Bosna popis 2013
Re: Bosna popis 2013
Poserem se ja svakom Bosnjaku iz te agencije za statistiku u usta (ukljucujuci tog tvog) ako stvarno primjecuje ukidanje listica a suti radi posla. Jebo mu posao mater. Ako ima sta reci onda u sve i jedne novine i na svaku televiziju neka ode i kaze.
Logane ne trebas da vrijedjas.On se ne pita tu.Postoje ljudi koji rade.On samo nacuje sta se radi.Niti broji,niti zbraja.Sve to ponekad ode u centralu znaci,pa se sazna.Rekao sam to sve i nekim visokim funkcionerima u Bosni danas.Pa ako oni ne zele da reaguju nije do mene.Ja sam svoje i vise nego obavio.A i on je
Rekao mi je datum sto je najvaznije.I sta planiraju.Do nas je da pricamo vise preko medija sta namjeravaju da urade.Jer ako 10 ljudi bude islo i pricalo ovo sto sam rekao.Agencija za statistiku Bih ce manje varati
Najlakse je vrijedjati,najteze je angazovati se.Najteze je reci,pokusat cu sta da promjenim.No cuj
Ako neki ne zele.To je do njih
Rekao mi je datum sto je najvaznije.I sta planiraju.Do nas je da pricamo vise preko medija sta namjeravaju da urade.Jer ako 10 ljudi bude islo i pricalo ovo sto sam rekao.Agencija za statistiku Bih ce manje varati
Najlakse je vrijedjati,najteze je angazovati se.Najteze je reci,pokusat cu sta da promjenim.No cuj
Ako neki ne zele.To je do njih
Never had i imagined living without your smile Angelene
Prekaljeni demografski borac
Padale su i veće utvrde, a Dobretići su davno pali

U ime Fadila.Sulejmana i svetog Jacka demografskog Amin

CapsLock je napisao/la:gledam zabranjen forum od 8 maja i kaze u pocetku emisije neka novinarka da popis nece biti objavljen prije izbora u oktobru i da ce zavod objavljivati podatke sukcesivno do 2016,ali da po nezvanicnim podacima nevladinih organizacija ima 54% bosnjaka ,11,5% hrvata i 32,5% srba.
Vidis.Mene ne brine procent Bosnjaka.Brine me bolan koliko su ove bagre nase od Radoncica,Zlaje i ostalih radili da ponize Bosnjake.Brine me kako stalno neko gleda kako da spasi ustashe u Mostaru,poznati Aluminijum.Jer ako se tako budes ponasao da ti je preci jedan nazovi Hrvat ili Srbin od Bosnjaka.Onda ces nestati
Posebno me brine glupost ''entitetskog drzavljanstva''.Kako sam ja presao 11 sati letom iz Amerike da se popisem maksuz.Dok neki nisu mogli 2 sata busom da dodju iz Njemacke.Brine me da danas se daju sva takozvana prava ''Hrvatima'' od Srebrenika do Jajce.Brine me kako mnogi pricaju da u Tuzli vazniji mu je komsija Srbin ili Hrvat.Navodno dole vole ustashe da im sva sela nisu poklopljena neka i 800 metara od grada.Ako im je bio cilj da pobiju Muslimane.Sta radi Hrvatsko selo u Tuzlanskoj regiji?
To me brine jarane.Jer ja znam da je moj zivot od danas do sutra.Jednog dana mene nece biti.Sad pogledaj zalost sta imas van ovog foruma.Gomilak komunisticke bagre koja unistava sve Islamsko i Bosnjacko i drugi dok sute.Jer ja znam da nakon mog zivota doci ce vasi sinovi,unuci.Pa sve je to vas
Treba razmisljati NACIONALNO.A ne na lokalnom nivou.To kod nas fali.Ocigledno je da kad bi razmisljao nacionalno a ne gledao u svoju guzicu.Odavno bi se rijesio neke nakaze zvane He Jajce pod upravom takozvane Hz Hz.Ili bi makar gledao da se rijesis ''Hrvatskog sela''
Rece mi jedan lik.Kaze Jack,uzeo sam fino zemlje u Zegaru i kucu od Bihacu.Drugi mi prica da je u Vranjskoj kraj Krupe uzeo fino zemlje.Aben je uradio vise od pola politicara jer covjek se makar TRUDI
Da sto vise zemlje od cetalja i ustasha reklamira a i vi trebate da to radite svakog dana i sata dok ste zivi.Jer kad niste u politici.Sta bi drugo mogli da uradite
Procenti ce doci i proci,ali je bolje da uzmete sto vise zemlje
Iznenadit cete se koliko je Srpske imovine u Bihacu danas?I sta je njihovo
Ps:Dobio sam dojavu da u selu Palucci kraj Martin Broda ima Bosnjaka i da smo uzeli fin komad zemlje od Vlaha.Posebno uz Unu rijeku.Mozda nije istina,ali ako je istina.To je selo odmah uz Martin Brod.To bi bilo extra
Vrijeme koje imate na zemlji je od danas do sutra

