☑ Pravila foruma i savjeti

Bosna popis 2013

Na popisno pitanje nacionalno izjasnjavanje izjasnicu se kao:

Bošnjak
151
94%
Srbin
1
1%
Hrvat
3
2%
Bosanac
4
3%
Ostali
0
Nema glasova.
Musliman
0
Nema glasova.
Ne izjasnjavam se
1
1%
Upisacu nesto drugo
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 160

BosnjackaHercegovina
Član

Re: Bosna popis 2013

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 04 maj 2015 22:33

Ne slažem se Jack.

Mi ZASLUŽUJEMO državu sa ili bez Bakira govnara na njenom čelu.
Bosnu su mnogi unutrašnji i vanjski dušmani razvaljivali godinama. Izetbegovići su jedni od unutrašnjih. Hajde dobro što je Alija bio ćorav pored očiju pa nije vidio da se sprema pokolj i nije naoružavo narod i nije se borio za svoje interese (bio je komunizam, bilo mu je teško navići se na velike promjene, on je bio smotan - Haj dobro njega mogu da i razumijem), ali što mu sin, nakon svega radi ovo danas - to je stvarno neoprostivo.

A da mi zaslužujemo državu - to je nepobitno.
Pitanje je samo zaslužuje li je Bakir i ona govna zajedno s njim što stalno čine ustupke dušmanima? Mislim da je oni ne zaslužuju.
Samo BiH.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 04 maj 2015 23:05

Mi ne zasluzujemo drzavu.Ako popustimo cetnicima sad.Onda cemo popustati i dalje,sve dok ne nestanemo

Ako nisi procitao clanak.Namecu se tri bitne stvari

1) Vlada sumske uz svoje ljude zeli da nametne svoje brisanje
2) Nema srednjeg puta.My way or highway.
3) Sjednica bi najvjerovatnije bila iduce sedmice.Najvjerovatnije.Takav je plan

Sad,cinjenica je jasna

Ako iduce srijede.Sjednica kaze.Da su se Bosnjaci ponizili a u tu spada Bakir kao izborni pobjednik.Isto bih pricao protiv bilo kog drugog.Onda ti je sve jasno.Europski zavod zeli minimalno brisanje,to nama odgovara,ali cetnici to ne zele.Ako mi odustanemo od onog sto Europa zeli.I dadnemo ono sto cetnici zele

Mi ne zasluzujemo drzavu jer nemamo ponos.I posebno obraz.Ako ce nam vlada krmetnjaka diktirati popis.Bolje je oboriti popis komplet nego diktirati njihova brisanja

To znaci da je popis politicka kategorija a ne statisticki.I kroz popis se ponizavaju Bosnjaci.Prvo je takozvana agencija rekla da zele znaci entitetska ''drzavljanstva''.Pa sad zele ovaj clanak

Njihov cilj je jasan

1) Obaranje popisa
2) Ponizavanje Bosnjaka

I to je to,Procitaj samo clanak

1) Nema dogovora
2) Europljani i njihov prijedlog glatko odbijen iz Banja Luke
3) Zele se sad Bosnjaci pokrasti a to je kroz diktaturu iz Banja Luke

Sto znaci da Bosnjaci.Mislim na politicare.Imaju mrvicu haj da kazemo.Postovanja prema sebi.Davnih dana bi ili oborili popis,ili uradili nesto sasvim drugo i izbacili svoje cifre

Popis je zavrsen,kraj price.Sto mi i ne smijemo

I sta kad dodje ta sjednica naredne sedmice?Jel ti mislis da ce cetnici pristati na Europski prijedlog?Da su htjeli to.Popis bi davnih dana bio zavrsen.Mislim da je nesto drugo
Never had i imagined living without you Angelene :(
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot :) :lol:
Ne postoji burek s sirom :vojnik4: samo sirnica :mrgreen: :mrgreen:

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 05 maj 2015 05:03

Jack je napisao/la:Kljucna rijec ovdje je da bi trebala biti sjednica znaci polovinom iduce sedmice.Ako ne bude.Onda ce popis biti blokiran.Mozda na kraju bude i oboren

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-jos- ... /150504106

Dodikov cilj je da se popis obori i to totalno.

