Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Ja se u Sda ne bih uzdao da umirem.A ti zivi u snovima i velicaj dvicarosa Bakira.Mozes mu spomenik dici
Sto se tice popisa.Ne budi smijesan ili si ti fakat bezobrazan
Burma zavrsila posao za 6 mjeseci.Drzava sa 50+ Miliona koja je imala zadnji popis 1983 godine
Bosna nema niti 4 miliona stanovnika.I 18 mjeseci nakon popisa.Nisu objavili niti KONACAN rezultat broja stanovnika.Kako si ti smijesan i naivan.Blesimetar bi pukao.Pa zar se ne vidi.Covjek koji ukljucuje mozak vidi probijanje rokova datih od strane Europskog zavoda za statistiku.A za svakog onog s gramom mozga
Zasto par mjeseci prije popisa.Sad vec bivsi sef agencije za statistiku.Zdenku daje otkaz
Looool.Kako su neki naivni.Zato sto cekaju takve kao ti koji nece nista uraditi.I onda ce ti Bakir iz centrale reci da je popis izvrsno prosao za Bosnjake
Pa ces suplju prosipati do 2021 godine.A tad nece ni biti popisa
Fakat
Kad nadjes jedan znacajan i validan podatak a ne mahalske price.Javi se
Sto se tice popisa.Ne budi smijesan ili si ti fakat bezobrazan
Burma zavrsila posao za 6 mjeseci.Drzava sa 50+ Miliona koja je imala zadnji popis 1983 godine
Bosna nema niti 4 miliona stanovnika.I 18 mjeseci nakon popisa.Nisu objavili niti KONACAN rezultat broja stanovnika.Kako si ti smijesan i naivan.Blesimetar bi pukao.Pa zar se ne vidi.Covjek koji ukljucuje mozak vidi probijanje rokova datih od strane Europskog zavoda za statistiku.A za svakog onog s gramom mozga
Zasto par mjeseci prije popisa.Sad vec bivsi sef agencije za statistiku.Zdenku daje otkaz
Looool.Kako su neki naivni.Zato sto cekaju takve kao ti koji nece nista uraditi.I onda ce ti Bakir iz centrale reci da je popis izvrsno prosao za Bosnjake
Pa ces suplju prosipati do 2021 godine.A tad nece ni biti popisa
Fakat
Kad nadjes jedan znacajan i validan podatak a ne mahalske price.Javi se
Never had i imagined living without you Angelene
Prekaljeni demografski borac i savjetnik za nadgrobni zivot

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Bosnjaka je popisano 54,3%. Ovo je provjereno 1/1.Vatandzija89 je napisao/la:Čemu tolika frka Jack???
Jel Islamska zajednica i SDA,kao i Tokić rekli da je Bošnjaka popisano u ukupnom broju stanovnika 52%
Jel Katolička crkva rekla da je Hrvata-katolika 13%
Jel Brisel rekao da je ostalih 3%
Znači u Bih ima
Bošnjaka 52%
hrvata 13%
srba 32%
ostalih 3%
Samo kako će to izgledati sa onim zarezima ne znam,al znam da se niko neće provesti ko onog drugog proba zakinuti...nisu nas uspjeli popisom i kojekakvim pitanjima zakinuti,e vala neće ni sad...a to ko proba lažirat popis neće se provest...
Mislim na ukupno popisane. Sad procjenite mogu li nas ukinuti za 4,3% ili vise.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
Pa,ako je toliko popisano
I ako su racunali Bosance
Jer ako je eto ti si rekao 110 000 ostalih?
Najvise ostalih su Romi.Pretpostavljam?Onda je Bosanaca 50 000 max.Jer znam da je nesto vise od 10 000 Muslimana popisano.I oni ce vecinom biti Bosnjaci.Ostane ti cirka 100 000 ostalih
Sad ako je 54,3% Bosnjaci,Bosanci+Muslimani.Sanse su male da mozemo ispod 50%
Ali ako tih 54,3% su Bosnjaci.Bosanci,Muslimani+ Romi i Albanci.Onda sve je moguce
I ako su racunali Bosance
Jer ako je eto ti si rekao 110 000 ostalih?