Receno mi je oko nove godine izlaze podatci za NASELJENA mjesta i opcine.Znaci KONACNI Podatci.Ali bez nacionalne pripadnosti.To ce biti knjiga br 1.Takodjer ce biti ukljucena STAROST I Spol u knjigi br 1
Ta knjiga ce biti oko praznika.Oko nove godine.Par dana prije ili poslije.Moguce ove godine.Nece biti nacionalna pripadnost,vjera ili jezik.Receno mi je da ce to biti knjiga br 3.Ta knjiga ce biti izdana tek u Julu 2015 godine znaci godinu dana od danasnjeg dana
Demografska mapa i sve to.,Ne mogu da radim dok ne dobijem podatke za naseljena mjesta.KONACNI PODATCI
Kad bude.Napravit cu mapu izmedju Januara-Jula 2015 godine.Kad dodje znaci i ono sto je najbitnije.Vjera,nacionalna struktura i jezik
Ocekujem jos 6 mjeseci laprdanja vlaskih snasi po Cro forumima.Uzivajte u laprdanju svakog dana do tad.I onda totalnu dominaciju Bosnjaka
Tika-Taka.
Ta knjiga ce biti oko praznika.Oko nove godine.Par dana prije ili poslije.Moguce ove godine.Nece biti nacionalna pripadnost,vjera ili jezik.Receno mi je da ce to biti knjiga br 3.Ta knjiga ce biti izdana tek u Julu 2015 godine znaci godinu dana od danasnjeg dana
Demografska mapa i sve to.,Ne mogu da radim dok ne dobijem podatke za naseljena mjesta.KONACNI PODATCI
Kad bude.Napravit cu mapu izmedju Januara-Jula 2015 godine.Kad dodje znaci i ono sto je najbitnije.Vjera,nacionalna struktura i jezik
Ocekujem jos 6 mjeseci laprdanja vlaskih snasi po Cro forumima.Uzivajte u laprdanju svakog dana do tad.I onda totalnu dominaciju Bosnjaka
Tika-Taka.

fj80SCV_8Jw
Ovaj Zlatko je budala.
Ovaj Zlatko je budala.
http://www.youtube.com/watch?v=hguGxrsy ... ure=relmfu - Bosni - Enver Čolaković
To je svakom bilo nepoznato.Sem meni koji imam veze unutar tog smijesnog zavoda
Krajem godine ce biti samo KONACNI PODATCI za opcine i naselja.Nikakva nacionalna struktura
Koliko se borite za Bosnu.Niko sem ovog foruma nije prosirio vijest koju sam rekao
Krajem godine ce biti samo KONACNI PODATCI za opcine i naselja.Nikakva nacionalna struktura
Koliko se borite za Bosnu.Niko sem ovog foruma nije prosirio vijest koju sam rekao

http://www.bosanskehistorije.com/
Popis je namjesten.Bosnjaci cine 56% Osnovaca i 57% Prvacica.Cine preko 59% zivorodjenih.Skoro i 60%
Kamo srece da onaj mlatimudan ustaski Dudu i ostala klapa imaju fine podatke za osnovne skole.Ove skolske godine Bosnjaci cine preko 55% Osnovaca u Busovaci.Zapravo prosle jer sad ce nova skolska 2014/2015.Rekao mi je covjek da neke listice katolika nisu ponisteni koji dole nisu 40 godina zivjeli.Po Duvnu i Livnu se je popisalo bruka penzionera koji su krajem 70 tih ili 80 tih otisli iz tog kraja u Njemacku ili Hrvatsku.Sve mi je rekao.Vi ste sutjeli.Ja sam upozorio i neke u politici kod nas sta se sprema inace
Za sad nakon trecine izbrisanih preko 100 000 Bosnjaka .Preko 15 000 ustasha.Inace najvise u centralnoj Bosni a najmanje u Livnu.U Prijedoru je popisano preko 65 000 Srba.Koji imaju manje osnovaca od jedne Gracanice kod Srba gdje je popisano 17 000 manje stanovnika.Shvacam ja da vlasi su patoloski opdsjednuti Bosnjacima.Kako katolicki tako i pravoslavni.No,zar nije ni vama cudno da se tako rigorozno ponistavaju katoljici po Centralnoj Bosni.Ali ne u Livnu i Duvnu?Mostaru
To je plan Sdp.Hrvatske ustashe partije da se cekaju izbori.Proda Mostar za ono malo sadake centralne Bosne.Pa tako ko bude od vas glasao za te popisane.Glasao je za itekavu podjelu podjelu.Milinovica su crveni kmeri instalirali na tu poziciju.A on se svojski trudi da gazde iz Sdp i Hdz nagradi kako treba
Nije to nista novo.Znali su misevi da sam ja saznao i prica se po facebooku.I sad odjednom kad su provaljeni dolaze da samo potvrde ono sto sam rekao
No,kao sto sam rekao
Ocekujem i dalje totalnu dominaciju Bosnjaka.Dosad je popis dobro prosao jer su katoljicke regije centralne Bosne isle.No bilo je i par propusta
Najmanje 30 000 katoljika ocekujem da se brise samo u opcinama Livno i Duvno.A ima jos takvih opcina
Ne mogu vam reci.Mogu samo da radim.Ako budu konacni podatci za naseljena mjesta
U roku 24 sata znaci imat cete nacionalnu strukturu,vjeru i jezik
Popis je namjesten.Bosnjaci cine 56% Osnovaca i 57% Prvacica.Cine preko 59% zivorodjenih.Skoro i 60%
Kamo srece da onaj mlatimudan ustaski Dudu i ostala klapa imaju fine podatke za osnovne skole.Ove skolske godine Bosnjaci cine preko 55% Osnovaca u Busovaci.Zapravo prosle jer sad ce nova skolska 2014/2015.Rekao mi je covjek da neke listice katolika nisu ponisteni koji dole nisu 40 godina zivjeli.Po Duvnu i Livnu se je popisalo bruka penzionera koji su krajem 70 tih ili 80 tih otisli iz tog kraja u Njemacku ili Hrvatsku.Sve mi je rekao.Vi ste sutjeli.Ja sam upozorio i neke u politici kod nas sta se sprema inace
Za sad nakon trecine izbrisanih preko 100 000 Bosnjaka .Preko 15 000 ustasha.Inace najvise u centralnoj Bosni a najmanje u Livnu.U Prijedoru je popisano preko 65 000 Srba.Koji imaju manje osnovaca od jedne Gracanice kod Srba gdje je popisano 17 000 manje stanovnika.Shvacam ja da vlasi su patoloski opdsjednuti Bosnjacima.Kako katolicki tako i pravoslavni.No,zar nije ni vama cudno da se tako rigorozno ponistavaju katoljici po Centralnoj Bosni.Ali ne u Livnu i Duvnu?Mostaru
To je plan Sdp.Hrvatske ustashe partije da se cekaju izbori.Proda Mostar za ono malo sadake centralne Bosne.Pa tako ko bude od vas glasao za te popisane.Glasao je za itekavu podjelu podjelu.Milinovica su crveni kmeri instalirali na tu poziciju.A on se svojski trudi da gazde iz Sdp i Hdz nagradi kako treba
Nije to nista novo.Znali su misevi da sam ja saznao i prica se po facebooku.I sad odjednom kad su provaljeni dolaze da samo potvrde ono sto sam rekao
No,kao sto sam rekao
Ocekujem i dalje totalnu dominaciju Bosnjaka.Dosad je popis dobro prosao jer su katoljicke regije centralne Bosne isle.No bilo je i par propusta
Najmanje 30 000 katoljika ocekujem da se brise samo u opcinama Livno i Duvno.A ima jos takvih opcina
Ne mogu vam reci.Mogu samo da radim.Ako budu konacni podatci za naseljena mjesta
U roku 24 sata znaci imat cete nacionalnu strukturu,vjeru i jezik