Citajte
Glasnogovornica Agencije za statistiku BiH Mirsada Adambegović potvrdila je da bi tek naredne sedmice mogla biti održana sjednica Centralnog popisnog biroa. Ako se sljedeće sedmice održi sjednica Centralnog popisnog biroa i usvoji metodologija obrade podataka Agencija za statistiku BiH imala bi vremena da do sredine juna, kako je ranije i najavljeno, objavi prve zvanične rezultate popisa.
Pa,normalno.Evo ga.Kljucna rijec ovdje je AKO.Znaci nema tu 15 Juna,nema niceg.Oni nisu tu kljucnu sjednicu odrzali,a pitanje

Iduca recenica postaje jos komplikovanija

Ako metodologija ne bude usvojena sljedeće sedmice, zvanični rezultati popisa definitivno će kasniti. Naime, nakon što se utvrdi konačna metodologija, Agencija za statistiku BiH treba najmanje mjesec dana da objavi prve podatke, smatraju stručnjaci upućeni u cijeli proces.
Znaci sve zavisi hoce li biti sjednice ili ne.Recite tako
Mogućnost kašnjenja objave konačnih rezultata nedavno je najavio i Fadil Fatić, v. d. Direktora Agencije za statistiku BiH.
Najavio je.Pametno,nema sta
Kako Klix.ba saznaje, dvije strane ne samo da nisu približile stavove već su se razlike dodatno produbile.
Pa,tako reci.Znaci vlada cetniteta oteze i minira popis mjesecima,pa i godinama.Obarajte popis.Ko ga jebe

Koja panika ustasko-cetnickih.Pazi sta kazu.Ako se ne usvoji set.Znaci ako se ne usvoji set vlade krmetnjaka o zadnjem ultimatumu da se brise sve sto oni zele.Da oni nece priznati popis.I da nece biti dogovora.Znaci,evo ti lijepo cetalji koce popis

Komedija
Komedija je sto smo pristali na etnicki popis kada to Eurostat nije trazio od BiH. Prvi je pristao Komsic pa tek onda Tihic i nakon Prudskog sporazuma Bakir koji je tada lagao narod da ce uslov SDA biti milijarda KM za nove povratnike. Gradjani su nakon toga nagradili te vizionare i nece ih kazniti ni kada pristanu na ove nove cetnicke ucjene.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 05 maj 2015 07:44

nece ih kazniti ni kada pristanu na ove nove cetnicke ucjene.
Vec iduce sedmice bi ta skupstina trebala biti.Znaci popis je zavrsen.I imas 4 opcije

Ako se usvoji Europski standard.Vjerujem da lagano prelazimo 50%
Cetnici nam nikad nece dozvoliti takvo sta.Znaci.Ne bude li po nasem.Obaranje popisa je jedina realna opcija

Nama odgovara opcija br 1 i 2

Mnogo manje 3
A nikako zadnja opcija br 4

abeveg
Član

Post Postao/la abeveg » 05 maj 2015 20:56

BosnjackaHercegovina je napisao/la:Ne slažem se Jack.

Mi ZASLUŽUJEMO državu sa ili bez Bakira govnara na njenom čelu.
Bosnu su mnogi unutrašnji i vanjski dušmani razvaljivali godinama. Izetbegovići su jedni od unutrašnjih. Hajde dobro što je Alija bio ćorav pored očiju pa nije vidio da se sprema pokolj i nije naoružavo narod i nije se borio za svoje interese (bio je komunizam, bilo mu je teško navići se na velike promjene, on je bio smotan - Haj dobro njega mogu da i razumijem), ali što mu sin, nakon svega radi ovo danas - to je stvarno neoprostivo.