Najvise ostalih su Romi.Pretpostavljam?Onda je Bosanaca 50 000 max.Jer znam da je nesto vise od 10 000 Muslimana popisano.I oni ce vecinom biti Bosnjaci.Ostane ti cirka 100 000 ostalih
Sad ako je 54,3% Bosnjaci,Bosanci+Muslimani.Sanse su male da mozemo ispod 50%
Ali ako tih 54,3% su Bosnjaci.Bosanci,Muslimani+ Romi i Albanci.Onda sve je moguce

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
54,3% Bosnjaka. Te sam podatke dobio od ljudi iz udruzenja prosvjetitelj Muallim i Prvi mart. Imaju kompletne spiskove. I znaju gdje zivi svaki nas covjek u genocidnoj tvorevini.
Ubjeden sam da ce nam skinuti za 2-3% ali vise ne mogu. Ne mozemo biti ispod 50%.
Ubjeden sam da ce nam skinuti za 2-3% ali vise ne mogu. Ne mozemo biti ispod 50%.
Biće onako kako Bošnjaci odluče
-
BosniaUser
- Član
Drina to je super..kod nas je imam na hutbi rekao da prelazimo 52% odmah nakon popisa što će reći da i IZ raspolaže sa tim podatcima...Drugo što je bitno naglasiti jeste i sama svijest Bošnjaka o njihov omjeru u odnosu na druge..nedavno slušam na sijelu naše ljude za koje vjeruj da nisam mislio da su nacionalno toliko osvješteni koji govore o obroju hrvata u BiH i svi su složni da ih i procentualno,na terenu ima pola od prijeratnog broja odnosno 8% i kao i to da su masovno dolazili..konkretno u Jajce i popisivali se...Drina je napisao/la:54,3% Bosnjaka. Te sam podatke dobio od ljudi iz udruzenja prosvjetitelj Muallim i Prvi mart. Imaju kompletne spiskove. I znaju gdje zivi svaki nas covjek u genocidnoj tvorevini.
Samim tim činjenica o krađi nekog značajnijeg procenta od Bošnjaka ili činjenica da nas bude manje od 50% u BiH neće proći i to sam apsolutno siguran
Sto bi nam skidali ista?
Pogledaj Livno,Duvno.Dobretice.A znam i da su se cetnici masovnije popisivali

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
BosniaUser
- Član
Pa odkud ti uopće zamisao da sma ja protiv bilo kakvog skidanja!!!Jack je napisao/la:Sto bi nam skidali ista?
Ali ako već postoje pravila ne znam za što bi ona vrijedila za Bošnjake a ne za hrvate il srbe
Eto primjer Dobretića u kojem je popisano 2041 osoba...a na terenu živi max 280 duša..što će reći da 1500 osoba se može ukloniti...
Pa,ne moras mi davati crkvene popise.Imam ja sve crkvene popise
Posebno za podrucje Jajacke opcine
Katolici najmanje mogu varati.No,ocito i oni ne zele da se lagano pretvore u nacionalnu manjinu.Kad padnu na ispod 10%.Kraj je price.Sad ih ne moze biti vise od 13%
No,ako se trebas dogovarati s cetnicima oko popisa,koji ce pokusati da laziraju popis.Onda proglasiti popis neustavan i kraj price
I manite se nekih udruzenja.Dajte mi precizno broj Bosnjaka procentualno po opcinama.Samo popisanih do 54,3%
A ne sta je neko na hutbi rekao.
Traze se dokazi
Katolici najmanje mogu varati.No,ocito i oni ne zele da se lagano pretvore u nacionalnu manjinu.Kad padnu na ispod 10%.Kraj je price.Sad ih ne moze biti vise od 13%
No,ako se trebas dogovarati s cetnicima oko popisa,koji ce pokusati da laziraju popis.Onda proglasiti popis neustavan i kraj price
I manite se nekih udruzenja.Dajte mi precizno broj Bosnjaka procentualno po opcinama.Samo popisanih do 54,3%
Traze se dokazi

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
-
BosniaUser
- Član
Svoj ti pos'o Jack...ako je imam rekao u jajcu isto je rečno i u Cazinu i Srebrenici i Brčkom i Sarajevu i Hlivnu i Trebinju samim ti svi Bošnjaci to znaju..bitno je postojanje svijeti o sebi i svom broju...a onda ti nije problem nešto proglasiti neustavnimJack je napisao/la:Pa,ne moras mi davati crkvene popise.Imam ja sve crkvene popise
Traze se dokazi
Ova ti je za slatkeDrina je napisao/la:54,3% Bosnjaka. Te sam podatke dobio od ljudi iz udruzenja prosvjetitelj Muallim i Prvi mart. Imaju kompletne spiskove. I znaju gdje zivi svaki nas covjek u genocidnoj tvorevini.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
http://www.youtube.com/watch?v=9GiTzVdWX5Q obavezno pogledati
Sto bi nam skidali i 2 ili 3 %. I to je puno. Svaki nam je covjek bitan.