Sta ocekivati od potomka Razije Lagumdzije.NistaBosni je napisao/la:fj80SCV_8Jw
Ovaj Zlatko je budala.
Hahaha.Koja je to komedija da oni razmisljaju da Bosnjaci budu na ispod 50%.Ja im trebam cestitati na tome
Zamisli.
Bosnjaci cine 56% Osnovaca,57% prvacica i 59% zivorodjenih.I taj broj stalno raste.Cetalj i ustasha glavni dole.Razmisljaju da bude 49% Bosnjaka.
Naravno i kreten vidi da im treba vremena.Namjestanje nije jednostavno.Da jeste bili bi podatci o nacionalnosti Oktobra 2014 a ne Jula 2015
Divim se gluposti Bosanskih Muslimana.Divim se ako ih ovi mogu zajebati ali ocito da mogu
Meni je fakat smijesno.Veze mi javljaju da ustashe i cetalji pokusavaju nemoguce.Gdje je sad Fatmir ili ona farma crvenih kmera aka 1 Mart i Suljagic.Kad se Bosnjaci ponizavaju i kradu jedino Jack to spominje
Meni je to fakat komedija da ce ovo proci.Zivi bili pa vidjeli.40 godina lik koji nije vidio Bosne ubrojan je kao glavni od strane onog ustashe.I to mi je sve receno
Zasto da mi bude krivo.Pa ja mogu samo da cestitam samo nasoj gluposti da to dopustamo.
Eustat posebno silji na stranu ustasha i cetalja.Hehehe
Namjestaljka.Svaki ustasha redovno spusen i ponisten u centralnoj Bosni.Po Hercegovini posebno Livnu lik 40 godina nije bio u Livnu i upisan kao KONACNI redovni na kraju
Komedija na popisu je da je sve bilo onako kako sam ja rekao.Dotad nek Bosanski Muslimani masu glavom i kazu da je popis dobro prosao.A jesam li prvi pricao kakav plan namjeravaju
I vidi.Na kraju Bosni bas onako kako sam ja rekao uradi
Jesam li prije popisa pricao da ce se entitetsko drzavljanstvo napraviti.I na kraju bi tako
Super.Nema sta
Jebo ti samaranje mrtvog magarca kad lik ladno dobije konacni upis a 40 godina nije bio u svom Livnu.A kod nas se sve i svasta ponistava
Ps:Ustashama su dobro ponistene popisnice po Kaknju.Jajcu i Travniku.Dobijam od svojih izvora.Ali prilicno slabo u Livnu i Duvnu.Kao i u Mostaru.Sto bas Mostaru?
Hint.Hoce crveni kmeri da prodaju Mostar ustashama.Tal je vec legao.Ustashe ce sve katolicko raseliti C.Bosne samo da dobiju Mostar.
Ocito masovno ponistavanje Bosnjaka.Namjestanje sto vise Bosanaca s onim koji 40 godina nisu Livna vidjeli.Samo da Bosnjaci ne predju 50%
Kazem jos godinu dana imas ovog
Godinu dana ove komedije
Godinu dana
Ja ne mogu mjesec dana da izdrzim a kamoli godinu dana.Dok jedino ja dobijam uveliko vijest kako se potkradaju Bosnjaci.Ostalima nek je malo ''sehera''

