vidim nekog velikog belaja za nas, no, ocigledno ovi u SDA i drugi bosnjacki predstavnici vide, samo je sad pitanje sta to oni znaju a da mi ne znamo odnosno sta to mi ne znamo sto oni znaju i zbog cega su danas glasali protiv rezolucije Sutorine !!?Bosnjak je napisao/la:Ne tvrdim apriori da će nas opet prodati ali ako bi se to desilo ne bih uopšte bio iznenađen. Ko ozbiljan može biti iznenađen, kad su u stanju da se odreknu teritorije bez da pitaju narod šta misli o tome onda tek možeš misliti kako bi im bio problem da muljaju sa brojevima. U normalnoj državi bez referenduma država se ne može odreć' okućnice, kod nas se odrekli otvorenog izlaza na more bez da su ikog pitali. Ali kad smo mi normalna država bili.
Bosna popis 2013
- Abdurrahman
- Član
Re: Bosna popis 2013
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
- Abdurrahman
- Član
Poslao sam krace pismo s par pitanja gospodinu Mehmedovic Semsudinu. On je demantovao da je glasao protiv rezolucije za Sutorinu i rekao mi je da uopce nije u BiH vec u Rabatu. Dodao je, takodjer, da je bio prisutan da bi glasao za rezoluciju u vezi Sutorine bez obzira na stav SDA ( i stavio je u zagradi "Sefik dz..." ).
Ocigledno ni Senad Sepic i jos jedan iz SDA nisu bili prisutni pa tako nisu mogli ni glasati a kamoli glasati protiv. Klix novinari i ostala sejtanija, komunisticka.
Ocigledno ni Senad Sepic i jos jedan iz SDA nisu bili prisutni pa tako nisu mogli ni glasati a kamoli glasati protiv. Klix novinari i ostala sejtanija, komunisticka.
You prepare for a journey according to the amount of time that you are going to be on that journey. So what do you say about the Hereafter?
Dobro, jel se ti to samo pravis mutav dje nije ni mjesto ni vreme ili bas jesi mutav?Abdurrahman je napisao/la:Poslao sam krace pismo s par pitanja gospodinu Mehmedovic Semsudinu. On je demantovao da je glasao protiv rezolucije za Sutorinu i rekao mi je da uopce nije u BiH vec u Rabatu. Dodao je, takodjer, da je bio prisutan da bi glasao za rezoluciju u vezi Sutorine bez obzira na stav SDA ( i stavio je u zagradi "Sefik dz..." ).
Ne biti prisutan znaci isto ko i glasati protiv, jer znajuci o cemu se radi i s kojim dusmanima i izdajnicima imamo posla pa ne voditi racuna da budes prisutan u odbrani topraka svoga naroda - to je neoprostivo. Ali nazalost to kod bosnjackog naroda more izgleda proci kao vazeci argumenat. Slegne cojek ramenima jer eto nije ni bio tu. Da se radilo o tome da li ce doticni svojom prisutnoscu moci izglasati sebi 100000,-km ili ne - vidio bi da ne bi bilo tog Rabata i grada koji bi ga sprecio da bude prisutan glasanju. Medjutim , kada se radi o topraku svog naroda - onda se usput slegne ramenima i kaze 'pa nisam ja ni bio tu...' i to kod bosnjaka prodje.
Ovo je manje vise bio vrsta malog ispita a i ispitivanja za planiranu podjelu Bosne i kako stvari stoje bosnjaci nisu polozili taj ispit i sve vise sticem dojam da mi nismo u stanju oformiti se kao narod koji ima jasne predstave i pravac. Molim vas lijepo - kakav je to narod koji u ogromnoj vecini objasnjava nasrtanje Dodika na drzavni integritet u stilu "ma to on samo da skrene paznju, pokro pare...blabluble..." . Ovo su argumenti onih kojima su ideali jedino licni interes i korist, te mu nije moguce ni zamisliti da su srbi , ili bilo koji narod npr. slozni oko ideje srpstva pa makar i na licnu stetu.
Kakav je to narod cije boracke organizacije iz Tuzle salju 'prijetecu' poruku nakon represija i hapsenja bosnjaka po Bosni od strane cetnicke policije koja glasi "Ako institucije BiH ne mogu da stite povratnike mi cemo ih pozvati da se vrate u (tkzv.) federaciju...". Sta reci na ovo sve? Narod bez casti i ponosa.