A da mi zaslužujemo državu - to je nepobitno.
Pitanje je samo zaslužuje li je Bakir i ona govna zajedno s njim što stalno čine ustupke dušmanima? Mislim da je oni ne zaslužuju.
Nemojmo se oblagivati: Rahmetli Alija Izetbegovic je u svoja doba vecini bosnjaka vazio kao ekstremista, nacionalista, "islamista" - kao negativne vrednosti, samo da pojasnim, te kamo srece da je to u nasim ocima pozitivno- i svaki korak vise ka osvjescivanju naroda bi ga kostalo bilo upravo od tog istog naroda. Moglo mu se desiti da ga njegovi obise, te je ionako bilo tesko sa komunjarama koji su od islama i nacionalne svijesti sacuvali samo ime a pocesto ni to - pogledajte o tome izjavu Nasera Orica u jednom intervjuu po pitanju Srebrenice pred rat i "nasijeh" bosnjackih sokolova. Takodje i danas jos uvijek isti problem sa jugonostalgicarskim budaletinama koji se jos uz to smatraju ideoloski daleko odmaklim i prosvijecenim.
Ali nisu samo jugonostalgicari krivi: Kakav smo mi narod koji dozvoljava da mu palikuce i silovatelji bezbjedno hodaju i sepure se po prijedorskoj ili focanskoj carsiji, znajuci im imena i prebivalista, ljudi koji su prezivili njihova zlostavljanja i zive kao da nista bilo nije gledajuci ih kako im se podsmijehavaju? Eh da je to motivisano vjerskim ubjedjenjem da se nadas Allahovoj nagradi ako se strpis i oprostis pa da tako bude opravdano i uzorito - no svi znamo da nije tako u vecini slucajeva. I dok je tako drugi ce te tretirati ko niko i nista koga svi mogu kad im se cefne... Da li imamo ideale opce vrednosti utemeljene u nasem narodu? Dok to ne bude ostajemo ko ovce bez pravca casti i ponosa... Neki narodi imaju pogresne ideale pa s tim bolje prolaze: eto primjera radi srbi. pogledajte albance - herojski su pobjegli sa mejdana na Kosovu, 1,5 miliona u roku od 2 sedmice pobjegose pa se ipak sepure i nezamislivo je srbinu setkati se prizrenom, pristinom itd. , turcima ni sa 5 god. ne moras posebno objasnjavati sta je drzava, sta je vojska i sta bajrak. A sta kod nasih imamo da pofalimo? Imamo kako se trudimo da maksimalno ismijavamo svoje obicaje, da se ulizivamo ne samo tudjinu vec i katilima vlastitim, da se ponosimo kada smo glavni u posprdnim vicevima "Hase i Huse", da mu je draze da mu vodja bude Komsic nego neko svoj, da mu je drago slusati ciganina sa ekavicom kao komentatora zmajeva nego li neki krajiski, hercegovacki ili sandzacki naglasak samo da dokaze svoju 'naprednu multietnicnost' i sve ostalo da ne nabrajam. Za sve ovo nije kriv Bakir ili Lagumdzija - on je samo proizvod tako jednog drustva. Kada drustvo bude promjenilo ove bolesti u shvatanju i poimanju sebe i svijeta oko sebe, tada ce biti i kolektivnih vrednosti nad individualnim i tada ce se iznjedriti iz njega nesto drugo sem Bakira, Lagumdzije itd....

abeveg
Član

Post Postao/la abeveg » 05 maj 2015 21:04

Jack je napisao/la:Mi ne zasluzujemo drzavu.Ako popustimo cetnicima sad.Onda cemo popustati i dalje,sve dok ne nestanemo

Ako nisi procitao clanak.Namecu se tri bitne stvari

1) Vlada sumske uz svoje ljude zeli da nametne svoje brisanje
2) Nema srednjeg puta.My way or highway.
3) Sjednica bi najvjerovatnije bila iduce sedmice.Najvjerovatnije.Takav je plan

