☑ Pravila foruma i savjeti

Forum

Jack
Administrator

Re: Forum

Post Postao/la Jack » 11 feb 2019 07:00

Radi se o tome da tamo na tom svom forumu tip izvrijeđa ljude koji nemaju isto mišljenje kao on, trpa ih među četnike i ustaše. I onda neke revoltira kako ih je par došlo sa tog foruma tamo i tako ofirno reklamiraju taj forum, kao nešto aman-zaman.
Ma dođe Jack i ovdje i komentariše, samo pod drugim nickom.
Rekao sam i reci cu ovo zadnji put.ja ne pisem na Sarajevo x forumu.Nisam clan.Istina dodjem da PROCITAM nesto kao gost.I to je to.Ovim javno DEMANTUJEM da sam clan Sarajevo x foruma ili da pisem.Zapravo ja mrzim beskicmenjake koji mjenjaju dres sad se zovete ''Klix''

S tim u volio bih da se bavite necim drugim sem blacenjem mog imena.Imate valjda nesto konstruktivno da kazete.Ako nemate mozete da trolate.Ili da me ogovarate kao vlaska snasa

I jos nesto.Ja sam iz Krajine pa nisam navikao da lazem.I kad ja kazem da nisam clan.Niti pisem.Da sam clan ili da pisem rekao bih ovdje.I to je kraj price.Ne ispravljam ja ovdje krive Drine

Nevjerovatno koliko ljudi su se ufatili mene.Kao pijan plota fakticki

:cekicglava: :hammer: :hammer:
Never had i imagined living without your smile Angelene :(
Prekaljeni demografski borac 😆 🤣 :respekt:
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali 😆 😆 🤣
U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin :mrgreen: :mrgreen:

Zmaj
Član

Post Postao/la Zmaj » 11 feb 2019 13:32

Kad ce posebni podforum za namjensku industriju i oruzane snage?

@Misljen
"Velika civilizacija nije pokorena dok se ne uništi sama iznutra." - Will Durant

Bosman
Administrator

Post Postao/la Bosman » 11 feb 2019 14:08

Bit ce veceras ili sutra. A ti mozes posle prebaciti one teme iz podforuma Bosnjaci :gut:

Lamela
Član

Post Postao/la Lamela » 11 feb 2019 16:08

@Jack ima li dosta vise posjeta na forumu kako te spominju na klixu ?

bilbo
Član

Post Postao/la bilbo » 11 feb 2019 17:52

Misljen je napisao/la: 11 feb 2019 14:08 Bit ce veceras ili sutra. A ti mozes posle prebaciti one teme iz podforuma Bosnjaci :gut:
Postavite clana @Meteor za moderatora podforuma, ako zeli. Neka onda napravi koncept oko naziva tema i njihovog sadrzaja kako misli da je najbolje, uz eventualno savjetovanje i dogovor sa ostalim forumasima koji se prikljuce diskusiji.

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 feb 2019 18:44

:lol: Ma,nema sta vam je.Ovo nije forum ljubitelji narodne muzike.Da jeste bilo bi 50 clanova na dan.Dodje na dan jedan,ponekad nijedan.Onako drzim standard.Moj forum vam su Ruska kola.Niko nece da ih kupi :lol:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 11 feb 2019 19:33

viewtopic.php?f=7&p=115727#p115727

Moze li se ovako nesto uraditi sto je napisao forumas BosnjackaHercegovina

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 13:11

Radi se o tome da tamo na tom svom forumu tip izvrijeđa ljude koji nemaju isto mišljenje kao on, trpa ih među četnike i ustaše. I onda neke revoltira kako ih je par došlo sa tog foruma tamo i tako ofirno reklamiraju taj forum, kao nešto aman-zaman.
Radi se o tome da su doticne osobe vrijedjale i psovale majku drugim ljudima,vrijedjale dijasporu poput forumasa Noela Malcolma.I s time su zavrsile ovdje.Radi se o tome da je ovo portal 2-3 lica a ne 20-30.Radi se o tom da ja nemam novinara.A na kraju radi se o tome da ja ne reklamiram ustasko-cetnicke proizvode dok kod mene nema debila tipa Hafis i Kolinda jer ipak mora administrator placu da zaradi.I radi se o tome da je ne baniram Bosnjake koji ne vrijedjaju.Evo 6+ godina foruma i koliko sam ja ljudi banirao.I radi se o tome da ja nisam dobio Dodikovu redaljku u centru kancelarije,da nemam polupismene novinare koji ne znaju da postave bilo sta,da se ne prodajem za jedan ''klik''.Eto ja sam skroman