Ko ima volje neka potrazi prevod i pogleda kako to neki narod umje da cijeni sebe, svoju zemlju, svoje simbole i sto je vezano uz njih:
https://www.youtube.com/watch?v=qnA0UFmxrGY
https://www.youtube.com/watch?v=mhIexlIhB7s
- Abdurrahman
- Član
Jesam li ja mutav ili se pak prvim mutav ?
Dobro, ocekujem od administratora da sankcionise ovakvo bahato ponasanje i vrijedjanje. Ovo prelazi granicu i brezobrazluka!
Ps. Nisam ja cuvao ovce s tobom po bosanskim vukojebinama pa da se meni obracas s takvim zargonom nazovi rjecnikom!
Dobro, ocekujem od administratora da sankcionise ovakvo bahato ponasanje i vrijedjanje. Ovo prelazi granicu i brezobrazluka!
Ps. Nisam ja cuvao ovce s tobom po bosanskim vukojebinama pa da se meni obracas s takvim zargonom nazovi rjecnikom!
Eto,vidis kako je nezahvalno biti administrator.Abeveg ako moze bez uvreda.I ja sam ljut i frustriran ovim,ali sta mogu,Nista.Ne mozes nista s ljudima ciji je obraz guzica
Drzite se teme.
Popis stanovnistva.Sad u ponedeljak moze da bude svasta
Drzite se teme.
Popis stanovnistva.Sad u ponedeljak moze da bude svasta
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
- Abdurrahman
- Član
Ja zaista ne znam kakav to ljudi odgoj imaju odnosno uz kakav su odgoj rasli da se ponasaju i vrijedjaju druge tek onako a da ih i ne poznaju.
Zamolio bih vas da se drzite teme.Popis stanovnistva.Ok.
Hvala.I jos jedna stranica.A,kako ce tek biti iduce sedmice.No,sta se moze
Bez uvreda ako moze..Hvala
Hvala.I jos jedna stranica.A,kako ce tek biti iduce sedmice.No,sta se moze
Bez uvreda ako moze..Hvala

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
da u pravu si, izvinjavam se, nema potrebe za uvrede, nije mi bila namjera licni napad, ionako ne znam ko li to tamo pise i bas me i briga. No komentar tvoj nekom djeluje gore nego uvreda i kao jos veci bezobrazluk, kao izigravanje s inteligencijom i shvatanjem pa je to "mutav" vise reakcija nego li akcija, kao sto se u daljnjem citanju sigurno da i primjetiti. Dakle nista na licnoj osnovi.Abdurrahman je napisao/la:Jesam li ja mutav ili se pak prvim mutav ?
Imam strepnju i za popis kao i za ovo sa Sutorinom. I to manje zbog izdajica i beskicmenjaka nego li zbog toga sto ce narod moj po svoj prilici preko svega toga preci , tjeseci se isto tako besmislenim argumentima i opravdanjima za izdajnistvo. Narod je zadnja linija odbrane, pa ako se izdajice ne boje reakcije naroda nece se ni oni bojati za licni interes da pristanu na brisanje koliko god se od njih bude trazilo. Ne prepoznajem ama bas nijednu opciju za nas u redovima politickih predstavnika, neka bezizlaznost vlada, stanje koje me i ponukalo upotrebi uvredljivih rijeci kao nacin ukazivanja na sve ovo...
- Abdurrahman
- Član
Ne znam koliko se dugo ovom tematikom bavis, popisa stanovnistva i uopce demografijom, a Sutorina je nesto novo, ali ja znam za sebe i mogu da kazem ( da garantujem za sebe jer sebe najbolje poznajem ) da mi je tesko nekoga drugog zamisliti kao veceg patriotu i covjeka koji bi rado zivot dao za svoju zemlju i svoj narod u borbi protiv agresora i genocidasa, i mislim, koliko god se nervirao, zasigurno te ne nervira vise no mene. Ja sam znao i jos uvijek znam ne zaspati ni jedan sat u toku noci nervirajuci se odnosno sikirajuci se i razmisljajuci o onome sto nam beskicmenjaci - bosnjacki tzv. politicari rade.
