☑ Pravila foruma i savjeti

Debili

Drina
Član

Re: Debili

Post Postao/la Drina » 06 aug 2016 08:50

Bošnjački načelnik Vladiki ljubi krst (FOTO)

slika

Načelnik Općine Bosanski Petrovac, Zlatko Hujić, iako je za vrijeme predizborne kampanje 2012. godine pričao da se on osjeća kao Bošnjak, da bi pridobio simpatije probosanske partije, društvenim mrežama kruže fotografije na kojima načelnik Hujić se pričešćuje i ljubi krst u rukama Vladike Hrizostoma.

http://bosnapress.net/ne-desava-se-cest ... m=facebook
Biće onako kako Bošnjaci odluče

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 06 aug 2016 13:43

A jebo mater svoju...koja hinja !

BosnjackaHercegovina
Član

Post Postao/la BosnjackaHercegovina » 06 aug 2016 13:57

Dezidijat je napisao/la:A jebo mater svoju...koja hinja !
Velika hvala fotografu!
Bolje znat nego ne znat.
Samo BiH.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 06 aug 2016 15:52

Sve dok je ovaj načelnik Bosanskog Petrovca teško je očekivati bilo kakav napredak u tom mjestu. :goofy:
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 01 sep 2016 22:04

http://www.rtvbn.com/3831343/neonacisti ... -u-zagrebu

Naucite se prvo pravilno pisati na Engleskom

Islamist refugeest are not welcome

Lolcina

Pod debile ide ovo
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Abidaga
Član

Post Postao/la Abidaga » 19 sep 2016 15:17

Abidaga je napisao/la:
Abidaga je napisao/la:08.02.2013
Glupi turisti ostali šokirani u jahorinskom hotelu: Pjevale se četničke pjesme i veličao pokolj u Srebrenici
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... srebrenici
- Bio sam u društvu s poznanicima iz Banje Luke. Nakon večere odsjeli smo malo uz ugodan razgovor kada je orkestar počeo svirati. U jednom trenutku vokalni solista je počeo pjevati četničke i nacionalističke pjesme. Mislili smo da će to biti jedna ili dvije pjesme po nečijoj narudžbi, ali očito je to bio cjelovečernji repertoar. Pjevalo se o Radovanu Karadžiću, pokolju u Srebrenici, napadu na Goražde i Sarajevo.. Atmosfera je postala mučna. I prijateljima iz Banje Luke je bilo neprijatno. Nisam znao kako da se ponašam, da napustim objekat ili da ostanem. Šokiran sam.
Sarajlije šokirane što im ugostitelj Branko u okupiranoj Foči podvaljuje svinjetinu i psuje majku balijsku
29.07.2015
Šestočlana grupa glupavih mladih ljudi iz Sarajeva u turističkom kampu Ivona u Foči:
- Veselo smo se uputili na trodnevni izlet u prirodi koji je trebalo da uključuje boravak u kampu, rafting na Tari i obilaženje nacionalnog parka Sutjeska. Jedva smo čekali avanturu, ali.. U kamp Ivona dočekao nas je čovjek srednjih godina uz poluosmijeh na licu. Iz razgovora smo zaključili da je on vlasnik kampa, Branko. Predali smo mu dokumente zbog planiranog prelaska granice za rafting i sjeli u restoran u okviru kampa. Ranije smo e-mailom dogovorili rafting za nedjelju ujutru i u skladu s tim planirali svoje aktivnosti. Ali kada smo se pokušali dogovoriti za termin raftinga, rekao nam je da to mora biti u subotu jer za nedjelju nema mjesta, bez obzira na to što smo imali rezervacije. Nakon što smo uljudno pitali zašto nam je ranije potvrdio termin za nedjelju, ljutito je rekao da sad na rafting nećemo nikako! Bili smo šokirani..