Ja sam za oko za oko zub za zub.
Ja sam za oko za oko zub za zub.
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Tacno tako.I jos nesto.Svak zna kako se kod nas ''mahala'' i prave sijela.Tako,ako do kraja iduceg mjeseca.Ne izadje neki ''neformalan'' podatak oko popisa.Onda popis oboriti.Sto je dosta,dosta je bilo
Za par dana bit ce 19 mjeseci od popisa.1 Juna to je 20 mjeseci.I ako ne bude konacan rezultat.I jos se bude ''dogovaralo''.Totalno oboriti popis i kraj price.
Za par dana bit ce 19 mjeseci od popisa.1 Juna to je 20 mjeseci.I ako ne bude konacan rezultat.I jos se bude ''dogovaralo''.Totalno oboriti popis i kraj price.

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Jack je napisao/la:Tacno tako.I jos nesto.Svak zna kako se kod nas ''mahala'' i prave sijela.Tako,ako do kraja iduceg mjeseca.Ne izadje neki ''neformalan'' podatak oko popisa.Onda popis oboriti.Sto je dosta,dosta je bilo
Ima li su oni sve podatke u vezi popisa max 10 dana nakon popisa samo se cekalo da prodju izbori itd..zato vjerujem da je cifra od 54% bosnjaka tacna jer se imalo vremena doci do tih podataka od strane nasih organizacija + sto su neki mediji indirektno objavili slicne cifre.
Gledajte sta sad ovi iz snsd-e rade pa se zapitajte zbog cega? Njima se zuri ali dzabe deklaracije nakon objave rezultata popisa politicka mapa BIH ce se morati izmjenit. Ja bih samo volio da mi i bosanski katolici predjemo cifru od 67% zajedno.
Hrvatski historicar priznaje da je Tvrtko bio samo osvajac hrvatske zemlje a ne oslobodilac kako se to od nekih drugih prikazivalo https://www.youtube.com/watch?v=PDrx0a2Gx5M
Prosao je i mjesec April.Nista od podataka.Jos jedan mjesec zavrsio.19 mjeseci od pocetka popisa.Oni jos konacne rezultate nisu izbacili??????.Prije sam rekao.Ako do 1 Juna,ne izbace te podatke.Znaci minimum 2 sedmice prije famoznog ''15 Juna'' kad bi trebali da izbace podatke.Onda nece izbaciti niti 15 Juna
Bit ce prilicno interesantno.Smiju li da objave podatke sad u Maju?,Makar nezvanicne?.Ili cekaju dok dodje Papa?.Pa da namjeste podatke protiv Bosnjaka.,Ma,sve mi je jasno ovdje!
I jos nesto.
Ne bude li bilo kakva vijest vezana oko popisa.I to pod vijest,mislim na prave cifre,Do kraja ovog mjeseca.Sumnjam da ce i biti neki podatak 15 Juna.Znaci.Ko god misli ako se ne izbaci samo KONACAN BROJ.Do kraja ovog mjeseca.Da ce to biti 2 sedmice poslije
Rekao sam.Ako je sve zavrseno.3 sedmice prije zvanicne objave.Oni moraju da kazu broj stanovnika.To jos nisu rekli.Krenuo je Maj
Ostaje da se vidi.Zar ne?
Bit ce prilicno interesantno.Smiju li da objave podatke sad u Maju?,Makar nezvanicne?.Ili cekaju dok dodje Papa?.Pa da namjeste podatke protiv Bosnjaka.,Ma,sve mi je jasno ovdje!