Sad,cinjenica je jasna

Ako iduce srijede.Sjednica kaze.Da su se Bosnjaci ponizili a u tu spada Bakir kao izborni pobjednik.Isto bih pricao protiv bilo kog drugog.Onda ti je sve jasno.Europski zavod zeli minimalno brisanje,to nama odgovara,ali cetnici to ne zele.Ako mi odustanemo od onog sto Europa zeli.I dadnemo ono sto cetnici zele

Mi ne zasluzujemo drzavu jer nemamo ponos.I posebno obraz.Ako ce nam vlada krmetnjaka diktirati popis.Bolje je oboriti popis komplet nego diktirati njihova brisanja

To znaci da je popis politicka kategorija a ne statisticki.I kroz popis se ponizavaju Bosnjaci.Prvo je takozvana agencija rekla da zele znaci entitetska ''drzavljanstva''.Pa sad zele ovaj clanak

Njihov cilj je jasan

1) Obaranje popisa
2) Ponizavanje Bosnjaka

I to je to,Procitaj samo clanak

1) Nema dogovora
2) Europljani i njihov prijedlog glatko odbijen iz Banja Luke
3) Zele se sad Bosnjaci pokrasti a to je kroz diktaturu iz Banja Luke

Sto znaci da Bosnjaci.Mislim na politicare.Imaju mrvicu haj da kazemo.Postovanja prema sebi.Davnih dana bi ili oborili popis,ili uradili nesto sasvim drugo i izbacili svoje cifre

Popis je zavrsen,kraj price.Sto mi i ne smijemo

I sta kad dodje ta sjednica naredne sedmice?Jel ti mislis da ce cetnici pristati na Europski prijedlog?Da su htjeli to.Popis bi davnih dana bio zavrsen.Mislim da je nesto drugo
Upravo tako - ko sto rekoh : Narod koji kada ima neke ideale njemu ne trebas ove stvari objasnjavati, to je svakoj budali jasno. A ko ovo ne shvata nazalost ne shvata da je gori od budale koju god skolu imao. I zato ti jedan karadzic u sred haaga moze za svoj narod da kaze : "svaka srpska baba u najzabitijem selu zna sta je drzava, zna sta je politika" i zbog toga je svaka takva baba u politickom i drzavotvornom smislu vrednija od hiljadu Bakira itd.
Zadnja izmjena: abeveg, dana/u 05 maj 2015 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 maj 2015 03:28

Fazon je da su oni svoje uradili.
Imaju vec pripremljenu metodoliju 1,2,3 i 4.Bile su 3,ali pocetkom Marta se je pojavila i famozna metodologija br 4 koju cetalji forsiraju iz Banja Luke,i posebno Dodikova vlada.Ovaj mi je rekao da je kraj price,izbrojali su sve.I da su se dogovorili da ce Musliman ici ka Bosnjacima :gut:

Bosanci ce se pisati POSEBNO.Sramota,ali ne iznenadjuje me od ove izdajnicke vlade :bad:

Ovaj mi je rekao

Opcija br 1.Prelazimo lagano 50%.Laganini.
Opcija br 2.Tu i tamo.Ali moguce prelazimo
Opcija br 3.Male su sanse
Opcija br 4.Nikakve su sanse

Nema tu pripreme.Sve lazu da im treba mjesec dana.Popis je zavrsen i covjek iz agencije mi je rekao da sve zavisi sad od METODOLOGIJE.1-2 kaze da je optimistican po tom pitanju,znaci covjek koji se bavi s tim stvarima.3-4 mnogo manje

Takodjer receno mi je da cetnici furaju svoje a pojaviila su se dva izdajnika koja zele da popis bude diktiran,imaju nazovi Muslimanska imena

Nakon sjednice ako kazu BRISELSKI Paket. :gut:

Ovo sto cetalji zele.Nema sanse

Ovo je politicko pitanje ocito jer cetnici i ustashe idu kontra Brisela.Toliko o ''krscanskoj'' braci.I zele samo 3 ili 4 za nas.Ako mi PRISTANEMO NA OVAKVE UCJENE.Znaci da nemamo niti politiku niti bilo cega.Sve zavisi od ove sjednice,sta i kako

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 06 maj 2015 05:26

Ako nista treba popis ponistiti, bolje i to nego da ide na nasu stetu.
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 maj 2015 05:54

Mi smo razvalili na popisu.Kraj price.Ustashe su ponizene na popisu.Kraj price.Cetnici to znaju

E,tu prica ne zavrsava.Oni zele da pricu prekroje i dadnu neke nove cifre.

Nadjoh ovaj clanak jedan patoloski iskompleksirani vlaski konjusar Tomislav Bradic napisao
Brat mi radu u zavodu i svi zanju zasto se nisu dosada objavili, obajvu podataka blokiraju SDA i Bakir e evo rezulata da se ne ceka 3.791.662 osobe su popisane, 2.371.603 osobe u FBiH, 1.326.991 u RS-u i u Distriktu Brčko 93.028 osoba. Po nacionalnom sastavu 30,9% Srbi odnosno 1.171.624 osobe, 25,9% se izjasnilo kao Bosanci i Hercegovci odnosno 982.040 osobe, 15.3% se izajsnilo kao Hrvati odnosno 580.124 osobe, 13,9% se izjasnilo kao Bosnajci odnosno 527.041 osoba, 11,7% kao Muslimani 443.624. to su rezultati sada da ne nabrajam ove ispod 10%
Tvoj brat je debil.Ja sam na desetine hiljada popisnica dobijao i nigdje nisam vidio vise od 5-6% ostalih.I to su velike cifre bile iz samog Sarajeva.Da imas mozak,kao sto nemas.Skopcao bih da ce se Muslimanska opcija koja je mala.Pisati kao Bosnjacka

Ja nemam ''brata'' ali ja sam vam prvi ovdje cusnuo vijest da ce biti ENTITETSKO'' drzavljanstvo''.Prije nego sto su oni to forsirali.Kazem vam lijepo

Sirova obrada,kao i kompjuterizacija je zavrsena.Kraj price.Gotovo

Obradjena je i metodologija.Postoje vec 4 cifre.Ja sam samo saznao da smo na preko 50% opcija broj 1.Opcija br 2.Ne zna se.Mozda

Opcija br 3 i 4.Metodologija brisanja.To je ono sto cetnici zele da forsiraju.Znaci vec par sati nakon te sjednice ce se sve znati.To je to.Oni ce morati da kazu koju su opciju uzeli,tj METODOLOGIJU

Naravno,sta ocekivati od mjesanog mesa Damira koji se nikad nije izjasnjavao Bosnjakom.Koji je bio zaduzen pa je pobjegao.A njegov posao prije popisa.Da,ti smece iz Sdp stranke koji si zastupao Bosnjake i te tvoje grobarsko komunisticke stranke

Mogao si da sredis METODOLOGIJU prije popisa.Ali kad imas ''vijece ministara'' onda ti je sve jasno.Kad je Bosnjake zastupao neki mutant glupavi i Anti-Bosnjak.Koji nije prije popisa METODOLOGIJU uradio.Onda ti je sve jasno

Taj glupan nije nista uradio.Metodologija se po zakonu trebala uraditi prije popisa.A jos nista nije rijeseno

Sda ce nas prodati cetnicima.To se zna.Politicki kreten Bakir.Kad dodje stani-padni.Njegova stranka ce pasti pred koljena i pricati istu pricu onog stakora proslog

Ovo je POLITICKO pitanje.Kapiras

POLITICKO.I mi ako nas izdaju i predaju cetnickoj organizaciji kako da se kroji popis.Ocekuj samo nase brisanje