S toga, ohani malo. Ne dijeli lekcije drugima. Sto drugi nisu reagovali na moj post kao ti ? Jer me poznaju i znaju da nisam bitanga bez srca i duse odnosno patriotizma, no, ti si preletio i prekovise. Zato prvo stani, razmisli pa onda napisi. To je kao da za stolom sjedimo i pricamo, isto je i ovo kad se dopisujemo preko foruma. Vjeruj mi, ne idem u te krajnosti gdje cu izazvati nekoga da me vrijedja, ali zasigurno ne bi sjedio skrstenih ruku da me se u lice vrijedja "mutav si ili se pravis mutav" i sl.
Oko Sutorine je manje vise mnogo stvari okolo koje mi poznajemo, a i koje ne poznajemo. Zato sam na proslu stranici da je veoma bitno da znamo zbog kojeg razloga su SDA-i kandidati glasali protiv rezolucije. Na SDA nikad u svom zivotu nisam bio vise ljut i kim kao u posljednjih 2 mjeseca, prvo zbog gubljenja za stolom ono sto su na izborima dobili, a onda i ona izdaja Bosnjaka povratnika ( hoce da ih narod kazni na sljedecim izborima kao i Lagumdziju, pa cemo opet sami sebi uskociti u stomak dovodeci jos goreg od SDA, a to je scepo i njegov SBB ).
Mene sad vise brine popis stanovnistva nego bilo sta drugo. Sve sto se danas desava u vidu represije Bosnjaka povratnika u tzv. rs i okupiranja Bosnjaka od strane veliko-srpskih agresora ce biti JEDAN KROZ JEDAN 1/1 ukoliko prodje cetnicka podvala na popisu stanovnistva, citaj 3 ili jos gora 4 opcija koje su trenutno na stolu.
Selam.
S toga, ohani malo. Ne dijeli lekcije drugima. Sto drugi nisu reagovali na moj post kao ti ? Jer me poznaju i znaju da nisam bitanga bez srca i duse odnosno patriotizma, no, ti si preletio i prekovise. Zato prvo stani, razmisli pa onda napisi. To je kao da za stolom sjedimo i pricamo, isto je i ovo kad se dopisujemo preko foruma. Vjeruj mi, ne idem u te krajnosti gdje cu izazvati nekoga da me vrijedja, ali zasigurno ne bi sjedio skrstenih ruku da me se u lice vrijedja "mutav si ili se pravis mutav" i sl.
Oko Sutorine je manje vise mnogo stvari okolo koje mi poznajemo, a i koje ne poznajemo. Zato sam na proslu stranici da je veoma bitno da znamo zbog kojeg razloga su SDA-i kandidati glasali protiv rezolucije. Na SDA nikad u svom zivotu nisam bio vise ljut i kim kao u posljednjih 2 mjeseca, prvo zbog gubljenja za stolom ono sto su na izborima dobili, a onda i ona izdaja Bosnjaka povratnika ( hoce da ih narod kazni na sljedecim izborima kao i Lagumdziju, pa cemo opet sami sebi uskociti u stomak dovodeci jos goreg od SDA, a to je scepo i njegov SBB ).
Mene sad vise brine popis stanovnistva nego bilo sta drugo. Sve sto se danas desava u vidu represije Bosnjaka povratnika u tzv. rs i okupiranja Bosnjaka od strane veliko-srpskih agresora ce biti JEDAN KROZ JEDAN 1/1 ukoliko prodje cetnicka podvala na popisu stanovnistva, citaj 3 ili jos gora 4 opcija koje su trenutno na stolu.
Selam.
Poznavajuci dosad kako nasi politicari "igraju za stolom", ja sam sve vise ubjedjen da ce biti izabrane opcije 3 ili 4.
Dzaba sto se narod trudi, bori, popisuje Bosnjake itd..
Jednostavno inferiornost bosnjackih predstavnika za stolom je zacudna i nevjerovatna. Skoro da ti stane pamet.
Dzaba sto se narod trudi, bori, popisuje Bosnjake itd..