Diskusiju prekida moja prijateljica koja, odveć iscrpljena i zatečena onim što čuje, prosudi: Vaš bezobrazluk je iznad svake mjere, mi smo vaši gosti, otkud vam pravo da nas tako ucjenjujete?! Nije uspjela ni dovršiti rečenicu, gazda se već na sav glas derao: Ma idi u k….! Jesi me čula! Nije ti ovo spavaonica! Mrš u p. materinu, 'ti mater...! i slične riječi koje je nezgodno ponoviti. Zaledio sam se. Pogledah prijateljicu - stajala je kao ukočena. Muzika u tom prekinu i mi krenusmo polako ka izlazu, ali odjednom se nekolicina vatrenih plesača okomi na nas slijedeći primjer gazde i primjerenih mu komunikacijskih vještina.. Na to nismo izustili ni riječ. Situacija nam je izgledala tako da je u tom trenutku sve bilo moguće.. Jer koliko god djelovalo paranoično, stojeći tu usred nepoznate zabiti, okruženi alkoholiziranim i agresivnim likovima, nismo se mogli oteti osjećaju da smo potpuno lišeni prava na primjedbu, žalbu, slobodu da iskažemo ono što nam je u tom trenutku potrebno. Kome da se žalimo u slučaju povrede prava gosta kada je onaj ko je u poziciji i obavezi da nam pomogne ili podršku pruži i garantuje sigurnost, isti taj koji nas ugrožava i to ne samo neljubaznošću ili bahatošću, već ucjenjivačkim i agresivnim negostoprimstvom!

...Htjeli smo ručati u restoranu kampa i ponuđeno nam je da biramo roštilj ili ribu. Odabrali smo roštilj, ali uz napomenu da ne želimo svinjetinu, no na sto je stiglo nešto za što smo po mirisu i boji ocijenili da je ipak svinjetina. Konobar je čak rekao da nije siguran o kom mesu je riječ, ali poučeni prvim iskustvima odlučili smo da se ne upuštamo u dalja razjašnjavanja. Na odlasku smo tražili fiskalni račun koji su odbili da nam daju i napustili smo kamp – pričaju gotovo uglas ovi razočarani mladi ljudi koji se nadaju da će nezaboravnu avanturu raftinga na kanjonu Tara ipak jednom doživjeti, samo u organizaciji domaćina koji se prema gostima ophode s poštovanjem..

http://www.startbih.info/Aktuelnost.aspx?id=55629
19.09.2016
Dijasporac Meho otišao u vlaški kafić pa popio batine od 30 vlaha
http://www.avaz.ba/clanak/255222/istocn ... -zove-meho

Adis Borčak iz Ilijaša je kazao da su on i njegov polubrat Meho Hasanspahić u petak oko ponoći otišli u jedan kafić u Lukavici u Istočnom Sarajevu.
- Moj brat je krenuo u toalet. Drug mu je htio nešto reći i zovnuo ga je imenom Meho i tada su ga počeli udarati.. Vidio sam da 30 ljudi udara mog brata i njegovog druga.. U pomoć nam je pritrčao i policajac, a ja sam prišao bratu da mu izvadim jezik jer je izgubio svijest, pa da se ne bi ugušio, ispričao nam je Borčak, koji je dodao da je njegov brat došao iz Engleske na odmor..

03.08.2016
Adis Borčak je građanin Ilijaša i ljubitelj pasa koji je za N1 rekao kako odvode "sve što odvesti mogu" i da to nisu u pitanju agresivni psi.
"Kazali su da će odvoditi agresivne, ali oni odvode sve što mogu odvesti - mirnije pse kojima mogu da priđu, onima kojima djeca mogu da priđu. Neki dan sam bio svjedok kada su odveli šest ili sedam pasa i mislim da nema mirnijih na svijetu od njih i reagovao sam tako da sam otvorio vrata kombija i pustio ih", rekao je Borčak.
"Svaki dan ih hvataju i odveli su jednog kojem su slomili šapu dok su ga hvatali. Djeca su plakala, žene. Nazvao sam 30 brojeva i niko mi nije dao informaciju o tome gdje se nalaze", istakao je te rekao kako mu ni u azile koje je posjećivao posljednjih dana nisu dozvolili da uđe.
Želio je da provjeri u kakvom su stanju psi, no s obzirom na to da mu nisu pokazali pse, Borčak je kaže, uvjeren da ih ubijaju.
"Ja sam ubijeđen da ih ubijaju, čim ne mogu doći do njih. Želio sam vratiti pse i garantovao da ću ih ja vezati i skloniti sa ulice", komentarisao je.
Borčak je inače pomagao i u kastriranju pasa, te nam je rekao da su tada obećali da će ih poslije operacije vratiti, ali da se nijedan nije vratio u Ilijaš.
"Svaki dan sam izdvajao 10 maraka za hranu psima i nisam ni od koga tražio pomoć", naglasio je Borčak.