Zelio bih takodjer da spomenem nesto sto ustashe vidim vjesto manipulisu.Rekao sam prije da je popisano cirka 400 Hrvata vise od Bosnjaka na podrucju Busovace.I sad neki namjerno kazu da je i Jack rekao da su Hrvati vecina u Busovaci.Isto sam rekao da je popisano vise Srba u N.Travniku nego u Bugojnu pa i u Travniku.Preko 400 Srba dole.Ovo je broj popisanih.Takodjer rekao sam to i za Jajce
Takodjer sam odmah jos dok je trajao popis rekao da ce bit vise od 24 k Bosnjaka Kozarca.I taj broj je bio veci.Kozarac kao gradic ima skoro 5000 Popisanih.Jedino nesto malo manje popisanih u Trnopolju i Babicima.Zato sto imam prijateljskih i porodicnih veza dole za Kozarac
Taj broj je nevazan.Ovo sto je popisano je vazno
Ovo su podatci za ukupan broj POPISANIH.Znaci ljudi koji su se popisali tad
Ono sto se trazi a mnogi od vas ne znaju.I da svima vama kazem koje vas zanima.To su
KONACNI PODATCI ZA NASELJENA MJESTA I OPCINE.Konacni podatci ce se sluziti za nacionalnu strukturu.Tu ce biti starost i spol.Naselja i starost naselja.I sve to.Ovo sad sto je POPISANO
To nije nista.Iako popisano je vise Bosnjaka i Bosanaca nego s popisa 1991.I samo 570 000 katolika od prijeratne cifre od 811 000 katolika,znaci cirka 240 000 katolika manje.Naravno,to nista ne znaci jer popisano je
Kao sto sam prije rekaoi
2+ Miliona Bosnjaka i Bosanaca
570 000 Katolika,sem malo u Prnjavoru i oko Tuzle i Sarajeva svi ce reci da su Hrvati
Kao i izmedju 1.080-1.090 000 Srba u krmetnjaku.33 000 u Brckom i 51 000 u Federaciji
Cirka znaci 1.170 000 Srba popisanih
Cirka 570 000 Hrvata
Cirka 2+ Miliona Bosnjaka
Svak onaj ko se raduje ovim rezultatima je ludji od struje jer ovi podatci su UKUPNO POPISANO stanovnistvo.Prijedorska opcina je imala 31 000 Bosnjaka popisanih i sasvim sam siguran da ce ovaj broj biti duplo manji nakon korekcija
Ono sto se gleda.Ono sto je najvaznije.Ono sto se ne moze namjestiti.To su KONACNI PODATCI
Oni ce tek reci nam bolju i pravu situaciju oko popisa.Takodjer vam mogu reci da ce broj Bosnjaka pasti.Najmanje 200 000.Mozda i do 300 000
Srbi i mi imamo tal da oni popisu i do 100 000 Bosnjaka ali nista vise.Taj tal je vec potpisan da cemo mi tolerisati vece padove u Milicima i Vlasenici,ali ne u Doboju,Bratuncu i Srebrenici
Taj dogovor je potpisan izmedju nas i Srba.Jer Srba u krmetnjaku nakon brisanja nece biti milionce.Njima je nenormalno stalo da bude vise od milion Srba.To znam iz nekih dogovora Sda-Sdp s Sds i Snsd.Sds ima zelju da sve katoljike ponisti.Snsd samo 90%
Tako tal je da Srbi mogu da tolerisu do 100 000 Bosnjaka.A da mi tolerisemo preko milion Srba.
I jos nesto.Dobijam info da i do 95% ponistenih popisnica ustasha u Bugojnu.Kaknju i Varesu.Tamo su ljudi NEMILOSRDNI.Nemojte misliti da ce Hrvati biti vecina u Varesu jer vec sad nisu a kad dodju podatci tek cete tad vidjeti.Takodjer brojne manipulacije oko popisa da lik koji nije 40 godina vidio Livna je popisan u KONACNOJ listi.To niko ne spominje jer vecina vas nema niti zna da nadje podatak.Sem naravno Jacka
Srbi ce biti nemilosrdni u Brckom,tako dole ce ustashe pasti najgore.Ono sto mene brine je Mostar jer nema sanse da ce katoljici gledati kako im se popisnice brisu u 'Stolnom''
Jedno vam mogu obecati.Cim dodju podatci znaci
KONACNI PODATCI ZA NASELJENA MJESTA I OPCINE
Reci cu vam tacnu demografsku sliku onog sto AGENCIJA Za statistiku Bih namjerava da izbaci tek u Julu 2015 godine.To ce biti nadam se u Decembru 2014.Ako bude srece
Zanemarite pisanja raznih kretena i svega.Cekajte konacni broj popisanih.Tad ce doci podatci
Ps:I do 6 mjeseci cekanja za ovo imamo jos
Takodjer sam odmah jos dok je trajao popis rekao da ce bit vise od 24 k Bosnjaka Kozarca.I taj broj je bio veci.Kozarac kao gradic ima skoro 5000 Popisanih.Jedino nesto malo manje popisanih u Trnopolju i Babicima.Zato sto imam prijateljskih i porodicnih veza dole za Kozarac
Taj broj je nevazan.Ovo sto je popisano je vazno
Ovo su podatci za ukupan broj POPISANIH.Znaci ljudi koji su se popisali tad
Ono sto se trazi a mnogi od vas ne znaju.I da svima vama kazem koje vas zanima.To su
KONACNI PODATCI ZA NASELJENA MJESTA I OPCINE.Konacni podatci ce se sluziti za nacionalnu strukturu.Tu ce biti starost i spol.Naselja i starost naselja.I sve to.Ovo sad sto je POPISANO
To nije nista.Iako popisano je vise Bosnjaka i Bosanaca nego s popisa 1991.I samo 570 000 katolika od prijeratne cifre od 811 000 katolika,znaci cirka 240 000 katolika manje.Naravno,to nista ne znaci jer popisano je
Kao sto sam prije rekaoi
2+ Miliona Bosnjaka i Bosanaca
570 000 Katolika,sem malo u Prnjavoru i oko Tuzle i Sarajeva svi ce reci da su Hrvati
Kao i izmedju 1.080-1.090 000 Srba u krmetnjaku.33 000 u Brckom i 51 000 u Federaciji
Cirka znaci 1.170 000 Srba popisanih
Cirka 570 000 Hrvata
Cirka 2+ Miliona Bosnjaka
Svak onaj ko se raduje ovim rezultatima je ludji od struje jer ovi podatci su UKUPNO POPISANO stanovnistvo.Prijedorska opcina je imala 31 000 Bosnjaka popisanih i sasvim sam siguran da ce ovaj broj biti duplo manji nakon korekcija
Ono sto se gleda.Ono sto je najvaznije.Ono sto se ne moze namjestiti.To su KONACNI PODATCI
Oni ce tek reci nam bolju i pravu situaciju oko popisa.Takodjer vam mogu reci da ce broj Bosnjaka pasti.Najmanje 200 000.Mozda i do 300 000
Srbi i mi imamo tal da oni popisu i do 100 000 Bosnjaka ali nista vise.Taj tal je vec potpisan da cemo mi tolerisati vece padove u Milicima i Vlasenici,ali ne u Doboju,Bratuncu i Srebrenici
Taj dogovor je potpisan izmedju nas i Srba.Jer Srba u krmetnjaku nakon brisanja nece biti milionce.Njima je nenormalno stalo da bude vise od milion Srba.To znam iz nekih dogovora Sda-Sdp s Sds i Snsd.Sds ima zelju da sve katoljike ponisti.Snsd samo 90%
Tako tal je da Srbi mogu da tolerisu do 100 000 Bosnjaka.A da mi tolerisemo preko milion Srba.
I jos nesto.Dobijam info da i do 95% ponistenih popisnica ustasha u Bugojnu.Kaknju i Varesu.Tamo su ljudi NEMILOSRDNI.Nemojte misliti da ce Hrvati biti vecina u Varesu jer vec sad nisu a kad dodju podatci tek cete tad vidjeti.Takodjer brojne manipulacije oko popisa da lik koji nije 40 godina vidio Livna je popisan u KONACNOJ listi.To niko ne spominje jer vecina vas nema niti zna da nadje podatak.Sem naravno Jacka
Srbi ce biti nemilosrdni u Brckom,tako dole ce ustashe pasti najgore.Ono sto mene brine je Mostar jer nema sanse da ce katoljici gledati kako im se popisnice brisu u 'Stolnom''
Jedno vam mogu obecati.Cim dodju podatci znaci
KONACNI PODATCI ZA NASELJENA MJESTA I OPCINE
Reci cu vam tacnu demografsku sliku onog sto AGENCIJA Za statistiku Bih namjerava da izbaci tek u Julu 2015 godine.To ce biti nadam se u Decembru 2014.Ako bude srece
Zanemarite pisanja raznih kretena i svega.Cekajte konacni broj popisanih.Tad ce doci podatci
Ps:I do 6 mjeseci cekanja za ovo imamo jos