Jednostavno inferiornost bosnjackih predstavnika za stolom je zacudna i nevjerovatna. Skoro da ti stane pamet.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Stalno mislim da ne mozemo biti kreteni.Stalno mi dodju rijeci rahmetli rodice.Bosanski Muslimani su najgluplji narod.Umrla zena ima 30+ godina.Nesto nije u redu s nama.Mozda volimo SADIZAM previse
Gledam onog stakora Tihica i stalno pomislim ne moze gore od onog stakora.Ali,ocito.Grijesim
Sacekati ponedeljak.Skupite se vas par pred zgradom Federalnog zavoda za statistiku.Stavite plakat
Ne u moje ime.Makar cete osvijetlati svoj obraz
Gledam onog stakora Tihica i stalno pomislim ne moze gore od onog stakora.Ali,ocito.Grijesim
Sacekati ponedeljak.Skupite se vas par pred zgradom Federalnog zavoda za statistiku.Stavite plakat
Ne u moje ime.Makar cete osvijetlati svoj obraz

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
europe BiH
- Član
Ali kako god sračunam radi se o pola procenta. Ne znam tačno koliko nas je popisano? Uzećemo dvije računice:
_____________________________________________________________________________________________
Prva računica ako je Bošnjaka popisano 1.916.000 to jest 50,5% stanovništva BiH (ako je popisano 3.794.000 u BiH).
Ako brišu 230.000 (ova najbolja opcija) onda je tu 135.000 Bošnjaka od tih 230.000. Znači u tom slučaju ostaje 1.781.000 Bošnjaka što je 49,97% stanovništva od 3.564.000.
Ako brišu 433.000 (najgora opcija) onda je tu 250.000 Bošnjaka kako smo rekli. Znači u tom slučaju ostaje 1.666.000 Bošnjaka što je 49,57% stanovništva od 3.361.000
Znači razllika je samo 0,4% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000
_______________________________________________________________________________________
Druga računica ako je Bošnjaka popisano 1.953.910 što je 51,5% stanovništva BiH (ako je popisano 3.794.000 u BiH.)
Ako brišu 230.000 (ova najbolja opcija) onda je tu 135.000 Bošnjaka od tih 230.000. Znači u tom slučaju ostaje 1.818.910 Bošnjaka što je 51,04% stanovništva od 3.564.000.
Ako brišu 433.000 (najgora opcija) onda je tu 250.000 Bošnjaka kako smo rekli. Znači u tom slučaju ostaje 1.703.910 Bošnjaka što je 50,70% stanovništva od 3.361.000
Znači razllika je samo 0,34% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000
__________________________________________________________________________________________
Vrijedi li uopšte da se ovoliko svađaju oko toga da li će Bošnjaka biti 0,4% više ili manje?
_____________________________________________________________________________________________
Prva računica ako je Bošnjaka popisano 1.916.000 to jest 50,5% stanovništva BiH (ako je popisano 3.794.000 u BiH).
Ako brišu 230.000 (ova najbolja opcija) onda je tu 135.000 Bošnjaka od tih 230.000. Znači u tom slučaju ostaje 1.781.000 Bošnjaka što je 49,97% stanovništva od 3.564.000.
Ako brišu 433.000 (najgora opcija) onda je tu 250.000 Bošnjaka kako smo rekli. Znači u tom slučaju ostaje 1.666.000 Bošnjaka što je 49,57% stanovništva od 3.361.000
Znači razllika je samo 0,4% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000
_______________________________________________________________________________________
Druga računica ako je Bošnjaka popisano 1.953.910 što je 51,5% stanovništva BiH (ako je popisano 3.794.000 u BiH.)
Ako brišu 230.000 (ova najbolja opcija) onda je tu 135.000 Bošnjaka od tih 230.000. Znači u tom slučaju ostaje 1.818.910 Bošnjaka što je 51,04% stanovništva od 3.564.000.
Ako brišu 433.000 (najgora opcija) onda je tu 250.000 Bošnjaka kako smo rekli. Znači u tom slučaju ostaje 1.703.910 Bošnjaka što je 50,70% stanovništva od 3.361.000
Znači razllika je samo 0,34% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000
__________________________________________________________________________________________
Vrijedi li uopšte da se ovoliko svađaju oko toga da li će Bošnjaka biti 0,4% više ili manje?
Popisano je 2,020 000 Islamske vjere.I to najmanje!Prva računica ako je Bošnjaka popisano 1.916.000 to jest 50,5% stanovništva BiH (ako je popisano 3.794.000 u BiH).