I jos nesto.
Ne bude li bilo kakva vijest vezana oko popisa.I to pod vijest,mislim na prave cifre,Do kraja ovog mjeseca.Sumnjam da ce i biti neki podatak 15 Juna.Znaci.Ko god misli ako se ne izbaci samo KONACAN BROJ.Do kraja ovog mjeseca.Da ce to biti 2 sedmice poslije
Rekao sam.Ako je sve zavrseno.3 sedmice prije zvanicne objave.Oni moraju da kazu broj stanovnika.To jos nisu rekli.Krenuo je Maj
Ostaje da se vidi.Zar ne?

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
BiH godišnje gubi 5.000 stanovika zbog 'bijele kuge'
Nedavno je objavljen podatak da u cijeloj BiH živi samo 100.000 djece između tri i šest godina. U Republici Srpskoj je broj upisanih učenika u osnovne škole za 16 posto ili gotovo 20.000 manji nego prije 6 godina.
Koliko su alarmantni ovi podaci, pitali smo prof. dr. Hasana Zolića, statističara i demografa, javlja N1.
''To je rezultat što u BiH se 13 godina borimo sa tzv 'bijelom kugom'. Više ljudi umire nego što se rađa. Mi smo u minusu negdje oko 5.000 ljudi, u razlici između rođenih i umrlih, što je značajna cifra, koja odgovara jednom manjem gradu ili čaršiji. BiH nije jedina zemlja koja ima problem s natalitetom'', kazao je Zolić.
Na pitanje zašto građani i dalje svakodnevno napuštaju zemlju i koje su posljedice, Zolić odgovara:
''Na ukupan broj stanovnika djeluje nekoliko faktora. Negativan prirodni priraštaj, negativno migraciono stanje. Više se ljudi iseljava nego što se iseljava. Mi u dijaspori imamo do 1.7 miliona ljudi, a karakteristično je da se iseljavaju kvalifikovani radnici.''
Saznali smo zbog čega se još uvijek ne iskazuju rezultati popisa stanovinštva.
''Rezultati popisa se ne iskazuju zbog razlika između stalnog stanovištva i onih nerezidentnih stanovika koji su se popisali, a nisu imali potrebnu dokumentaciju. Broj stanovnika će se umanjiti do 400.000 stanovika. To će djelovati na manji broj stanovika od 3.7 miliona, koji je aktivan sada. Demografi UN-a imaju proračun da će za 500 godina ovog stanovinštva ovdje nestati. U narednih 20 godina broj stanovika BiH se neće mnogo povećati. Imamo veliki broj starog stanovništva, tj. broj stanovika od 65 i više godina je skoro jednak onom mlađem stanovištvu od nula do 17 godina''.
Zašto čekamo rezultate?
''Kasnilo se u donošenju zakona. Potom se radilo na zakonu na nivou BiH, i konačno je donesen. Pripreme nisu urađene na vrijeme. Štampa, distribucija materijala, formulacija pitanja i niz dilema koje su uticale na gubljenje vremena. Ipak, osnovi problem zbog kojeg nisu objavljeni podaci jeste utvrđivanje broja rezidentnog i nerezidentnog stanovištva. Ovi drugi, po pravilima ne bi trebali biti uključeni u stalno stanovištvu. Agencija za statistiku nije utvrdila program i metode obavljanja popisa u saradnji sa svim statističkim institucijama'', zaključio je Zolić.
Nedavno je objavljen podatak da u cijeloj BiH živi samo 100.000 djece između tri i šest godina. U Republici Srpskoj je broj upisanih učenika u osnovne škole za 16 posto ili gotovo 20.000 manji nego prije 6 godina.
Koliko su alarmantni ovi podaci, pitali smo prof. dr. Hasana Zolića, statističara i demografa, javlja N1.
''To je rezultat što u BiH se 13 godina borimo sa tzv 'bijelom kugom'. Više ljudi umire nego što se rađa. Mi smo u minusu negdje oko 5.000 ljudi, u razlici između rođenih i umrlih, što je značajna cifra, koja odgovara jednom manjem gradu ili čaršiji. BiH nije jedina zemlja koja ima problem s natalitetom'', kazao je Zolić.