Ovaj popis neće na kraju ništa reći, posebno ako bude namješten, a Jack ima informacije da već jeste i da se štima da Bošnjaci ne budu VEĆINA.
Eustat, ustaše u statističkom zavodu, četnici u stat. zavodu, zlaja pol pot VS Bošnjaci , ko u ratu..stalno isto..
Eustat, ustaše u statističkom zavodu, četnici u stat. zavodu, zlaja pol pot VS Bošnjaci , ko u ratu..stalno isto..
Onaj ko ima natalitet, ne mora uzimati pušku u ruke!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Bošnjaci su najzapadniji muslimanski narod koji u svom posjedu ima zemlju!!
Mostar je mjesto našeg konačnog pada ili ponovnog uzdizanja!!
Milorad Dodik je Milan Martić bosanskih Srba!!
Samo sto to nije smijesno.I ako smo mi takva nacija da sutimo kad nam uzimaju zemlju,samaraju nas i kradu.Ne zasluzujemo Bosnuamkos je napisao/la:Ovaj popis neće na kraju ništa reći, posebno ako bude namješten, a Jack ima informacije da već jeste i da se štima da Bošnjaci ne budu VEĆINA.
Eto Sarajevskog pasaluka za vasu djecu.To je mozda i idealno nekim
Stvarno je sramota da sam par mjeseci prije samog cina popisa ovdje pricao sta namjeravaju Srbi i Hrvati.Niko me nije slusao
Pol Pot.Bakir smusenbegovic i ostala klapa nedoraslih imbecila nikad nece.A i za zivota nisu uradili nista pozitivno za Bosnjake

