Sandzo91 je napisao/la:Halali ako sam te pogresno procenio i ako se tvoje "urbano" odnosi samo na strucnost kadra, sto hteli ili ne da priznamo SDP je u prednosti u odnosu na ostale stranke.
"Ali si toliko ostrascen I zaboravljas cinjenicu da su njega upravo 30-40hiljada Bosnjaka glasali . Zar treba sve Bosnjake koji glasaju za njega da bacimo , ili su oni manje Bosnjaci ?!"
--O tome i ja pricam, kako 30-40 hiljada Bosnjaka koji su dali glas Vucicu, zbog Rasima, nece imati svoje predstavnike u vladi, jer je Rasim postavio 10 Srba iz Srbije na ta mjesta??
Niti sam clan stranke, niti zadrto slijedim i podrzavam nijednog politicara, ali samo trudim se da budem realan i kao takav smatram da je Zukorlic trenutno najmanje zlo.
Opet ne mogu da presutim jos neke stvari, a to su da je grad "preporodjen", pa bih prije nego sto kazem nesto te priupitao na sta se to konkretno odnosi?
Selam alejkum i halali jos jednom

Alejkumu selam
Ti si mlad momak 91.god ,pa verovatno ne pamtis kakav je grad bio za vreme vladavine SDA , mada ni ja nisam puno stariji jer sam 88god.Dovoljno je prisetiti se stanja kakvo je bilo,narod zavadjen,dve islamske zajednice ,ljudi se tuku po dzamijama , grad u rasulu...Dovoljno je setiti se da mi nismo imali trg vec je to bio taksi stanica.
Bratski savet kad pises na forumu trudi se da pises kao Bosnjak a ne kao simpatizer bilo koga ili neke partije. Evo ja u zelji da prikazem neku politicku relanost u sandzaku ispadoh simpatizer i branilac sdp
Realnost je takva nazalost :
Sdp je uzela 55% Bosnajckih glasova i sta smo dobili: dobili smo 10 srba na listi zahvaljujuci nasim glasovima. Od tolikog broja mandata mi nikakavog necemo imati hajira u Sandzaku,vec ce oni biti iskorisceni za jacanje SDPS na nivou Srbije. Od tolikog ministrovanja nikakve koristi za narod...ulizice ,poltroni, lazni levicari
Sda deklarise se kao nasa nacionalna partija...vec tri decenije su na vlasti u nasim opstinama,izdali su sve svoje principe....pocesvsi od pokreta za autonomiju pa do kostunicinog ustava gde smo postali narod drugogo reda.Podsetimo se da je sda uz pomoc kostunice razbio jedinstvenu islamsku zajednicu. Suljo vise ne zna sta prica,gde god ode i da neku izjavu po 15 dana bruje mediji po srbiji ,postao je sprdnja i jer su njegove izjave i nama Bosnajcima smesne.... nesposobni ,primitivizam i lazni veliki Bosnjaci .
Bdz programski dobra ,mlada ali kadrovski nikakva. muftija je rasterao sve nesitomisljenika..nazalost nema ucenijeg imama a da nije oteran ili skrajnut.Medjutim licno mislim da oni mogu puno i da su prava alternativa na nasoj politickoj sceni. Videcemo kakvi ce biti kada dodju na vlasti ali sudeci po polupoltronskoj kampanji muftije prema Vucicu nisam nesto optimistican...
dobri su ,kadrovski skromni,ogrmoni potencijal...videcemo sta ce uraditi ako ikada dodju na vlast.