Usk 285 000
Zenica 330 000
Gorazde 25 000
Brcko 40 000-41 000
Posavina kanton 9000
Mostar+ Skutorija 100 000
Livno 8000
Sumska 185 000
Sarajevo 410 000
Tuzla 450 000+
Oko 1.845 miliona+Sbk 170 000
Sad odbij od ovih 2.015
Rome i Bosance.To bi moglo da bude 1.915
S,tim ako budes realan.Bosnjaci su cinili 55% ucenika osnovnih skola.Skolske 2013/2014
Ako su vec DOMINIRALI u osnovnim skolama.Ali,racunaj da vlasi imaju stariju Strukturu.Znaci 40+ godina.No,opet vjerujem da mi treba da idemo.Na oko 52%.Ako je popis fer.Sto se poklapa s udijelom Bosnjaka u osnovnim skolama-starosna struktura
Sumnjam da ce brisati samo 250 000.Pa,Dobretici imaju 15 osnovaca,a tamo popisano 2000 stanovnika?
Pola Doboj Juga koji ima 4400 stanovnika i oko 400 osnovaca.20+ Manje od tog kraja.Sta vam je
Ako popis kaze da u Dobreticima ima 600 Hrvata.Onda ti je sve jasno
Imas 1.92 miliona Bosnjaka.Sumnjam da imas vise od 100 000 Roma i Bosanaca
Od tog broja,ako izbrises 200 000 Bosnjaka
Ides na 1.72 miliona Bosnjaka
Ako izbrises 300 000.Ides na 1.62 miliona
A,broj Hrvata mora da bude drasticno veci nego sto ih je tamo.Tek tad mogu da namjeste
Ima velika razlika ako izbrisu 100 000 vise Bosnjaka
Opcija br 3 i 4 je 10 puta gore od opcije br 1 i 2.Sad nisam isao u detalje,ali te opcije CETNICI Zele
Cetnici ne bi insistirali na pisljivih 0,4%.I davali ultimatume.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
europe BiH
- Član
Ali jeste pišljivih 0,4%. Eto uzmi pa sam izračunaj Jack. I ja sam se iznenadio da se radi o samo 0,4% ali računica je jasna:Jack je napisao/la: Imas 1.92 miliona Bosnjaka.Sumnjam da imas vise od 100 000 Roma i Bosanaca
Opcija br 3 i 4 je 10 puta gore od opcije br 1 i 2.Sad nisam isao u detalje,ali te opcije CETNICI Zele
Evo, kažeš da je popisano 1.920.000 Bošnjaka a ukupno u BiH popisano 3.794.000 ljudi. Znači Bošnjaci 50,6% popisanih.
Najbolja opcija da brišu samo 230.000 iz BiH. Ostaje u BiH 3.564.000 stalno prisutnih. Po ovoj opciji brišu 90.000 iz RS-a od čega Bošnjaka maksimalno 55.000. Po ovoj opciji brišu 131.000 iz Federacije od čega Bošnjaka maksimalno 80.000. Znači po ovoj opciji brišu maksimalno 135.000 Bošnjaka. Ostaje 1.785.000 Bošnjaka što je 50,08% stanovništva od 3.564.000.
Najgora opcija da brišu 433.000 iz BiH. Ostaje 3.361.000 stalno prisutnih. Po ovoj opciji brišu 166.000 iz RS-a od čega Bošnjaka maksimalno 100.000. Po ovoj opciji brišu 251.000 iz Federacije od čega Bošnjaka maksimalno 145.000. I rekli smo maksimalno 5.000 Bošnjaka iz BD će brisati. Znači po ovoj opciji brišu maksimalno 250.000 Bošnjaka. Znači u tom slučaju ostaje 1.670.000 Bošnjaka što je 49,69% stanovništva od 3.361.000
Znači opet razllika je samo 0,4% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000 u BiH.
Ako je više popisano razlika je manja od 0,4%. Ako misliš da će brisati više od 135.000 Bošnjaka u onoj boljoj opciji onda je razlika još manja nego 0,4%. A stranicu ranije smo se složili da neće obrisati više od 250.000 Bošnjaka u ovoj goroj opciji.
Sve u svemu, sekiramo se i pravimo galamu zbog 0,4% u najgorem slučaju. Vjerovali ili ne.
Meni je lik koji radi dole rekao da nama odgovara opcija br 1 i 2.Sve u svemu, sekiramo se i pravimo galamu zbog 0,4% u najgorem slučaju. Vjerovali ili ne.