Vecina tih ljudi u Bosni je nesposobno.Slusaj babu i mater je glavno.Zato smo i mentalno zakrzljali.Nemamo nikakav nacionalni plan,nikakvu viziju za dalje.Samaraju nas gdje god stignes
Jedini koji su pokupili taj moze se reci drugaciji karakter su Bosnjaci iz danasnjeg Unsko-Sanskog kantona.Jer kod njih je prije postojala masovna migracija prema zapadu gdje su skopcali davnih dana neke stvari u zivotu dok su po Sarajevu visile ''Titine'' zastave i jos razne stvari.Uticaj komunista na kretenizam uz postojeci nazovi Bosanski Merhamet ili Bosnjacki kretenizam sad pitanje je sta ili kako.Uticalo je na nespobnost,apatiju da su krivi Zlaja i svi drugi,samo eto ti nisi ili ti nisi.Jer eto ti nisi glasao.A mozda si mislio da ce ti Bakir dati zlatne kasike ili sta li vec
Totalno drugacije razmisljanje je kod Njemca,Austrijanca ili Amerikanca i s takvom politikom.Jedino gdje mozes da imas popis 2031 je u Sarajevskom Pasaluku,ako i to budes imao
Ponesite paradajza u Neumu usput i pricajte i busajte se o propalom patriotizmu dok sve pare ostavljajte ustashana po Jajcu pricajte ne znamo,i kako cemo.I onda se neko cudi sto su nas Srbi pobili.Pa to je jednostavno s takvim nacinom razmisljanja.Narod i ne zasluzuje nista bolje
Ja sam vas UPOZORAVAO.Da ste me vise slusali i vise radili na necemu kao sto niste.Imali bi vise Bosne
Jedina mozda pozitiva za ove druge je da postoji drugaciji karakter ljudi po Bihacu i ostatku Krajine.Pa se ide
No to nije tema
I Zamolio bih vas da se drzite teme,samo postavljajte vijesti.I bez icega dalje
I cekajte da nas zajebe.Pa se zalite kao par mjeseci kako je to nepravda.Dok niko drugi nista ne radi
Jedini koji su pokupili taj moze se reci drugaciji karakter su Bosnjaci iz danasnjeg Unsko-Sanskog kantona.Jer kod njih je prije postojala masovna migracija prema zapadu gdje su skopcali davnih dana neke stvari u zivotu dok su po Sarajevu visile ''Titine'' zastave i jos razne stvari.Uticaj komunista na kretenizam uz postojeci nazovi Bosanski Merhamet ili Bosnjacki kretenizam sad pitanje je sta ili kako.Uticalo je na nespobnost,apatiju da su krivi Zlaja i svi drugi,samo eto ti nisi ili ti nisi.Jer eto ti nisi glasao.A mozda si mislio da ce ti Bakir dati zlatne kasike ili sta li vec
Totalno drugacije razmisljanje je kod Njemca,Austrijanca ili Amerikanca i s takvom politikom.Jedino gdje mozes da imas popis 2031 je u Sarajevskom Pasaluku,ako i to budes imao
Ponesite paradajza u Neumu usput i pricajte i busajte se o propalom patriotizmu dok sve pare ostavljajte ustashana po Jajcu pricajte ne znamo,i kako cemo.I onda se neko cudi sto su nas Srbi pobili.Pa to je jednostavno s takvim nacinom razmisljanja.Narod i ne zasluzuje nista bolje
Ja sam vas UPOZORAVAO.Da ste me vise slusali i vise radili na necemu kao sto niste.Imali bi vise Bosne
Jedina mozda pozitiva za ove druge je da postoji drugaciji karakter ljudi po Bihacu i ostatku Krajine.Pa se ide
No to nije tema
I Zamolio bih vas da se drzite teme,samo postavljajte vijesti.I bez icega dalje
I cekajte da nas zajebe.Pa se zalite kao par mjeseci kako je to nepravda.Dok niko drugi nista ne radi

Nazalost vecina vas se ne angazujete i ako se ne angazujete necete ni imati Bosne.No to nije vazno
Ono sto je vazno je nova prica
Ta prica se zove NOVOGODISNJI MASAKR
U knjigi br 1 koja ce biti izdana par dana prije nove godine
Bit ce poredani starost i spol,opcine i naseljena mjesta.Konacni podatci.Sve to cete imati.E to ce biti pravo momacki podatak.Ja s ovim sto imam ne mogu da radim previse
Jos samo 6 mjeseci do nekih konkretnih podataka
Bit ce krvav dan kad izadju ti podatci.Neko ce gadno da place i zali se da je popis namjesten

Ono sto je vazno je nova prica
Ta prica se zove NOVOGODISNJI MASAKR
U knjigi br 1 koja ce biti izdana par dana prije nove godine
Bit ce poredani starost i spol,opcine i naseljena mjesta.Konacni podatci.Sve to cete imati.E to ce biti pravo momacki podatak.Ja s ovim sto imam ne mogu da radim previse
Jos samo 6 mjeseci do nekih konkretnih podataka
Bit ce krvav dan kad izadju ti podatci.Neko ce gadno da place i zali se da je popis namjesten