http://ba.n1info.com/a107772/Vijesti/Vi ... ijasa.html

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 19 sep 2016 23:12

Dijasporac Meho je glup itekako.Jos jedan promasen slucaj glupana na kvadrat

Kaze nisu svi isti.Ja nisam imao problema.Pa blentava seljacino.Prebili su se bas sto se zoves Meho.Da si Jovan i da si pjevao o klanju Turaka.Dali bi ti rakije i jos bi te parama zasipali

Koja budala

Dobro.Ima i gorih

http://saff.ba/sarajlije-srdacno-pozdra ... -Cqyq2pTIU

enis1991
Član

Post Postao/la enis1991 » 20 sep 2016 10:21

Neka su Mehu prebili Bog im dao sve najbolje. Sta ces kod srba kretenu pored citavog Sarajeva ? Molim Boga da prebiju svakoga ko ode dole.

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 20 sep 2016 11:35

A ima ljudi idu u te istocno sarajevske kafice tipa Bacchus, i slicni. Cajke pjevaju. Valjda da "promjene" malo. Ali ta "promjena" kosta slomljene vilice, rebara i slicno. Meho naivcina zesca. :lolcina:

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 20 sep 2016 13:44

Nece na Ilidzu ima Arapa i seljaka..u Lukavici sve graCka raja

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 20 sep 2016 15:08

Dezidijat je napisao/la:Nece na Ilidzu ima Arapa i seljaka..u Lukavici sve graCka raja
Tako nekako. :respekt:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 20 sep 2016 16:28

Od toliko kafana Engleske i Sarajeva.On nasao da ide u Lukavicu
:lol: :(

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 20 sep 2016 16:36

Ja kako sam skonto ovaj Adis Borčak iz Ilijaša zivi stalno tu in on je doveo svog polubrata i jos jednog druga u tu djikanu.

Ja budaaalaaaaaa. Svasta. Haman ih zasrbila ledja pa otisli kod djikana da im podrpaju ledja, sto su i sa zadovoljstvom i uradili.

S druge strane mi ahmaci docekujemo slavne djikane ko neke predsjednike i grlimo ih i slikamo se sa njima. :vomit:

A Arapi, Turci i drugi muslimani nam smetaju. Mi smo za zaista za Kreke ili za Sokolca. Mi nismo normalni vise.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

ljiljan89
Član

Post Postao/la ljiljan89 » 20 sep 2016 18:31

amkos je napisao/la:A ima ljudi idu u te istocno sarajevske kafice tipa Bacchus, i slicni. Cajke pjevaju. Valjda da "promjene" malo. Ali ta "promjena" kosta slomljene vilice, rebara i slicno. Meho naivcina zesca. :lolcina:
amkos ja i ti mora da se znamo cim znas za bakus i te kafane. ja nikad nisam isao ali imam hadalja koji odu
Bog Bosna i Bošnjaci

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 20 sep 2016 18:58

A Arapi, Turci i drugi muslimani nam smetaju. Mi smo za zaista za Kreke ili za Sokolca. Mi nismo normalni vise.
Kod nas u Prijedoru je ludnica bila u Cirkin Polju.Pa ja glavna uvreda bila.Vodim te ja u Cirkin Polje pa ces ti vidjeti sta je sta.

:lol: :rofll:

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 20 sep 2016 19:58

Jack je napisao/la:
Kod nas u Prijedoru je ludnica bila u Cirkin Polju.Pa ja glavna uvreda bila.Vodim te ja u Cirkin Polje pa ces ti vidjeti sta je sta.