Ali,eto ako ti kazes da je tako,i ako mislis da bolje znas od mene.To je tvoje misljenje

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
europe BiH
- Član
Pa vidiš i po računici da nam odgovara opcija 1. Po opciji 1 ipak smo preko 50% a po opciji 4 nismo. Ali ipak se radi o samo 0,4% samo što su to ključnih 0,4% da odluče da li prelazimo 50% ili ne. Toliko je blizu da upravo tih 0,4% odlučuje hoćemo li biti mrvicu preko 50% ili mrvicu ispod 50%Jack je napisao/la:Meni je lik koji radi dole rekao da nama odgovara opcija br 1 i 2.Sve u svemu, sekiramo se i pravimo galamu zbog 0,4% u najgorem slučaju. Vjerovali ili ne.
Ali,eto ako ti kazes da je tako,i ako mislis da bolje znas od mene.To je tvoje misljenje
Izracunaj da ce obrisati 320.000 Bosnjaka i vise. I onda mi reci da je uredu opcija.europe BiH je napisao/la:Ali jeste pišljivih 0,4%. Eto uzmi pa sam izračunaj Jack. I ja sam se iznenadio da se radi o samo 0,4% ali računica je jasna:Jack je napisao/la: Imas 1.92 miliona Bosnjaka.Sumnjam da imas vise od 100 000 Roma i Bosanaca
Evo, kažeš da je popisano 1.920.000 Bošnjaka a ukupno u BiH popisano 3.794.000 ljudi. Znači Bošnjaci 50,6% popisanih.
Najbolja opcija da brišu samo 230.000 iz BiH. Ostaje u BiH 3.564.000 stalno prisutnih. Po ovoj opciji brišu 90.000 iz RS-a od čega Bošnjaka maksimalno 55.000. Po ovoj opciji brišu 131.000 iz Federacije od čega Bošnjaka maksimalno 80.000. Znači po ovoj opciji brišu maksimalno 135.000 Bošnjaka. Ostaje 1.785.000 Bošnjaka što je 50,08% stanovništva od 3.564.000.
Najgora opcija da brišu 433.000 iz BiH. Ostaje 3.361.000 stalno prisutnih. Po ovoj opciji brišu 166.000 iz RS-a od čega Bošnjaka maksimalno 100.000. Po ovoj opciji brišu 251.000 iz Federacije od čega Bošnjaka maksimalno 145.000. I rekli smo maksimalno 5.000 Bošnjaka iz BD će brisati. Znači po ovoj opciji brišu maksimalno 250.000 Bošnjaka. Znači u tom slučaju ostaje 1.670.000 Bošnjaka što je 49,69% stanovništva od 3.361.000
Znači opet razllika je samo 0,4% za Bošnjake zavisno od toga da li će brisati 230.000 ili 433.000 u BiH.
Ako je više popisano razlika je manja od 0,4%. Ako misliš da će brisati više od 135.000 Bošnjaka u onoj boljoj opciji onda je razlika još manja nego 0,4%. A stranicu ranije smo se složili da neće obrisati više od 250.000 Bošnjaka u ovoj goroj opciji.
Sve u svemu, sekiramo se i pravimo galamu zbog 0,4% u najgorem slučaju. Vjerovali ili ne.
Pa kakva je to logika da dozvolimo ikome da se brisu Bosnjaci. Halo sta je sa vama, i jedan Bosnjak je previse. A da nepricamo o stotinama hiljada Bosnjaka. Sta je sa vama?
Mi Bosnjaci vjerni Bosni
Racunanje ostavi meni.Ti samo slusaj.
I citaj.A,vidit ces u ponedeljak.Jos jednu novu izdaju
I citaj.A,vidit ces u ponedeljak.Jos jednu novu izdaju

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Jeste europe bih, ali je razlika jesmo li presli 50 % ili ne..Mislim po podacima, zvanicnim. Iako vecina naroda zna da smo vecina.
Dakle tih 0,4 % odlucuje o tome prelazimo li 50 % ili ne. Ako ne predjemo ocekujte da nikad vise ne bude popisa u Bosni, jer ce se znaci da smo mi vecina ali to nikada nece biti dokazano, kao u Libanonu sa muslimanima tamo.
Dakle tih 0,4 % odlucuje o tome prelazimo li 50 % ili ne. Ako ne predjemo ocekujte da nikad vise ne bude popisa u Bosni, jer ce se znaci da smo mi vecina ali to nikada nece biti dokazano, kao u Libanonu sa muslimanima tamo.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!