Pa zar ne vidis da mu je Bakir Hadziomerovic kandidat Sdp za Bosnjackog clana predsjednistva.Smotana budala koja je predala entitetsko drzavljanstvo cetnicima.Nasadila ustase po Brckom i Mostaru.Napravila aferu oko Gvantanama i reketa.I jos pred popis lobirala da se ljudi izjasne kao Bosanci!
Sta ocekivati od takvih kretena koji su tog ustasu stavili na toj poziciji.Sta ocekivati od tih ljudi koji su pola ministarstava dali ustashama.
Izbori me ne zanimaju toliko
Ono sto je veoma vazno je da ce se krajem godine.Vec moci da nadje neki podatak
KONACNI podatci se cekaju.Tek cu vam krajem ove godine(nadam se).Moci reci detaljnije sta agencija za statistiku Bih namjerava oko popisa
Sta ocekivati od takvih kretena koji su tog ustasu stavili na toj poziciji.Sta ocekivati od tih ljudi koji su pola ministarstava dali ustashama.
Izbori me ne zanimaju toliko
Ono sto je veoma vazno je da ce se krajem godine.Vec moci da nadje neki podatak
KONACNI podatci se cekaju.Tek cu vam krajem ove godine(nadam se).Moci reci detaljnije sta agencija za statistiku Bih namjerava oko popisa

Interesantno
U zadnjih 100 godina.73 naseljena mjesta su Bosnjaci poklopili na podrucju danasnjeg Unsko-Sanskog kantona
Pogledajte spisak nekadasnjih Srpskih sela:Pisteline.Ljusina,.Drenova Glavica..itd
http://www.bosanskehistorije.com/geogra ... a-kretanja
Treba poraditi da Srpstvo bude totalno pregazeno po Grmecu
Jedini uljez ovdje je Bos Petrovac.Treba Krnjeusu i Vrtoce poklopiti kako treba
Iako moguce je da ta lista od 73.Bude povecana na 75-76 kad dodje konacni rezultat popisa
U zadnjih 100 godina.73 naseljena mjesta su Bosnjaci poklopili na podrucju danasnjeg Unsko-Sanskog kantona
Pogledajte spisak nekadasnjih Srpskih sela:Pisteline.Ljusina,.Drenova Glavica..itd
http://www.bosanskehistorije.com/geogra ... a-kretanja
Treba poraditi da Srpstvo bude totalno pregazeno po Grmecu
Jedini uljez ovdje je Bos Petrovac.Treba Krnjeusu i Vrtoce poklopiti kako treba
Iako moguce je da ta lista od 73.Bude povecana na 75-76 kad dodje konacni rezultat popisa

Bravo.Ovako se to radi
U Palucima ima nesto srba ali nasi ljudi uzimaju zemlju, tako je i u Martin Brodu sad sam se cuo sa jaranom iz K. Vakufa.Što se tice V.polja sad je pola -pola ,Kralje su katolicke ali sa velikim padom nataliteta ima clanak ako uspijem naci za Žegar neznam ali to je spojeno sa gradom pa vjerujem da ima nasih.U Racic sam danas isao koliko vidim nema srba ima gro kuca i vikendica nasih uHrgaru nema srba ali Ripčani uzimaju zemlju.Za Grmusu neznam znam da je pusto.za sada toliko pozzzzz
Vedro Polje 95% Hrvatske prije rata
Ovo je iz prve ruke.Poslao sam covjek na teren.Uzeo je papir pa biljezio sve.I jos se raspitao medju ljudima koje zna.A zna ih puno.Rekao mi je da cak i Arapi grabe dole zemlju.Jedan Arap je uzeo u Lohovu.Jedan u K.Vakufu od Srbina.Dosta su uzeli praznih sela Arapi pa i Turci.Arapi posebno kaze vole Unu i taj kraj uz Unu
Srba mladezi ima samo u M.Brodu.Ima ih u Trubarima ali oni u Drvar osnovnu skolu.Cak i u Prkosima mi je rekao da dolaze ljudi raspituju se.Nema mnogo Srba
Jedna nasa porodica je doselila u Krnjeusu ima 2-3 godine.Zivi sama okruzena cetaljima
U Kljucu Srpsko pitanje je zavrseno.U Bihacu ostao samo M.Brod jos.U Sani je isto raspad sistema
Ono za Zegar.Bas je danas bila izvidnica s Zegara.sve je obidjeno

