Zlatko je iz mjesanog braka.Majka mu je cetnikusa aka ''partizanka''.Nisam ni ocekivao od njega.Udbaski skolovanog da radi bilo sta u korist Bosnjaka.To da ljubi krst je samo dokaz koliko je lik ljigav
Ja gledam u ovu temu ''debili'' i mora se reci da smo mi nazalost najveci debili.Moja rahmetli nema umrla 1982.Jednom kad sam bio djecak rece mi.Bosanski Muslimani su najgluplji narod na svijetu.Sta ja znam.Sa 3-4 godine.Sta ona misli
Sad.Vec sam skopcao.Da.Nema toliko ''debila'' koliko ima debila medju nama.Svaka cast svijetlom primjeru
Ps:Mogao je da ode na Bascarsiju.Bio Era Ojdanic.Pa da slusa tamo.Nije ni trebao da ide na Lukavicu
Gradska ''raja''
Pitam se kakvi su tek seljaci tamo.Kad su ga ''gradjani''onako nasutali.Ima srece da nije bio u Han Mokrom gdje cetnik drzi kafanu na putu prema Palama.Jer vec bi lezao mrtav.A Sarajevo je bas predaleko odatle.Ovako policajac ga je spasio jer je bilo ocito.Tamo bi ga policija mlatila zajedno s ostalim gostima
Lik iz Engleske dosao u Lukavicu da slusa cetnicke pjesme i pije po njihovim kafanama.Ostavljajuci dinar njima
Jarane.Ja sam u Prijedoru bio par dana.Odem u trgovinu.
Mineralna?
Knjaz Milos.Dovidienja
Udjem u 5 trgovina tamo.I kad vidim Sa Kiseljak.Uzmem.Iako i ovi su ustashe.Nisam htio marke da im dam i da im kupim Knjaza Milosa
A ovaj debil ide pije po cetnickim kafanima.I jos se pita.Sta je uradio?