Pozzdravljam, Javljam se 1put
Unaprijed se, izvinjavam Jacku, Drini, kosarkasu, amkosu, i ostalim,na donekle off post.Citam vas redovno 2 godine, svaka cast, na trudu i zalaganju,nisam bio prije registrovat,niti sam od nekog drugog nicka.Poluprofesionalno sam se bavio sociologijom(Radio u Institutu za razvoj mladih Kult);u kasnim sam dvadesetim, srecom pa sam zavrsio medicinsku skolu,Bjelave, pa odoh krajem godine.Elem dosta mladjih osoba u mom naselju Hrasno,Novo Sarajevo35+ je neozenjeno, neudato.Ima dosta cura,koje su se uspjele ubaciti negdje na fine pozicije,i traze prema sebi, i tako im godine prolaze, i prodjose, generalno dosta mladje raje ima prevelika ocekivanja, onda Instagram, izbiruju, izbiruju, narocito djevojke..iz mog odjeljenja, od 26 cura, samo se 5 dosad udalo,27;28 god.onda dosta raje voli da putuje, da se slikaju, stavljaju selfie..neki bi nesto i probali brak, ali nemaju stambene uslove90% odnosa, veza se svodi ko je budjetlija, ko nije, ima izuzetaka, ali to je uglavnom.Nazalost neplodnost se poveceva s godina..mislim da ce biti sve manje, i manje porodica kao temelji drustva
Izvinjavam se jos jednom...i pozz svoj ekipi