Na pitanje zašto građani i dalje svakodnevno napuštaju zemlju i koje su posljedice, Zolić odgovara:
''Na ukupan broj stanovnika djeluje nekoliko faktora. Negativan prirodni priraštaj, negativno migraciono stanje. Više se ljudi iseljava nego što se iseljava. Mi u dijaspori imamo do 1.7 miliona ljudi, a karakteristično je da se iseljavaju kvalifikovani radnici.''
Saznali smo zbog čega se još uvijek ne iskazuju rezultati popisa stanovinštva.
''Rezultati popisa se ne iskazuju zbog razlika između stalnog stanovištva i onih nerezidentnih stanovika koji su se popisali, a nisu imali potrebnu dokumentaciju. Broj stanovnika će se umanjiti do 400.000 stanovika. To će djelovati na manji broj stanovika od 3.7 miliona, koji je aktivan sada. Demografi UN-a imaju proračun da će za 500 godina ovog stanovinštva ovdje nestati. U narednih 20 godina broj stanovika BiH se neće mnogo povećati. Imamo veliki broj starog stanovništva, tj. broj stanovika od 65 i više godina je skoro jednak onom mlađem stanovištvu od nula do 17 godina''.
Zašto čekamo rezultate?
''Kasnilo se u donošenju zakona. Potom se radilo na zakonu na nivou BiH, i konačno je donesen. Pripreme nisu urađene na vrijeme. Štampa, distribucija materijala, formulacija pitanja i niz dilema koje su uticale na gubljenje vremena. Ipak, osnovi problem zbog kojeg nisu objavljeni podaci jeste utvrđivanje broja rezidentnog i nerezidentnog stanovištva. Ovi drugi, po pravilima ne bi trebali biti uključeni u stalno stanovištvu. Agencija za statistiku nije utvrdila program i metode obavljanja popisa u saradnji sa svim statističkim institucijama'', zaključio je Zolić.
To je ono sto je Jack govorio. Jack kralju, sve unaprijed vidis..
Iako ovo nije dobro za nas.. Ti si ovo znao..
Ne znam kako.. Svaka cast..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Sasvim logicno.Dovoljno mi je da pocnem razmisljati kao i oni.Patoloski iskompleksirani vlaski konjusari.Sta bih uradio da imam vlast?Ukinuo sto vise Bosnjaka naravno.To i rade na tomeamkos je napisao/la:To je ono sto je Jack govorio. Jack kralju, sve unaprijed vidis..
Ima 2 mjeseca rekao sam 400 000-500 000 ljudi ce izbrisati.Sacekajmo kraj Maja,pa da vidimo jesam li pogodio
Sto se tice popisa.Pa,ovo im je zadnji mjesec da dokazu da rade nesto.Iako dolazak pape ili ona utakmica protiv cifuta im je bolji datum nego 15 Juni.Prije sam pricao o entitetskim drzavljanstvima prije nego sto su ona stampana
I Zolic je djelomicno u pravo.Iseljavaju se svi,ali najvise katolici.Kako je broj katolika krajem 2014 iznosio 420 000.Sa 350 000 katolika u Bosni,ako pogledas raspored njihovog stanovnistva po Bosni.Oni su zavrsili u Bosni,pa cak i kao saveznik cetnicima po Bosni.Nemas koristi od njih.Cetnici ih vjesto iskoristavaju u Bosni,to sam rekao jos davne 2010.Kad sam rekao da je ovo zadnja decenija njihovog demografskog faktora u Bosni.Od 2020 nadalje,imas sve manji broj katolika.I to bi bilo to za njh
Cetnici i ustashe su ovladale svim segmentima vlasti.Cilj je da se forsiraju raznorazne Kebe koje ce im dati i ''treci'' pa cak i nezavisnu sumsku.Njiima se daleko vise zuri nego nama.Tu nema dileme.Sad,da ce brisati toliko.Znao sam da nema rasta da se brise 200 000 kako su neki nagadjali
Po meni bit ce izmedju 3.3-3.4 miliona stalnih na kraju.Mozda saznamo sta vise ovog mjeseca.A mozda iduceg

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
http://www.avaz.ba/clanak/176173/bih-se ... stanovnika
Kao sto sam rekao prije
Izmedju 400 000-500 000.,Bakir ubleha Izetbegovic.Smusen i glup.Obezbjedit ce nam neku ublehu koju samo nepismeni mogu da vjeruju
Kao sto sam rekao prije
Izmedju 400 000-500 000.,Bakir ubleha Izetbegovic.Smusen i glup.Obezbjedit ce nam neku ublehu koju samo nepismeni mogu da vjeruju

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom
Kljucna rijec ovdje je da bi trebala biti sjednica znaci polovinom iduce sedmice.Ako ne bude.Onda ce popis biti blokiran.Mozda na kraju bude i oboren
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-jos- ... /150504106
Dodikov cilj je da se popis obori i to totalno.
