Nema to veze.Spahicu je najvaznije da igra, da trenira.Koji klub igra, to je nevazno.Posebno, ako se zna, da je ovo najvjerovatnije i zadnji put kada cemo gledati Spahica u kvalifikacijama.I on bi zelio da zavrsi s fudbalom, kako treba u Brazilu.Isto to vrijedi i za Rahimica.U njegovim godinama gleda se ko ce vise para dati,a ne u kojem klubu on igra
Imali smo veliku prednost protiv Latvije.Igraca vise, a igramo uvijek napadacki.Sto se je i pokazalo, kao veoma dobro.No, mi danas nismo nista rijesili, iako puno je ljepse gledati 6/16 od 5/13, a jos uvijek smo na prvom mjestu i bjezimo 3 boda.Nazalost, mi imamo nikad laksi Grcki raspored, igraju x2 s Lihtenstajnom, kao i domacini su protiv Latvije i Slovacke.I to je skoro pa upisanih 12 bodova.Iako, rekao sam imamo nade da se uzdamo u Slovake ovdje, jer jedini oni mogu da naprave nesto.Junski termin je zavrsen kako treba.Sve do Augusta i nema neke jace akcije, i onda nam dolaze Amerikanci u prijateljskoj.Pocetkom Septembra po meni imamo pravo najvaznije meceve, zapravo dvomec s Slovacima.Rijesili smo se Latvije i Grcke, a rijesit cemo se i Lihtenstajna i Litvanije.No, imamo previse tu posla
Po meni, bit ce veoma tesko s Slovacima, jer poraz u Zenici znaci totalan kraj za njih.I demoralisanje.No, mi moramo shvatiti da smo mi uvijek i ponavljam uvijek izgubili jednu na domacem terenu u kvalifikacijama.Ovo je laprdanje s moje strane, no tacno u Septembru mozemo da znamo kakav imamo potencijal ovdje.I na cemu treba da radimo
Stvarno ne bi bilo fer prema Spahicu i Rahimicu da ovog puta ne odemo u Brazil.Imamo po meni ozbiljnu utakmicu s Slovacima, koji nisu Grci, koji vole da napadnu.I tu se mozda i moze rijesiti nasa stvar.A, mozda pak i ne
No, sta je tu je.Sad smo jos uvijek prvi, lijepo je gledati raspored.Nadam se da cemo i nakon 8 kruga biti na prvom mjestu.