:lol: :rofll:
Kod nas se kaze "poslat cu te u Kreku ili u Sokolac" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :respekt:
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 20 sep 2016 22:03

Zlatko je iz mjesanog braka.Majka mu je cetnikusa aka ''partizanka''.Nisam ni ocekivao od njega.Udbaski skolovanog da radi bilo sta u korist Bosnjaka.To da ljubi krst je samo dokaz koliko je lik ljigav

Ja gledam u ovu temu ''debili'' i mora se reci da smo mi nazalost najveci debili.Moja rahmetli nema umrla 1982.Jednom kad sam bio djecak rece mi.Bosanski Muslimani su najgluplji narod na svijetu.Sta ja znam.Sa 3-4 godine.Sta ona misli

Sad.Vec sam skopcao.Da.Nema toliko ''debila'' koliko ima debila medju nama.Svaka cast svijetlom primjeru

Ps:Mogao je da ode na Bascarsiju.Bio Era Ojdanic.Pa da slusa tamo.Nije ni trebao da ide na Lukavicu

Gradska ''raja''

Pitam se kakvi su tek seljaci tamo.Kad su ga ''gradjani''onako nasutali.Ima srece da nije bio u Han Mokrom gdje cetnik drzi kafanu na putu prema Palama.Jer vec bi lezao mrtav.A Sarajevo je bas predaleko odatle.Ovako policajac ga je spasio jer je bilo ocito.Tamo bi ga policija mlatila zajedno s ostalim gostima

Lik iz Engleske dosao u Lukavicu da slusa cetnicke pjesme i pije po njihovim kafanama.Ostavljajuci dinar njima

Jarane.Ja sam u Prijedoru bio par dana.Odem u trgovinu.

Mineralna?

Knjaz Milos.Dovidienja

Udjem u 5 trgovina tamo.I kad vidim Sa Kiseljak.Uzmem.Iako i ovi su ustashe.Nisam htio marke da im dam i da im kupim Knjaza Milosa

A ovaj debil ide pije po cetnickim kafanima.I jos se pita.Sta je uradio?

:lol: :lol: :lol:

Bosni
Član

Post Postao/la Bosni » 20 sep 2016 23:25

Jack je napisao/la:Zlatko je iz mjesanog braka.Majka mu je cetnikusa aka ''partizanka''.Nisam ni ocekivao od njega.Udbaski skolovanog da radi bilo sta u korist Bosnjaka.To da ljubi krst je samo dokaz koliko je lik ljigav

Ja gledam u ovu temu ''debili'' i mora se reci da smo mi nazalost najveci debili.Moja rahmetli nema umrla 1982.Jednom kad sam bio djecak rece mi.Bosanski Muslimani su najgluplji narod na svijetu.Sta ja znam.Sa 3-4 godine.Sta ona misli

Sad.Vec sam skopcao.Da.Nema toliko ''debila'' koliko ima debila medju nama.Svaka cast svijetlom primjeru
Ne slažem se sa ovim. Nije da smo mi najgluplji nego da su najgluplji među nama uvijek bili izabrani od strane naših neprijatelja da nam služe kao lideri. Mi smo prošli 100 godina toga. U to vrijeme ponekad je i do 30-40% populacije Bošnjaka se iselili/bilo protjerano. Mehmed Spaho ubijen, Hadži Lojo protjeran, itd. Ko god se bunio bio je ubijen ili protjeran. Oni koji se nisu bunili su preživili (mi smo njihovi nasljednici jer je većina nas iz Bosne ili Sandžaka a ne od Bošnjaka u Turskoj ili Arapskih zemalja). Oni koji su pomagali okupatorima, oni su bili unaprijeđeni i nagrađeni.

Kad te u školi nauče da mrziš sebe, svoju vjeru, svoj jezik, svoju kulturu, itd. a da voliš srpsko-hrvatsku, to onda ostavlja rane na tebi. Rane koje samo nestaju kad umreš. Ova generacija koja je živili do 30-ih godina svog životu u srboslaviji je definitivno najgluplja generacija Bošnjaka. Nisu svi glupi naravno, ali po prosjeku su najgluplja među Bošnjacima. To je generacija čiji su očevi i djedovi (a možda i pradjedovi) odrasli i školovali u raznim sistemima koji su svi imali zajedničko to da mrze Bošnjake i muslimane. Njihov stid zato što su Bošnjaci prevazilazi svaku drugu sramotu. Zato vidiš kako je Nermina Nikšića stid što je Bošnjak i iz muslimanske porodice (jer očigledno ima potrebu da širi mržnju prema muslimanima i da se tako udalji od njih (samo u njegovoj glavi, zna se šta četnici misle o njemu)) a nije ga stid da kaže da ima pripadnike četničke vojske na svojim stranačkim listama.