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 06 maj 2015 18:15

S obzirom kako smo dosad prolazili na tim politickim pitanjima, bojim se da smo ga popusili i da ce biti izabrana opcija broj 4.
Bakir je budala i on ce dati cetnicima opciju 4, a ne opciju 1. Zesci komad budale ili 1/1.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 06 maj 2015 20:39

Bravo Amkos.Dovoljno ti je vidjeti hapsenje nasih ljudi u sumskoj.Pa da skopcas da ce taj beskicmenjak izabrati opciju br 4.Europa i Amerika kazu da ono nije terorizam.Ali,Sarajevo kaze da jeste i daje dan zalosti za cetnika.Zar ne vidis masovna hapsenja nasih ljudi

Gledaj jarane.Ovaj mi je lik rekao da je popis postao politicko pitanje za cetnike i oni zele da popis bude po njihovoj mjeri.Da je bilo 9-10% ''Bosanaca'' njima bi bilo svejedno koju opciju da uzmu.Ali nije tako

Politicki popis,politicki diktiran.Izreziran u sluzbi Banja Luke i cetnika

europe BiH
Član

Post Postao/la europe BiH » 07 maj 2015 05:39

Ako obrišu više od 400.000 treba organizovati proteste i skinuti riđobradog

ABen
Član

Post Postao/la ABen » 07 maj 2015 06:46

europe BiH je napisao/la:Ako obrišu više od 400.000 treba organizovati proteste i skinuti riđobradog
Ne, nije tacno. Treba organizovati proteste i skinuti trezorskog princa vec sad zbog nerakcije na ovaj trenutni genocid na Bosnjacima u Genocidnoj tvorevini gdje se Bosnjaci hapse zbog nosenja zastave RBiH.

Tad ce biti vec kasno, kad usere netrebas ga vise dirati onda nas je upropastio. Sad trebaju protesti!!!!!
Mi Bosnjaci vjerni Bosni

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 07 maj 2015 10:18

europe BiH je napisao/la:Ako obrišu više od 400.000 treba organizovati proteste i skinuti riđobradog

Piši propalo.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 08 maj 2015 12:01

http://www.rtvbn.com/343293/Finalizovan ... aka-popisa

Članovi Centralnog izbornog biroa razmatraće na narednoj sjednici 18. maja,
"Jedinstveni program obrade podataka", koji utvrđuje pravila za izvođenje rezidenta i pravila za uključivanje/isključivanje određenog broja popisnica u procesu obrade podataka.

S tim u vezi, Agencija će u ponedjeljak, 11. maja dostaviti nacrt "Jedinstvenog programa obrade podataka" entitetskim zavodima na mišljenje, a nakon sjednice Centralnog popisnog biroa, sa svim primjedbama i sugestijama, Savjetu ministara BiH i Međunarodnoj monitoring misiji.

Znaci sjednica pocinje u ponedeljak 18 Maja.Kako prikladno.

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 08 maj 2015 13:27

Trebaju nasi ponistiti ovaj popis i cetama u ujkama dati do znanja ko je babo u kuci.
Nismo mi na pijaci pa da se moramo odlucivati izmedju 4 opcije i boriti se za prve 2 opcije da nas nebi toliko skresali da padnemo na ispod 50%

Nama Bosnjacima i nije sad za sad toliko potreban popis, mozemo ga odgoditi do 2021 godine sto bih po meni bilo i bolje.
Mozda bih zaokruzili cifru od 60% ako bi ujke ovim tempom napustali Bosnu. :goofy: :beret:
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 09 maj 2015 00:50