Nema stajanja dole.
Krenulo se prema Martin Brodu
S tim da u Palucicima,fakat je na dobrom putu da budu nasi zemljisno
Kazu nasi kidisaju i na Prkose.Tako je to
Albanski recept.
Mogu se kladiti da cemo prije Drvar poklopiti nego Nehum
Nasa djaspora, pa cak i Arapi se interesuju za M.Brod.To sam danas saznao.Kazu svidja im se uz rijeku
Krenulo se prema Martin Brodu
S tim da u Palucicima,fakat je na dobrom putu da budu nasi zemljisno
Kazu nasi kidisaju i na Prkose.Tako je to
Albanski recept.
Mogu se kladiti da cemo prije Drvar poklopiti nego Nehum
Nasa djaspora, pa cak i Arapi se interesuju za M.Brod.To sam danas saznao.Kazu svidja im se uz rijeku

http://i.imgur.com/N4Htk1q.png
Prvi put moze se reci imas situaciju da Bosnjaci Krajine nisu vise sprceni na dzep oko V.Kladuse.Danas su brojna Srpska sela nasa, zarasla u korov pa ih nasi kupuju ili imaju 2-3 Srpske babe.Pa ce i to biti nase:Teocak.Gorjevac,Kalati..itd.A brojna naselja su sad nasa.A kupuje se sad zemlja i u tim praznim selima vidi Racic i Grmusa kraj Bihaca.Demografski na popisu 2013 sad jedino ce Martin Brod biti Srpski, no dobio sam naznake da im Ljutocki i Bihacki Bosnjaci pusu za vratom i uzimaju nekretnine.Znatno vise u selu PALUCCI.Nemam kvacicu inace.To je blize M.Brodu.
Masovno prodaju zemlju takodjer.Cijeli onaj kraj Grmeca prodaju na stotine duluma zemlje i vise.Fakat prodaju masovno
Iako statisticki zavod ce pokusati da namjesti.Jedina sansa im je da ne uvrste Muslimane kao Bosnjake.A njih ima najvise oko Kladuse.No cak i Muslimanska ali i Bosanska opcija je propala
Ovo je maslo Sdp koji nije zelio bilo kakav rezultat prije izbora u Oktobru.Iako su trebali i pricali su da ce biti podatci u Julu 2014.Jos jedna laz
Prvi put moze se reci imas situaciju da Bosnjaci Krajine nisu vise sprceni na dzep oko V.Kladuse.Danas su brojna Srpska sela nasa, zarasla u korov pa ih nasi kupuju ili imaju 2-3 Srpske babe.Pa ce i to biti nase:Teocak.Gorjevac,Kalati..itd.A brojna naselja su sad nasa.A kupuje se sad zemlja i u tim praznim selima vidi Racic i Grmusa kraj Bihaca.Demografski na popisu 2013 sad jedino ce Martin Brod biti Srpski, no dobio sam naznake da im Ljutocki i Bihacki Bosnjaci pusu za vratom i uzimaju nekretnine.Znatno vise u selu PALUCCI.Nemam kvacicu inace.To je blize M.Brodu.
Masovno prodaju zemlju takodjer.Cijeli onaj kraj Grmeca prodaju na stotine duluma zemlje i vise.Fakat prodaju masovno
Iako statisticki zavod ce pokusati da namjesti.Jedina sansa im je da ne uvrste Muslimane kao Bosnjake.A njih ima najvise oko Kladuse.No cak i Muslimanska ali i Bosanska opcija je propala
Ovo je maslo Sdp koji nije zelio bilo kakav rezultat prije izbora u Oktobru.Iako su trebali i pricali su da ce biti podatci u Julu 2014.Jos jedna laz

Hahaha.Joj znas.Jedva cekam dan.Kad dodje obracun
Izmedju Jackove statistike.I statistike onog seronje Duduka.On ce kao Dud da ispusi lulu mira.Jos uvijek taj Duvanjski seljacic ne kopca, ali cuj
Svinja gusta kroz blato i uziva.Jack ce u popisu.Podsjeti me na jednog katolika.On mi rece.Ovo ce uvijek biti Hrvatsko selo.Uvijek.Jeste, nit 15 tak godina nije trajalo
Dudu.Svaka tebi cast da se natezes s ovim.Ubjedjujes svoje male poluglupe pionire.O Cro dominaciji.Savjetujem ti da kupis sebi par lijekova.I to za glavu.
A popis.Hahaha.Mislim, fakat.Da docekam samo ove KONACNE PODATKE.
Jos 5-6 mjeseci.A,morate priznati
Bit ce vruce ljeto 2015 godine.Dudu ali i ostali.Drzite se Mostara i samo tog.Jer kad dodju rezultati za ostala mjesta.Bit ce veselo vece
Joj.Ko ce cekati jos 5-6 mjeseci.Ubi me pojam cekanja vise

Izmedju Jackove statistike.I statistike onog seronje Duduka.On ce kao Dud da ispusi lulu mira.Jos uvijek taj Duvanjski seljacic ne kopca, ali cuj
Svinja gusta kroz blato i uziva.Jack ce u popisu.Podsjeti me na jednog katolika.On mi rece.Ovo ce uvijek biti Hrvatsko selo.Uvijek.Jeste, nit 15 tak godina nije trajalo
Dudu.Svaka tebi cast da se natezes s ovim.Ubjedjujes svoje male poluglupe pionire.O Cro dominaciji.Savjetujem ti da kupis sebi par lijekova.I to za glavu.
A popis.Hahaha.Mislim, fakat.Da docekam samo ove KONACNE PODATKE.
Jos 5-6 mjeseci.A,morate priznati
Bit ce vruce ljeto 2015 godine.Dudu ali i ostali.Drzite se Mostara i samo tog.Jer kad dodju rezultati za ostala mjesta.Bit ce veselo vece
Joj.Ko ce cekati jos 5-6 mjeseci.Ubi me pojam cekanja vise

Sta ima novog?Bio sam odsutan 3-4 dana s foruma.Jel i dalje suplja oko popisa?Ima li kakva nova vijest?