Citajte
Iduca recenica postaje jos komplikovanija
Koja panika ustasko-cetnickih.Pazi sta kazu.Ako se ne usvoji set.Znaci ako se ne usvoji set vlade krmetnjaka o zadnjem ultimatumu da se brise sve sto oni zele.Da oni nece priznati popis.I da nece biti dogovora.Znaci,evo ti lijepo cetalji koce popis
Komedija
Sad mi je sve jasno.Napokon
Cetalji i vlada krmetnjaka odlazu objavu konacnih rezultata ako ne bude po njihovom.,Da se brise skoro svi Bosnjaci iz krmetnjaka.I ako ne bude sjednice iduce sedmice,Nema ni popisa iduceg mjeseca
Got you
A,sad ako beskicmenjak Bakir pristane na cetnicke ucjene posebno oko njihove 4 varijacije koju oni zele da prikazu.
Onda mi i ne zasluzujemo drzavu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-jos- ... /150504106
Dodikov cilj je da se popis obori i to totalno.
Citajte
Pa,normalno.Evo ga.Kljucna rijec ovdje je AKO.Znaci nema tu 15 Juna,nema niceg.Oni nisu tu kljucnu sjednicu odrzali,a pitanjeGlasnogovornica Agencije za statistiku BiH Mirsada Adambegović potvrdila je da bi tek naredne sedmice mogla biti održana sjednica Centralnog popisnog biroa. Ako se sljedeće sedmice održi sjednica Centralnog popisnog biroa i usvoji metodologija obrade podataka Agencija za statistiku BiH imala bi vremena da do sredine juna, kako je ranije i najavljeno, objavi prve zvanične rezultate popisa.
Iduca recenica postaje jos komplikovanija
Znaci sve zavisi hoce li biti sjednice ili ne.Recite takoAko metodologija ne bude usvojena sljedeće sedmice, zvanični rezultati popisa definitivno će kasniti. Naime, nakon što se utvrdi konačna metodologija, Agencija za statistiku BiH treba najmanje mjesec dana da objavi prve podatke, smatraju stručnjaci upućeni u cijeli proces.
Najavio je.Pametno,nema staMogućnost kašnjenja objave konačnih rezultata nedavno je najavio i Fadil Fatić, v. d. Direktora Agencije za statistiku BiH.
Pa,tako reci.Znaci vlada cetniteta oteze i minira popis mjesecima,pa i godinama.Obarajte popis.Ko ga jebeKako Klix.ba saznaje, dvije strane ne samo da nisu približile stavove već su se razlike dodatno produbile.
Koja panika ustasko-cetnickih.Pazi sta kazu.Ako se ne usvoji set.Znaci ako se ne usvoji set vlade krmetnjaka o zadnjem ultimatumu da se brise sve sto oni zele.Da oni nece priznati popis.I da nece biti dogovora.Znaci,evo ti lijepo cetalji koce popis
Komedija
Sad mi je sve jasno.Napokon
Cetalji i vlada krmetnjaka odlazu objavu konacnih rezultata ako ne bude po njihovom.,Da se brise skoro svi Bosnjaci iz krmetnjaka.I ako ne bude sjednice iduce sedmice,Nema ni popisa iduceg mjeseca
Got you
A,sad ako beskicmenjak Bakir pristane na cetnicke ucjene posebno oko njihove 4 varijacije koju oni zele da prikazu.
Onda mi i ne zasluzujemo drzavu

Ne postoji burek s sirom
samo sirnica

Ne postoji burek s sirom