Koji debili.Nabili 46 stranica na demografiji od tog jedan ruzni mjesanac i ustasha pise.Jedan Bosanac i pola morona.I nijedan ne zna da dostavi podatak pa tracaju o meni demografski.Ovo nije forum Kliksa jer ja ne tolerisem trolanje beskonacno,radije bih da neko nesto pametno procita

:D :D

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 16:25

Vecina ostalih forumasha,isto tako dijasporci,i pisu nas covjek je zadovoljan na nasoj zemlji za 700km plate, a od njih nece niko da se vrati da zivi ovdje.Po meni da ima kvalitetnih statistickih podataka ima, da jesu azurni jesu,al obicna skupina metuzalema dijasporskih ,koja nema bas veze s realnoscu i s jakim dozama ptsp

Evo javlja nam se banirani Sociolog diploma iz Cekrcica.I udara protiv metuzalema dijasporskih,.Kako lijepo Kuferasko Sarajevsko dijete,pa covjek je i Sociolog.

Rijesim se smeca prvo na forumu.Da ne zagadjuju okolinu.Kad imas previse smece.Sve smrdi oko tebe.Ja zelim ekoloski cist teritorij nesto tipa Buzim.

A za oni koji zele malo multi-kulti.Ustasko-cetnickog podjebavanja,i lokalnih Sarajlija koji mrze Sandzaklije i ljude iz Istocne Bosne.Molim vas

https://forum.klix.ba/demografija-t134627s1100.html

Evo,ovdje je forum i jos ljudi raspravljaju o meni.Naravno 37 zaposlenih komunjara Sarajevo x.Ah,da.Klix.Ne zeli da sankcionice pljuvanje po meni jer tako dobija pare.Blago se vama pametnim glavicama

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 16:29

Zadnje 3 stranice samo pricaju o meni
Metuzalem dijasporski.Hahaha.Joj,kakve budaletine su na tom komi forumu.To je dokaz vise da svaki patriotski orijentisani Bosnjak s 2 grama mozga treba da vidi

Mrznja prema dijaspori
Mrznja prema ostalim dijelovima Bosne
Multi-kulti Jovan i Ivan komsija
Trolanje do besvijesti
Baniranje Bosnjaka bez razloga
Vrijedjanje Bosne i Bosnjaka na glavnoj stranici portala non-stop

Mahanje od cek.Metuzalema dijasporskog.I ti imas besplatan trip u Banovice.Jer moram reci kad tako mrzis Dijasporu.Da ti pokazem i druge krajeve Bosne.Sa Kukom mozete da kukate o meni kao vlaske snase.Trazite od njega kahvu,caj,sok,bilo sta.Ah da

Pa sad i mrznja prema Tuzli je okrenula u vasim sitnim glavicama.Uh.Ne znam jel vas valja bacati u Banovice

:P :P

Gustam kao svinja u blatu kad me ovako lijepo castite epitetima.Imate li jos sta da kazete o meni
:D :D

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 16:39

Ogovaranjje je vlaska navika.Tja ovaj je i vlah jer je koferas koji je dosao boga pitaj odakle.

Ja takodjer ne OGOVARAM ljude.Ako neko ima nakaradan debilan stav.Ili ako zeli da banira ljude.To je njegovo pravo.Pa cak i ako se ne slazem s vama.U tome je razlika.Dok kod vas vidim nesto me spominjete iako ja ne pisem na tom vasem pisljivom Anti-Bosnjackom forumu.Pa me jos i prizivate

Pa moj rodjak je ubijen u 23 godini.Od ovakvih istih sefova koji drze taj vas smrdljivi forum..Tako da mi je tetka prije smrti jedino njega vidjela.Ali ako vi zelite da me vrijedjate online.Covjece.Samo nastavite time pokazujete drugima kakav je vas mentalni kapacitet i kakav je to vas forum

Jebe se meni ako ti se ne slazes sa mnom.Ja te necu ogovarati iza ledja kao tipicna vlaska snasa.Savjetujem vam da forum imenujte u Vlahotres.com
Ili Rodjenesarajlije.com

:respekt:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 18:48

Ne volim kad mi neko psuje oca jer sam oca izgubio.Ne volim kad mi neko spominje sestru jer sam i nju izgubio.Ne volim kad mi neko spominje rodbinu jer je to moje privatno

Znam da ste jebene budale kojima nista nije sveto,ali mozete li se makar malo urazumiti budale.Ok

Jel nije tesko ili ste toliki otpad od ljudi

:vomit:

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 feb 2019 18:52

Ovo je brate dobro. Besplatna reklama, jest da djubrad vrijedjaju ali gledaj pozitivno.

