Realno, mislim da je tako.Volio bih nego da jedem cijeli dan, da uzmemo Grke.Pricaju na onom njihovom forumu, kako su nas polomili u Grckoj, da nas ceka jos duplo gore
Ocigledno je da nam je Mujdza falio.Zahirovic je slabija verzija Bicakcica.On je mnogo, mnogo bolji igrac, to dokazuje u svom klubu, iako u ''Cvajti'' imaju velike sanse da predju u Bundes Ligu.Ja se sjecam prije.Mravac i Hasagic, pa ih vidim na tim pozicijama, i znojim se.Istina.Sad imamo kvalitet u Begovicu, koji ako nije u top 5 golmana svijeta, jeste u top 10.I nakon sto Bufon ode u penziju.Samo Nojer ima bolje reflekse, ali tu je pri vrhu, i mnogo bolji od onog De Geje
Odbrana nam je losa.Treba nam 3 igraca.Moramo traziti boljeg.Vranjes se trudi, ali ne vjerujem da moze bolje od Ruske lige.Nadam se da grijesim.Onaj Kolasinac je mnogo bolji izbor, ali i on je nadmen seljak, sad je igrao za U 20 Njemacke ponovo.Ovog Hajrovica ne ispustati iz vida, jer u odbrani smo pravo tanki.Papac i njegovo neigranje se tek vidi, koliki je covjek bio faktor.Rahimica obavezno zvati za jos 1-2 utakmice.Klupa nam je problem, i moramo iskusne igrace stavljate
E-dine.Grcka rijesava utakmicu na greskama odbrambenih igraca.Vranjesova jedna greska je bila kobna za nas, da onaj nije prazan gol promasio i udario u stativu.Ja vjerujem da mi i jesmo kvalitetnija ekipa od Grcke, ali to ne znaci nista.Slovaci izgledaju kvalitetnije, pa sta
I jos nesto.Belgija je jedva dobila Slovake kod kuce, i mi s Slovacima cemo imati mnogo muka do kraja.Zato, ako zelimo Brazil.Ostaje samo jedan rezultat koji mora da ostvarimo.Pobjeda nad Grcima
Misimovica zvati protiv Grka, ali da bude na klupi.Vidjelo se da on i Pjanic ne mogu da igraju zajedno.I zahvaljujuci sreci.Mi smo se spasili katastrofe od Grka.Toliko o Misimovicevoj igri
Najbolje je da uvjerimo Papca da se oprosti u stilu od repke, da ga zovnemo protiv Grka, jer njegovo iskustvo nam znaci i previse.Rahimica zvati.Postoji i klupa.Mi moramo da zovemo i da ganjamo sad neke
Sto se tice odbrane.Nasi najbolji prospekti sad su Besic, Bicakcic i mozda ovaj Hajrovic
Spahic nam dosta znaci.Mujdza ce biti spreman.Jer ako ne dobijemo Grke.Sa, Slovacima ce biti tesko, jer ce oni ici na baraz, a veoma su jaka ekipa
Medunjanin zna da poigra ponekad.Sad je mnogo opao u formi.Medunjanin protiv Francuza i Bjelorusa i onaj danas nisu nesto
Mi, ako zelimo pobjedu protiv Grka
Moraju da iskoce ili Lulic ili Stevanovic.I da Medunjanin igra kako treba.Inace, bojim da se nam ne gine poraz
Imamo sanse.Ali, pogledaj Grke
1 sansa protiv Slovaka.Oni imali 8-9.I gola zabili
Grci su dali 2 gola Litvancima, 2 gola Latviji, 1 Slovacima
U 4 Utakmice dali su 5 golova.Mi smo dali 15 komada
Mi, moramo da igramo jako i udarno protiv Grka.Ako budemo igrali na rezultat.Pazi da ne bude kao s Slovacima
Slovacka-Grcka 0:1
Slovenija je dobra priprema.I oni su kvalitetna ekipa.Nas golman je odbranio 1-2 gola sigurna.To se mora reci
I da bude jos gore.Grci su primili svega 1 gol.I to protiv Latvije
U 4 utakmice primili gola.I sad ga nisu primili protiv Svicaraca.Njihov stil nam ne odgovara, ali ako zelimo da odemo negdje.Moramo da uzmemo ekipe iz 1 sesira, a to je Grcka.Oni su i Hrvatsku uzeli, a to je ekipa koja je negdje u razini s nasom, cak i bolja.Zato, obavezno gledati sad kako da se nadje nesto, i rijesi
Bit ce gadno, jer Grci nisu primili puno golova, samo 1 u kvalifikacijama, i to nije mala stvar