https://www.youtube.com/watch?v=Qjo25NuG64s
S tim u vezi, Agencija će u ponedjeljak, 11. maja dostaviti nacrt "Jedinstvenog programa obrade podataka" entitetskim zavodima na mišljenje, a nakon sjednice Centralnog popisnog biroa, sa svim primjedbama i sugestijama, Savjetu ministara BiH i Međunarodnoj monitoring misiji.
11 Maja je nacrt.Znaci ono sto ce ''agencija'' namjeravati da dostavi.Ako agencija bude namjerila da dostavi slican dokument onom sto cetnici zele.Vec ce se lagano znati sad za par dana
Članovi Centralnog izbornog biroa razmatraće na narednoj sjednici 18. maja,
To znaci da ce se vec tad saznati konacan broj stanovnika,ako se dodje do uskladjenja metodologije

europe BiH
Član

Post Postao/la europe BiH » 11 maj 2015 04:10

Ovdje će rješenje MORATI nametnuti stranci. Kao što su morali nametnuti i zastavu i himnu i sve ostalo. Nema šanse da se mi išta samo dogovorimo sa četnicima. Zaraćene strane se neće same dogovoriti. Znači moraju stranci nametnuti rješenje. Budu li čekali da se mi sa četnicima dogovorimo ništa od popisa. Đaba potrošismo pare na popis u tom slučaju.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 maj 2015 07:10

Ti si smijesan covjek.Pa,evo.Da ne bude da je Jack ''kompleksas'' ili ljubomoran na neko Sarajevo ili sta li vec.Lolcina

Jesu li ili nisu stranci nametnuli status grada Mostara.Pedi Esdaun ima 10 godina.I Ohr.I takozvani ''ustavni'' sud Bih kaze da status nije posten prema ''Hrvatima'' i da se odluka Ohr baca van statusa i da Mostar treba da bude jedinstven grad.Znaci idu kontra stranaca i Ohr.Sto nisu isli onda kontra Ohr i stranaca u Zepcu?.No,kad su prekrajali stranci istu opcinu Zepce.Niko se nije nasao od Bosnjaka da prekraja Capljinu ili neku drugu opcin?u.Samo je pognuo glavu i usutio

I pogledaj sad ova masovna hapsenja Bosnjaka po sumskoj.Bakir trezor Izetbegovic kojem se stranka raspada.Koji nije glasa digao i ona beskicmenjacka stranka Sda.Da nas on brani

Pa,bez uvrede.Prije ce doci kijametski dan.Sta vam je :respekt:

Sve je neustavno,kad je na stetu Bosnjaka,pa makar i taj dan genocidna kisa padala na polju ispred Bukovice.I jesmo li mi stvarno svemirci ovdje,jer ljudi bi se zalili

Inace,da ne trolam temu ovu

http://glasbrotnja.net/vijesti/bosna-i- ... istva-2013

Ovo je danasnja vijest.Znaci da je sirova baza podataka zavrsila.Sve je zavrseno.I iduceg ponedeljka dolazi sjednica.Ako se na toj sjednici kaze tacno KONACAN BROJ stanovnistva,a reci ce sigurno stanovnistvo po entitetima.I ako se skopca da je jos jedna beskicmenjacka politika Bosnjaka prodala Bosnjake.

Onda vidis gdje problem lezi.Lezi u nedostatku nacionalne strategije,vizije i ostalih stvari

Ps:Sacekaj iduci ponedeljak.To je dan D.Ako bude dogovora iduceg ponedeljka.Vec ces za 7 dana znati konacan broj stanovnistva.A to znaci da ce se sve znati tada

A poznajuci kako se neki bore za prava Bosnjaka.Opcija br 4 garant prolazi

europe BiH
Član

Post Postao/la europe BiH » 12 maj 2015 03:15

Ma kakvi. Bila nekidan emisija na Alfa TV, REBUS Razgovor sa povodom. Gosti bili Senadin Lavić, Zolić i još neki malac i tema bila popis i brisanje. Lavić jasno rekao da se neće dozvoliti toliko brisanje. Jasno rekao da ima načina i da Bošnjaci SIGURNO neće dozvoliti toliko brisanje. Pa makar sve propalo.

Pronađi emisiju i pogledaj.

Odgovorite