Pa ja sam na taj nacin na tebe naograjso :respekt: pa sam eto godinama ovdje. :fes:

Ti sto vrijedjaju to je slika njihovog ljudstva i odgoja.
Treba se ubaciti onaj smajli kamara govana za takve likove.

Oni umjesto energiju u nesto bitno i sto znaju da uloze, ne lakse je vrijedjat.
Zato smo tu gdje i jesmo.

Vecina tih sto sve redom vrijedjaju su osobe koje su navikle da im se sve na tacni servira.
I da drugi im sve sredi a oni na gotovo da dodju.

Sinoc procita ovo.
Ebu Dzehl je vrijedjo Bozijeg Poslanika Muhammeda a.s i govorio medju ostalom da je najruznije i najgore stvorenje a njegov ashab i nas prvi halifa Ebu Bekr je suprotno govorio, da je on najljepse i najbolje stvorenje.

Obadvojci je Boziji Poslanik isto odgovorio da su u pravu. Potom ga ashabi upitase koji su to culi, kako to da obadvojci isti odgovor dajes kad te ovaj vrijedja a Ebu Bekr te hvali.

On im veli, ja sam bio njihovo ogledalo i tako su se u meni vidjeli.

To je takva njihova dusa, njihov nefs. Te osobe su bolesne njima treba pomoc oni su za zaljenje. Necijeg roditelja ili nekog drugog u rodu vrijedjati to je njihov odlik bolesne duse i nefsa.

Kako bi se oni osjecali da ih neko vrijedja da li su se to zapitali ili im je svejedno.

Ako im je svejedno onda su zadnji ljudski odpad. Za takve osobe je Karadzic ljudina.
Zadnja izmjena: krhan, dana/u 12 feb 2019 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."
:zastava: :mashallah:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 19:04

Poput spominjanja oca i sestre mi.Jel to besplatna reklama?

https://hercegbosna.org/forum/politika/ ... tart=21925

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 feb 2019 19:10

Jack je napisao/la: 12 feb 2019 19:04 Poput spominjanja oca i sestre mi.Jel to besplatna reklama?

https://hercegbosna.org/forum/politika/ ... tart=21925
Jack dok sam piso, onaj tekst ti si spomeno za oca i sestru.
Ja sam prvo mislio da su te vrijedjali kao da ti nemas pojma ili laziras podatke, zato sam preuredio onaj tekst.

To onda nije reklama brate, valjda me znas nasto sam mislio.
Rekao je Omer ibnul-Hattab, radijellahu anhu:"Nije rob (vjernik), nakon islama, dobio vece dobro od cestita brata, pa kada neko od vas primjeti ljubav od strane svoga brata neka ga se drzi."

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 19:16

Ako im je svejedno onda su zadnji ljudski odpad. Za takve osobe je Karadzic ljudina.
i ja se pitam ponekad

Misljen ako mozes staviti forumasa Meteora kao moderatora na temi Os Bih i namjenska industrija

krhan
Član

Post Postao/la krhan » 12 feb 2019 19:33

P.s ti imas sjajne zivce, godinama se sa ljudskim smecem bocis i opet si saburan.

Eh brate, to ti je sabur. To sto ti radis. Trpis imas cilj pred ocima i nisi se predo.

To je sabur. :fes:

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 20:44

Svijet je pun budala.Neki ljudi ja se pitam sto su rodjeni uopste.Imas danas sve i svasta preko interneta

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 21:56

Jack
Administrator

Post Postao/la Jack » 12 feb 2019 22:28

Moja replika gore.Nisam htio da im odgovaram ali kad administratori nemaju obraza da reaguju na trolanje,spam i vrijedjanje.Morao sam ja.

Sta se moze.Idem dalje

Odgovorite