Vrijeme je najbolji lijek za ove budale. Oni nestaju, nema više tog političkog sistema da ih hrani. Vidiš kako negoduju zbog Arapskih turista, a šta mogu konkretno uraditi? Ništa.

Dezidijat
Član

Post Postao/la Dezidijat » 21 sep 2016 02:33

Bosni je napisao/la:
Jack je napisao/la:Zlatko je iz mjesanog braka.Majka mu je cetnikusa aka ''partizanka''.Nisam ni ocekivao od njega.Udbaski skolovanog da radi bilo sta u korist Bosnjaka.To da ljubi krst je samo dokaz koliko je lik ljigav

Ne slažem se sa ovim. Nije da smo mi najgluplji nego da su najgluplji među nama uvijek bili izabrani od strane naših neprijatelja da nam služe kao lideri. Mi smo prošli 100 godina toga. U to vrijeme ponekad je i do 30-40% populacije Bošnjaka se iselili/bilo protjerano. Mehmed Spaho ubijen, Hadži Lojo protjeran, itd. Ko god se bunio bio je ubijen ili protjeran. Oni koji se nisu bunili su preživili (mi smo njihovi nasljednici jer je većina nas iz Bosne ili Sandžaka a ne od Bošnjaka u Turskoj ili Arapskih zemalja). Oni koji su pomagali okupatorima, oni su bili unaprijeđeni i nagrađeni.

Kad te u školi nauče da mrziš sebe, svoju vjeru, svoj jezik, svoju kulturu, itd. a da voliš srpsko-hrvatsku, to onda ostavlja rane na tebi. Rane koje samo nestaju kad umreš. Ova generacija koja je živili do 30-ih godina svog životu u srboslaviji je definitivno najgluplja generacija Bošnjaka. Nisu svi glupi naravno, ali po prosjeku su najgluplja među Bošnjacima. To je generacija čiji su očevi i djedovi (a možda i pradjedovi) odrasli i školovali u raznim sistemima koji su svi imali zajedničko to da mrze Bošnjake i muslimane. Njihov stid zato što su Bošnjaci prevazilazi svaku drugu sramotu. Zato vidiš kako je Nermina Nikšića stid što je Bošnjak i iz muslimanske porodice (jer očigledno ima potrebu da širi mržnju prema muslimanima i da se tako udalji od njih (samo u njegovoj glavi, zna se šta četnici misle o njemu)) a nije ga stid da kaže da ima pripadnike četničke vojske na svojim stranačkim listama.

Vrijeme je najbolji lijek za ove budale. Oni nestaju, nema više tog političkog sistema da ih hrani. Vidiš kako negoduju zbog Arapskih turista, a šta mogu konkretno uraditi? Ništa.
AFERIM! Odlicno receno! Lepa Brena, Armenulic (zehra bajraktarevic) i mnogi slicni produkti srboslavskog sistema koji je ucio generacije nasih Bosnjaka da se stide i osjecaju kao siročad! Pogledajte, serije iz bivse Yuge cak i ako je radnja u Sarajevu ili nekom manjem mjestu imena glavnih likova su kao da je snimamo u Nisu ili nekom džikanskom selu u Srbistanu. Trebat ce nam jos vremena da smijenimo yugoslavene i vratimo institucije bosnjackog naroda Bosnjacima!! Bitno je raditi na tome, educirat se ! A ja vidim napretka, danas su moji jarani koji su do jucer pjevali o Yugi i yivjeli na pricama svojih staraca kako je Yuga bila naprednija od Njemacke i Skandinavije - stidili se bosnjastva danas ga prihvataju! Zato sto su se uvjerili pored koga zive!

amkos
Član

Post Postao/la amkos » 21 sep 2016 06:13

ljiljan89 je napisao/la:
amkos je napisao/la:A ima ljudi idu u te istocno sarajevske kafice tipa Bacchus, i slicni. Cajke pjevaju. Valjda da "promjene" malo. Ali ta "promjena" kosta slomljene vilice, rebara i slicno. Meho naivcina zesca. :lolcina:
amkos ja i ti mora da se znamo cim znas za bakus i te kafane. ja nikad nisam isao ali imam hadalja koji odu

Moguće. Ma ja jednom bio i možda nikad više. A bude dobro hehehe. Vlahinje zakon. :goofy: :rofll: :mrgreen: :respekt: :lolcina:

Odgovorite